Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Μια σπάνια αντίδραση

Από τα κορυφαία βίντεο της σημερινής μέρας στο youtube η αντίδραση του Δημήτρη Διαμαντίδη μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τη Μάλαγα. Ομολογουμένως από τις πλέον σπάνιες που έχουμε δει σε γήπεδα μπάσκετ....


18 σχόλια:

  1. Σαν πολύ εύκολα να σκίζεται η φανέλα... ή μήπως είχε τόσα νεύρα ο 3D?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε Δημητρη μου, δεν τραβας καλυτερα τα αυτια του αυγουλα που σε -παλι- σε ετρεξε, αντι να ξεσπας στην φανελιτσα? Εμενα μ' αρεσε ο Παπαδογιαννης που θελει να ξαναπαιξει και Εθνικη ο Διαμαντιδης, ουχαχαχαχαχα. Δεν του φτανει η φετινη γαλερα, πηξιμο και το καλοκαιρι. Βρε οξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιζει 10 κοντα χρονια σε φουλ ενταση,εχει επιβαρυνθει το κορμι του πολυ και ας μην ειναι και ιδιαιτερα μεγαλος ηλικιακα...τον δικαιωνει η κατασταση του τα τελευταια 2 χρονια που σταματησε απο εθνικη,οντως φαινεται να μην πηγαινε αλλο...κουρουνα υπαρχει προβλημα στο λιμανι παικτων με μπαρτζωκα?βριζει πολυ ο ατιμος,λες και εχει βαλει στοχο να τον πουνε διαδοχο του ξανθου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κουρούνα όντως ο καλαφατάκης δεν θα χρειαστεί να επιστρέψει στη Δράμα αλλά η στάση έγινε Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στα Ηλύσια και όχι Ρέθυμνο.
    Επίσης ξέρεις αν δύο παίκτες του παο δεν μιλάνε και αν ναι ποιοι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αμ αμα βριζοντας γινεσαι διαδοχος του ξανθου, να στειλω στον ΟΣΦΠ τον παλιο μου εκπαιδευτη στον Αυλωνα. Τι εγινε Γιωργακη? Μας ζοριζουν τα φαρδια τα ρουχα? Δεν φτανει η αβαντα απο τον τυπο και ιδρωσαμε? Εχεις ακομα να φας φαπες, μην βιαζεσαι. Η χειροτερη Μπαρτσελονα της φετινης σαιζον χωρις Ναβαρο και τον επαιξε πλακα παλι τον ΟΣΦΠ. Που δηλαδη να ερθει φουριοζα στο ΣΕΦ.

    Πεμπτη νικη στην Καβαλα, ποιος την ακουει τωρα την Κουρουνα "ειδες και στα λεγα εγω, και δεν θα κινδυνευσεις και εχεις καλο προπονητη". Ουτε μια νικη δηλαδης να μην μπορουμε να χαρουμε. Αντε, τρια ματσακια ακομα, καθαριζουμε παραμονη και τελειωνουν οι στοχοι για φετος. Καλα ειναι, θα μπορουσαμε να ειμαστε και χειροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή αγαπητέ μου tommygan, πιστεύεις ότι ο Διαμαντίδης "έσκασε" με τη διαχείριση που του κάνει ο Πεδουλάκης τρείς μήνες τώρα (που στα μισά και πλέον παιχνίδια της σεζόν είτε είναι απών είτε είναι ωσεί παρών) και όχι στη διαχείριση που του έκανε για μια δεκαετία ο Ζέλικο;

    geof

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω πιστευω οτι στον Διαμαντιδη γινεται γενικα κακη διαχειρηση. Το αν την εκανε ο Ομπραντοβιτς (που κατ' εμε την εκανε) η Πεδουλακης (που συνεχιζει να την κανει) μου ειναι αδιαφορο. Γεγονος ειναι οτι ο ΠΑΟ συμπεριφερεται απερισκεπτα στο πολυτιμοτερο του περουσιακο στοιχειο. Και καλα τωρα που ειναι ψιλοτραυματισμοι. Σπαει ο διαλος το ποδαρι του και γινεται σοβαρη ζημια. Μετα τι θα γινει? Πως θα καλυφθει το κενο του? Η εσυ θα εβαζες εναν παικτη που μολις ανερρωσε απο τραυματισμο να βγαλει τα 23 απο τα 28 λεπτα ενος αγωνα?

    Το λαθος διορθωνεται με σωστο, οχι με λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διάστρεμμα έπαθε τώρα ο άνθρωπος.
    ΓΥΡΙΣΕ το πόδι του.
    Άτυχος ήταν σε αυτό. τα υπόλοιπα είναι για να περνάει η ώρα.
    Στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο το επιτρέπουν τα παιχνίδια προστατεύεται. Στην ευρωλίγκα δεν υπάρχει τέτοια πολυτέλεια.

    Φυσικά και είναι επιβαρυμένο το κορμί του. όλων όσων παίζουν σε αυτό το επίπεδο με αυτή την ένταση, τόσα χρόνια είναι .
    Ναβάρο , Τζινόμπιλι, Νοβίσκι, κλπ κλπ.. ποιος θα προβλήματα τραυματισμών; εγώ ο παιχταράς του καναπέ μήπως;
    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Rodia
    Εχει ενδιαφέρον πάντως να το ψάξουμε αυτό με τους χρόνους συμμετοχής κλπ. Μας έβαλες καλή ιδέα για μια μελλοντική έρευνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Tommygun
    Τελικά είναι κακός ή καλός ο προπονητής του 'Αρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κουρούνα μπήκα στον πειρασμό και κοίταξα λίγο τους χρόνους συμμετοχής του Διαμαντίδη.
    Δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες που μπορεί να κουράσουν. Μερικά ενδιαφέροντα όμως είναι:
    Φέτος, σε 10 συνολικά ματς, έχει αγωνιστεί σε 4 ματς πρωταθλήματος πάνω από 30 λεπτά (Ολυμπιακό,Ίκαρο, ΚΑΟΔ, Πανιώνιο). Ντέρμπυ όπως εξελίχθηκαν και τα 4 ματς με 2 εξ αυτών χαμένα. Φετινό ρεκόρ τα 38 λεπτά με τον Ολυμπιακό!! Μέσο όρο φέτος στο πρωτάθλημα παίζει 25 λεπτά περίπου.
    Την σεζόν 2011-2012 είχε αγωνιστεί επίσης σε 4 ματς πάνω από 30 λεπτά αλλά σε 22 ματς πρωταθλήματος (Πανιώνιο,Κολοσσό,Ολυμπιακό,Καβάλα). Μέσο όρο έπαιζε 22 λεπτά.
    Την σεζόν 2010-2011 σε 26 ματς θα παίξει μόλις 1 φορά πάνω από 30 λεπτά στο ντέρμπυ στο ΣΕΦ που έληξε στην μία παράταση στο οποίο και έπαιξε 40 λεπτά! Μέσο όρο εκείνη την χρονιά 20 λεπτά περίπου.
    Περίπου εκεί κυμαίνεται και τις προηγούμενες σεζόν 2008-09 με μ.ο 21,5 λεπτά και 2009-10 με μ.ο 26 λεπτά. Στα πλέυ οφ σχεδόν κάθε χρόνο ανέβαινε ο χρόνος συμμετοχής.
    Το θέμα είναι ότι το 2008 ήταν 28 ενώ τώρα βαδίζει τα 33. Σημαντικός παράγοντας. Συνεχίζω στα ωραία τώρα…..
    Στην ευρωλίγκα όμως οι χρόνοι συμμετοχής του είναι στα ύψη. Φέτος σε 10 ματς στην πρώτη φάση είχε 33 λεπτά μ.ο !!! Με την Ζαλγκίρις ήταν τραυματίας και προχτές με την Μάλαγα ετοιμαζόταν να βαρέσει το γνωστό 33άρι του αφού τραυματίστηκε με 29 λεπτά συμμετοχής, 4-5 λεπτά πριν το τέλος-δεν θυμάμαι!
    Πέρσυ όπως και την σεζόν 2010-11 είχε 30 λεπτά μ.ο , ενώ την σεζόν 2009-10 είχε 26 λεπτά μ.ο και 2008-09 είχε 27 λεπτά μ.ο.
    Δεν ασχολήθηκα να βρω χρόνους από συμμετοχές σε Εθνική. Αυτά νομίζω φτάνουν να δείξουν πόσο σημαντικός είναι στον Παναθηναϊκό.
    Σιδερένιος να είναι.

    Takis N.

    Πηγές: www.esake.gr και www.euroleague.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντως αναλογιζομένου την αξία ενός αθλητή σε συνάρτηση με το συμβόλαιο του, πιστεύω ότι από τον Παναθηναϊκό φέτος λείπει πάρα πολύ ο Γιασικεβίτσιους. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ, θα ήταν πολύτιμος. Θα έδινε ποιοτικές ανάσες στον Διαμαντίδη και στην δημιουργία φάσεων και καταστάσεων δεν νομίζω ότι μπορεί ούτε στα 37 του να συγκριθεί με Ούκιτς και Μπανκς.

    Θα τολμήσω να το πω και ας με κράξουν οι μπασκετικοί φαν του μπλογκ (χαχαχαχα)...ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΣΑΡΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Κουρουνα: να αντιστρεψω το ερωτημα: Εσυ τον θεωρεις καλυτερο η χειροτερο του Αλεξανδρη?
    Προς Τακαρο: Ο μπαγασας ο Λιθουανος θα ηταν πολυ καλη λυση. Και πιστευω και φτηνοτερη απο τον Ουκιτς, που βαρα βαρα την μπαλα θα βρει πετρελαιο στο ΟΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Tommygun
    Καλά τι περιμένεις τώρα να σου απαντήσω; Δεν μπορώ να κάνω τέτοιες συγκρίσεις, δεν είναι του στιλ μου! Ο Αγγέλου είναι πιο φρέσκος και με πιο μοντέρνο μπάσκετ στο μυαλό του. Ασχολείται νυχθημερόν με το αντικείμενο αλλά έχει ένα σωρό άλλα ζητήματα: Είναι θερμόαιμος κυρίως και αδικεί τον εαυτό του.
    Ο Βαγγέλης είναι παλιάς κοπής αλλά ξέρει άλλα θέματα πολύ καλά: Ψυχολογία, αποδυτήρια και τέτοια. Με παλιά δοκιμασμένα κόλπα και συνταγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Godfather
    Ευχαριστώ για τη σύγκριση η οποία πάντως δεν δείχνει μόνο πόσο σημαντικός είναι για τον Παναθηναϊκό αλλά και πολλά ακόμη πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στο θέμα Αγγέλου εγώ συμφωνώ με κουρούνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ε, ετσι μαλιστα, αυτο ειναι επιχειρηματολογια. Πεντε πραγματα τεκμηριωμενα. Θες τωρα και την δικη μου γνωμη? Για μενα η κινηση να φερουν τον Αγγελου ηταν η πιο αχρηστη κινηση της χρονιας. Ενα, ξενερωσε τον κοσμο, δυο, τα αποτελεσματα ηταν περιπου τα αναμενομενα που θα ειχαμε και με Βαγγελη. Εκτος δηλαδη αν η διοικηση το ειδε σαν επιδειξη δυναμης (που αμα το ειδε ετσι, μιλαμε για Οσκαρ ηλιθιοτητας). Απο εκει και περα, εγω παντα εχω ενα περιεργο κωδικα στον μυαλο μου και αναλογως εγκρινω η απορριπτω τις εκαστοτε κινησεις. Μεχρι στιγμης πατησα τον ενα ορκο μου: να μην μιλησω καθολου για Αρη (και οι γενναιοι λυγισαν...). Τον δευτερο ευτυχως (να μην πατησω για φετος σε κανενα παιχνιδι του Αρη στο γηπεδο) τον κραταω ακομη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ιουδα Ισκαριωτη Λεβεντη, δεν θα την ξεχασω την προδοσια σου. Στον επομενο αγωνα Ευρωλιγκα εγω θα παραγγειλω πιτσα και για σενα θα παραγγειλω βραστο κοτοπουλο. Θα σε βαλω να πινεις ντεκαφεινε φραπε και θα σου ριξω εμπαργκο στο Iheart. Θα σε περασω απο ψυχολογικη βια μεχρι να παραδεχτεις οτι το χρυσο του 1995 ηταν πετσινο και επρεπε να το παρει η Λιετουβα. Κανονισε την πορεια σου.

    ΥΓ: Ξηγησου σπιτι, βαζω τις πιτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή