Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

1000 λέξεις για την εθνική ομάδα

Διάβασα με προσοχή τα σχόλια που κατατέθηκαν σε αυτό το blog για το θέμα της εθνικής, διάβασα απόψεις διαφόρων συναδέλφων που έγραψαν σχετικά στα έντυπα ή στο διαδίκτυο και αποφάσισα να πω και τα δικά μου όπως είχα υποσχεθεί. Συνήθως, μου αρέσει να μη βιάζομαι και να αφήνω τις καταστάσεις να ωριμάσουν οπριν γράψω και τα δικά μου...

Είναι δεδομένο ότι η εθνική απέτυχε…Δεδομένο, επίσης ότι σε κάθε αποτυχία αποτυγχάνουν όλοι μαζί και όχι μόνο ένας: Η ομοσπονδία που είναι υπεύθυνη για την εθνική, ο Ζούρος, το επιτελείο του, οι παίκτες. Είναι πολύ λογικό, για όσους δεν έχουν ζήσει ποτέ και από κοντά μια αποστολή της εθνικής ομάδας να έχουν στο μυαλό τους (δεν μιλάω για αυτούς που τοποθετούνται μόνο με γνώμονα το χρώμα της ομάδας που υποστηρίζουν) μια διαφορετική εικόνα και κατάσταση από αυτή που επικρατεί. Κατάσταση σχεδόν παγιωμένη στην εθνική ομάδα του μπάσκετ.

Πριν γράψω την ουσία να ξεκαθαρίσω κάτι: Τέλειος προπονητής δεν υπάρχει. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ… Με πρόσβαση στη γνώση και τις πληροφορίες μαζική και ισοπεδωτική όλοι μπορούν να έχουν μια συνδρομή στο synergy και την data του. Από τον Ομπράντοβιτς και τον Φιλ Τζάκσον μέχρι τον…ταδόπουλο τάδε που κοουτσάρει τη χειρότερη ομάδα της ΕΣΚΑ. Άρα, για ένα προπονητή μετράνε τα εξής: Να κάνει λιγότερα λάθη από τον αντίπαλό του, να ξέρει να διαχειρίζεται κρίσεις και χαρακτήρες και ειδικά για εθνικές ομάδες τα αυξημένα ¨¨εγώ¨¨ δώδεκα παικτών που οι περισσότεροι είναι τουλάχιστον σταρ στις ομάδες τους. Ο Ζούρος ήταν ίδιος φέτος, ίδιος και πέρσι. Απλά φέτος έκανε περισσότερα λάθη από πέρσι. Γιατί; Όλα θα εξηγηθούν στην πορεία.

Πάμε σε πιο ουσιαστικά πράγματα. Εδώ και αρκετά χρόνια, όλοι διαβάζουν ότι οι εθνικές ομάδες του μπάσκετ έχουν οικογενειακό κλίμα. Παραμύθι για μικρά παιδιά. Το 2005 στο Βελιγράδι κράτησαν με το ζόρι τον Ντικούδη που ήθελε να φύγει γιατί δεν έπαιζε στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ, το 2006 στην Ιαπωνία με το ζόρι πείστηκε ο Σχορτσανίτης να μη γυρίσει στην Ελλάδα, το 2007 έκανε κουμάντο στην ομάδα ο συνδικαλιστής Λάζαρος εν μέσω απειλών που θα έκαναν μικρά παιδιά να γελάσουν αλλά, ω του θαύματος, έπεισαν τους συμπαίκτες του να υπακούν και πάει λέγοντας. Παρόλα αυτά η ατμόσφαιρα στις εθνικές του μπάσκετ είναι πολύ καλύτερη από αντίστοιχες του ποδοσφαίρου. Φαντασθείτε για να γράφει ο Γκαγκάτσης στο βιβλίο του ότι στο τελευταίο τραπέζι πριν τον τελικό του Euro 2004 οι διεθνείς τα έσπασαν και έφυγαν γιατί δεν τους άρεσε το πριμ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ εάν νικούσαν τι άλλο έχει γίνει που δεν γράφεται…Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και με δεδομένο ότι στην άναρχη δημοκρατία του Ιντερνετ όλοι έχουν άποψη για όλα προσπάθησαν πρόπερσι να μεταφέρουν τις συλλογικές κόντρες στην εθνική λόγω των επεισοδίων του φιλικού Ελλάδας- Σερβίας! Οι παίκτες δεν έχουν συλλογικές αντιπαραθέσεις στην εθνική μπάσκετ εκτός αν υπάρχουν όντως διαφορές μεταξύ τους. Διαφορές που ενδεχόμενα μπορούσαν να υπάρχουν σε όποια ομάδα και αν έπαιζαν. Σε κάθε γενιά διεθνών κάποιοι κάνουν κουμάντο στην ομάδα και τα αποδυτήρια. Όχι κατ΄ ανάγκη οι σταρ… Στη γενιά του 1987 και λίγο αργότερα κουμάντο έκαναν ο Γιαννάκης και ο Ιωάννου και τον δεύτερο αντικατέστησε αργότερα ο Παταβούκας. Στη γενιά της Ντιζόν τη σκυτάλη πήραν Αλβέρτης και Ράμπο Σιγάλας. Για τον συνδικαλιστή εργατοπατέρα τα είπαμε και μετά από αυτόν πήραν σειρά Σπανούλης- Ζήσης- Μπουρούσης που είναι και στενοί φίλοι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επιβάλλουν παίκτες ή κόβουν παίκτες διότι πολύ απλά κανείς δεν τους ρωτάει.

Η εθνική ομάδα όσον αφορά παίκτες και προπονητή μοιάζει με νησί στη μέση του πουθενά. Οι εντεταλμένοι συνοδοί της ομάδας, αυτοί που υποτίθεται ότι πρέπει να λύνουν προβλήματα και να σβήνουν φωτιές, ασχολούνται την τελευταία δεκαετία με άλλα…Να ενημερώνουν τον Βασιλακόπουλο, να καπνίζουν ευμεγέθη πούρα στα λόμπι των ξενοδοχείων, να κάνουν διαγωνισμό χαβαλέ με δημοσιογράφους που πίσω από την πλάτη τους αποκαλούν γελωτοποιούς και να μη λύνουν κανένα πρόβλημα. Όταν η ομάδα πάει καλά ουδείς θα τους ψέξει γιατί δεν πήγαν στο γήπεδο ή γιατί έσκαβαν το λάκκο του προπονητή πίσω από την πλάτη του αντίθετα θα εισπράξουν και τα συγχαρητήρια του τύπου. Αν κάτι στραβώσει η τακτική είναι δοκιμασμένη. Πετάνε το μπαλάκι στον Βασιλακόπουλο που ξέρει καλύτερα από τον καθένα τους μηχανισμούς φθοράς του προπονητή που θα φύγει ως εξιλαστήριο θύμα. Κανείς δεν γλίτωσε από αυτό τον κανόνα διότι οι επιλογές του πατερούλη σε προπονητές γίνονται με ένα συγκεκριμένο κριτήριο: Ποιος θα φύγει εύκολα και αδιαμαρτύρητα! Είτε για λόγους καθήκοντος (Γιαννάκης), είτε για λόγους χαρακτήρα (Πετρόπουλος, Ζούρος). Στη διάρκεια των μεγάλων διοργανώσεων ο Βασιλακόπουλος δεν εμφανίζεται ποτέ σε προπονήσεις, σε συγκεντρώσεις αλλά παίζει το ρόλο του παντόπτη από απόσταση. Περιστοιχίζεται συνήθως από ανθρώπους που ασχολούνται με τη διαιτησία ή από δημοσιογράφους ή από παρατρεχάμενους που του κάνουν το κέφι. Ο καθένας έχει το ρόλο του…

Με αυτές τις συνθήκες είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ όταν κάτι δεν πάει καλά να συμβούν τα ακόλουθα:

1. Οι παίκτες να κάνουν του κεφαλιού τους, ακόμη και να μπαινοβγαίνουν στο ξενοδοχείο όποτε θέλουν.

2. Ο προπονητής να χάσει τον έλεγχο ειδικά αν έχει αυξημένο το αίσθημα της ανασφάλειας

3. Και οι γύρω-γύρω να παρατηρούν αμέριμνοι, αμήχανοι, ανίκανοι.

Τυχαίο είναι ότι οι δύο μεγαλύτερες σύγχρονες επιτυχίες ήρθαν όταν ρόλο ισορροπιστή έπαιζε μέσα στην ομάδα δημοσιογράφος; Άσχετα αν ο επίσημος ρόλος του ήταν άλλος… Ήταν ο μοναδικός που είχε τον κοινό νου και την εμπειρία να κουμαντάρει καταστάσεις και να παίζει (χωρίς να έχει θεσμικό ρόλο) άριστα το ρόλο της ασφαλιστικής δικλείδας μεταξύ Γιαννάκη (τότε προπονητής)-παικτών και Βασιλακόπουλου παρακάμπτοντας όλη τη θλιβερή κουστωδία των ενδιάμεσων!

Υ.Γ. Προφανώς είμαι ο τελευταίος που θα τα βάλει με ένα προπονητή επειδή έκοψε ένα παίκτη που τον θεώρησε αδιάφορο. Το λάθος ήταν ότι δεν είπε τα πράγματα με το όνομα τους και προσπάθησε να χρεώσει την επιλογή του σε αγωνιστικούς λόγους. Για αυτό και το βρήκε τελικά μπροστά του. Αλλά ο Ζούρος αυτός ήταν και αυτός θα είναι. Προσωπικά εκτιμώ και τις γνώσεις του και την αφοσίωση του στο μπάσκετ. Αλλά όταν έρχεται η ώρα της διαχείρισης κρίσης καλύτερα να μιλήσουμε για άλλο θέμα. Δυστυχώς, στην εθνική φέτος α. δεν προερχόταν από τα καψόνια του προέδρου της Ζαλγκίρις ώστε να έχει αυξημένα αντανακλαστικά και β. δεν είχε κανένα άνθρωπο να καλύψει τα νώτα του. Όλα τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.-

Υ.Γ. 2 Επειδή αφαιρέθηκε ένα νεότερο ποστ  από το blog και χάθηκαν 4-5 σχόλια όποιος τα είχε στείλει μπορεί να τα ξαναστείλει. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τη δημοσίευση τους για να μη βγουν λάθος συμπεράσματα

82 σχόλια:

  1. Με λιγα λογια σε 2-3 χρονια θα ψαχνουμε παικτες για να παιξουν στην εθνικη γιατι κανεις δε θα γουσταρει να το κανει. Αυτη η ιστορια με τις 3-4 απουσιες καθε χρονια κατανταει εκνευριστικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε περίμενα πιό σκληρό και πιό αποκαλυπτικό..

    Νομίζω οτί αυτή η αποτυχία,πάντως,δεν είναι σαν κάθε άλλη.Ο απλούστατος λόγος κρύβεται στην επιθυμία της FIBA,να γίνει...FIFA υπό τις ασφυκτικές πιέσεις του Στέρν,προκειμένου να στέλνουν όλες πλέον οι ομοσπονδίες,ομάδες β' στις Ολυμπιάδες(ή ίσως μόνο οι ΗΠΑ,αλλά με αντάλλαγμα Ευρωμπάσκετ κάθε τετραετία).Αυτή η διεργασία,άν γίνει τελικά πραγματικότητα δίνει άλλο βάρος στο φετινό μας αποκλεισμό.
    Το δεύτερο που μου κάνει εντύπωση είναι οτί και εσύ εδώ,αλλά και άλλοι συνάδελφοι σου μίλησαν για αγγαρεία του Ζούρου και,με χίλια ζόρια,παραμονή του στο τιμόνι πρίν την έναρξη του τουρνουά.Πώς να πάρω σοβαρά,λοιπόν,αυτόν τον άνθρωπο που δηλώνει πλέον πιστός στρατιώτης;Επειδή έχασε το συμβόλαιο με τους Αγγελόπουλους;Είναι ακόμα αστεία και η επιλεκτική του ευθιξία στο θέμα Βουγιούκα(εγώ πάλι αυτόν νομίζω οτί ήθελαν να θυσιάσουν ώς εξιλαστήριο θύμα,γιατί που να βρείς τέτοιον "yes my wonderful madame" ξανά για κόουτς,αλλά το χειρίστηκε πανέξυπνα και..εθνικοπατριωτικά ο Ίαν),ενώ είχε καταπιεί αμάσητη την παρασπονδία Καλάθη στην αρχή.Με τέτοιες νοοτροπίες καταντά η ομάδα με 3-4 απουσίες σε ετήσια βάση..

    Υ.Γ:Αποκλειστικά για την kourouna:επειδή βλέπω οτί το υπερτονίζεις συνεχώς,ούτε καλό παιδί έγινα ξαφνικά,ούτε κακό παιδί υπήρξα αρχικά.Η ένταξη μου στο blog έγινε,ακριβώς,για να αποδείξω οτί δεν είμαι troll(δηλαδή όντως με εκνεύρισαν κάποιες ανακρίβειες που είδα) και να μπορέσουμε να βρούμε μία άκρη.Οι αντιρρήσεις μου σε σχέση με το πώς λειτουργούν,πλέον,οι δημοσιογράφοι εξακολουθούν να υπάρχουν,αλλά ακριβώς επειδή δεν λύνουμε και το Κυπριακό,δεν υπάρχει λόγος για διαρκείς αψιμαχίες.Άς πούμε επίσης,οτί πολλά που γράφω,αποτελούν και ένα ιδιαίτερο κοινωνιολογικό πείραμα ;)
    Να πώ και ένα τελευταίο παράδειγμα αντίρρησης με τον τρόπο λειτουργίας της δημοσιογραφίας για να καταλαβαινόμαστε;(δεν αφορά εσένα προσωπικά)
    15:00 Κυκλοφορεί στο site του Υιού πληροφορία για Κινέζο.15:30 Υπάρχει παντού,εκτός από μεγάλα,ουδέτερα(πρός κόκκινα )sites.15:45 Καταλήγουν σε όνομα.16:00 Το όνομα έχει αναπαραχθεί σε ξένα δίκτυα. 17:00 Κάποιος καψερός αποφασίζει να πάρει τηλέφωνο και τελικά το όνομα είναι άλλο
    (Στροφή της κάννης στο μέτωπο-εκπυρσοκρότηση-ανακούφιση από το μαρτύριο)

    Mpekatsas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Mpekatsas
    Αποκαλυπτικός είμαι όταν υπάρχουν θέματα να αποκαλύψω. Οταν δεν υπάρχουν να γράφω απλά για να κάνω εντύπωση; Με μπέρδεψες με άλλον ή άλλους.
    Δεν συμφωνώ στα περί εξιλαστηρίων θυμάτων. Ενας προπονητής δεν ξεκινάει με τη λογική: Θα κόψω αυτόν για δικαιολογία. Ειδικά στη λογική του Ζούρου δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Είναι το αντίθετο από αυτό που λες. Ασχολείται λίγοτερο με το παρασκήνιο και είναι περισσότερο του καθήκοντος και τηςε δουλειάς για αυτό και είναι ευάλωτος στα δύσκολα!
    Για να καταλάβεις: Στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό και σε μια ημιτελική σειρά με το Περιστέρι δημοσιογράφοι που είχαν λόγο να το κάνουν έγραφαν πριν τους αγώνες: Ο Ζούρος παίζει κόντρα στον αντικαταστάτη του (Πεδουλάκης)!!! Πράγμα που δεν ίσχυε.Το έλεγαν στον Ζούρο και τους απαντούσε: ''Εμένα με νοιάζει να σταματήσω τον Φορντ''!!! Αλλού Αρτα και αλλού Γιάννενα που λέει και μια καλή φίλη μου...
    Οσπον αφορά τα προσωπικά: Για την ένταξή σου στο μπλογκ είναι φανερό ότι σε πειράζω. Απλά με τα όσα γράφεις στο τέλος του σχολίου σου αντιφάσκεις με όσα έλεγες στον ίδιο χώρο προ ημερών: Σε ενοχλεί όλη αυτή η κορϊδία των σάιτ. Και μπήκες εδώ και την έλεγες σε ένα άτομο που λειτουργεί μόνος του, ενημερώνει όσο πιο σωστά μπορεί, δεν μοιράζει τις πληροφορίες του σε κανένα, συντηρεί μια στήλη (παλαιότερα μάλιστα σε εβδομαδιαία βάση) που την αντιγράφουν διάφοροι απροκάλυπτα και ξεδιάντροπα. Μου την έχεις πει κατά διαστήματα αγνοώντας που διάβασες πρώτη φορά με βεβαιότητα τι θα γίνει με τον Ομρπάντοβιτς, με τον Ιβκοβιτς, για το ραντεβού Μπαρτζώκα-Ολυμπιακού τη στιγμή που γινόταν, για την πορεία των συζητήσεων με τον Πρίντεζη και τις προτάσεις που είχε και τις ανακάλυψαν όλοι τώρα, μέχρι και την αλλαγή προπονητή στον Κολοσσό Ρόδου. Με κατηγορείς για έλλειψη ενημέρωσης επειδή παρακολουθώ τι συμβαίνει και αγνοείς ότι τα πράγματα απλά αλλάζουν και δεν μένουν σταθερά. Μάλλον πρέπει να σε περάσω από κοινωνιολογική εξέταση εσένα γιατί κατέληξες να υποστηρίζεις αυτά που έγραφα περί ομογενοποιημένης πληροφόρησης. Πάντως να ξέρεις ότι επειδή ότι γράφεις δείχνει άνθρωπο που αγαπάει το μπάσκετ είσαι ήδη καλοδεχούμενος στην παρέα πέρα από την προσωπική πλάκα που σου έκανα. Απλά τώρα πρέπει και εσύ να υπερασπιστείς τις κρυπτώνυμες απόψεις σου με συνέπεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκεινο που με ενοχλησε δεν ειναι η αποτυχια, μεσα στο παιχνιδι ειναι κι αυτα.
    Δεν γνωριζω τιποτε απο το παρασκηνιο, προπονητικη δεν κατεω.
    Νομιζω ομως οτι ακολουθησε τη ληξη του αγωνα ηταν μεγαλο ξεγυμνωμα του Ελληνικου μπασκετ.
    Και ντροπη της δημοσιογραφιας.

    Ο κος Ζουρος μου προκαλεσε απεχθεια, απο το οτι επικαλεστηκε τη κακη διατησια ως το μονο λογο της ηττας μεχρι to οτι στοχοποιησε παικτη του προσπαθωντας να μεταφερει τις ευθυνες σε ανθρωπο που δεν επαιξε καν στην ομαδα.
    Απο κοντα γνωστος μπασκετικος δημοσιογραφος να γραφει οτι εμαθε απο "πηγες" οτι ο Βουγιουκας προσποιηθηκε τον τραυματια για να μην τον κανουν ρεζιλι οι Ρωσοι ψηλοι και δεν τον παρει o Μπλατ στη Μακαμπι. Επι λεξη εγραψε "για να μην τον κανουν ρεζιλι"....

    Αυτο το πραγμα, να προσπαθουν οι περισσοτεροι μπασκετικοι δημοσιογραφοι να προστατεψουν(!!) το αθλημα με καθε τροπο λες και ειναι το ιερο δισκοποτηρο, στο τελος δημιουργει αποστροφη. Κι αν η αποστροφη ακουγεται βαρια ας μιλησουμε για απαξιωση.

    Λιγη ψυχραιμια, ειλικρινια, παραδοχη των λαθων και μπολικη σκεψη για το μελλον θα ηταν αρκετα για να προχωρησουμε μπροστα μετα το αγωνιστικο αυτο στραπατσο.
    Αντι αυτου, πανικος, υστερια, ευθυνοφοβια, ανηθικοτητητα, κακιστη δημοσιογραφια (αν αυτο λεγεται δημοσιογραφια) και κουκουλωματα.

    Που θα παει, θα μαθουμε καποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υποτιθεται οτι ξεκινησε μια νεα προσπαθεια περυσι με τον κοουτς Ζουρο.Ανανεωμενη ομαδα και με απουσιες επιασε τη βαση εσωσε την παρτιδα με την 6η θεση στην Λιθουανια και απεκτησε μια 2η ευκαιρια για την Ολυμπιαδα.Φετος ηταν Ολυμπιακη χρονια;Υπηρχε το προολυμπιακο αρχες Ιουλιου;
    Τι προγραμματισμος εγινε και ποια συνεργασια υπηρξε μεταξυ της ΕΟΚ του ΕΣΑΚΕ;Εχουμε μια δεξαμενη 20-25 παικτων και απο την 12αδα που επιλεχτηκε μονο ο Σπανουλης πλησιασε τα στανταρ αποδοσης του-αυτος δηλαδη που ηταν απο τους πιο καταπονημενους και τακτοποιημενους οικονομικα(και αρα με το μικροτερο κινητρο).Τον Κουφο τον ξεχασαν και τους το ανταπεδωσε;Ο κοουτς Ζουρος μπαινοντας στην τελικη ευθεια της σεζον θυμηθηκε να βρει ομαδα και να κανει μια ξεπετα αντι να τρεχει για την εθνικη.Ακομη και στο ραντεβου που ο ιδιος εδωσε για την εναρξη της προετοιμασιας αργησε ο ιδιος να παει!Μιλαμε για τραγικα πραγματα.Για ποια πειθαρχια ποιο σεβασμο και ποια συστηματα μετα να πουμε;Ο Βασιλακοπουλος γιατι αφησε ακυβερνητο το καραβι;
    Ολοι ή σχεδον ολοι εβαλαν το εγω τους πανω απο την εθνικη και να το αποτελεσμα.Αυτο που εξοργιζει ειναι πως ενω ειχαν τις δυνατοτητες απετυχαν ,γιατι αν δεν τις ειχαν τοτε κανεις δεν θα ειχε την απαιτηση ετσιθελικα να πανε Λονδινο.Αν δεν μπορει ο κ.Βασιλακοπουλος αλλα δεν μπορει και κανενας να τον κουνησει απο τη θεση του ας βρουν ενα νεο ανθρωπο με δυναμεις και οραμα να τρεξει την εθνικη σαν ενδιαμεσος .Αλλιως ας βρουν ενα προπονητη-μανατζερ να παρει και αυτον τον ρολο.Η εποχη πλεον που ζουμε εχει ξεπερασει την ομοσπονδια και τις ανατολικου μπλοκ παλαιολιθικες τακτικες της.

    floydian

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επειδη τα ειπε,ξειπε,του ειπαμε μας ειπε δεν μ αρεσουν ,αν και γενικοτερα πιστευω πως παντα η αληθεια ειναι στη μεση,αλλαζω θεμα και ρωταω..ο ΠΑΟ εχει ηδη ενα δυσκινητο ψηλο ρακετας,τον Σοφο,τον Κινεζο τι τον θελει?και επειδη τον ψιλοθυμαμαι εχει να φαει πολυ ταπα στη ευρωπη...μηπως τον φερνει για τα φανελακια ,ή επειδη εχω και μεγαλη φαντασια τελικα μηπως παιζει και κανενας κινεζος αγοραστης της ΚΑΕ?αλλιως ειλικρινα δε βρισκω το λογο για αυτο τον παικτη..να ταν ο Γι που με τετοιο μπατζετ δεν παιζει θα ταν κατανοητο,καλος παικτης.. τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τιμή και δόξα λοιπόν στον δημοσιογράφο των επιτυχιών. Γιατι δεν τον φέρνουμε πίσω στην ομαδα, αφου από ότι κατάλαβα απο τα γραφόμενα σου δεν ήταν στον Καρακας και προφανώς στα προηγούμενα χρόνια;
    ΜΠΑΣΚΕΤΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Mpasketara
    Είπα τι γινόταν και πως λειτούργησε για δύο χρόνια η εθνική. Από τους παραγοντίσκους της ΕΟΚ, τα ΚΑΠΗ που περιστοιχίζουν τον Βασιλακόπουλο και κάνουν το ΔΣ της ομοσπονδίας να αριθμεί 1000 χρόνια ζωής προτιμώ πεντακόσιες φορές αυτόν που μπορεί να έχει κρίση και καθαρό μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ;
      ΜΠΑΣΚΕΤΑΡΑ

      Διαγραφή
  9. Mα τί έγινε;Σε έκαναν ντά και έσβησες το άρθρο για Βαρλά-Ζουρογυναίκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. να υποθεσω πως το ονομα του δημοσιογραφου αρχιζει απο Σ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. floydian
    Σε ορισμένα συμφωνώ και σε ορισμένα διαφωνώ. Οντως ο προγραμματισμός ήταν κακός αλλά οι ημερομηνίες σφικτές. Στο θέμα των τουρνουά είχαν γίνει οι....κρατήσεις πολύ νωρίτερα και στη διαδρομή κάποιες ομάδες άλλαξαν. Κοινή γραμμή για όσα λες δεν μπορεί να υπάρξει με πρόεδρο από τη μια τον Οικονομίδη και από την άλλη τον Βασιλακόπουλο.
    Ο Ζούρος δεν έκανε ξεπέτα ούτε αρπαχτή. Είναι επαγγελματίας προπονητής και πέρσι δεν πήρε δίφραγκο από την εθνική. Δεν ξέρω καν αν έχει πληρωθεί ποτέ από την ομοσπονδία. Αν δεν δουλέψει και σε σύλλογο πως θα ζήσει; Δεν φταίει αυτός που η ομάδα του προκρίθηκε στον τελικό των πλέι οφ και η προετοιμασία άρχιζε νωρίτερα. Τι να κάνει δηλαδή; Να προσαρμόσει την προετοιμασία στα γούστα του; Η να εγκαταλείψει την Εφές Πίλσεν;
    Αυτό που λες για ένα νέο σε ηλικία άνθρωπο που θα παίξει το ρόλο του μάνατζερ είναι το λογικό και το αυτονόητο. Αλλά προϋποθέτει μια μικρή λεπτομέρεια: Να πειστεί ο Βασιλακόπουλος. Μέχρι τώρα όποιον απειλούσε τη...λάμψη του ή έδειχνε κάποιες ικανότητες φρόντισε να τον διώξει από κοντά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οχι αρχιζει απο Ω...τον Συριγο εννοει ποιον αλλο...αφου αυτος ειναι η κουρουνα ,τα ξερει απο πρωτο χερι:P αστειακι ηταν δε θελω απντησεις...Στανκο Μπαρατς στον Ολυμπιακο ΤΩΡΑ!Σε τιμη ευκαιριας ψηλο κορμι ,φτηνος και απλα αδικημενος απο τη χρονια του φετος θα ναι πολυ καλυτερος...μπορει να δωσει οτι δεν εδωσε Γλυνιαδακης ,Παπαδοπουλος περσι...τωρα που γυρναει ..με τα ιδια λεφτα δε βρισκεις τετοιο κορμι κ παικτη,και σου μενουν και ταμειο...

    Φου(τ)σκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως???Μπαρατς?????Ο Γλυνιαδακης μοιαζει με τον Χακιμ Ολαζουον μπροστα του.Δεν ειναι αυτος αδικημενος,αλλα το μπασκετ,αδικημενο απο αυτον.Στην πιο αθλητικη ομαδα στην Ευρωπη,ο πιο ατσουμπαλος παικτης?

      Διαγραφή
    2. There is something wrong here.. O Barac ατσούμπαλος? Για βάλε τον Γλυνιαδάκη να ρίξει σουτάκι απο τα 5 μέτρα.. Τα αθλητικά προσόντα βέβαια ας μην τα σχολιάσουμε.. :P Συμφωνώ με Φού(τ)σκα, τον θέλω κ εγώ πάρα πολύ σε Ολυμπιακό. Aλλιώς Peter John Ramos και τα μυαλά στα κάγκελα.

      Διαγραφή
  13. Χρηστάρας
    Φυσικά άλλωστε η σχέση του με την εθνική δεν ήταν κρυφή. Μιλάω για τον Φίλιππο Συρίγο που ήταν αμισθί υπεύθυνος επικοινωνίας της εθνικής το 2005, το 2006 και για λίγο στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του 2007. Λίγο μετά το Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας είχε γραφτεί ένα δεκασέλιδο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο περιοδικό που εξηγούσε με λεπτομέρειες όσα είχαν γίνει στην προετοιμασία της εθνικής αλλά και στη διάρκεια του Πανευρωπαϊκού στην Ισπανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φουτσκα
    Μπορώ να σου εγγυηθώ με μεγάλη βεβαιότητα ότι ο Φ.Σ. δεν ξέρει καν την ύπαρξη αυτού του μπλογκ. Επίσης είναι από τους δημοσιογράφου που μπορεί να μην έχουν γράψει ποτέ και τίποτε σε όλη του τη ζωή με ψευδώνυμο!
    Καλό αυτό με τον Μπάρατς. Περιμένω να ξαναβάλει ένα σχόλιο ο allstargourounas που ήταν ενημερωμένος για τις κινήσεις του Ολυμπιακού στο θέμα προπονητή και να μας πει αν είναι μέσα στους στόχους της ομάδας. Αφού ο άνθρωπος θέλει να μας κάνει μάγκες και να έχουμε καλή πληροφόρηση. Αλλωστε η επισκεψιμότητα του μπλογκ δεν παίζει κανένα ρόλο. Δεν έχουμε διαφημίσεις κλπ. Τώρα θα μου πεις γιατί γράφω για αυτόν σε δική σου απάντηση. Γιατί ήθελα να του απαντήσω σε ένα σχόλιο που άφησε αλλά μαζί με το ποστ χάθηκαν και τα σχόλια και δεν είχα βρει άλλη ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε τι τραβάμε με τις νέες τάξεις πραγμάτων!!! Έχουν μια κοινή τρέλα, η οποία είναι μεγαλύτερη και από την τρέλα που έχουν για το άθλημα. Να ασχολούνται με τα ΜΜΕ, να διαβάζουν κείμενα, άρθρα, παρασκήνια ακόμη και σχόλια και κατόπιν να γράφουν με διάφορα ψευδώνυμα από κάτω...
      Κούρουνα μου, δεν τους λες να αλλάξετε θέσεις; Να αλλάξετε επάγγελματα; Να αλλάξετε ζωή;
      ΜΠΑΣΚΕΤΑΡΑ

      Διαγραφή
  15. ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΙΚ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ Τ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΟΥ 1ΕΚ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ..ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΣΤΟ 4 ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΥΡΟΥΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ??ΧΤΥΠΑΜΕ Ο,ΤΙ ΚΙΝΕΖΟ ΒΡΟΥΜΕ Η' ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΤΗ??ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟΥ ΧΑΝ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΔΙΕΘΝΗ ΚΙΝΕΖΟ
    ΣΟΦΟ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Sofo13
    Πιο έξυνπνη κίνηση από αυτή δεν μ΄πορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός.Θα δεις και εσύ και οι άλλοι τον Μπατίστ του χρόνου όπου πάει και θα τον λυπηθείς. Και δεν το γράφω τώρα που έφυγε από τον Παναθηναϊκό ποσώς με ενδιαφέρει να κολακεύω τις κινήσεις του Γιαννακόπουλου. Αλλά το γράφω εδώ και μήνες στο περιοδικό: Ούτε μέση, ούτε γόνατα αντέχουν.
    Αν δεν τον αντιληήφθηκες ο Παναθηναϊκός θα πάει περιοδεία στην Κίνα ως έκπρόσωπος της Ευρωλίγκας. Για κάνε ότι πιθανούς συνδυασμούς θέλεις με τα δύο θέματα: Περιοδεία και ξένος παίκτης. Παράξενο timing....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eίναι καθαρά επικοινωνιακό το πρόβλημα!Και γιατί το λέω αυτό;Όπως και με τον Ζότς και την "τιμητική πρόταση" του 25%(που όλοι οι φίλοι μου οικονομολόγοι έβαλαν τα γέλια όταν την άκουσαν),το ίδιο λάθος έγινε και τώρα με την τιμητική πρόταση που έγινε στον Μάικ σε δολάρια(με την "έξοδο" της είδησης να συμπίπτει ουσιαστικά με το διαζύγιο).Προσωπικά την περιοδεία την τρέμω για ένα και μόνο λόγο:Θυμηθείτε τί έγινε τη χρονιά 07-08 που ταξιδέψε η ομάδα Αμερική!Πολλά πάντως ξεκαθαρίζουν και στο θέμα Ζότς,αφού ποτέ δε θα δεχόταν ένα τέτοιο παίχτη και με μία τέτοια λογική στην ομάδα,η οποία όπως φαίνεται ήταν προαποφασισμένη από τον Υιό(όπως και η καινούργια,γενικότερη λογική πλέον του συλλόγου).

      Υ.Γ:kourouna μέσα στην πολλή ανωνυμία που επικρατεί,μάλλον με έχεις μπερδέψει και με άλλους.Ούτε στα μισά θέματα που μου αναφέρεις δε σου έχω αφήσει σχόλιο.Για τον Κολοσσό σου έδωσα και συγχαρητήρια για την πρόβλεψη απώλειας της δεύτερης θέσης στο eurocup.Κατά τα άλλα,όλοι ελεγχόμαστε για τα γραφόμενα μας...

      Mpekatsas

      Διαγραφή
  17. Κουρουνα δυο καυτες ερωτησεις.Ο Πεδουλακης ερωταται για τιποτα στον Παναθηναικο η το μονο που θα κανει ειναι να φερει τα πουλεν του Ξανθοπουλο[ωχ θεε μου] και Γιανοπουλο,πιστευοντας οτι προπονει ακομα το Περιστερι?Επισης,ακομη και αν ο Διαμαντιδης βαζει 25 ποντους του χρονοτ,ποιοι θα βαζουν τους υπολοιπους 25 για να ξεπερνανε τους 50?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΟΥΡΟΥΝΑ ΤΟ 2005 ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ(ΟΧΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΛΙΘΟΥΑΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕΡΒΟ ΑΣΟ...)ΘΑ ΚΡΑΤΑΓΕ ΕΥΚΟΛΑ Ή ΔΥΣΚΟΛΑ.ΤΟ 2006 ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΙ ΛΙΘΟΥΑΝΟΙ,ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ,ΟΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ....ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΣΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.ΕΓΩ ΑΝΑΒΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΟΝ ΝΟΒΙΤΣΚΙ ΠΟΥ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ 2005 ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ.ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΕ(OXI TO GAZZETTA.GR) ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.ΤΩΡΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΤΙΣΤ ΕΓΙΝΕ ΥΠΕΡΒΑΣΗ...ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΟΥΡΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΣΤ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΠΟ ΤΟ 2008.ΣΤΑ 10 ΚΡΙΣΙΜΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.ΥΓ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ(ΔΕΝ ΣΕ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΚΟΥΡΟΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ)ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΩΡΑ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΓΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ ΠΟΥ Ο ΓΕΡΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ...ΜΙDDLETON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεός ο Middleton.Τα'πε όλα..

      Διαγραφή
    2. Eγω παλι γιατι θυμαμαι τον Μπατιστ φετος στα περισσοτερα απο τα κρισιμα παιχνιδια να μην μπορει να προσφερει?

      Διαγραφή
  19. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΝΙΓΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΤΕΜΕΚ ΜΑΚΕΔΟΝΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πολλα πραγματα ειναι αοριστα γιατι ηθελε να φυγει ο Σχορτιανιτης απο την Ιαπωνια ποιες ηταν οι απειλες του Παπαδοπουλου?Για το πολυ καλο κλιμα στην εθνικη μιλανε οι διεθνεις και οχι οι γυρω απο την εθνικη δηλαδη λενε ψεματα?Οι αοριστιες που ειναι συνηθεια των δημοσιογραφων και οι διαρροες για το κλιμα στην εθνικη και το ολο περιβαλλον γυρω απο την εθνικη παντα το θυμομαστε σε αποτυχιες και νομιζω κανει κακο αλλο να γραφουμε για τους παραγοντες της ομοσπονδιας και την συμπεριφορα τους και την ανικανοτητα τους και αλλο να αναφερομαστες στους παικτες .
    Ακομη νομιζω οτι ειναι λαθος να συγκρινουμε την εθνικη μπασκετ με την εθνικη ποδοσφαιρου γιατι στο ποδοσφαιρο εχουμε κακομαθημενους παικτες μικρης αξιας σε παγκοσμιο επιπεδο που εχουν λιγο πολυ ψωνιστει επειδη στην Ελλαδα ασχολουνται πολυ κοσμος παρα πολυ με αυτους ενω στο μπασκετ υπαρχουν επαγγελματιες αθλητες κορυφαιοι τουλαχιστον σε ευρωπαικο επιπεδο
    Οσον αφορα τον Ζουρου οι δηλωσεις του μετα τον αποκλεισμο ηταν τουλαχιστον ατυχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Mpekatsas
    Η διοίκηση καθορίζει ορισμένα πράγματα με βάση τη λογική της. Αλλά ο προπονητής αποφασίζει. Αρκεί οι αποφάσεις του να είναι εντός μπάτζετ. Ξέρω ότι και εσένα και πολλούς άλλους δεν σε καλύπτει αυτή η απάντηση αλλά έτσι είναι. Η διοίκηση μπορεί να ασκήσει βέτο όταν κάτι δεν της αρέσει.
    Δεν είπα ότι σχολίασες εσύ για όλα τα θέματα, είπα όμως τι μπορούσες να σχολιάσεις! Παρεπιπτόντως εσύ δεν μου έστειλες ένα μέιλ που μου γράφεις τα διάφορα για διάφορους δημοσιογράφους; Η άλλος το΄στειλε και μπερδεύτηκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι kourouna,δε σου έχω στείλει εγώ e-mail(ακόμα)..

