Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Δεδικασμένο για Ολυμπιακό

Την επανάληψη του αγώνα Γκέτιγκεν- Μπεσίκτας θα επικαλεστεί ως δεδικασμένο ο Ολυμπιακός στην ένσταση που έχει καταθέσει για τον λάθος χειρισμό του χρονομέτρου στον αγώνα με τη Σιένα. Το βίντεο που υπάρχει στο youtube τραβηγμένο με κινητό από την εξέδρα δείχνει ότι η φάση είναι όμοια με το τι συνέβη στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα του αγώνα στο ΣΕΦ!



18 σχόλια:

  1. Πως το κοβεις, Κουρουνα μαυρη και γλυκεια σαν σοκολατα υγειας? Παει για επαναληψη το η θα βαλουν οι γαβρουα το "Ανοιξε πετρα για να μπω, βαζελο στο f4 μην δω"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα το θέμα δεν είναι μόνο ένα κολλημένο χρονόμετρο. Ένα ματς μπορεί να αλλοιωθεί και ΕΧΕΙ αλλοιωθεί και με άλλες φάσεις. Βήματα, τάπες, φάουλ είναι πολλά. Φαντάσου κάθε φορά να γινόταν ένσταση και επανάληψη. Και να σου πω και κάτι άλλο. Από ποιο λεπτό και μετά θεωρείται αλλοίωση;;; Αν το ματς είναι 30 δευτ πριν το τέλος και νικάς με 3 πόντους και δεν πάρεις ένα πεντακάθαρο φάουλ που θα σε πήγαινε σε βολές και πιθανόν +4 ή +5 και φας ένα τρίποντο μετά δεν είναι αλλοίωση;;; Το φάουλ πάνω στον Γιασικεβίτσιους που θα ισοφάριζε το ματς με την Μακάμπι δεν ήταν αλλοίωση;;; Θεωρώ τέτοια σκηνικά έπρεπε να τελειώνουν στο παρκέ επι τόπου. Οι διαιτητές χτες αν δεν είδαν το replay είναι απαράδεκτοι.

    Takis N.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά απαράδεκτο το ότι οι διαιτητές δεν κοίταξαν καν το replay ή ακόμα το ότι δεν πήραν καν χαμπάρι ότι το χρονόμετρο κόλλησε! Πάντως για να το πάω και παρασκηνιακά, λες ο Ολυμπιάκος να έπεσε στον λάκο που ο ίδιος άνοιξε για την Σιένα; (δηλ. να κόλλησε το χρονόμετρο επίτηδες, καθώς εκείνη την στιγμή μόνο ο ΟΣΦΠ θα ευνοούταν)

    ΥΓ Πάντως μετά τα δείγματα Πεδουλάκη-Μπαρτζώκα-Ζούρου, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κανένα "κύκλωμα" δεν τρώει τους Έλληνες προπονητές! Απλά δεν είναι τόσο καλοί, όσο ορισμένοι ξένοι συνάδελφοί τους! Οι πραγματικά καλοί μια χαρά στέκονται στον Ευρωπαϊκό προπονητικό στερέωμα (βλ. Κατσικάρης)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως στο ματς γκετιγκεν μπεσικτας δεν θα πρεπε να χε γινει επαναληψη αφου το σουτ της μπεσικτας γινεται με το τελος του χρονου επίθεσή της, και επομενως δεν προσφερεται καποιο πλεονεκτημα στην γκετιγκεν αφου ειτε ειχε κολλησει το χρονομετρο ειτε οχι παλι τον ιδιο χρονο θα ειχε για την επιθεση της. Δεν κερδισε κατι δηλαδη αφου κολλησανε και τα δυο χρονομετρα.[ αφου βλεπουμε οτι ενω η μπεσικτας εξαντλησε τον χρονο της ,μενουν καποια δευτερολεπτα για αλλη μια επιθεση]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασχετο παρτ2: τελικα τι εγινε με την Καβαλα και τον Γκαγκαλουδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Godfather
    Εχεις άδικο σε ότι αφορά στην αλλοίωση αποτελέσματος...Είναι εντελώς διαφορετικοί λόγοι αυτοί που επικαλείσαι και διαφορετικό το τι έγινε στο ΣΕΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @tommygun
    Το θέμα δεν είναι ότι το ματς θα επαναληφθεί. Το θέμα είναι ότι ο Αρης με την ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ στον πάγκο του πάει από νίκη σε νίκη. Και με Δαμιανίδη πίσω κτυπάει τετράδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να σταματήσει κάποτε και αυτή η ιστορία με τις ιταλικές ομάδες και τη ζώνη τους.Δεν έχουν καταλάβει πως επειδή η Ελλάδα είναι πραγματική σχολή δεν καταδέχεται κανείς Έλληνας προπονητής να βρει μια λύση;20 χρόνια το ίδιο πράγμα και νομίζουν πως επειδή δεν ασχολούμαστε δεν έχουμε λύση.Ας βάλουν ένα πιο σύνθετο πρόβλημα να καταδεχτούν να ασχοληθούν τα ελληνικά μυαλά επιτέλους.

    υ.γ:Για Αγγέλου συμφωνώ,αλλά ο Τόμι προέρχεται από ίωση και μην τον πειράζεις γιατί θα υποτροπιάσει.Θα δώσω εγώ το σύνθημα για την καζούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προπονηταρας, ΤΕΦΑΡΙΚΙ ΛΑΙΜΑΙ http://www.youtube.com/watch?v=RQu-NT0tEEo

    ΥΓ: Η ιωση δεν θα υποτροπιασει, η ΠΙΕΣΗ μου θα υποτροπιασει http://www.youtube.com/watch?v=7JuebJKMr18

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Kostas
    Συμφωνώ με την προσέγγιση για την απόδοση του Ολυμπιακού. Και το θέμα με την ένσταση καλύπτει το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει παίξει ούτε ένα παιχνίδι της προκοπής στο ΤΟΠ-16...
    Δεν είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν ότι τους Ελληνες προπονητές τους τρώει κάποιο κύκλωμα αλλά είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν ότι είναι καλοί προπονητές. Αλλο το ένα και άλλο το άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @mafiozos
    Νομίζω ότι είναι ακριβώς ίδιες περιποτώσεις. Το χρονόμετρο κόλλησε στην επίθεση της Μπεσίκτας και τα έξτρα δευτερόλεπτα που προστέθηκαν έφτασαν στην Γκέτιγκεν για να βάλει το νικητήριο καλάθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κουρούνα απλά είπα τις σκέψεις μου για το τι θεωρώ εγώ αλλοίωση. Δεν είναι μόνο ένα κολλημένο χρονόμετρο για 3-4 δευτ. Αλλοίωση μπορεί να είναι πολλά μέσα στα τελευταία 1-2 λεπτά ενός αγώνα. Και σε ρωτάω αν ξέρεις:
    Υπάρχει κάτι στάνταρ στον κανονισμό που να αναφέρει σχετικά με το τι θεωρείται αλλοίωση ενός αγώνα;; Είναι μόνο η τελευταία φάση;;; Είναι το τελευταίο λεπτό;;; Τι ισχύει ακριβώς;;; Δεν ξέρω ρωτάω.

    Takis N.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Takis N.
    Ο κανονισμός δέχεται ως πιθανή αλλοίωση του αποτελέσματος οτιδήποτε έχει σχέση με γραμμές (επαναφορά, βολές φάουλ κλπ.) ή με χρόνο. Δεν συνιστούν λόγο ένστασης ή παραδοχής αλλοίωσης του αποτελέσματος καταστάσεις όπως π.χ. είναι βήματα ή είναι φάουλ. Εγινα αντιληπτός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μάλιστα.Μια χαρά αντιληπτός έγινες. Εντάξει ο κανονισμός είναι κανονισμός αλλά δεν συμφωνώ. Γνώμη μου ότι πρέπει να το ψάξουν περισσότερο με το τι είναι αλλοίωση. Γνώμη μου έτσι ;; Μην βαράς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Godfather
    Φυσικά και δεν....βαράω, ούτε ραμφίζω όσους λένε τη γνώμη τους. Πάντως, άποψή μου είναι ότι ο κανονισμός (γενικά μιλάω και όχι ειδικά) κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση διότι διαφορετικά θα γινόταν αλαλούμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κουρούνα άσχετο, αλλά με τους Lakers τις πταίει τελικά; Οι παίκτες, ο προπονητής, ο Dwight (που τα τελευταία χρόνια έχει δείξει έναν άλλο χαρακτήρα;). Επίσης πάιζει να γίνει trade όπως ακούγεται; Και τέλος πως τους βλέπεις τους Knicks με τον Amare μέσα; Θα κάνει... Ανάσταση ο Spike Lee και το Big Apple φέτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague/aporrifthhke_h_enstash_toy_olympiakou.2098965.html

    Αααχ Κουλα, πολυ κωλοπαιδο ο αθλητικος δικαστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και για να τα λεμε ολα, πολυ μεγαλη νικη του ΟΣΦΠ. Παλικαρι μεσα στο Ελιαου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή