Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Σκηνές αποδυτηρίων

Πρώτη προπόνηση του Άρη μετά τον αποκλεισμό από την Κηφισιά στο Κύπελλο και μια από τις χειρότερες ήττες στη σύγχρονη ιστορία του. Οι παίκτες περιμένουν τον εξάψαλμο του Αλεξανδρή ο οποίος τους μιλάει για μια ολόκληρη ώρα! Δεν τους λέει ούτε λέξη για το παιχνίδι. Μεταξύ άλλων οι Έλληνες παίκτες ακούνε τα εξής:
- Είμαι Υδροχόος με ωροσκόπο Σκορπιό άρα είμαι μαχητής από τη φύση μου και δεν θα τα παρατήσω.
-Οταν έπαιζα ήμουν παικταράς και αν είχα καλύτερο σουτ θα έπαιζα στη Μικτή Κόσμου.
- Είμαι 19 χρόνια προπονητής και έχω πάρει δύο Ευρωπαϊκά. Αν ήμουν στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό θα έπαιρνα πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό κάθε χρόνο.
- Δεν έχω αβάντα από τους δημοσιογράφους που έχουν άλλους αγαπημένους προπονητές.
Κάπου εκεί γύρω ήταν και ο πρόεδρος του Άρη Λ. Αρβανίτης που είχε συνάντηση με τον Αλεξανδρή για να μιλήσουν σχετικά με τον αποκλεισμό και τα προβλήματα της ομάδας. ''Πείτε του ότι θα τον δω άλλη μέρα'', είπε και αποχώρησε μόλις άκουσε τον λόγο του Αλεξανδρή

5 σχόλια:

  1. κουρουνα πολυ πιθανο ο βαγγελας να τα ειπε ολ'αυτα αφου ειναι και ο χαρακτηρας του τετοιος,αλλα (συμφωνα με δηλωσεις του ιδιου στη συνεντρυξη που εδωσε στο ραδιοσταθμο λιμπερο) ο Αρβανιτης δεν ηταν εχθες στη Θεσσαλονικη.

    ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ: «Λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος δεν είμαι στην Θεσσαλονίκη σήμερα και έτσι δεν μπόρεσα να συναντηθώ με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Μιλήσαμε τηλεφωνικά και θα συναντηθούμε αύριο όταν και θα επιστρέψω».
    (Εχθες ηταν η πρωτη προπονηση του Αρη μετα τη Κηφισια,η ομαδα ειχε ρεπο τη Κυριακη)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγνώμη για το άσχετο του θέματος, κουρούνα το περιοδικό συμμετέχει με καμια private league στο fantasy της euroleague; Εν αναμονή του νέου τεύχους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pitsi
    Οχι ως περιοδικό αλλά ως άτομα όλο και κάποιους θα βρεις στις ελληνικές private leagues

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα σοβαρά το είπε αυτό με τα ζώδια?? Όλα τα άλλα πάει στο καλό, αλλά να ακούνε οι παίχτες για ωροσκόπους μετά απο ήττα απο την Κηφισιά.. Έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πως τα κρινεις αυτα που ειπε ο Αρβανιτης στο ραδιοφωνο;

    Νικος 23

    ΑπάντησηΔιαγραφή