Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Τέλος ο Τσαλδάρης, ακολουθεί ο Γκέκος

Δραματικές αλλαγές στον Κολοσσό Ρόδου αφού η διοίκηση αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον Δημήτρη Τσαλδάρη. Ο έμπειρος γκαρντ δεν έπαιξε κόντρα στην Καβάλα λόγω τραυματισμού και γενικά βοήθησε ελάχιστα φέτος. Παράλληλα, όμως υφίσταται και θέμα προπονητή αφού απόψε συνεδριάζει το ΔΣ της ομάδας για να συζητήσει την παραμονή ή όχι του Μηνά Γκέκου. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι δύο πλευρές δύσκολα θα συνεχίσουν παρέα.

12 σχόλια:

  1. Κουρούνα
    Επειδή βλέπω ότι έχει πέσει σιγή κάτω από το ποστ του Κολοσσού παίρνω την ευκαιρία να σε ρωτήσω κάτι άσχετο:
    ''Ποιά είναι η γνώμη σου για την ανταλλαγή Πάνκο-Γκιστ;;;;''.Στο είχα ξαναγράψει, προσωπικά ο Γκιστ δεν μου γεμίζει το μάτι. Πολύ λίγος για Παναθηναϊκό. Ακόμα και για τον φετινό.

    Τakis N.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικα ειναι να μην ευχηθω σε καποιον να πετυχει. Θα μαζευτει το συμπαν και θα τον ματιασει. Δυστυχως φετος νομιζω οτι ο Γκεκος ηταν ατυχος, δεν παρακολουθησα βεβαια ιδιατερα την πορεια του στον Κολοσσο, αλλα αυτη η εντυπωση μου εμεινε. Απαραδεκτη η κινηση Τσαλδαρη για μενα, αυτα λυνονται κατ' ιδιαν και οχι με τουιτια και φουμπου. Παντως ημουν αρκετα αγαθιαρης να πιστευω οτι ο Τσαλδαρης πηγε να φαει τον Γκεκο και τελικα του εκατσε. Ο Κορωνιος παντως μια χαρα ξηγηθηκε, τρεις νικες μανι μανι και νατος ο ηρωας καβαλα στ' αλογο. Οταν ελεγα εγω οτι ο φετινος Αρης θα ζοριστει να μεινει κατηγορια, με κοροιδευανε. Ευχομαι να μην χρειαστει να γελασω τελευταιος, γιατι θα ειναι πικρο γελιο.

    ΥΓ: Κουρουνα, συγγνωμη που παιζω με τα νευρα σου, ο πισης μου μου φαινεται με δουλευει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Godfather
    Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι μόνιμα μπερδεύεται η χημεία του Παναθηναϊκού με τις συνεχείς αλλαγές. Είναι σαν να ξεκινάει από την αρχή. Τώρα έχει φορτώσει πολύ υλικό στα φόργουορντ και ο Γκιστ τρακάρει εκεί ανάμεσα. Για να είμαι ειλικρινής έχω μπερδευτεί. Οταν κάτι ξεκινάει στραβά θέλει τέχνη για να ισιώσει. Θα σου θυμήσω ότι από τον Σεπτέμβρη πριν παίξει η ομάδα ένα ματς έλεγα ότι το δίδυμο Ούκιτς-Διαμαντίδη δεν είναι λειτουργικό και αυτή η μια θέση ξένου που πήρε ο Ούκιτς (συν άλλη μια ποιυ χρειάστηκε να πάρει ο Μπανκς) είναι που ταλαιπωρούν όλο το rotation.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Tommy
    Μ' αρέσει το θετικό άγχος που βγάζεις. Κάτσε κάτω και μελέτησε το πρόγραμμα. Η σωτηρία θα είναι φέτος γύρω στις 8 νίκες. Δεν βλέπω τον Ηλυσιακό να φτάνει εκεί. 'Εχει καλούτσαικο πρόγραμμα αλλά τη χειρότερη ομάδα και στέρεψαν τα λεφτά. Η Καβάλα κουνήθηκε και πάει να καλύψει το χαμένο έδαφος αλλά παραμένει πρώτο φαβορί για τη δεύτερη θέση της Α2. Η Ελευσίνα έχει τη χειρότερη ομάδα από τις υπόλοιπες που κινδυνεύουν αλλά έχει χρήματα και αυτό θα μετρήσει σε βάθος χρόνου. Με βάση το πρόγραμμα πιο πολύ από όλους και μη σου φανεί παράξενο κινδυνεύει το Περιστέρι παρά τις 4 νίκες που έχει κάνει ως τώρα. Και μη ξεχνάς ότι μερικές τις έκανε με ανατροπές υπεράνω πάσης υποψίας! Ο Αρης δεν θα πέσει, έχει καλό προπονητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τωρα το τελευταιο για να με καθησυχασεις το ειπες? Καλα με δροσισες πρωι πρωι. Παμε λοιπον να δουμε γιατι ειμαι τετοιο τερας αισιοδοξιας:
    1. Συνεχιζουμε με μισο ξενο, ενω ολες οι ομαδες τσουκου τσουκου ενισχυονται. Ουε και αλλιμονο εαν υπαρξει σοβαρος τραυματισμος και στερηθουμε Πελεκανο για καιρο, θα κλαψουν μανουλες.
    2. Ο Ηλυσιακος εχει δυο ματσακια που αμα τα καθαρισει (Περιστερι-Καβαλα) βαζει μπρος μηχανες και αρχιζει να κυνηγαει, οποτε ουτε θελω να σκεφτομαι τι θα γινει αν εχει στραβωσει η δουλεια και χρειαστει να παμε σε ντερμπυ στην 16η αγωνιστικη.
    3. Η Καβαλα παει τουρμπο δυναμις και ο Γκαγκαλουδης τον χαβα του. Αν πουμε οτι ξεκιναει με νικη με εμενα (ω, απροσδοκητο), παει 4 νικες και αρχιζουν τα ωραια. Πιο γεματη ομαδα, με σχετικα καλο προγραμμα και καλο μομεντουμ? Next please.
    4. Για τον Πανελευσινιακο δεν εχω αποψη, αλλα εφτασε να χασει ακομη και απο εμενα εντος. Παρακαλω πολυ δηλαδη, ποσο πιο χαμηλα να πεσει μια ομαδα?

    Παντως το Περιστερι πραγματικα θα με στεναχωρησει αν πεσει. Εχει κανει κυριολεκτικα θαυματα βαση του ροστερ, αλλα η ρημαδα η αφραγκια δεν παλευεται με τιποτα. Τωρα θα μου πεις μιλησαν οι αρειανοι λεφταδες, χωχωχωχωωχωχω. Α, ρε το ξερο μας το κεφαλι τα φταιει. Ευτυχως δηλαδη που πηρε πρεφα ο κοσμος οτι πεφτει δουλεμα και πλεον αγχωνομαστε ο καθενας ατομικα. Πολιτισμενα πραματα δηλαδις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ μαζί σου για τον Ούκιτς. Τον θεωρώ μέτριο και πολυδιαφημισμένο. Δεν κάνει για τον Παναθηναϊκό, αν θέλουμε να λέμε ότι ο Παναθηναικός έχει βλέψεις να πάει ψηλά στην Ευρωλίγκα. Τι να το κάνω αν μου κάνει πιρουέτες με τον Απόλλων Πατρών. Στα δύσκολα τον θέλω. Σε όλα σχεδόν τα μεγάλα ευρωπαικά ματς είναι κρυμμένος. Πολλά λάθη. Και όχι μόνο λάθη στατιστικής, λάθη στο τρόπο παιχνιδιού του. Αυτά τα λάθη με πειράζουν. Ο Μπανκς είναι παίχτης ψυχολογίας και ημέρας. Αρχίζει και φαίνεται όλο και περισσότερο αυτό τώρα που αρχίζει και κοπάζει ο αρχικός ενθουσιασμός. Ο δε Γκιστ……είναι μόνο για ριμπάουντ και άμυνα. Πρέπει να του απαγορευτεί το σουτ. Σουτάρει πολύ άσχημα και έχει το πολύ κακό ελάττωμα όοοοοταν βάλει ένα σουτ, αμέσως να πάρει κ άλλη προσπάθεια. Ενδεικτικά με τον Απόλλων προχτές είχε 1/6 δίποντα και 2/5 τρίποντα. Αλλά δεν είναι το χτες. Έτσι σουτάρει γενικά. Δεν πας πουθενά με αυτά.

    Takis N.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από την χαρά μου να τα χώσω για τον Ούκιτς και τον Γκιστ ξέχασα το σημαντικότερο.

    Ευχαριστώ για περιοδικό. Το έλαβα πριν λίγο.

    Takis N.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Takis N.
    Τώρα αν σου πω ότι δεν πρόλαβα να ασχοληθώ με το περιοδικό θα με πιστέψεις? Δεν ξέρω πως το πήρες αλλά αυτό σημαίνει ότι το εσωτερικό μας σύστημα λειτουργεί καλύτερα του αναμενομένου.
    επειδή μου είπαν από το περιοδικό ότι πολλοί ζητάνε το τεύχος 287 επειδή δεν πρόλαβαν να το αγοράασουν και για κάθε άλλη πληροφορία που αφορά την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού το γράφω εδώ....
    Τηλεφωνάκι στο 7712400, ζητάτε την κυρία Αφροδίτη Χατζή και σας τακτοποιεί για όλα τα θέματα πάραυτα. Η ηλεκτρονική συνδρομή του περιοδικού για ένα χρόνο κοστίζει 45 ευρώ και δίνει πρόσβαση (και για κατέβασμα) σε όλο το αρχείο του περιοδικού (δεν το ξέρω αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει στην πλατφόρμα από το τεύχος 1). Οποιος θέλει περιοδικά (κάποια που τον ενδιαφέρουν) και όχι συνδρομή παίρνει ένα κωδικό (πάλι από την κυρία Χατζή που είναι πολύ ευγενική και κάνει κουμάντο στο τμήμα συνδρομών) με ποσό μικρότερο της αξίας του περιοδικού (3,75 το καθένα-αν κάνω λάθος στην αξία χρεώστε το σε μένα) αλλά χωρίς πρόσβαση σε παλαιότερα τεύχη. Συνεχίζοντας το διαφημιστικό τρέιλερ της Κουρούνας: Για να μην ζητάτε σε λίγες μέρες το επίσης συλλεκτικό 288 και μπείτε στον κόπο του ταχυδρομείου υπάρχει και το περίπτερο της γειτονιάς. Και αν έχει τελειώσει στο πιο κοντινό θα το βρείτε στο επόμενο! Επειδή όντως νομίζω ότι το προηγούμενο εξαντλήθηκε μην ψάχνουμε και το επόμενο...
    Μετά από τέτοιο διαφημιστικό τρέιλερ πάω φουλ για αύξηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Τομμυ
    Στο είχα πει ότι θα νοσταλγήσεις τον Δαμιανίδη αλλά γέλαγες...Σε άσπρο άλογο καβάλα θα γυρίσει στο Αλεξάνδρειο και 5000 Αρειανοί θα του στρώνουν κίτρινο χαλί (το κόκκινο είναι απαγορευμένο χρώμα στα μέρη σας και το πράσινο δεν βγαίνει σε χαλί υποδοχής).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κουρούνα απλά έστειλα τα στοιχεία μου όπως μου είπες και η κ.Χατζή επικοινώνησε μαζί μου μέσω e-mail.
    Ευχαριστώ πολύ. Δεν ξέρω ποιός το πλήρωσε πάντως...(χαχαχα) εγώ όχι. Αν δεν το πλήρωσες εσύ τότε το πλήρωσε η κ.Χατζή. ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΟΝΤΩΣ!! :-))

    Takis N.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Dear Κουρουνα, ενα θα σου πω: απο τα χαλια δεν προτιμω τα χαλια, αλλα τα καλα. Μην ξαναρχισουμε παλι να λεμε τα ιδια και να πικραινομαστε. Ουτε εσυ θα αλλαξεις αποψη, ουτε εγω και η οπτικη μας επι του θεματος διαφερει σαν του Μπουρλακη με τον Συριγο (νομιζω?). Απλα εχε υποψη σου, οτι εδω περα ειναι τεταμενη η κατασταση λογω μπαλας. Μην στραβωσει η δουλεια και στο μπασκετ και μετα εχει να πεσει μαπα επι δικαιων και αδικων. Και ειδικα για την περιπτωση Δαμιανιδη και παρα πολυ αργησε.

    Και συγγνωμη που θα γινω κακος: τον Δαμιανιδη ξεσκιστηκε να τον γλυφει ο αθλητικος τυπος. Η απωλεια του Ζαφειρη Σαμολαδα γιατι περασε μονοστηλο? Συμπτωματικη συμπτωση και αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή