Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

O Ιωάννου στον Κόροιβο

Επιστροφή στους πάγκους για τον Μέμο Ιωάννου μετά από τρία χρόνια. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι ο προπονητής του νεοφώτιστου Κόροιβου Αμαλιάδας που έμεινε σήμερα χωρίς προπονητή. Η διοίκηση των νεοφώτιστων και ο Νιπεργιάλης που ανέβασε την ομάδα στην Α1 χώρισαν φιλικά. Στην ουσία αποτελεί την πρώτη και πολύ γρήγορη προπονητική αλλαγή σε ομάδα της Α1.

21 σχόλια:

  1. Κουρούνα... Αστόχησες.
    Τούβλο τρελό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουρούνα δεν ξεχνώ οτι υποσχέθηκες οτι θα μιλήσεις για την εθνική Νέων.
    Και να ξέρεις, αν δεν το έχεις καταλάβει, δεν με ενδιαφέρουν οι ήττες παραπάνω ή παρακάτω απο τις νίκες.
    Σημ. συνήθως οι προπονητές παίρνουν παίκτες 100% έτοιμους, ο Κ. Μ> πρωτοτύπησε και πήρε παίκτη με 0% ετοιμότητα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός... Δυστυχώς φίλε αποδεικνύεται τεράστιο λάθος να φτιαχτεί μια ομάδα με σκοπό να... πουληθεί ένας παίκτης! Τραγωδία και το βλέπω και στα σάιτ της Θεσ/νίκης αλλά και τα μεγάλα της Αθήνας. Σούπερ ο Μποχωρίδης και σούπερ ο Βεζένκοφ. Αγγελία...

      Διαγραφή
  3. Κουρούνα, με τον Καλάθη τι γίνεται; Έχω διαβάσει ένα σωρό αντικρουόμενα πράγματα. Επίσης, τίποτα νεότερο με τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού (εκτός της περίπτωσης Σλότερ) υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδια, μην μπαινετε στον κοπο να σχολιαζετε. Για κανα δεκαημερο η Κουρουνα ψηνει αρνια, ακουει δημοτικα τραγουδια πινωντας ρετσινα Μεσογειων και γενικα πανηγυριζει την προσληψη Slowmilk (Σιγαλα) στο Αιγαλεο. Φημες λενε οτι στον φωτογραφο που του εδειξε την φωτο Σιγαλα- πρωην ταιρι της Ευης Βατιδου κολλησε κατοσταρικο στο κοτελο φωναζοντας "ομορφαντρα μου!!" και εξαφανιστηκε προς αγνωστη κατευθυνση, βαζωντας στην διαπασων το "πρωτη φορα γιορταζω" του Σφακιανακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Tommygun
    Μέσα είαι, πόσο καλά με ξέρεις. Σκέφτομαι να αγοράσω διαρκείας του Αιγάλεω για να παρακολουθώ Γ΄ εθνική όπου ο Γιωργάκης Ράμπο θα προσπαθήσει να κάνει reset της τεράστιας προπονητικής του καριέρας στη διάρκεια της οποίας κατάφερε να διαλύσει μια εθνική νέων και να φέρει στα πρόθυρα του υποβιβασμού τον Ερμή Λαγκαδά. Τώρα βέβαια το είπαν οι άνθρωποι στο Αιγάλεω με επικεφαλής τον συμπαθή μοντελοπνίχτη-πρόεδρο. Θα τους ανεβάσει εξπρές στην Α1....Μαζί του και εγώ. Αντε να αναλάβει και καμία ομάδα ο Λάζαρος και εσείς να ασχολείτστε με τον Νικ Καλάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην βιαζόσαστε με την εθνική. Ολα πάνε κατ΄ευχή! Ο πρόεδρος κατεβαίνει από τα επίσημα κιαι βρίζει διαιτητές και κριτές. Εχει παραφρονήσει στην ιδέα ότι μπορεί να μην δει την ομάδα στο βάθρο. οι διαιτητές σε φουλ φόρμα από την κρητική φιλοξενία, τις ρακές, και τα σταμναγκάθια σπέρνουν θύματα στο διάβα τους με τελευταίους τους άτυχους Σλοβένους. Αύριο θα πάρουν σειρά οι Κροάτες και θα πανηγυρίζει ο μπαρμπα-Γιώργος για το μεγαλείο του ελληνικού μπάσκετ. Αν φυσικά κάτι πάει στραβά θα φύγει με το Μίνωα Εξπρές από την Κρήτη μέσα στην άγρια νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λόγω τεχνολογίας και δυνατότητας παρακολούθησης είπα να μην κλείσω φέτος το blog και δεν με αφήνετε ήσυχο να ξεουραστώ. Ακου ο Γιωργάκης Ράμπο στο Αιγάλεω! Και εγώ λείπω...Θα το κλείσω το μπλογκ για 20 μέρες σε ένδειξη διαμαρτυρίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κουρούνα, πριν κλείσεις το blog για διακοπές (!), απάντησε σε μια τελευταία ερώτηση:
    Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο (ενόψει Μουντομπάσκετ) ή θα πάει κι αυτό τις καθιερωμένες διακοπές του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. -Το Κνωσσός φεύγει στις 22,00.
    -Το πήρα το διαρκείας, σε λίγο θα είναι δυσεύρετα.
    -Χάσαμε την ευκαιρία, έκλεισαν Ράμπο και Καλαφας. Είδατε για να μην έχουμε διοίκηση?? Κάτι σώθηκε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κουρούνα, δεν πιστεύω ότι ο Εστέμπαν Μπατίστα που ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός προορίζεται για βασικός ψηλός;;;
    Κάποιος μας κάνει πλάκα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Παναγιώτης
    Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει κανονικά την πρώτη Τετάρτη του Αυγούστου. Εκτάκτως φέτος το τεύχος που δεν βγάζουμε καλοκαίρι θα είναι αυτό του Σεπτεμβρίου που πέφτει μέσα στην αρχή του Μουντομπάσκετ και δεν έχει νόημα να το κυκλοφορήσουμε εκείνες τις μέρες. Το τεύχος που θα βγει τώρα θα είναι ενισχυμένο σε μέγεθος χωρίς αύξηση στην τιμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Μπάμπης Μαργαριτίδης
    Προδότης, ελεεινός, δοσίλογος, να περάσει από λαϊκό δικαστήριο στο Σύνταγμα θα έλεγα αν ήμουν από τα παπαγαλάκια του Βασιλακόπουλου. Προσωπικά το περίμενα. Και νομίζω ότι το έχω ξαναγράψει εδώ ότι δύσκολα θα τον δούμε. Αρραβωνιάστηκε, του έχουν φερθεί πολύ άσχημα στο παρελθόν, σιγά μην τα παρατήσει να έρθει εδώ ενώ έχει και συμβόλαιο. τον Μίσσα να ρωτήσεις που πήγε στην Αμερική τον Φεβρουάριο και γύρισε και έλεγε ότι ο Κουφός έχει μεγάλη επιθυμία να παίξει στην εθνική. Σε 2-3 χρόνια που θα μπορεί να βοηθήσει πραγματικά σιγά μην έρχεται και ο Αντετοκούνμπο. Θα τον κάνει ο Βασιλακόπουλος και αυτόν να τη σιχαθεί την εθνική ομάδα. Και ο Καλάθης αν έρθει θα έρθει για πολύ συγκεκριμένους λόγους που έχουν να κάνουν με την τιμωρία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Godfather
    Επιλογή του Ιβάνοβιτς για τη θέση του βασικού σέντερ είναι η απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η διαίσθησή μου κουρούνα λέει ότι θα αποκτηθεί ακόμα ένας ψηλός για βασικός και ότι ο Μπατίστα με τον Μαυροκεφαλίδη και έναν μικρό θα εναλλάσσονται στο 5 από τον πάγκο. Τουλάχιστον έτσι θέλω να ελπίζω...αλλιώς τι να πω....απογοήτευση;;;;...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν νομίζω ότι θα αποκτηθεί άλλος ψηλός. Μην εκπλαγείς αν δεις τον Παπαγιάννη βασικό. Υπάρχει και αυτή η σκέψη τουλάχιστον αυτή τη στιγμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν αποκτηθει αλλος ξενος στο 5 απο τον Παο απομενουν 2 θεσεις ξενων οι οποιες δεν αρκουν για να καλυψουν τις θεσεις των γκαρντ και την θεση 3.
    Αλλωστε το προτζεκτ ελεγε οτι ο Διαμαντακος και ο Παπαγιαννης θα ειναι τριτοτεταρτοι ψηλοι του χρονου.

    Kouρουνιτσα κανα μεταγραφικο παιζει για Ολυμπιακο?
    Διαβασα οτι ο Σιμονς θα βαλει απο την τσεπη του και θα αποδεσμευτει γιατι δεν θελει να παιξει μονο Ευρωλιγκα ως τριτος ψηλος και οτι ψαχνουμε 4ρι και αν βρεθει τετοιο ο Πετγουει θα μεινει μονο για Ευρωλιγκα....Γνωριζεις κατι σχετικο?Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν νομίζω ότι ο Ιβάνοβιτς θα ρισκάρει να στηριχθεί στην Ευρώπη με Παπαγιάννη και Διαμαντάκο. Είναι τελείως άπειροι. Θα το δεχόμουν αν ο στόχος του Παναθηναϊκού ήταν μόνο η ανάδειξη των συγκεκριμένων παιχτών για να πουληθούν, ακόμα και αν έμενε έξω από την πρώτη φάση... Ο Παναθηναικός είχε κενό πέρσυ στις θέσεις 1 και 5. (Πλέον έχει κενό και στην θέση 3 μετά την απομάκρυνση Μασιούλις). Αναμφισβήτητο αυτό κατά την γνώμη μου. Και αυτό δημιουργήθηκε όταν στον άσσο ο Ούκιτς απέδωσε πολύ λίγα, δεν βοήθησε ο Παππάς, ο Κάρυ το ίδιο και ο Ράιτ που ήρθε στο τέλος ήταν λίγος. Ακόμα και ο Αποστολίδης ήταν επιλογή που δεν μπορούσε να βοηθήσει. Τι σημαίνει αυτό;;; Είχες 4 παίχτες στα γκαρντ που όλοι μαζί παίζανε για...μισό. Στην θέση 5 πάνω κάτω τα ίδια. Είχες έναν Λάσμε που έπαιζε μόνος του παρόλο που το παιδί είναι τεσσαροπεντάρι και δεν έχει το σούπερ μπόι. Είχες από πίσω Μαυροκεφαλίδη που στην άμυνα ήταν ανεπαρκής και για σχεδόν δέκα μήνες ήταν εκτός ομάδας με εμφανές ψυχολογικό πρόβλημα, έναν Μπατίστ, καλώς ή κακώς, στα 37 του να αποδίδει ελάχιστα και τον Κινέζο που ήταν σαν να μην υπήρχε. Ξέχασα τον Διαμαντάκο;;; Όχι δεν τον ξέχασα απλά δεν τον ανέφερα. Διότι σπάνια καθόταν ακόμα και στον πάγκο. Δηλαδή και εδώ είχες 4 παίχτες που ζήτημα να παίζαν για 1. Τέσσερις και τέσσερις μας κάνει οκτώ! Κορμιά που δεν υπήρχαν στην ομάδα. Απλά κουβαλάγανε το κορμί τους στο γήπεδο και έξω από αυτό.
    Αυτό ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ο Παναθηναϊκός το είδε και πάει να το διορθώσει. Πήρε ένα γκαρντ. Ας υποθέσουμε ότι την θέση του Αποστολίδη θα την πάρει ο Χαραλαμπόπουλος σε αναβαθμισμένο ρόλο. Θέλει ακόμα 2 γκαρντ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, διότι έχεις χάσει και τον Μπράμο. Δηλαδή 3 παίχτες εκ των οποίων ο ένας να παίζει και λίγο στο 3. Επίσης θέλει παίχτη στο 3 διότι δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο τον Γιάνκοβιτς. Ας πούμε ότι στο 4 δεν θέλει κάτι σημαντικό αλλά σίγουρα θέλει στο 5. Δηλαδή πέρσυ με Λάσμε +4 είχε πρόβλημα....και τώρα θέλει να παίξει με Μπατίστα+ 3 εκ των οποίων οι 2 είναι πιτσιρικάδες και το σημαντικότερο ΑΒΓΑΛΤΟΙ και δεν θα έχει πρόβλημα;;;;;Και προσοχή..θεωρώντας πάντα δεδομένο ότι :
    α) Ο Διαμαντίδης στα 34-35 του θα είναι ο γνωστός Διαμαντίδης
    β) Ο Γιάνκοβιτς θα είναι ο Γιάνκοβιτς του 4ου τελικού και όχι της υπόλοιπης ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ περσυνής σεζόν
    γ) Ο Μαυροκεφαλίδης θα παίξει όπως στην σειρά των τελικών και όχι μπλα μπλα...(βλέπε Γιάνκοβιτς)
    δ) Ο Παππάς θα παίξει μπάσκετ και θα κόψει τις κακές συνήθειες που τον ακολουθούν σε όσες ομάδες έχει πάει.
    Αυτά υποτίθετε τα θεωρούμε δεδομένα αλλιώς και οι 3 θα ήταν παρελθόν....δεν κάνανε καμία σπουδαία σεζόν....Σεζόν κάνανε κυρίως Διαμαντίδης, Μασιούλις, Λάσμε εκ των οποίων οι δύο αποχώρησαν με ενέργειες του Παναθηναικού!!
    Επίσης έμαθα στην ζωή μου να μην παρασύρομαι από το ρεύμα της εποχής.....το ρεύμα που ξαφνικά βάφτισε τον 16χρονο......Λούντζη νέο Διαμαντίδη,τον Παπαγιάννη νέο Κέβιν Γκαρνέτ και τον Διαμαντάκο Πο Γκασόλ. Έμαθα να είμαι συγκρατημένος και να περιμένω να δω μπασκετάκι πρώτα και μετά να μιλήσω. Από τα χάιλαιτς όλοι παιχταράδες είναι. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ. Δεν θέλω να βλέπω πώς βάζουν το καλάθι, με ενδιαφέρει να δω με ποιό τρόπο το χάνουν......
    Στο γήπεδο αρχίζουν τα προβλήματα.......Τι τα λέω σε σένα κουρούνα;;; Χαχα έλα ντε....... να ικανοποιήσουμε το ψώνιο μας να γράψουμε καμιά μαλακία.....διαβάζουν και γνωστοί βλέπεις!! χαχα.

    ΥΓ : Ντε Μάρκους Νέλσον;;;; Μήπως πάμε από το κακό....στο χειρότερο;;;;;
    ΥΓ2: Τώρα που τελείωσε το Ευρωμπάσκετ...λύστε μου μια απορία που είχε γίνει αντικείμενο διαφωνίας εδώ μέσα....ανέβηκε η τιμή του Μποχωρίδη ή ...έπεσε;;;; Χαχαχα!! ΌΤΙ και να πουν οι Βορειοελλαδίτες σπικερς μα Ό, Τ Ι και να πούν....υπάρχει και ένα τραγουδάκι που λέει....''Έχω μάτια και βλέπω...''...
    Λίγος στο ευρωμπάσκετ ο Μποχωρίδης που...αναλογιζομένου των απωλειών της Εθνικής ήταν η μέγιστη ευκαιρία του να φανεί ακόμα περισσότερο.....

    Τάκης Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή