Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ενας Silver μας χρειάζεται

Μεγάλος μάγκας αυτός ο Σίλβερ. Ο κομισάριος του ΝΒΑ βγήκε μπροστά, ανακοίνωσε ένα death penalty για τον ρατσιστή ιδιοκτήτη των Κλίπερς χωρίς καν να υπάρχει σχετικός κανονισμός στο ΝΒΑ. Και είπε φόρα παρτίδα ότι θα κάνει τα πάντα για να τον υποχρεώσει να πουλήσει την ομάδα! Συνοπτικές διαδικασίες χωρίς αθλητικούς δικαστές, ΑΣΕΑΔ και διάφορες ελληνικές πατέντες για να μην τιμωρείται ποτέ και κανείς. Πολύ ωραίος, μακάρι να είχαμε και εμείς ένα τέτοιο τύπο. Μόνο στο πρόιστιμο των 2,5 εκατομμυρίων μνημόνευσε κανονισμό όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του. Και στην αρχή των δηλώσεων ζήτησε και ο ίδιος συγνώμη! Πολύ μεγάλος μάγκας λέμε...



5 σχόλια:

  1. Συνεκρινε τωρα αυτην την δηλωση με την απολογια του ΠΑΟΚ στο ποδοσφαιρο για την ριψη μπανανας στον Σαλινο. Τι συγκρινουμε τωρα Ζασταβα (φτωχο πλην τιμιο και μεστο) με Λαμποργκινι βεβαια δεν εχω καταλαβει ακομα.

    Θα δω Μινιτς επιτυχημενο και δευτερη σαιζον στον Αρη. Ισοδυναμει ο βαθμος αστειοτητας με την επικειμενη μεταγραφη Σακη Παπαζογλου στον ποδοσφαιρικο ΟΣΦΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλή λογική είναι ρε κουρούνα, τίποτα παραπάνω! Ή που θα προστατεύσεις το προϊόν σου απο φασιστοειδή ή που θα το παίζεις Πόντιος Πιλάτος κ θα βολοδέρνεις όπως τα ελληνικά πρωταθλήματα! Διαλέγεις κ παίρνεις!

    ΥΓ Πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι για να πιστεύεις ακόμα, σε φυλετικές διαφορές κ να κρίνεις ανθρώπους με βάση το χρώμα του δέματος κ όχι την προσωπικότητά τους... πόσο ηλίθιος και ζώο μπορείς να είσαι για να πετάς μπανάνες; Πόσο άθλιος, απολίτιστος και ανάξιος μπορείς είσαι;
    ΥΓ2 Το νόημα της τιμωρίας του Σόφο ακόμα δεν το έχω καταλάβει! Μπορεί δλδ ένα ζώον να βρίζει με τον χειρότερο τρόπο την οικογένειά σου, αλλά εσύ να μένεις Ζεν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, δεν τα λες όλα. Ότι ο Στέρλινγκ ήταν γνωστός για τις απόψεις του εδώ και χρόνια, ότι κανένας από τους άλλους ιδιοκτήτες δεν είπε ποτέ κάτι εναντίον του, ότι μαύροι παίχτες και προπονητές πήγαιναν να παίξουν στους Κλίπερς χωρίς παράπονα, ότι ο πέλεκυς πέφτει μετά από μια περίεργη αποκάλυψη συνομιλίας και ότι τώρα όλοι βρήκαν την ευκαιρία να τον ξεφορτωθούν, ότι δημιουργείται ένα αν μη τι άλλο περίεργο προηγούμενο να αναγκάζεσαι να αποχωριστείς την ιδιοκτησία σου (με το αζημίωτο βέβαια)* λόγω των ιδεών και απόψεών σου (όσο χυδαίες και αν αυτές είναι). Στην Αμερική γίνεται τεράστια συζήτηση για αυτό που φυσικά δεν εξαντλείται στο ότι ο Σίλβερ απλά προσπαθεί να προστατέψει το προϊόν. Τα πώς και τα γιατί μετράνε περισσότερο. Επίσης δεν βλέπω καμιά τεράστια νίκη κατά του ρατσισμού. Περισσότερο άλλη μια εκδήλωση της γνωστής Αμερικανικής υποκρισίας (σε παραπέμπω και σε ένα άθρο του Καρίμ στο ΤΙΜΕ).

    * Και πριν προλάβει να πει κάποιος 'Ρατσιστής του κερατά, θα καβατζώσει και 600-700 εκατομύρια, δεν θα τον κλάψουμε κιόλας' να πω ότι το ΝΒΑ θα έχει τον έλεγχο της πώλησης των Κλίπερς, δηλαδή ο Στέρλινγκ δεν μπορεί να πουλήσει όσο και όπου θέλει την ομάδα. Ουσιαστικά του την έχουν ήδη πάρει! Κάτι τέτοια σοσιαλιστικά στην Αμερική δεν είναι πολύ δημοφιλή. Ο Σίλβερ βρίσκεται σε πολύ ευαίσθητη θέση - εκτός και αν η Αμερική η ίδια έχει αλλάξει τόσο πολύ από τα χρόνια του Μπους, οπότε το ΝΒΑ μπορεί να βγει κερδισμένο.

    ΥΓ: Στην ηχογράφηση ακούγεται το όνομα του Μάτζικ, τον οποίο μνημόνευσε και ο Σίλβερ στην συνέντευξη τύπου. Κρατήστε το όνομά του, έχει ρόλο να παίξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μένα δεν μου φαίνεται τόσο συμπτωματική η αποκάλυψη της συνομιλίας...αλήθεια, η τύπισσα που βρίσκεται στο πλάι του υπέργηρου ιδιοκτήτη των Κλίπερς (ναι..ναι..κι αυτή τον...ερωτεύτηκε για τα νιάτα και την ομορφιά του), τον μαγνητοφώνησε; Κι επειδή δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, έτσι όπως παρουσίασε τα πράγματα ο φίλος ο..the american, μου φαίνονται πολύ λογικά κι ας απεχθάνομαι τις θεωρίες συνομωσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://time.com/79590/donald-sterling-kareem-abdul-jabbar-racism/

    Αυτό εννοεί,φαντάζομαι,ο The American

    ΑπάντησηΔιαγραφή