Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Καλό καλοκαίρι

Για λίγες μόνο μέρες το μπλογκ θα παραμείνει ανενεργό λόγω καλοκαιρινής άδειας. Η συντακτική ομάδα του περιοδικού (Σημείωση: δεν βλάπτει να εμφανιστούν και μερικοί παραπάνω στις παραλίες κρατώντας ένα τεύχος μας για λίγη δωρεάν διαφήμιση) σας εύχεται καλό καλοκαίρι. Προσωπικά, ο δημοσιογράφος που υπογράφει ως Κουρούνα, εύχεται όταν με το καλό ξανασυναντηθούμε να είμαστε όλοι καλύτερα από ότι σήμερα και το βασικότερο να υποφέρουμε λιγότερο από τους ανάξιους πολιτικούς μας.
Με την αγάπη μου σε παλιούς, νέους και νεότερους επισκέπτες, με τις ευχαριστίες μου διότι ακόμη και με τα χειρότερα των σχολίων αποκτά ζωή αυτή η μικρή διαδικτυακή γωνιά σας αφήνω για λίγο στην...ησυχία σας. Οσο για μένα; Θα παίζω μπασκετάκι εκεί που δείχνει η φωτογραφία.... Στη Venice Beach της Καλιφόρνια (Μην το πάρει κανείς σοβαρά, ούτε μπάσκετ παίζω-ευτυχώς για το μπάσκετ-, ούτε στην Καλιφόρνια θα είμαι)...
ΥΓ. Εννοείται ότι όπως κάθε χρόνο επειδή δεν θα έχω το μυαλό μου στο μπλογκ και δεν θέλω να το φορτώσω σε κανένα έχει μόλις ενεργοποιηθεί το moderation στα σχόλια. Οποιος θέλει στέλνει σχόλια αλλά θα δημοσιευθούν με χρονική καθυστέρηση. Δεν είναι δηλαδή ότι δεν σας έχω εμπιστοσύνη....

11 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θα γινει σημερα νεκρα επεσε..ολοι για μπανακια πηγατε;νικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε ΤΩΡΑ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΑΝ ΑΡΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗΜΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ V FOR VANDETTA ROY K ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ;ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΟΤΝ ΕΡΘΕΙ Η ΚΟΥΡΟΥΝΑ..ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την Γαλλία την κάνανε μία από χόρτα οι Αμερικάνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελικά Κουρούνα... δεν μας εμπιστεύεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητη Κουρουνα ελπιζω να περνας καλα.
    Θα σε παρακαλουσα οταν γυρισεις με το καλο, να μας πεις τη γνωμη σου για την αναγκαιοτητα της παρουσιας μιας ομαδας οπως η φετινη Αμερικανικη, στους ΟΑ.
    Χθες εριξε 83π διαφορα στην Νιγηρια (προφανως και θελανε να σπασουνε το ρεκορ της οριτζιναλ Νριμ Τιμ).
    Εγω προσωπικα βρηκα το θεαμα αυτο αποκρουστικο. Το να πατας κατω τον αδυναμο χωρις οικτο πανηγυριζοντας σε οποιαδηποτε μορφη το θεωρω απαισιο.
    Νομιζεις οτι βοηθα το μπασκετ η παρουσια των "Ντριμ Τιμ"?
    Εμπορικα υποθετω ειναι καλο για τους ΟΑ, και τραβαει και κοινο που δε θα εβλεπε μπασκετ, το κοινο αυτο μενει μετα ομως στο αθλημα?

    Ουτε η πρωτη Ντριμ Τιμ μου ειπε κατι. Ποτε δεν καταλαβα αυτη την επιδειξη απολυτης δυναμης των ΗΠΑ απο τη στιγμη που το ΝΒΑ εινα σαν διαφορετικο αθλημα, σε διαφορετικο επιπεδο τι αποδυκνυεις στελνοντας την ALL STAR NBA ομαδα στους ΟΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τάδε έφη πολίτης του Πειραιά για τον «πελάτη» σου απαίσιο κακάσχημο και κοινωνικοκριτικό πτηνό:

    «Ο αφανής εργάτης της πειραϊκής δημοτικής αρχής, ο πιο ταπεινός και αποτελεσματικός είναι ο Γιώργος ο Σιγάλας.
    Φανατικός αντι-στάρ και ακομπλεξάριστος, με τεράστια αυτοπεποίθηση στις δυνατότητές του, έχει αντιμετωπίσει με τεράστια επιτυχία τις χίλιες μύριες παθογένειες που κληρονόμησε ο Ο.Π.Α.Ν. από την θητεία του “Μr. Πουθενά”, Νίκου Γιούτσου, έχοντας προσδώσει αίγλη στα πολιτιστικά και αθλητικά πράγματα του Πειραιά. Μαζί του βοηθός και συμπαραστάτής του ο γνωστός καμινιώτης επιχειρηματίας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Θεοδώρου.
    Να δούμε εάν και πως θα τους ανταμείψει ο κ. Δήμαρχος, ο οποίος ειδικώτερα τον Σιγάλα κι αν τον τρέμει μιας και πιστεύει ότι ενδέχεται να είναι μια σοβαρή υποψηφιότητα για την επόμενη δημαρχιακή εκλογή, όχι μόνον επειδή είναι η αδυναμία του Αντώνη Σαμαρά αλλά και για άλλους λόγους…»
    Εδώ που τα λέμε βέβαια μετά τις τόσες προπονητικές και διασταλτικές δημοσιογραφικές του επιτυχίες, να μην διαπρέψει και στα τοπικοαυτοδιοικητικά κοινά; Σκάσε τώρα κακόψυχο πτηνό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αγαπητή κουρούνα πότε επιστρέφεις? μας έλειψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητή Κουρούνα, "λίγες μόνο μέρες" είπες ότι θα έλειπες, κι έχουν ήδη περάσει 15! Φτάνει τόση ξεκούραση πια... :) Ή έστω γράψε κανένα αποκλειστικό από την παραλία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητή κουρούνα επέτρεψε ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!!!!εχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία η μονη ομαδα του NBA που αγωνίζεται στην ευρωπη.Λείπεις κ έτσι οι αντικιμενικοι φίλοι του αθλήματος δεν εχουν την δυνατότητα να εκφραστούν επι του ποσο άχρηστοι-κ αχάριστοι-ηταν όλοι αυτοί που έφυγαν κ πόσο τεράστιοι ειναι όλοι αυτοί -Πανκο μανκο κιτσεν μιτσεν κλπ-που απαρτίζουν πλέον την καλύτερη ομαδα του σύμπαντος τα τελευταία 754 χρόνια.Ελπίζω κ φέτος οι γνωστοί παντογνώστες φίλοι του μπλογκ να συνεχίσουν να μας διαφωτιζουν όλους εμάς που δεν γνωρίζουμε το θα πει Πικ εν ρολ με αγκωνες στην προέκταση,σκριν ψηλά σπρωχνωντας Μπατιστεικα κλπ.Δώστε μας τα φώτα σας φίλοι του ωραίου(Ιτουδης-Γκαστονε) του δυνατού(Διμαντογκαλιδης)κ του τελειου (πηλοιδης κλπ)Βοήθεια μας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή