Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

All Star Basket 290

Στα περίπτερα από χθες το νέο τεύχος του περιοδικού με σπέσιαλ ΝΒΑ θέμα και όχι μόνο: Η Χολιγουντιανή σαπουνόπερα των Λέικερς σε όλο της το μεγαλείο. Ποιός, που, γιατί έβαλε το χεράκι του στη μεγάλη φετινή φαρσοκωμωδία μιας ομάδας που από φαβορί για τον τίτλο αγκομαχάει να φτάσει στα πλέι οφ...
Ακόμη: Οι survivors...Πεδουλάκης και Μπαρτζώκας έφτασαν χωρίς...απώλειες στην τελική στροιφή της σεζόν. Ο Νίκος Μπουρλάκης και ο Νικήτας Αυγουλής αποκαλύπτουν τι....πέρασαν και πως τα κατάφεραν! Δύο σπέσιαλ συνεντεύξεις. Ενας από τους πλέον συζητημένους διαιτητές των τελευταίων ετών ο Τόμι Σχινάς μίλησε στον Νίκο Συρίγο και φωτογραφήθηκε οικογενειακά φορώντας...κόκκινα! Ο Βαγγέλης Αγγέλου είναι από τους προπονητές με άποψη και θέση. Μίλησε στον Παναγιώτη Χορόζογλου για το σήμερα και το αύριο του Άρη.
Ο Γιάννης Ψαράκης και οι.....Γερμανοί επιστρέφουν! Ενα πολύ επίκαιρο ρεπορτάζ για το πως ετοιμάζουν την εισβολή τους στο μπάσκετ ομάδες με βαρύ ποδοσφαιρικό όνομα και ιστορία που ακολουθούν τα χνάρια της Μπάγερν Μονάχου.
Δεν τελειώσαμε: Υπάρχουν ακόμη οι μεγαλύτερες εκπλήξεις στον πρώτο γύρο του κολεγιακού τουρνουα, ένα ρεπορτάζ για το dress code και τα αποτελέσματα της εφαρμογής του στο ΝΒΑ και μια συνέντευξη παρουσίαση του Κώστα Τότσιου που πρόσφατα έγινε ο πρώτος σκόρερ και ο πρώτος σε συμμετοχές παίκτης στην ιστορία της Α2.
Φυσικά δυνατή Κουρούνα με πολλές αποκαλύψεις και ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για δύο λέξεις που θα συζητηθούν πολύ το καλοκαίρι: Παπανικολάου-ΝΒΑ...

4 σχόλια:

  1. Κουρούνα στην κηδεία του κ. Κολοκυθά γιατί δεν πήγε ο Φώτσης και πήγε μόνο ο Μπουρούσης; Έχει γίνει κάτι; Επίσης, επειδή διάβασα και το άρθρο του κ. Παπαδογίαννη που ουσιαστικά τα ρίχνει άσχημα στον Φώτση, θα ήθελα να πω ότι η αγιοποίηση του Μπουρούση είναι ατυχής. Ο φώτσης δεν έχει δώσει ποτέ αφορμή, σε αντίθεση με τον Μπουρούση όπου έχει προκαλέσει με χειρονομίες (10 μέρες), υποθέσεις ντόπινγκ, λόγια αγάπης προς τους Αγγελόπουλους. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την στάση προς τον Φώτση.

    ΥΓ χαίρομαι που στο τεύχος ασχολείστε με Lakers, εγώ πάντως το είχα προβλέψει ότι στην ομάδα έχουν μαζευτοί πολλοί εγωισμοί και μου θυμίζουν πολύ Lakers του 2004.
    ΥΓ2 Κατά πάσα πιθανότητα εκτός ο Rose μέχρι το τέλος της χρονιάς. Οι Heat ακόμα δεν μου γεμίζουν το μάτι. Εγώ θέλω να ελπίζω πάντως ότι οι Knicks με υγειή τον Carmelo έχουν τύχη στο φετινό ΝΒΑ!!!!
    ΥΓ3 Μετά τις φετινές εμφανίσεις του Κουφού, παίζει να έρθει Εθνική ή θα φάμε πόρτα όπως και οι πιο πολλές Εθνικές απο τους καλούς τους ΝΒΑers;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το είχα παλιότερα αναφέρει, σήμερα υπάρχει και ανάρτηση εδώ http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=118778:2013-03-07-14-50-29&catid=66:se-24&Itemid=90
    Η ΕΣΚΑΝΑ, απ' όσο γνωρίζω, ασχολήθηκε σε πρώτο βαθμό και αποφάσισε να...περιμένει την όποια αντίδραση της ΕΟΚ.
    Ελπίδα μου, να πληθύνουν τα κείμενα εναντίον αυτού του στοιχηματισμού. Με πραγματική μου λύπη αισθάνομαι οτι πολύ σύντομα στο πάγκο εφηβικών ομάδων θα υπάρχει και άτομο με ...λάπτοπ, οχι για να κρατάει στατιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Κώστας
    Στο θέμα αυτό δεν ανακατεύομαι εκ πεποιθήσεως. Το ποιός θέλει ή δενθέλει να πάει σε μια κηδεία είναι μια πολύ λεπτή προσωπική υπόθεση, δεν μπαίνω στη λογική να ερμηνεύσω οτιδήποτε και ειλικρινά θα ήθελα να μείνω έξω από την όλη κουβέντα. Αυτό δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα που εμπλέκεις και το αν θέλω ή όχι να σχολιάσω γραφόμενα ή συμπεριφορές. Ελπίζω να έγινα αντιληπτός.
    Οι Χιτ δεν γμείζουν το μάτι, συμφωνώ αλλά κερδίζουν. Και κερδίζουν με άνεση και ωριμότητα.
    Το θέμα Κουφού υποτίθεται ότι παραμένει ανοιχτό και ότι θα γίνει ένα ταξίδι του Παπανικολάου στην Αμερική για να το συζητήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @polykos
    Οντως το είχες αναφέρει προ καιρού σε ένα σου σχόλιο.
    Τι περιμένεις δηλαδή να κάνει η ΕΟΚ; Να σου πω τι θα κάνει. Θα βγει ο μπαρμπα Γιώργης σε κάποια συνέντευξη θα αρχίσει τις οιμωγές και τις κατάρες για την καταστροφή του αθλητισμού από τον στοιχηματισμό (πρόσεξε την έκφραση όχι το στοίχημα αλλά τον στοιχηματισμό) και θα πάει χαρούμενος για ύπνο. Τι να κάνει η ΕΟΚ αγαπητέ; Ηταν, είναι και θα παραμείνει ουραγός και απλός παρατηρητής των εξελίξεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή