Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Η γενιά των....800 ευρώ!

Πλησιάζουμε πλέον με ταχύτητα την εποχή που οι μπασκετμπολίστες της Α1 ή οι προπονητές θα κάνουν πλέον και δεύτερη δουλειά για να τα βγάλουν πέρα. Οπως ακριβώς, γινόταν και στη δεκαετία του ΄80 την εποχή πριν από το 1987 και τον...Καμπούρη!
Τη Δευτέρα, ο ΕΣΑΚΕ ερήμην των παικτών που δεν έχουν καν προσκληθεί να παρακολουθήσουν τη διαδικασία ή να εκθέσουν τις όποιες απόψεις τους ετοιμάζεται να περάσει νέο άρθρο στον  κανονισμόμ του σύμφωνα με το οποίο μια ΚΑΕ θα έχει δικαίωμα να υπογράφει συμβόλαια σε νέα κατώτερη μισθολογική βαθμίδα. Αυτή των 8.000 ευρώ ετησίως (αντί των 20 που ίσχυε ως τώρα) δηλαδή με μέσό όρο -για τη δεκάμην σεζόν- τα 800 ευρώ το μήνα!
Ανάλογη είναι και η κατάσταση (εδώ δεν χρειάζεται καν νόμος αφού είναι ανελέητος ο επαγγελματικός ανταγωνισμός) που επικρατεί και στους μισθούς των προπονητών. Εξαιρώντας Μπαρτζώκα και Πεδουλάκη από τους υπόλοιπους οι υψηλόμισθοι είναι Μαρκόπουλος και Αλεξανδρής με 4000 ευρώ το μήνα αποδοχές. Αν δεν κάνω κάθος υπολογισμούς οι μισοί προπονητές της Α1 θα έχουν αποδοχές που θα κυμαίνονται από τα 1000 ευτρώ μηνιαίως μέχρι τα 1500 ευρώ.

44 σχόλια:

  1. Κουρούνα αυτοί που κυρίως θα θιγούν είναι κάτι τυπάκια που έχουν γίνει γυρολόγοι της Α1 και βγάζουν κάθε χρόνο 80 με 1000.000€ χωρίς να ξέρουν τι σημαίνει η λέξη δουλειά και σοβαρή προπόνηση (ίσως γιατί το βράδυ έχουν να τα πιούν στα κλαμπ της Παραλιακής). Όλοι οι υπόλοιποι που είναι υψηλού επιπέδου και δουλευταράδες, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να βρουν ένα καλό συμβόλαιο στην Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικό.

    Στο κάτω-κατω της γραφής πότε οι ομάδες της Α1 είχαν πλεονασματικούς προϋπολογισμούς (για πάρα πολλούς λόγους) για να δικαιολογούνται οι υψηλοί μισθοί μετριότατων Ελλήνων και ξένων παικτών...

    Όσοι δουλέψουν λοιπόν θα ανταμοιφθούν, όσοι την είδαν Τζόρνταν και Μπάρκλεϊ επειδή πήραν μια κούπα με τις μικρές εθνικές (λέω εγώ) ή επειδή έχουν καλούς μανατζερ, ας υποστουν τις συνέπειες.

    ΥΓ Με καμία δύναμη δεν συμφωνώ με την "έτσι θέλω" τακτική του ΕΣΑΚΕ να περάσει ένα θέμα που αφορά άμεσα τους παίκτες χωρίς να ζητήσουν πρώτα την γνώμη τους, αλλά όπως σου είπα και πιο πάνω πιστεύω ότι μόνο κάποιες κατηγορίες παικτών θα θιγούν άμεσα.
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε βοηθανε σιγουρα το μπασκετ τα χαμηλα συμβολαια ,αλλα ας ελπισουμε τωρα οτι θα πληρωνονται και δε θα βγαινουν παλι με μειον οι ομαδες...

    Φου(Τ)σκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ UNDER 16 ΠΕΤΥΧΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟ.
    ΚΟΥΡΟΥΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.Ο ΠΑΟ ΠΡΙΝ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ,ΑΝΤΕΚΟΥΜΠΟ ΚΛΠ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΓΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ..ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ή ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ??Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ή ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΟΣ??ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΕ ΟΜΑΔΑ Α1 ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.
    Υ.Σ.Ο ΠΕΡΠΕ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠ'Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..
    ΣΟΦΟ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω έχω αυυτή την απορία?Τι κανει ο Παναθηναϊκός με τους έλληνες νεαρους παικτες που μεχρι προτινος παρακολουθουσε?Με Σταματη,Διαμαντακο,Αντεντοκουμπο,Παπαγιάννη.Εχει υποψη τον Λαρεντζακη?

      Διαγραφή
  4. Φίλε @ΣΟΦΟ 13
    Μπερδεύεσαι μάλλον. Ο Χαραλαμπόπουλος είναι 15χρονών. Δεν μπορεί να παίξει Α1. Είναι πολύ μικρός. Άλλο Α1 άλλο Παίδες. Από κει και πέρα γιατί να δοθεί δανεικός;;; Δεν έχει ο Παναθηναικός τμήματα υποδομής;;; Έχει και πάνε και πολύ καλά. Οι έφηβοι πέρσυ πήραν τίτλο στο εφηβικό πρωτάθλημα και άνοδο στην Γ'ΈΣΚΑ. Γιατί λοιπόν να δοθεί δανεικός;; Αυτοί οι παίχτες αποκτήθηκαν για να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο ποιοτικά τα τμήματα υποδομής του Παναθηναικού που ήδη είναι σε καλό δρόμο. Το μόνο που μένει πλέον είναι να δούμε κάποια στιγμή αυτά τα παιδιά στην αντρική ομάδα. Με δεδομένη την στενή οικονομική πολιτική των ομάδων πλέον ίσως είμαστε κοντά και σε αυτό. Και ίσως αν βοηθούσε και ο ΕΣΑΚΕ να γινόταν ακόμα πιο εύκολο. Θα μπορούσαν πχ να πουν ότι υποχρεωτικά 2 παίχτες U21 στην 12άδα. Ή ένας στην πεντάδα κτλ κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε οχι ιδη ειναι αρκετος ο περιορισμος με τους υποχρεωτικα 6 ελληνες κ να μην μπορει μια ομαδα εαν θελει να εχει ακομα κ 12 κοινοτικους

      Διαγραφή
    2. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΤΑΚΗ..ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΛΑΘΟΣ.ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ 12ΔΑ.ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ.ΣΟΦΟ 13

      Διαγραφή
  5. Κρατήστε μια πισινή παιδιά για το που θα πάει ο Χαραλαμποπουλος.Μπορεί να μη βγουν τα κουκιά των ελλήνων στο τέλος.θυμηθείτε και τον καραμολεγκο που έχει παίξει κανονικά παρά την ηλικία του..

    Mpekatsas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βασικα δεν θα παρουν απευθειας στην αντρικη τον χαραλαμποπουλο θα χει προτεραιοτητα καποιος αλλος του εφηβικου. υποτιθεται οτι ευκολοτερα προσαρμοζεται ενα παιδι 17-18 παρα 15. βεβαια ο χαραλαμποπουλος το υψος το εχει και την ταχυτητα (για να παιζει 3αρισε τετοια ηλικια). μακαρι να παιζει σαν τον ρουμπιο απο τα 16 σε ευρωπη και ελλαδα αλλα δυσκολο...εξαλλου η θεση του ασσου ειναι διαφορετικη απο αυτη του 3αριου. Σπυρος Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κουρουνα μηπως εχεις καμια πληροφορια για το τι θα κανει ο Χαραλαμπιδης και αν θα μεινει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το καταπληκτικό μπάσκετ της Κ-20 το αφιερώνω στο εκδοροσφαγείο...ουπς συγγνώμη προεδρείο της ΕΟΚ. οσον αφορά τον εθνικό προπονητή που απο του χρόνου θα κάνει παρταιμ στον Ικαρο (καλλιθέας-γλυφάδας-Αμφιθέας) του μεγάλου παράγοντα και ευεργέτη πολλών μεροκαματιάρηδων κκ Αγγελόπουλου, θα ήθελα να τον ενημερώσω οτι αν οι συνεργάτες του και ο ίδιος γυρίζουν όπως λέει ανα την ελλάδα και καταλήγουν να φτιάχνουν ομάδες με το "χαρτάκι" είναι κρίμα οι βενζίνες.

    Στην κ16 τυχαίνει η ομάδα να έχει 3 αστεράκια (Τολιόπουλο-Χαραλαμπόπουλο-Παπαγιάννη) και ένα παιγμένο (Σταμάτη) και τα κουτσοκαταφέρνει, αλλά και εκεί παθανε τα ματάκια μας με το "χαρτάκι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Ο ΚΡΙΣΤΜΑΣ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ..ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΕΓΚΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ..ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ.ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΝΒΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...ΣΟΦΟ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. επιδη ειμαι ρεθυμνιοτης κ εχω δει την ομαδα αρκετες φορες παιχταρας ο κρισμας αλλα εαν επαιρνα καπιων απο το περισινο αγορ αυτος θα ηταν ο τεραστιος wright

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο κος Λιανός συνεχίζει να μας κάνει πλάκα ή να μας τρομοκρατεί(ανάλογα πως το αντιλαμβάνεται ο καθείς) με τα ειδησάρια περί συμφωνίας του με τον Θανάση Σκουρτόπουλο και βοηθό τον Νίκο Οικονόμου. Παράλληλα ως δια μαγείας τα συμβόλαια των 3χρόνων του Σαρικόπουλου και των 4 χρόνων του Καββαδά έχασαν ένα έτος. Μίρακλ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O κρίστμας θυμίζει το κλασσικό κόλπο των μανατζαραίων : "έχω πόλλες προτάσεις κλπ" , μάλλον για να ασκήσει πίεση στους μπόστον σέλτικς...Γένικα πάντως, σπάνια όταν ακούγεται ένα όνομα για τον ολυμπιακό τελικά έρχεται στο λιμάνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ..ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ..ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΚΙΤΣ..ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΣΤΑΘΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΣΕΙ 2.ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ(Ο ΣΕΡΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ.ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟ ΟΥΚΙΤΣ).ΚΟΥΡΟΥΝΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΒΒΑΔΑ.ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΝ Ο ΛΙΑΝΟΣ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΒΒΑΔΑ?? ΣΟΦΟ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μιλας για τα καθαρα λεφτα που φαινονται στα βιβλια τα οποια προσθετονται στα μαυρα για να γλιτωσουν την εφορια η συνολο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Κώστας
    Σε γενικές γραμμές συμφωνώ. Πλέον οι μέτριοι παίκτες δεν θα είναι επαγγελματίες μπασκετμπολίστες. Θα κάνουν κάποια άλλη δουλειά και το μπάσκετ θα είναι κέφι, χόμπι ή συμπληρωμα των εισοδημάτων τους, κάτι σαν δεύτερη δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φούτσκα
    Δυστυχώς, οι ομάδες κουβαλάνε τόσα χρέη από το παρελθόν που θυμίζουν...Ελλάδα. Οσο καλή διαχείριση και να κάνουν τώρα τους κυνηγάνε τεράστιες μαύρες τρύπες που δύσκολα θα κλείσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Περί Χαραλαμπόπουλου
    Ό παίκτης δεν θα δοθεί δανεικός και θα παίξει στα τμήματα υποδομής. Είναι πρακτικά αδύνατον ένα παιδί 15 ετών να είναι σταθερά στη 12άδα της πρώτης ομάδας όσο καλός και αν είναι. Αν δοθεί δανεικός μπορεί να δοθεί μετά από δύο χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τάκης Ν.
    το θέμα δεν είναι πόσους έλληνες νεαρής ηλικίας είναι υποχρεωμένη να έχει μια ομάδα αλλά πόσοι μπορούν να παίζουν. Αυτό είναι το ζητούμενο. Παίκτης δεν έγινε κανείς που τον είχαν στην άκρη του πάγκου και κοίταγε. Στην καλύτερη οι περισσότεροι καταλήγουν στην Α2 ή ακόμη πιο χαμηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Crossoover
    Αν δεν έχει αλλάξει κάτι στην πληροφόρησή μου που είναι της...Παρασκευής μάλλον πάει προς ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @polykos
    Ξεχνάς πόσο μεγάλο ρόλο και επιρροή έχει στον Πανιώνιο και τον Λιανό ο Δελημπαλταδάκης; Εδώ μέχρι και ο Σκουρτόπουλος από ότι έμαθα έσπευσε να τον ορίσει ως εκπρόσωπό του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι δεν το ξεχνώ. Κάποιοι μάλλον δεν το ξέρουν καν, απλά κάποια στιγμή οι μάσκες πέφτουν και συνήθως κάνουν κρότο.

      Διαγραφή
  21. SOFO 13
    Ο Λιανός έχει βάλει μια ταρίφα. Είναι έξυπνος διαπραγματευτής και αν έχει αποφασίσει να πουλήσει από φέτος τότε θα πουλήσει πολύ κοντά στο ποσό που έχει στο μυαλό του. Ολόκληρη τράπεζα έχει πουλήσει λες να έχει πρόβλημα με τον Καββαδά; Αν δεν θέλει να πουλήσει τότε θα λέει όποιο νούμερο του κατέβει στο κεφάλι. Σε προηγούμενη ερώτηση σου. Ο Αντετοκούμπο νομίζω ότι θα κλείσει στον Ολυμπιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αντετοκουμπο θα κλείσει στον Ολυμπιακό λογω Δημητρόπουλου;

      Διαγραφή
  22. Κουρούνα καλησπέρα.Έιμαι καινούργιοσ στην παρέα σασ αλλά αυτά που διαβάζω με κάνουν να νιώθω οικείοσ αφού ασχολούμαι με το μπάσκετ τα τελευταία είκοσι χρόνια. θα ήθελα να σε ρωτήσω και εσένα και όποιον άλλο μπορεί να μου απαντήσει για ποιό λόγο δεν υπάρχουν σχολέσ προπονητών τα τελευταία χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ουκιτς λοιπον ο παο..αρκετα καλος παιχτης με καλο σουτ κ αρκετα καλο υψος με καλο μπασιμο κ εμπειρια σε υψηλο επιπεδο..πιστευω πως η ομαδα θα παει σε υψηλοτερα επιπεδα ποιοτητας απο οτι περιμεναμε ολοι.ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΟΥΚΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΠΡΙΝ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ Η "ΠΡΑΣΙΝΗ" ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΙΤ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΜΠΑΤΖΕΤ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 1ΕΚ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΤΗ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ 300 ΜΕΧΡΙ 500ΧΙΛ.ΜΕ 3 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ 500ΧΙΛ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΑΣΙΟΥΛΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΕΡΠΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΣΟΦΟ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παρτε ρε χαϊβανια τον Ομπρει Κολεμαν της Μπιελα λεμεεεε!Κουρουνα ελπιζω να μη βγαινουν μειον οι ομαδες οχι για να φτιαξουν τα οικονομικα τους,αλλα τουλαχιστον την εκαστοτε τρεχουσα σεζον να παιρνουν οι παικτες το χαρτζιλικι,και να μενει η ομαδα μεχρι τελους

    Φου(Τ)σκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Διαμαντίδης-Σάρας-Ξνθόπουλος στο 1, Ούκιτς σαν κόμπο-γκαρντ (διότι για καθαρός άσσος άστο καλύτερα, παίζει να δείνει ασίστ μόνο στον... εαυτό του), Μπράμος-Μασιούλις στο 2-3, Περπέρογλου 3, Πάνκο-Τσαρτσαρής-Λάσμε(;) στο 4 και Σόφο-Σίμονς(;) στο 5... Θεωρητικά καλή βγαίνει η ομάδα, το θέμα όμως είναι τι θα γίνει στην πράξη (ειδικά με Σόφο-Ούκιτς-Τσαρτσαρή, λόγω συμπεριφοράς-αστάθιας-τραυματισμών αντίστοιχα)...
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εγω ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΠΑΟ ΣΑΝ ΡΟΣΤΕΡ ΘΑ ΝΑ ΠΑΝΩ ΕΝΑ ΚΛΙΚ..ΟΥΚΙΤΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΑΘΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΑΜΥΝΑ ΠΑΝΚΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΟ ΣΜΙΘ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ..ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΑΡΑΣ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΣΙΟΥΛΙΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.ΣΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ Ο ΜΑΙΚ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΗ ΓΟΝΑΤΑ ΚΤΛ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΤΟΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΑ ΣΟΦΟ ΣΥΝ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΜΑΡΙΤΣ ΑΝΥΡΠΑΚΤΟ..ΣΥΝΕΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ Η ΠΕΝΤΑΔΑ ΟΥΚΙΤΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΜΑΣΙΟΥΛΙΣ ΠΑΝΚΟ ΣΟΦΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΣ ΠΕΝΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΣΤΟ 4 ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΟΦΟ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ 4ΑΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ..ΚΑΙ Ο ΠΑΝΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΔΥΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ(ΣΙΜΟΝΣ ΜΑΛΛΟΝ).ΣΟΦΟ 13

      Διαγραφή
    2. ΣΟΦΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΧΤΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ 4 ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ..ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΠΑΝΚΟ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑ Κ ΕΙΔΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ.Ο ΤΥΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΡΙΠΛΑ Κ ΣΟΥΤ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΒΑΖΕ Κ ΜΠΑΛΑ ΟΤΑΝ ΠΙΕΖΑΝ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΜΕ ΑΝΕΣΗΠΑΝΤΑ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ..ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΞΕΓΡΑΦΕΙΣ ΓΚΙΣΤ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ.ΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    3. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ 2 ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΟ 4-5.ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΚΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΩ(ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ,ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ) ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ..ΣΟΦΟ 13

      Διαγραφή
    4. ΦΙΛΕ ΣΟΦΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΟΤΙ Κ ΠΕΡΥΣΙ..ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΠΟΜΠΕΡ ΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΥΛ ΝΤΟΜΕΡΚΑΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΩΠΙΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΤΗ ΩΣΤΕ Κ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΒΑ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΟΦΟ.ΑΝ Κ Ο ΜΑΣΙΟΥΛΙΣ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ.ΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΠΟΜΠΕΡ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.ΣΤΟ 4 ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΟΥΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ(ΠΑΝΚΟ)ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΟΥΤΕΡ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΑΓΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΗ ΤΥΠΟΥ ΝΤΟΜΕΚΑΡΝΤ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ(ΛΟΓΩ ΣΤΕΝΟΥ ΜΠΑΤΖΕΤ).ΕΠΙΣΗΣ ΦΕΤΟΣ ΠΡΟΣΘΕΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ(ΟΥΚΙΤΣ)ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΟΛΛΑΕΙ.ΣΟΦΟ 13

      Διαγραφή
    6. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΣΟΥΤΕΡ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΤΗΝΟ Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ..ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΠΕΔΟΥΛΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΠΩΣ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΧΤΑΡΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΟ.Κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΒΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΥΑΡΙ ΜΕ 2.06 ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ.ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..ΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
  28. ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΝΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΩΝ 500.000.ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ 3 Η ΣΤΟ 5? ΟΚ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΑ 3 εκ για εξι παιχτες..ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΠΩΣ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΙΧΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜ;ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ Κ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ .ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΙΚΟ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 7 ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΩΝ 700-800ΧΙΛ ΑΝ ΒΡΕΙ 1 ΜΕ 2 ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΩΝ 300ΧΙΛ.ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ.ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100ΧΙΛ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ.ΑΡΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ ΗΔΗ ΛΕΦΤΑ.ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΣΙΜΟΝΣ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300ΧΙΛ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ.ΥΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ 500ΑΡΙΚΟ.ΔΙΝΕΙΣ 1ΕΚ ΣΕ 2 ΠΑΙΧΤΕΣ.ΤΟΝ ΜΑΣΙΟΥΛΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΠΕ.ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 3.ΕΝΑ 3 ΠΕΝΤΑΡΙ(ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ 450ΧΙΛ)ΕΝΑ 4ΑΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ 2ΑΡΙ.ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΑΥΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΝΕΙΣ 700-800ΧΙΛ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ.ΣΟΦΟ 13

      Διαγραφή
  29. ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΑΡΕΣΕΙ.ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΖΟΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΔΩ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΟ.ΑΜΥΝΑ ΠΙΚ ΕΝ ΡΟΛ Κ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ.ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΝΕΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Κ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΛΙΓΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΣ ΜΕ ΚΑΛΗ ΤΡΕΛΑ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΘΕΑΜΑ..ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΒΡΙΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Κ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕ ΠΟΤΕ Ο ΖΟΤΣ.ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. εχουν ακουστει διαφορα για τον παναθηναικο αυτο το καλοκαιρι. το θεμα ειναι οτι η ομαδα κακη κινηση ακομα δεν εχει κανει (ειδικα αν λαβουμε υπ οψιν το μπατζετ). πηρε η διοικηση καποια ρισκα που με δουλεια και σωστο συντονισμο και καθοδηγηση υπαρχει η δυνατοτητα να αποφευχθουν.το παιχνιδι θα κριθει στους αμερικανους οπου πλεον δεν νομιζω οτι κυνηγα ο παναθηναικος τη διαφορα. απλα θελει να μην υπαρξουν μετριοτητες και να ανταποκριθει συνολικα η ομαδα στις απαιτησεις του συγχρονου μπασκετ: αθλητικοτητα και ταχυτητα απο παικτες με σωστο στησιμο και μπασκετικο iq.ο καλος φετινος παναθηναικος θα στηριχθει σε rotation περισσοτερων απο περσυ παικτων. η πιο επιτακτικη αναγκη τωρα ειναι να αφομιωθει απο τους παικτες (αφου πρωτα αποκρυσταλωθει απο το προπονητικο team) η μπασκετικη φιλοσοφια πεδουλακη. Σπυρος Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΠΥΡΟ ΣΩΣΤΟΣ..ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΒΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΡΟΣΤΕΡ 8 ΠΑΙΧΤΩΝ ΑΝ ΜΗΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΦΕΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Κ Ο ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΘΑ ΧΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΑΠΟ 4 ΞΕΝΟΥΣ ΠΕΡΥΣΙ ΣΜΙΘ ΛΟΓΚΑΝ ΣΑΤΟ ΜΑΡΙΤΣ ΠΗΡΕΣ ΜΗΔΕΝ ΟΠΟΤΕ ΦΕΤΟΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ.ΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
  31. Ε, καποτε θα ερχοταν η ωρα της δικαιοσυνης. Οταν εβγαλαν λεφτα απο το μπασκετ κατι Καραγκουτηδες και Ρετζιαδες τι αλλο να πουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή