Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Καιρός ήταν....

Ο Γιάννης Ιωαννίδης όπως είχα γράψει στην πρώτη του θητεία είχε επιλέξει τον χρυσό κανόνα: Δεν έκανε τίποτα ως υφυπουργός για να μην κάνει λάθη! Προφανώς, όλα αυτά τα ξέχασε γρήγορα και αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με το υπουργείο του. Διαβάτε τη συνέχεια στο ρεπορτάζ που αναρτήθηκε πριν λίγη ώρα στο ysterografa.gr...
Δική μου παρατήρηση: Και στις δύο θητείες του ο Ιωαννίδης δεν πήρε ούτε μια απόφαση θετική, ευνοϊκή, υποβοηθητική για το μπάσκετ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ! Αποδεικνύοντας ότι πλέον είναι πολιτικός καριέρας (έστω και στα 69 του) πριν και πέρα από οτιδήποτε άλλο. Τα υπόλοιπα είναι για φτηνή κατανάλωση....

5 σχόλια:

  1. καλημέρα
    που χάθηκες κουρούνα. Τελείωσε το ντέρμπι και ούτε ένα σχόλιο ακόμα δεν ανέβασες. Βλέποντας τον αγώνα θεωρώ πως ο Πεδουλάκης πρέπει να εισηγηθεί την αλλαγή του Αρμοστρονγκ και την απόκτηση ενός παίκτη στο 4 και να πάρει ένα ακόμα παίκτη για τη θέση των γκαρντ. Επίσης μήπως υπάρχει σκέψη για αντικατάσταση του ούκιτς. Με Μήτσο δεν κολλάνε.
    Υ.Σ1 η δήλωση του Δημήτρη ¨ το μήνυμα ελήφθη¨ αναφερόταν στη διαιτησία ή σε ενδεχόμενη απόκτηση παίκτη.
    Υ.Σ2 πόση μα πόση χολή βγάζουν κάποιοι. Το κράταγαν τόσα χρόνια που ο παο ήταν στη κορυφή και περίμεναν να αλλάξει η κατάσταση για να βγάλουν κόμπλεξ. Τι για μπασκετικούς τοτσέδες, τι για παίκτες από τα αζήτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το live chat μην ξεχνάς Κουρούνα!!!

    Όσο για τους Τοτσέδες, ο μπασκετικός Παναθηναϊκός είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ μέγεθος για να τον συγκρίνουν κάποιοι με τον ποδοσφαιρικό! Ας ασχοληθούν με την... ασπρόμαυρη θεά και ας αφήσουν την σπυριάρα και το ήθος που αυτή αντιπροσωπεύει στους μυημένους του είδους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από χθες το βράδυ που τελείωσε ο αγώνας και τι δεν έχουμε ακούσει και διαβάσει. Ο καθένας εκφράζει και από μια άποψη και κρίση.Την κριτική πλέον στην ομάδα του μπάσκετ την ασκούν και δημοσιογράφοι που ουδεμία σχέση έχουν με το μπάσκετ. Είδαν ότι το θέμα του μπασκετικού παο ακόμα και σε μια χρονιά που έχει φύγει ο Ζοτς και πολλοί καλοί παίκτες πουλάει και συγκεντρώνει πολλά σχόλια του δίνουν και καταλαβαίνει.Ακόμα και ο Σιγάλας βγήκε στο ραδιόφωνο και μας είπε πως το πρωτάθλημα έχασε το ενδιαφέρον του αφού είναι σχεδόν σίγουρο πως το πρωτάθλημα θα πάει στον πειραιά. Μόνο απομονή που δεν έκανε. Α! και το κορυφαίο. Του την είπε και του Δημήτρη επειδή δεν ενίσχυσε τον παο με καλούς παίκτες για να υπάρχει αντίπαλον δέος. Και του ζήτησε να ενισχύσει την ομάδα για να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον.

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα κουρούνα.Υπάρχει πιθανότητα απόκτησης του Παπαλουκά από τον παο?Με δεδομένη την αλλαγή του Άρμστρονγκ υπάρχει σκέψη για εύρεση ενός 2-3αριου (πχ Κρίστμας)ή 4-5αριου??Σε ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Guys μην τρώτε κουτόχορτο (τίποτα προσωπικό Σόφο), τι να τον κάνει τον Παπαλουκά ο ΠΑΟ? Να του πασάρουν ο Διαμαντίδης ή ο Σοφοκλής και να εκτελεί απο την περιφέρεια? Και άντε πες τον αλλάζεις τον Armstrong, υπάρχει κάποιος αξιόλογος center που θα είναι καλύτερος για απόκτηση? Ή θα πάρει κ 4ο power forward για να μείνει στο 5 με Σκορδίλη? O Christmas πάλι είναι μια χαρά παίχτης, θα ταίριαζε και θα βοηθούσε, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα. Τριάρι βέβαια με ύψος 1.94 δεν είναι με τίποτα, αν και σε αυτά είμαι λίγο old school οπότε μη βαράτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή