Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Δωρεάν διαρκείας

Τιμώντας και τηρώντας μια παράδοση αρκετών χρόνων το All Star Basket εξασφάλισε σε συνεργασία με τις 14 ΚΑΕ της Α1 και φέτος αρκετά εισιτήρια διαρκείας. Θα δοθούν δωρεάν στους αναγνώστες του περιοδικού με τη γνωστή μέθοδο.
Στο τεύχος της ερχόμενης Τετάρτης θα υπάρχουν λεπτομέρειες και κωδικοί για τα SMS που πρέπει να σταλούν ανά ομάδα. Στη λήξη της σχετικής προθεσμίας εφόσον υπάρχουν (συνήθως υπάρχουν) περισσότερες υποψηφιότητες για τον αριθμό των διαρκείας θα γίνει κλήρωση. Τα ονόματα των δικαιούχων θα δημοσιευθούν στο blog για να επισπευθούν οι διαδικασίες και να προλάβουμε το τζάμπολ της νέας σεζόν. Εννοείται ότι για τις ομάδες που έχουν και Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τα διαρκείας ισχύουν και για τους αγώνες Ευρωλίγκας και Eurocup πλην πρόκρισης σε φάιναλ φορ.

29 σχόλια:

  1. Πολύ ευχάριστη είδηση κουρούνα,απλά μήπως θα μπορούσαμε να ξέρουμε πόσα διαρκείας από κάθε ομάδα θα δώσετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΩ ΚΟΥΡΟΥΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΣ/

      Διαγραφή
  3. @nickthespartan
    Δεν έχω δει τον ακριβή αριθμό ακόμη. Στο τεύχος θα υπάρχει αναφορά. Πάντως με βάση τα προηγούμενα 5-6 χρόνια που μοιράζουμε διαρκείας με εξαίρεση Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για τις υπόλοιπες ομάδες σπάνια γίνεται κλήρωση και πολλές φορές επιστρέφουμε και εισιτήρια που έμειναν αζήτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @NTINTO
    Οι νικητές μέσω του μπλογκ θα ανακοινωθούν ακριβώς για να μη χαθεί χρόνος και να προλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουρούνα κατ' αρχην ευχαριστούμε το περιοδικό για την προσφορά (αν και μας έχουν λήψει πολύ και τα κλασσικά yearbook των παλιαότερων εποχών, αλλά τα οικονομικά φαντάζομαι δεν το επιτρέπουν)! Επίσης, ποιά η γνώμη σου για το θέμα που έχει προκείψει με τα τηλεοπτικά της Α1; Γνώμη μου είναι ότι αν οι πρόεδροι-χομπίστες των περισσότερων ομάδων θεωρούν ότι το προϊόν που έχουν αξίζει πιο πολλά λεφτά ας πάνε στην Nova ή σε κάποιο ιδιωτικό σταθμό, απο το να προκαλούν με... απεργίες την στιγμή που η ανεργία αγγίζει το 25% και μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού ζει με τον βασικό μισθό. Αν θέλουν έσοδα ας αφήσουν την σίγουρη (αλλά χαμηλή) κρατική επιχορήγηση απο ΕΡΤ-ΟΠΑΠ και ας φτιάξουν το προϊόν τους, ας βρουν χορηγούς και ας αποφασίσουν να πάρουν στα σοβαρά το... χόμπι τους (χμ, τα ίδια σου έλεγα και πέρσι, τα ίδια θα σου λεω και του χρόνου τέτοια επόχή :P )!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κουρούνα μια διευκρίνιση μόνο, λέγοντας ερχόμενη Τετάρτη σαν ημέρα κυκλοφορίας του νέου τεύχους εννοείς την 3/10?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελπιζω να μην συμβει οτι και περισυ, οταν οι νικητες περιμεναμε μια τηλεφωνικη ειδοποιηση απο το περιοδικο που ποτε δεν ηρθε.... (τουλαχιστον για μενα αυτο ακριβως συνεβη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα δημοσιευθεί και στο blog ο τροπος αποστολής sms;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μία συνοπτική κριτική λάσμε vs. μάσευ θα μπορούσες σε παρακαλώ πολύ να αναρτήσεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κουρούνα διάβασα στο contra σε ρεπορτάζ του Παντελή Βλαχόπουλου πως Μπαρτζώκας και Σπανούλης συναντήθηκαν και συζήτησαν για 5 ώρες. Αληθεύει και αν αληθεύει γνωρίζεις για ποιο λόγο συναντήθηκαν κατ ιδίαν και για το τι συζητούσαν 5 ώρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Κώστας
    Συμφωνώ 150% και όχι μόνο λόγω εποχών. Δέκα χρόνια έπρεπε να είναι στην ελεύθερη αγορά και να κάνουν ότι έκανε το ποδόσφαιρο. Με βρίσκεις τόσο σύμφωνο που δεν έχω να προσθέσω τίποτε παραπάνω. Μόνο σε μια φράση διαφωνώ. Δεν είναι χομπίστες διότι το χόμπι μας το πληρώνουμε. Ζητιάνοι του κράτους είναι. Για να διαχειρίζονται κρατικό χρήμα και να κάνουν τους προέδρους. Εννοείται ότι υπάρχουν και μερικές σοβαρές εξαιρέσεις στον κανόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Μπαρτζώκας του ανέλυε τα συστήματα επίθεσης και άμυνας των Τορόντο Ράπτορς και προσπαθούσε να του αποδείξει οτι δεν γίνεται να συμμετέχει ο Σπανούλης σε αυτά. Μετά έπαιξαν και Φιβα 12 όπου έγινε και κρας τέστ. Θα έπαιζαν και τη ρεβάνς αλλά ο παίκτης έπρεπε να πάει στο νεογέννητο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @don foko
    Εννοώ την Τετάρτη. Ηδη το τεύχος είναι κατά 85% έτοιμο και περιμένουμε τις τελικές επιβεβαιώσεις των ομάδων για τον αριθμό των διαρκείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @stone dreamer
    Δεν ξέρω τι πρόβλημα υπήρξε. Το πήρες το διαρκείας ή όχι; Γιατί από όσο ξέρω μόνο όταν ενεπλάκησαν ομάδες είχαμε προβλήματα. Εμείς δεν μοιράζουμε τα διαρκείας, δεν τα έχουμε καν στα χέρια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχως οχι. Τηλεφωνησα στο περιοδικο και μια κοπελα μου ειπε οτι θα επικοινωνησει μαζι μου μεχρι την επομενη Παρασκευη,δεν το εκανε,ξανατηλεφωνησα, μου ειπε οτι υπηρξαν καποιες καθυστερησεις και θα επικοινωνησει αυτη μαζι μου και αφου δεν το εκανε και παλι, παρατησα την υποθεση. Δεν υποννοω οτι εγινε κατι σκοπιμα,αλλα το αποτελεσμα παραμενει οτι εγω διαρκειας δεν ειδα (και ηταν του Παναθηναικου).Ας ελπιζουμε να γινει κατι καλυτερο φετος.

      Διαγραφή
  15. @Θόδωρος Μιχαηλίδης
    Ολες οι πληροφορίες θα υπάρχουν στο περιοδικό την Τετάρτη. Εδώ μόνο τα ονόματα των νικητών. Οποια μέρα αποφασίσουν οι υπεύθυνοι και μου πουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παναγιώτης Βάγιας
    Διαφορετικοί παίκτες. Ο Λάσμε είναι παίκτης ρακέτας, ο Μάσεϊ ξεκινάει από έξω προς τα μέσα και έχει και καλυτερο σουτ. Παρότι δεν με έχει πείσει μετά τον Αρη ο Μάσεϊ ότι αξίζει για το ψηλότερο επίπεδο μάλλον τον προτιμώ. Ο Λάσμε ενδέχεται να είναι επιλογή και για άλλους λόγους. Ακούω ότι υπάρχει θέμα με τον Αρμστρονγκ αλλά δεν το έχω επιβεβαιώμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ , αλλά μου πέταξες και αυτό το "ακούω να υπάρχει θέμα με άρμστρονγκ"
      ... τι εννοείς ?
      τραυματισμός ?

      Διαγραφή
    2. εννοεί πως υπάρχει θέμα με την απόδοση του. Δεν είναι σταθερός

      Διαγραφή
  17. @Κυριακή
    Ναι και έλυσαν σε πέντε ώρες και το Κυπριακό, το Μεσοανατολικό και μερικά ακόμη προβλήματα του πλανήτη. Επιχειρείται από συγκεκριμένους κύκλους μια προσπάθεια -το γράφω κομψά για την ώρα- υπερεκτίμησης του Μπαρτζώκα. Σημειωτέον ότι τον θεωρώ πολύ καλό προπονητή. Αλλά αν δεν σταματήσουν αυτές οι λογικές θα του κάνουν ζημιά στο τέλος. Δεν έχει ανάγκη τέτοιου είδους υπερέκθεση. Οπως επίσης θεωρώ παντελώς ατυχείς και για επικοινωνιακούς και για πρακτικούς λόγους τις δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα από τη Μακάμπι. Τα γράφω έγκαιρα για να μείνουν εδώ και να μη μου λένε μετά ότι τρέχω πίσω από τα γεγονότα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασα τις δηλώσείς του Μπαρτζώκα και μου έκανε εντύπωση η εξής φράση: Θέλω να πω κάτι όχι μόνο για να το ακούσουν οι παίκτες αλλά και όσοι βρίσκονται γύρω από την ομάδα. Και μετά αναφέρεται για τους ψηλούς και πως πρέπει να παλεύουν για κάθε μπάλα. Και αναρωτιέμαι εγώ έχοντας υπόψιν και αυτό που γράφεις στο τέλος τι εννοούσε για τα άτομα γύρω από την ομάδα. Σαν καρφί μου ακούστηκε αυτή η φράση και για τους παίκτες αλλά και για τα άτομα αυτά

      Διαγραφή
    2. κυριακή , βλέπω βρήκες άλλη "φωλιά"
      μαύρα μάτια κάναμε αλλού

      υ.γ. με το συμπάθειο κουρουνίτσα ...

      Διαγραφή
  18. Παναγιώτης Βάγιας
    Μπα, μια χαρά είναι στην υγεία του από όσο ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημέρα κουρούνα.Υπάρχει πιθανότητα άμεσης αντικατάστασης του Άρμστρονγκ και απόκτηση ενός 5αριου που να προσφέρει περισσότερα αμυντικά και επιθετικά από τον συμπαθέστατο αμερικάνο ή θα του δωθεί μία περίοδο χάριτος??Στα φιλικά δεν βοήθησε πολύ και ήταν κακός αμυντικά(δικαιολογείται λόγω έλλειψης προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Sofo13
    Κάτι πήρε και το δικό μου αυτί σχετικά. Εγραψα όταν πήρε ο Παναθηναϊκός τον Αρμοστρονγκ ότι δεν είναι τόσο δυνατός όσο πρέπει για να αντέξει ειδικά απέναντι στους σέντερ του Ολυμπιακού. Αυτό φάνηκε και στα πρώτα φιλικά. Αλλά το βλέπω δύσκολο να κάνει με το καλημέρα τόσο γρήγορη αλλαγή ο Παναθηναϊκός και ειδικά με νέο προπονητή. Δεν μπορώ και να το αποκλείσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή