Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

All Star Basket 285

Παρότι το τεύχος κυκλοφόρησε από την περασμένη Τετάρτη δεν είχα όρεξη να γράψω πολλά αφού η απεργία το καθιστούσε περιστασιακά ανεπίκαιρο. Τώρα που οι πρόεδροι ξανάπιασαν...δουλειά και το πρωτάθλημα αξίζει νομίζω ότι είναι ώρα να γράψω τα περιεχόμενα του τεύχους νούμερο 285.
Τεύχος που ασχολείται με την ανάλυση και την παρουσίαση όλων των εθνικών πρωταθλημάτων αλλά και της νέας Ευρωλίγκας. Ουσιαστικά, αποτελεί ένα τεύχος οδηγό για όλους τους επόμενους μήνες με στοιχεία που πλέον δύσκολα μπορεί να βρει κανείς ακόμη και στις αθλητικές εφημερίδες όπου οι σελίδες που αφορούν το μπάσκετ έχουν μειωθεί δραματικά λόγω οικονικών προβλημάτων.
Plus η προσφορά που ήδη ξέρουν όλοι με τα εισιτήρια διαρκείας και μια διπλή αφίσα (Ολυμπιακός από τη μια- Παναθηναϊκός από την άλλη).

8 σχόλια:

  1. Κουρούνα τώρα που αρχιζει σιγά-σιγά Α1, Euroleaague, NBA, το σκέφτεσαι για live ερωτήσεις-απαντήσεις, όπως πέρσι τον Ιούνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Kostas
    Αν βρω ένα ελεύθερο βράδυ την άλλη εβδόμάδα θα οργανώσω ένα live chat. Καλή ιδέα. Να μου το θυμίζει κάποιος γιατί ξεχνιέμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουρούνα καλησπέρα!

    Αρκετά άσχετο με την ανάρτησή σου, αλλά επειδή τις προάλλες είχαμε ανοίξει μία πολύ ενδιαφέρουσα μουσική-συναυλιακή κουβεντούλα, σε ενημερώνω ότι έχουμε φτιάξει ερασιτεχνικό ραδιοφωνικό σταθμό και εκπέμπουμε (απολύτως νόμιμα :-)) μέσω Internet (www.radiosyxnotita.gr).

    Η βάση του σταθμού είναι pop/rock και ο κάθε παραγωγός στην εκπομπή του προσθέτει τα δικά του ακούσματα (soul, blues, funk, groove, progressive, punk κ.α.).
    Εγώ έχω εκπομπή κάθε Πέμπτη βράδυ 21:00-23:00 με classic rock και jazz.

    Βραδιά Ευρωλίγκας, το ξέρω...Αλλά αν εσύ ή και οι φίλοι του blog ενδιαφέρονται θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να σας υποδεχτώ!

    Μη με παρεξηγήσετε, δεν κάνω διαφήμιση (δεν έχουμε ούτε διαφημίσεις ούτε έσοδα) σε τίποτα άλλο παρά μόνο στην αγάπη μιας παρέας φίλων για τη μουσική και το ραδιόφωνο.

    Σας περιμένω (κι απόψε αν θέλετε) για μουσική και μπασκετική κουβεντούλα στο chat!

    Ηλ. Διεύθυνση:
    www.radiosyxnotita.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ''Και η ΤΣΣΚΑ κέρδισε με ένα καλάθι στην έδρα της σήμερα..'' Ωραία νοοτροπία. Μου φαίνεται οτι είχες δίκιο σε όσα έγραψες εδώ και στο περιοδικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Xaris korleonis
    Και διαφήμιση να κάνεις δεν είναι κακό. Ούτε κακό είναι αν η προσπάθεια έχει έσοδα. Ο χώρος είναι ανοιχτός. Το θέμα είναι ότι αν κάνεις εκπομπή κάθε Πέμπτη ή Παρασκευή δύσκολα θα με πιάσεις...πελάτη. Για τις άλλες μέρες θα προσπαθήσω να ανταποδώσω τις επισκέψεις. Καλή επιτυχία στο εγχείρημα.
    Υ.Γ. Μήπως θέλεις να σου στείλω και καμιά play list?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @panos919
    Μερικα πράγματα δεν είναι ανάγκη να τα ξέρεις. Διαβάζεις πίσω από τις γραμμές και καταλαβαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κουρούνα ο πεδουλάκης ακόμα στηρίζει Άρμστρονγκ ή έχει αρχίσει να σκέφτεται να τον αντικαταστήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @kyriakh
    Μάλλον το δεύτερο βλέπω και σύντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή