Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Μόνο τα τυπικά για Κατσικάρη

Στην ουσία εδώ και μερικές μέρες η εθνική έχει προπονητή. Για να κλείσει ο Φώτης Κατσικάρης και να ανακοινωθεί επίσημα από την ΕΟΚ. Για την ολόκληρωση της συμφωνίας απομένουν μερικές τυπικές λεπτομέρειες που δύσκολα πάντως μπορούν να διαφοροποιήσουν την όλη εικόνα και για αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία να αναφερθούν.
Το σημαντικό είναι ότι για να πειστεί ο Κατσικάρης -έστω και να συζητήσει- χρειάστηκε για πρώτη φορά να αλλάξει μυαλά ο Βασιλακόπουλος. Ο Κατσικάρης έχει αποφασίσει (με τη σύμφωνη γνώμη του Βασιλακόπουλου) για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το επιτελείο της εθνικής και όχι μόνο τον στενό κύκλο των συνεργατών του. Γεγονός που σημαίνει ότι αναμένονται αλλαγές προσώπων σε όλα τα επίπεδα και από την παλιά φρουρά θα επιβιώσουν ελάχιστοι.
Στο επιτελείο των συνεργατών του ο Κατσικάρης θα έχει σίγουρα τον Σκουρτόπουλο ενώ είναι ανοιχτό το θέμα του Πρίφτη και θα κριθεί από το τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν στον Παναθηναϊκό.
Ένα ακόμη ζήτημα που περιμένει λύση είναι το συμβόλαιο με τον Τρινκέρι και το πως θα απολυθεί ο Ιταλός προπονητής. Για το θέμα αυτό από όσο γνωρίζω υπάρχει εκτενής αναφορά και ένα πολύ αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο επόμενο τεύχος του All Star Basket που θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη.
Μικρή λεπτομέρεια: Εάν για οποιονδήποτε λόγο χαλάσει κάτι την τελευταία στιγμή ο Βασιλακόπουλος έχει αποκλείσει κάθε άλλο όνομα Έλληνα προπονητή. Δεν υπάρχει θέμα Γιαννάκη, δεν συζητήθηκε καν το όνομα του Ιτούδη και φυσικά έχω γράψει κατ΄ επανάληψη ότι δεν υπήρξε ζήτημα Πεδουλάκη. Εάν δεν ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Κατσικάρη ο Βασιλακόπουλος θα στραφεί πάλι σε ξένο προπονητή ομάδας επιπέδου Ευρωλίγκας.

13 σχόλια:

  1. http://www.allstarpanathinaikos.blogspot.gr/2014/03/blog-post_29.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το στόμα άρα μάρα, με το χέρι κουλαμάρα....μου τοέμαθε η γιαγιά μου.
    Το αφιερώνω στους "ηθικούς" αυτουργούς της νέας ανανδρης επίθεσης σε δημοσιογράφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους...φαίνεται ότι για πρώτη φορά μετά από καιρό, θα έχουμε σοβαρό προπονητή, που θα κάνει τις δικές του επιλογές και δεν θα του επιβάλλονται παίχτες με άνωθεν εντολές αλλά και από τους "παλιούς" της ομάδας...ελπιζω να πάμε καλά σ΄αυτό το παγκόσμιο κύπελλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουρούνα τι γνώμη έχεις για τον Περάσοβιτς;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουρούνα
    κάτι τελείως άσχετο με το μπάσκετ.
    Πως τη πάτησε έτσι ο Μπαλτάκος; Τελικά το κόρακος κοράκου μάτι δεν βγάζει δεν ισχύει. Όχι μόνο το βγάζει αλλά το τρώει κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κουρούνα καλημέρα.
    Πες κάτι παραπάνω για τους τραυματισμούς των "αιωνίων" που αναφέρεις στο περιοδικό. Πετάς την βόμβα και μετά ...τουμπεκί! Θα μας σκάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Γιωργος Στρ.
    Εφόσον στη διαδρομή ο μπαρμπα Γιώργος δεν αλλάξει τα δεδομένα και μείνει μακριά από την ομάδα πιστεύω ότι θα δημιουργηθούν όντως οι προοπτικές για κάτι καλό. Αν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ανακατευτεί στη δουλειά του Κατσικάρη πολύ απλά θα πάει χαμένη η προσπάθεια και θα δούμε ένα ακόμη καλό προπονητή να ''καίγεται'' για χάρη του προέδρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Godfather
    Γενικά έχω καλή γνώμη και όπου έχει δουλέψει τα αποτελέσματα είναι καλά. Μέχρι που αντιμετώπισε τα προβλήματα με την καρδιά του πριν από μερικά χρόνια ήταν έτοιμος και για τα μεγάλα....σαλόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @κυριακή
    Για μένα αποτελεί τεράστια έκπληξη. Ο Μπαλτάκος είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος και εξαιρετικά ικανός. Μιλάω ξεκάθαρα γιατί έχω προσωπική γνώση και εμπειρία από τα χρόνια που ανακατευόταν με το μπάσκετ. Σπάνιο μυαλό και θα παρακαλούσα να μην συνδυαστεί αυτό με πολιτικά σχόλια, ζητήματα, πεποιθήσεις κλπ. Για τη δεκαετία του '90 θα μπορούσε να γράψει ολόκληρο βιβλίο, έζησε το παρασκήνιο εκείνης της εποχής όσο κανείς άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα
      Και εμένα μου έκανε τεράστια εντύπωση πως ένα τόσο έξυπνος άνθρωπος και με τόση εμπειρία από παρασκηνιακά παιχνίδια την πάτησε σαν πρωτάρης από τον Κασιδιάρη. Αλλά λένε το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται. Τώρα κουρούνα πως χρησιμοποιεί το μυαλό του και τις ικανότητες του ας μη μιλήσουμε καλύτερα. Τι να τον κάνω έναν έξυπνο άνθρωπο όταν απλά χρησιμοποιεί το μυαλό του και τις γνώσεις του για να μετατρέψει την Ελλάδα σε Τρίτο Ράιχ με το επιχείρημα πως το έκανε για το καλό της πατρίδας.

      Διαγραφή
  10. @gk
    Ξεκαθαρίζω για αυτό το θέμα που έγραψα ότι δεν πρόκειται ποτέ να μιλήσω ή να απαντήσω δημόσια. Αλλά ξέρω πολύ καλά τι γράφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Koυρούνα επιτέλους συμφωνήσαμε και σε κάτι.Χαχαχα!!Πλάκα κάνω.Ωραίος ο Περάσοβιτς και τον θεωρώ πολύ καλύτερο από πολλούς που κοουτσάρουν ομάδες ευρωλίγκα. Είναι μπασκετόφατσα. Δεν θα με χάλαγε καθόλου.............

    Ο Μπαλτάκος λες ότι έζησε το παρασκήνιο του '90 καλά. Τι πιστεύεις, έχασε ή κέρδισε το παρασκήνιο εκείνης της εποχής στο διάστημα που ασχολήθηκε στα του Παναθηναϊκού. (Θυμάμαι καλά;;;;) . Πρόσεξε, δεν γράφω ''από το παρασκήνιο'', γράφω ''το παρασκήνιο''.

    Υπάρχει περίπτωση, κατά την γνώμη σου και όσα ακούς, να κάνει ο Παναθηναϊκός μεταγραφή ψηλού ενόψει τελικών Α1 ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή