Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Που ειναι ο....Γιώργος;

Οι στρατηγοί εγκαταλείπουν τελευταίοι τη μάχη. Ο καπετάνιος τελευταίος το πλοίο που βουλιάζει. Στις αποτυχίες της εθνικής ο πρώτος που την εγκαταλείπει είναι ο....Γιώργος! Από την Κωνσταντινούπολη γύρισε μόνος του, ενώ έφυγε με την αποστολή. Για να μην υποστεί πιεστικές ερωτήσεις για την αποτυχία.
Πέρσι, παράτησε Ζούρο και παίκτες βουτηγμένους στην απογοήτευση στη Βενεζουέλα μετά το Προολυμπιακό γιατί δεν υπήρχεν εισιτήρια. Ο ίδιος βρήκε πρώτη θέση για να γυρίσει μόνος και άνετα. Εν κρυπτώ...
Και ξαφνικά χθες επέστρεψε στην Αθήνα την ώρα που η ομάδα είναι στα....όρια της! ''Ηταν προγραμματισμένο'' θα σας γράψουν οι....γνωστοί άγνωστοι. Γιατί έφυγε τόσο εκνευρισμένος τότε από το ξενοδοχείο του και με ποιόν στενό του συνεργάτη αρπάχτηκε; Για ποιό λόγο άραγε; Αυτά δεν θα σας τα γράψουν.
Την Πέμπτη λέει θα ξαναγυρίσει για τον αγώνα με την Ισπανία. Για να σας ξαναγράψουν αν η ομάδα νικήσει: ''Τους κλόνισε όλους η φυγή του. Λειτούργησε καταλυτικά''. Η αν χάσουμε ότι ''δενμ άντεχε να βλέπει την ομάδα σε τέτοια χάλια''. Αναλόγως καιρού και αποτελέσματος.
Είναι επίσης ο μοναδικός έλληνας που πιστεύει ότι με την Ιταλία χάσαμε από τη διαιτησία. Επειδή οι....διπλανοί του τον παραμυθιάζουν χρόνια τώρα. Οπως τον είχαν παραμυθιάσει και για τον Μπελόσεβιτς όταν τον κουβάλησαν για τζάμπα τριήμερο (στο Ακρόπολις) και του έλεγαν αυτά που του αρέσει να πιστεύει...
Επίσης, αν τελικά η εθνική δεν μπει στην οκτάδα θα φταίει η κακή ΦΙΜΠΑ που εχθρεύεται τον Γιώργο και δεν μας δίνει wild card για το παγκόσμιο. Από τώρα είναι έτοιμο το πρόγραμμα.
ΦΑΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ....ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ!

Ποιός φταίει άραγε αυτή τη φορά Γιώργο; Αποφάσισε γρήγορα να μάθουμε και εμείς οι....ανυποψίαστοι.
Y.Γ. Δεν πρόλαβα να το ανεβάσω το ποστάκι και με πήρε τηλέφωνο καλός φίλος που ξέρει την....ταυτότητα της Κουρούνας. ''Γράψε ότι γύρισε για να μη χάσει το παιχνίδι της εθνικής ομάδας. Στο...ποδόσφαιρο. Και πήγε στο Καραϊσκάκη για να δει τον αγώνα''. Σατανικός ο τύπος που μου το είπε!

17 σχόλια:

  1. Είναι πραγματικά κρίμα μια ομάδα με τόσο ταλέντο και τέτοιες δυνατότητες όπως (και) αυτή η Εθνική να αποτελεί το όχημα της προσωπικής προβολής ενός παράγοντα που διοικεί απολυταρχικά την Ομοσπονδία. Ειλικρινά είναι να αγανακτείς όταν βλέπεις επί τόσα χρόνια την συντριπτική πλειοψηφία του αθλητικού Τύπου να τροφοδοτεί και να ενισχύει το περιβόητο "αλάθητο" του Βασιλακόπουλου. Ο άνθρωπος μιλάμε ότι είναι υπεράνω κριτικής.
    Δεν πρόκειται να σημειώσω τίποτα άλλο παρά το αυτονόητο: Πρέπει άμεσα να έρθουν στο προσκήνιο νέα πρόσωπα με φρέσκες ιδέες και εντιμότητα που θα αλλάξουν το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί εδώ και χρόνια στην ΕΟΚ. Μόνο έτσι θα εκλείψουν τα "τσάρτερ της χαράς" και οι λοιπές "ομορφιές"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοβαρά τώρα, πίστευε ότι θα υπήρχε πιθανότητα επιτυχίας με έναν προπονητή που δεν είχε ποτέ σοβαρές παραστάσεις και assistants πρώην μπασκετμπολίστες-wannabe προπονητές ομάδων δευτέρας διαλογής(πιστούς στην Εθνική δεν λέω, αλλά και εγω πιστός είμαι. Αν είναι να με κάνει και μένα assisstant); Στο έχω ξαναγράψει η Εθνική απο το 2007 βγάζει μια μιζέρια. Θες λόγω των συνδικαλιστικών οραμάτων του Λάζου στην αρχή; Θες λόγω των ό,τι να ΄ναι κινήσεων του Πατερούλη στους προπονητές; Θες λόγω του ότι το συνάφι σου έχει γεμίσει ρουφ... εεεεεε παπαγαλάκια; Γενικά δεν πάει και δεν τραβάει...

    ΥΓ Όποιος μπορεί να μου απαντήσει γιατί μπήκε ο Καββαδάς στην αποστολή και όχι πχ ο Βασιλειάδης (που έχει σουτ, αμυνα ΔΕΝ παίζει, αλλά ποιά άμυνα έχουμε δει στα τελευταία ματς;) ή ο Κατσίβελης, κερδίζει χρυσόν ωρολόγιον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Παναγιώτης Ραφαήλ
    Αυτό που λες δυστυχώς δεν γίνεται. Ξέρεις τι είναι τα σωματεία σφργίδες; Αν δεν ξέρεις ρώτησε και θα καταλάβεις πολύ καλά γιατί οΒασιλακόπουλος δεν έχει αντιπολίτευση τόσα χρόνια. Μόνο παλαβός θα κατέβαινε σε εκλογές 1000 σωματείων ξεκινώντας με 300-0 εναντίον του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Κώστας
    Για τη μιζέρια συμφωνώ αλλά όταν έγραφα στο περιοδικό από τότε ότι ο συνδικαλιστής θα καταστρέψει το ελληνικό μπάσκετ με κράζανε όλοι. Στερνή μου γνώση....
    Βγάζει μιζέρια όχι από τους παίκτες ούτε από τους προπονητές (ακόμη και αν για την ποιότητα ορισμένων θα συμφωνήσω μαζί σου). Βγάζει μιζέρια από τον περίγυρο που είναι νοσηρός... Δεν μπορεί κανείς από αυτούς που περιστοιχίζουν την ομάδα να εμπνεύσει τους παίκτες, να κάνει τον προπονητή να αισθανθεί σίγουρος και ασφαλής και να παίξει σοβαρό ρόλο όταν έρχονται οι κρίσεις όπως αυτή που διανύουμε τώρα. Μιλάμε ότι ο άνθρωπος της ομοσπονδίας δίπλα στην ομάδα είναι ο Τσαγκρώνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κουρούνα
    διάβασα κάπου ότι ακόμα και οι Πελαργοί έχουν διασπαστεί και υπάρχουν προβλήματα. Γνωρίζεις κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @kyriaki
    Δεν το ξέρω ειλικρινά αυτό. Γενικά πάντως οι Πελαργοί είναι καλή παρέα από όσο γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομιζω σημερα εκλεισε στοματα ο Τρινκιερι για την επιλογη Καββαδα συμφωνειτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον σημερα πρεπει να πειστηκε και ο ιδιος για το λαθος της επιλογης του αυτης... Απλα πολυ απειρος. Καλυτερα να ειχε παρει το Βουγιουκα.

      Διαγραφή
  8. Και να πω ότι δεν τα έλεγες... http://www.superbasket.gr/permalink/188166.html

    ΥΓ ΟΚ, έκανε χαμαλοδουλειά ο Καββαδάς σήμερα και γι΄αυτό τον πήρε, αν όμως ο Σπανούλης είχε τραυματιστεί σοβαρά τι θα γινόταν; Επιλογή με τρομερό ρίσκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Rodia
    Διαφωνώ κάθετα όχι για την επιλογή αλλά για τη χρησιμοποίηση στον αγώνα. Στην τρίτη περίοδο του έβαλε 11 σερί πόντους ο Μαρκ, η διαφορά πήγε στους 8 και παραλίγο να χάσουμε το παιχνίδι. Και στην αρχή πάλι (όπου είχε λογική να τον ξεκινήσει για να ρίξει λίγο ξύλο και να κάνει κανένα φάουλ) πάλι ήταν το μοναδικό διάστημα που ο Μαρκ κουνήθηκε στο παιχνίδι. Επαναλαμβάνω: Καλά έκανε και τον πήρε στην δωδεκάδα αντί του Βουγιούκα αλλά χθες δεν δικαιολόγησε τίποτε. Μάλλον το αντίθετο έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Κώστας
    Το κακό είναι ότι ο πατερούλης με τα χρόνια που περνάνε έχει γίνει πολύ προβλέψιμος. Παρών στις μεγάλες νίκες, εξαφανισμένος στα δύσκολα! Ο ηγέτης πάει στα αποδυτήρια στα δύσκολα, όχι στα εύκολα που όλοι είναι χαρούμενοι. Το πρόβλημα είναι ότι όλοι ξέρουμε και βλέπουμε την αλήθεια και σχεδόν κανείς δεν τη γράφει. Και ο ίδιος βαυκαλίζεται λέγοντας ότι του κάνουν....πόλεμο δύο τρία παλιόπαιδα. Δεν πειράζει ας κερδίζει η ομάδα και θα ανεχτούμε τις.....ηγετικές εμφανίσεις και τις ξαφνικές...εξαφανίσεις. Για μένα μετράει το μπάσκετ περισσότερο από τους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ξέρω ποσο καλή παρέα είναι ή δεν είναι οι Πελαργοί, αλλά οφείλω να ομολογήσω οτι μου έκανε "κάπως" όταν διάβασα μια ευχαριστήρια επιστολή τους σχετικά με την βοήθεια που τους πρόσφερε η ΕΟΚ και ειδικά ο Τσαγκρώνης, όσον αφορά την ανεύρεση εισιτηρίων και λίγες ώρες μετά είδα ένα άδειο γήπεδο. Γιατί η ανακοίνωση μιλάει "για δυσκολία εύρεσης", εκτός κι αν τελικά οι ευχαριστίες ήταν για "προσκλήσεις".
    ΥΓ Το οικονομικό, χαλάει και τις καλύτερες παρέες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. b-ball kourouna
    Εγω τον ειδα να φθειρει το Γκασολ,να του παιρνει φαουλ και να τον τσαντιζει δινοντας ανασες στον Μπουρουση...πραγματα που ΔΕΝ μπορει να κανει ο Ιων Αμυγδαλου Βουγιουκας(απο τα πιο σοφτ πενταρια που εχω δει με τετοιο μποι,μετα τον θρυλικο Νταλιμπορ Μπαγκαριτς!).Απειρος οπωσδηποτε αλλα με προσοντα και αμα δεν τον βουτηξεις πως θα μαθεις?δεν εχουμε και ακριβως σειρα απο ψηλους...
    ΥΓ το αρθρο για τον Βασιλακο αναφερεται σε επισκεψη του ΠΡΙΝ τον αγωνα με Ισπανια.Διαβασε το καλυτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @polykos
    Το έγραψα και πιο πάνω ότι δεν ξέρω το θέμα. Αυτά που ξέρω και μπορώ να γράψω...
    Για πολλά χρόνια με αποκορύφωμα το Ευρωμπάσκετ του 2007 ο Βασιλακόπουλος και οι γύρω γύρω απαξίωναν και ιδιωτικά και δημόσια τους Πελαργούς. Προφανώς, τους ενοχλούσε η ιδέα ότι υπήρχαν άνθρωποι που ανιδιοτελώς και με χρήματα που έβαζαν από την τσέπη τους ακολουθούσαν την εθνική παντού. Ενδεχόμενα υπήρχε ο φόβος ότι οι Πελαργοί θααρχίσουν να έχουν και άποψη. Το 2007 τους είχαν κάνει χοντρά καψόνια στην Ισπανία με το θέμα των εισιτηρίων. Δούλεμα κανονικά και οι παλαιότεροι των Πελαργών τα θυμούνται αυτά που γράφω. Είχαν μπλέξει με τον Τσαγκρώνη και τους Ισπανούς. Οταν βεβαιώθηκαν ότι οι άνθρωποι είναι απλά μπασκετόφιλοι, δεν είναι χούλιγκανς και δεν αποτελούν ''κίνδυνο'' τα πράγματα στις σχέσεις τους βελτιώθηκαν.
    Δεν ξέρω τι έχει γίνει στη Σλοβενία. Ενδεχόμενα έχει να κάνει (εικασία είναι) με το γεγονός ότι οι Σλοβένοι λόγω τηλεόρασης άλλαξαν ώρες σε παιχνίδια και ακρετοί είχαν προμηθευτεί εισιτήρια με βάση το αρχικό καλεντάρι. Μάλιστα, η ΦΙΜΠΑ έβγαλε και μια ανακοίνωσε ''εξήγησης'' ακι συγνώμης. Οποιος ξέρει ας μας ενημερώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Rodia
    Στο θέμα της απειρίας και της βουτιάς στα βαθιά δεν διαφωνώ καθόλου. Την άποψη μου για το τι έκανε και δεν έκανε στην είπα. Την ώρα που μάρκαρε τον Γκασόλ το σκορ ήταν 43-25 για την Ισπανία και ο Γκασόλ έβαλε όλους τους πόντους του με τον μικρό αντίπαλο.
    Χαίρομαι που ο Βασιλακόπουλος πήγε πριν στα αποδυτήρια. Είναι μια ευχάριστη αλλαγή. Φαίνεται και από το κείμενο άλλωστε που επισημαίνει ότι επικρίοθηκε γιατί έφυγε. Τουλάχιστον για μια φορά κατάλαβε ότι δεν μπορεί να κρύβεται. Επαναλαμβάνω: Ας κερδίζει η ομάδα και ας πηγαίνει όποτε θέλει στα αποδυτήρια. Δεν μου αλλάζει τη λογική ή όσα πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή