Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Στην Ουκρανία ο Φραγκιάς

Από το...Ντνίπρο θα στέλνει πλέον τη μηνιαία στήλη του με θέματα μπάσκετ και τεχνολογίας ο Βασίλης Φραγκιάς. Ο καλύτερος Έλληνας προπονητής της περασμένης σεζόν (και δεύτερος συνολικά πίσω από τον Ιβκοβιτς τόσο στο γκάλοπ του περιοδικού όσο και του ΕΣΑΚΕ) που οδήγησε τον Κολοσσό στην τρίτη θέση της Α1 συμφώνησε πριν από λίγη ώρα με την Ντνίπρο Αζότ. Η Ουκρανική ομάδα πέρσι είχε μέτρια πορεία, τερματίζοντας στην 11η θέση της βαθμολογίας αλλά φέτος αποφάσισε να κάνει μεγάλη επένδυση στο μπάσκετ και ανέθεσε τις τύχες ομάδας και επένδυσης στον Φραγκιά.

3 σχόλια:

  1. Καλό! ο "καλύτερος Έλληνας κόουτς της χρονιάς" (σούπερ τίτλος,ε;), ο κόουτς της τέταρτης ομάδας της Ελλάδας πάει (και τρέχοντας μάλιστα) στην ενδέκατη της... Ουκρανίας. Εντάξει, δε λέω, υπερδύναμη και με τεράστια παράδοση στο άθλημα η Ουκρανία και ιστορική ομάδα η Ντνίιιιιπρο αλλά όσο νά'ναι χτυπάει κάπως... Μωρέ καλά έλεγε πριν από καμιά εικοσαριά χρόνια ο μεγάλος Μπίλυ Γκούμας ότι το Ελληνικό μπάσκετ θα είναι στην κορυφή της Ευρώπης μέχρι να ξυπνήσουν πάλι τίποτα Τσεχοσλοβακίες (τότε ήταν ακόμα ενωμένοι) και Ουγγαρίες - απλώς του βγήκαν από αλλού οοι νέες δυνάμεις.
    ο γνωστός άγνωστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωστός αγνωστος
    Σωστή η παρατήρηση. Αλλά μάλλον πρέπει να προσθέσω κάτι. Η υπερδύναμη της Ουκρανίας δίνει σε ένα Ελληνα προπονητή κάτι παραπάνω από τα τριπλάσια χρήματα σε σχέση με τη μειωμένη προσφορά που του έκανε ο τρίτος-τέταρτος του πρωταθλήματος για να παραμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου το ελληνικο μπασκετ δεν προσφερει τιποτα πλεον.Οι πιο πολλοι προπονητες του χρονου θα βαζουν και απο τις τσεπες τους και οποιος εχει τα κοτσια θα φυγει και οι υπολοιποι θα κλαιγονται παλι οτι δεν πληρωνονται και τα λοιπα.Μπραβο σε ολους οσους ειχαν τα@@@@ να φυγουν εξω.Οσο για τον Φραγκια οσοι ασχολουνται με το μπασκετ ξερουν οτι ειναι μποεμ σαν τυπος και εξω απο τα κυκλωματα ,αρα σιγα μην καθησει στην μιζερια και στην κλαψα.Καλη επιτυχια σε ολους τους Ελληνες που θα δουλεψουν εκτος της χωρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή