Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Νίκο Γκάλη

σ΄ευχαριστούμε...
Dankie
Faleminderit
Sukran
Shukran Gazillan
shur-nur-ah-gah-lem
Thoinks, Moite!
Eskerrik asko
Dhannyabad
Blagodaria
Hvala
Jae Zu Din Pa De
Na som
Na som djita
M'goy
Do jey
gràcies
moltes gràcies
Wado
Skee
Xie_Xie
Mh goi
Do jeh
Kia Manuia
Dekuji
tak
dank U wel
bedankt
Dank U zeery'
hartelijk dank
Thanks awfully, old boy
Dankon
Dankegon
Aitäh
Vinaka
Vinaka vaka levu
kiitos
Kpè nu wé
merci
Abarka
madlobt
didi madloba
Danke
Danke schoen
Danke sehr
Vielen Dank
Aguije
Abarka
Aabar
Mahalo
Toda
Toda raba
Dhanyavaad
Shukriyaa
Köszönöm
Þakka þér fyrir
Takk
Terima kasih
Terima Kasih Banjak
Moteshakeram
Go raibh maith agat 
Nice one bro'r
Grazie
Grazie tanto
Mille Grazie
Arigato
 Domo arrigato
Matur nuwun
Thanks mon
Dhan-ya-vaadaa
Kamsa hamaida
Paldies
Achu
Waybale
Waybale Nyo
Nandi
Nani
 Kiaora Koe
Νa gode
Dziekuje
Obrigado
Multumesc
Premnogo blagodaren
Talofa
Dakujem
Muchas gracias
Çok tesekkur ederim
Dyakuyu
Kam ouen
Diolch
Nkosi
Shakkran
A dank
Yasher Koach
Modupe
Ngiyabonga

Και για όσους έμειναν με την απορία ΄΄τι την έκανε τη μπάλα ο Θεός;΄΄ το βίντεο από όπου προέκυψε το σχετικό σύνθημα που ακουγόταν χθες στο Αλεξάνδρειο!


10 σχόλια:

  1. Επιτελους απονεμηθηκε δικαιοσυνη.

    ΥΓ: Ο γογλης φανταζομαι βαρεσε υπερωρια. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είναι αυτά;Παίχτες που ανακάλυψε ο Ψαράκης;O τελευταίος πώς προφέρεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Tommygun
    Δικαιοσύνη θα απονεμηθεί μόνο όταν ο νούμερο 1 εγωιστής και μικρόψυχος του ελληνικού μπάσκετ αποφασίσει να τιμήσει τον Γκάλη για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ. Γιατί χθες ήταν όλοι εκεί και ο////ψωριάρης χώρια που λένε στο χωριό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @giorgos leventis
    Είναι....παίκτες που ανακάλυψε ο... Γκάλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταρχας να ευχηθω, χρονια πολλα, Χριστος Ανεστη και καλη υγεια σε ολους μας. Να σου πω την αμαρτια μου κουρουνα, και επειδη το ειχα μιλησει και με τον George Leventis AKA The PG-Lawer η εκδηλωση πηγε πολυ καλυτερα απ' οτι περιμενα, ισως κιολας επειδη για ο,τι γκρινιαζω παει καλα. Απ' εκει και περα ανετα κανουμε κουβεντα για το τι επρεπε να γινει ωστε να οργανωθει ενα τουρνουα π.χ και να αποτελεσει και πολο ελξης για ευρωπαικους μπασκετοφιλους (λεμε και κανα ανεκδοτο). Αλλα η ουσια ειναι μια: ο Αρης κατ' εμε ζητησε συγγνωμη απο τον Γκαλη με τον καλυτερο δυνατο τροπο. Το γηπεδο που μεγαλουργησε πηρε το ονομα του, η πανοπλια με το Νο6 ανεβηκε εκει που της αξιζει, στα ουρανια, μεγαλα ονοματα τιμησαν οπως επρεπε τον θεο του ελληνικου μπασκετ και ο κοσμος απολογηθηκε για τυχον κακες συμπεριφορες αποθεωνοντας τον. Τωρα βεβαια υπηρχε και η τωρινη ομαδα μπασκετ στο παρκε για να δωσει ενα τονο παραφωνιας αλλα ας το παραβλεψουμε.

    Αν τωρα καποιοι θεωρουν οτι σνομπαροντας την χθεσινη εκδηλωση που κατ' εμε ειχε λιγο και απο "εθνικη συμφιλιωση", να ειναι σιγουροι οτι το δεξι ....φρυδι του Γκαλη θα χασε καμια τριχα αλλα αλλη απωλεια δεν αναφερθηκε. Να μεινουν στο χρονοντουλαπο και παρακαλω να πεταξει καποιος και το κλειδι.

    ΥΓ: Οχι, δεν ημουν χτες στο Παλε. Εχω ενα θεμα με τα μνημοσυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δικαιοσύνη απονεμήθηκε χθες Κουρούνα... Δεν χρειάζεται πλέον κανείς να περιμένει πότε ο Βασιλακόπουλος θα του κάνει κέφι να κάνει καμιά εκδήλωση προς τιμή του Γκάλη! Επιτέλους ο Άρης έκανε αυτό που έπρεπε, με τον τρόπο που έπρεπε! Σεμνά, λιτά, δίχως το παραμικρό ίχνος κιτς και βλαχογκλαμουριάς! Αυτό άξιζε στον Θεό!!!!

    ΥΓ Μόνη παραφωνία ο γνωστός πλέον... Ιωαννίδης και ο λόγος που πήγε να βγάλει στο τέλος... όχι ρε διάολε και πολιτικοποίηση σε αυτή την εκδήλωση, όχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπήρξε και μια απουσία απο την εκδήλωση, για την οποία ο καθείς ανόητος έγραψε οτι του κατέβασε το λιγοστό μυαλό του. Η αντιμετώπιση του όποιου προβλήματος ταλαιπωρεί ανθρώπους που κάποτε μας "ψηλώσανε" αθλητικά, είναι ένα ζητούμενο στην χώρα μας. Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης, το 1% των εξόδων της, θα απάλυνε λίγο το πρόβλημα και θα έλυνε το θέμα της απουσίας (μη βαράτε, έκανα μια υπερβατική σκέψη).

    Συγχαρητήρια στον Αρη για την ομάδα εφήβων που εμφάνισε στο Πανελλήνιο της Πάτρας. Περάσαμε όλοι πολύ καλά και μπασκετικά, αν και το τελείωμα των κυανέρυθρων με στεναχώρησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.youtube.com/watch?v=LRKG-GTseNA k σε αγωνα ευρολιγκας που ετσι κ αλιος θα γεμιζε το γυπεδο αρα ο παναθηναικος δεν ειχε οικονομικα οφελει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξέρεις Κουρούνα αν το καινούργιο βιβλίο του Phil Jackson "Eleven Rings: The Soul of Success" θα μεταφραστεί στα ελληνικά ή να το αγοράσω από amazon;

    ΑπάντησηΔιαγραφή