      Mpekatsas

      Διαγραφή
  22. @Midleton
    Είναι λίγο ,μηδενιστική η άποψή σου. Σε μια μεγάλη διοργάνωση αν δεν υπάρχει διαφορά κλάσης τέτοια που να μην μπορεί να αμφισβητηθεί μετράνε και οι συγκυρίες και το ένστικτο επιβίωσης. Ναι έκανε δουλειά ο Νοβίτσκι αλλά δεν πρέπει να ψάξουμε γιατί οι ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ Ισπανοί δεν μπορούσαν να νικήσουν τη Γερμανία; Μήπως απλά δεν ήταν ακόμη τόσο καλοί;
    Το 2006 πετύχαμε τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του ελληνικού ομαδικού αθλητισμού. Για ρίξε μια ματιά ποιοί έπαιζαν σε εκείνη την ομάδα που λες.
    Για τα άλλα τι να σου πω περί Παναθηναϊκού. Δεν είναι λογικό είτε κάποιος θέλει να αβαντάρει την ΚΑΕ όπως αυττοί που λες, είτε εγώ που δεν έχω την παραμικρή τέτοια διάθεση να μη διαφωνούμε; Το ίδιο λέω και εγώ. Καλώς ή κακώς (καλώς για μένα, κακώς για τους οπαδούς) ο πρόεδρος του Παναθιηναϊκού και η οικογένεια του αποφάσισαν να ξοδέψουν (και να χάσουν) ΜΟΝΟ 12 εκατομμύρια ευρώ φέτος. Στη μέση της οικονομικής κρίσης και σε εποχές που δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει Ελλάδα μετά από πέντε μήνες. Παράλογο; Δηλαδή πρέπει φίλε μου να αποφασίζουμε για το πόσα θα ξοδέψουν εσύ και εγώ; Αν έχεις κανένα πιο γαλαντόμο και κουβαρντά που να θέλει να πληρώνει 12 χαρτιά το χρόνο για τον Παναθηναϊκό δείξτον μου και θα κανονίσω να αναλάβει την ΚΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΟΥΡΟΥΝΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΕ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΩ.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΞΩ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΥΛΙΑΣ.ΑΛΛΑ...ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ...(ΞΕΧΝΑΩ ΤΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΖΟΤΣ-ΙΤΟΥΔΗ)ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ.ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΤΟΣΑ ΔΙΝΩ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΠΩΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΓΑΛΑΝΤΟΜΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ...ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ. ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΤΟ 2005 ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 2010.ΑΠΛΑ ΤΡΟΠΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ.ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΠΑΙΖΑΝ Ο JAMES.O ANTONY O WADE KAI AΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΒΑ.ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΑΔΑΡΑ ΕΙΧΕ..ΝΤΑΝΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ,ΟΠΩΣ ΤΟ 2005 Η ΙΣΠΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΤΟΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.ΚΑΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ...ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ-ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ-ΦΩΤΣΗ-ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΩΣ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ.ΣΤΟ 4 Ο ΠΑΟ ΘΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ???ΜΙDDLETON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κουρούνα
    Συμφωνώ μαζί σου ότι είναι κάπως άτοπο να κατηγορεί κάποιος την οικογένεια για το αν θα βάλει 10 ή 20 ή 30 εκατομμύρια, την στιγμή που τα έσοδα θα είναι πολύ λίγα. Η ανανέωση με βάση το χαμηλό μπάτζετ φάνηκε να είναι η μοναδική λύση επιβίωσης της ομάδος και η αποχώρηση του Ομπράντοβιτς (που προσωπικά πιστεύω ότι έπρεπε να μείνει ακόμα και αν έβγαζε την σεζόν ο ΠΑΟ με τους έφηβους) με ξενέρωσε. Θα ξενερώσω ακόμα περισσότερο αν δω παίχτες που τόσα χρόνια ήταν σημαίες στο τριφύλλι και αποθεώθηκαν από το κόσμο του ΠΑΟ να την κάνουν για την τελευταία ξεπέτα της καριέρας τους. Η αλήθεια είναι ότι έχω μπερδευτεί κάπως. Με έχουν μπερδέψει οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδος. Δεν μπορώ να καταλάβω το πλάνο. Πχ είχε η ΚΑΕ πρόθεση να μην ανανεώσει τον Νικ Καλάθη;;; Θεωρώ μια μικρή πρόταση ανανέωσης ως ΝΑΙ η ΚΑΕ δεν ήθελε να ανανεώσει τον Καλάθη. Το ίδιο αναρωτιέμαι και για Μπατίστ. Και σκέφτομαι το ίδιο θα γίνει και με Σάρας;;Και με Περπέρογλου;; Βουγιούκα κτλ;;;; Πριν 20 μέρες πίστευα και έλπιζα να κρατήσει ένα κορμό και να κάνει μερικές προσθήκες νέων παιχτών. Τώρα βλέπω ότι η ομάδα πάει να αλλάξει στο 80-90%. Τραγικό κατά την γνώμη μου. Μου είναι πολύ δύσκολο να φανταστώ έναν Παναθηναικό χωρίς Μπατίστ, Σάρας, Περπέρογλου. Θυμάμαι το 1997 την τελευταία φορά που έγινε ριζική σχεδόν ανανέωση ρόστερ τα τραγικά αποτελέσματα. Ποιό είναι το πλάνο της ΚΑΕ;;; Θέλει να αλλάξει όλους τους παλιούς;;;Με ισάξιους ή όχι;;; Μέχρι στιγμής βέβαια δεν έχει γίνει μεταγραφή που θα γυρίζει τον Παναθηναικό πίσω αλλά οι αποχωρήσεις Καλάθη και Σάτο και ενδεχομένως Καιμακόγλου-Μπατίστ-Βουγιούκα με τρομάζουν. Δεν μπορεί κάποιος να πιστεύει ότι ο Μαυροειδής ή ο Καββαδάς που γράφουν κάποιοι σαν ισάξιες λύσεις μπορούν να ανταπεξέλθουν στην Ευρωλίγκα. Εκτός αν πάμε με την λογική δεν μας ενδιαφέρει καν η Ευρώπη, πάμε μόνο για ελληνικό πρωτάθλημα.
    Ερώτηση αν γνωρίζεις: Υπάρχει θέμα Νίκολας ή όχι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιώργος Λεβέντης10 Ιουλίου 2012 στις 9:38 μ.μ.

    Έτσι να τα λέμε όλα για τη δήθεν επιτυχία του δημοδιδάσκαλου με το μετάλλιο.Όχι μόνο το πήραν τότε οι παίχτες μόνοι τους,αλλά είχε και την υπέρτατη αβάντα,κάποιον να..καλύπτει τα νώτα του.Δεν ξέρω γιατί τόσο καιρό δεν το είχε αποκαλύψει κάποιος.Eιλικρινά αυτή η αβάντα στον Καζλάουσκας με έχει κουράσει.Πέρυσι μόνο σε αυτό το μπλογκ τη γλίτωσε με χάδια του τύπου '' είσαι ύπνος'' '' μη γυρίσεις'' '' είσαι επικίνδυνος'' και διάφορα τέτοια.Και κανείς δε φρόντισε να πει πως έπρεπε να έχει φύγει από την πρώτη χρονιά τότε που καποιος..φυλούσε τα νώτα του.Έτσι με..φυλαγμένα νώτα γίνονται όλοι μάγκες.Επειδή ανήκω στην αστοιχείωτη κατηγορία όσων θεωρούν πως ο Καζλάουσκας είναι πιο πετυχημένος στο πέρασμά του από την Εθνική από το Ζούρο και νιώθω ντροπή για αυτό θέλω όλη την αλήθεια.Πες στον κόσμος ποιος φυλούσε τα νώτα του.Δώσε στο λαό το όνομα αυτού που τον έκανε μάγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Koυρούνα
    Δεν πρόλαβες να απαντήσεις αλλά θα ξαναποστάρω αφού δεν μπορώ να προσθέσω στο προηγούμενο σχόλιο μου. Θέλω να σε ρωτήσω κάτι ; Γνωρίζεις τι γίνεται με την εφορία όταν δίνονται σε έναν αθλητή χρήματα σε μορφή πριμ ;;;; Υπάρχει φορολογία και στο πριμ ;;;; Πχ πριμ συμμετοχών ή πριμ κάποιας μεγάλης νίκης.
    Ερώτηση 2η: Γνωρίζεις αν ο Πεδουλάκης έχει μιλήσει ο ίδιος με τους Έλληνες παίχτες που είναι προς ανανέωση;;;
    Τέλος, ο Πεδουλάκης είπε κάτι περίεργο προχτές που απαντάει όμως έμμεσα στο προηγούμενο μου ποστ '' Σήμερα που μιλάμε δεν έχουμε καν ρόστερ, συνεπώς δεν μπορούμε να θέσουμε στόχους''. Και σε ξαναρωτάω (χαχαχα) ... Είναι δυνατόν ο κόουτς του Παναθηναικού να μην ξέρει τους στόχους της ομάδος;;;;;;;Όταν ανέλαβε δεν τέθηκε σαν θέμα ποιοί θα είναι οι στόχοι της ομάδος στην σεζόν που έρχεται ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλή μου κουρουνίτσα το σχόλιό μου μπορεί να χάθηκε αλλά η απάντησή σου δε μου άρεσε...Και ξέρεις γιατί; Γιατί με προκάλεσες να σου πω τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού και στην έκανα τη χάρη...Παρ'όλα αυτα δεν το σεβάστηκες και ήσουν ειρωνική απέναντι μου...Σε συγχωρώ γιατί σε λατρεύω...

    Η gourouna σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κουρούνα στον ΠΑΟ το έχουν καταλάβει ότι δεν υπάρχει 2ο playmaker πίσω απο τον Διαμαντίδη;;; Με τον συμπαθέστατο Κυρίτση θα την βγάλουν ή τον 37χρονο Σάρας; Πραγματικά εκεί τι γίνεται; Επίσης δεν υπάρχει και 2αρι στην ομάδα! Τι γίνεται και με Νίκολας; Τέλος ακούγεται ότι η Μπάρτσα διώχνει Έιντσον πιστεύεις μπορεί να έρθει στον ΠΑΟ ή θα θέλει πολλά; Ποιά η γνώμη σου για τον παίκτη (εγώ πιστεύω ότι θα βοηθούσε και στο 2 και στο 3. Πολύ χρήσιμο εργαλείο που θα βοηθάει και στο σκοράρισμα).
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. gourouna
    Καθόλου ειρωνικός. Αντίθετα, ζήτησα πληροφορίες! Αν είσαι τόσο καλά ενημερωμένος στο μπλογκ είσαι πολύτιμος... Μήπως ξέρεις κάτι για Μπάρατς γιατί ετγώ ξέρω ότι έχει συμβόλαιο στην Εφές για ένα ακόμη χρόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Λίγο άχετο με το topic.Πήρα το περιοδικό στα χέρια μου και μου άρεσαν τα αφιερώματα αυτού του μήνα. 'Ομως μου κακοφάνηκε (πολύ να είμαι ειλικρινής) που δεν έγινε αφιέρωμα για τα σεμινάρια προπονητικής στη ΧΑΝΘ. Γνωρίζεις αν υπάρχει κάποιος λόγος για αυτό? Διαφορετικά είναι πολύ κρίμα να μην υπάρχει έστω ένα ρεπορτάζ. Ευχαριστώ Μήτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει κόντρα ο Καρύδας με τη ΧΑΝΘ.Άστα,δε μιλιούνται...

      Διαγραφή
  32. Ο Μπαρατς εχει συμβολαιο στην Εφες αλλα θα σπασει,δεν μενει και πρεπει να τον κοιταξει ο Ολυμπιακος επιμενω....Φιλοι οπαδοι του ΠΑΟ μαλλον δεν εχετε καταλαβει οτι αλλαξαν οι καιροι...οι Γιανακοπουλοι ,ξαναλεμε, δεν κρατησαν την ομαδα...τους εμεινε στα χερια..δε πανε για πολλα πολλα και δε προκειται να ρισκαρουν ουτε ενα εκατοστο των επιχειρησεων τους γιατι δεν ειναι ''οπαδοι'' του ΠΑΟ...σπαστε επιτελους τη σαπουνοφουσκα σας!οπως και οι Αγγελοπουλοι δεν ειναι φανατικοι Ολυμπιακοι...τωρα που ρθαν τα δυσκολα αρχιζουν πεφτουν οι μασκες...δε θελω ναα πικαρω κανενα αλλα ειναι η πικρη αληθεια...σταματηστε να κοιτατε παικτες σα τον Ειντσον ,σε αλλο κοσμο ησαστε,τι θελετε να βγει δηλαδη ο Πεδουλακης και να σας πει ''Στοχος φετος ειναι το μαζεμα της επιχειρησης,με πιθανοτητα πουληματος του χρονου...''?Ακομη και η κινηση με το Κινεζο δειχνει κινηση ''Πωλειται''...και δεν εφτανε το οποιοδηποτε προβλημα γινεται προβληματαρα με τον Δημητρακη στο τιμονι...ουτε οι μεγαλοι ηταν η αγαπη ολου του κοσμου αλλα ο μικρος εχει αλλα θεματα!κ αν τελικα ο Περπερογλου παει για λιμανι( δυσκολο νομιζω)θα αποδειχτει οτι τα πραγματα ειναι πολυ πιο ασχημα απ οτι φαινοταν..μη ριχνετε λοιπον σταχτη στα ματια σας με Σοφο ο οποιος ηρθε για χαρη Διαμαντιδη και οικογενειας και μονο,και προσγειωθειτε...οσο για Μπατιστ,καλυτερα ..οι μεγαλοι σταρ ξερουν πρωτα απ ολα και πανω απ ολα ποτε να αποχωρουν....δεν ειναι χαζος να χαλασει οτι εχτισε τοσα χρονια ....Τελος οι μεγαλες δυναστειες εχουν και βαρη τιμημα..δειτε τι εγινε με Βαρεζε ,Αρη κτλ.με τον Παο δε θα ναι το ιδιο δυσκολα ,αλλα μπαινει σε αλλη εποχη για αρκετο καιρο...that s life!συνηθειστε το...

    Φου(Τ)σκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Φουσ(Τ)η κόψε επειγόντως το youporn.Σου έχει δημιουργήσει επικίνδυνες ψευδαισθήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Φουσ(Τ)σκα δεν υπαρχει προβλημα με μια παρακμη της ομαδος ετσι κι αλλιως αυτα που εκανε ο παναθηναικος τα τελευταια 15 χρονια δεν μπορει να τα κανει με τιποτα αλλη ελληνικη ομαδα οποτε ακομα και μια περιοδος χωρις τιτλους την οποια εχει ξαναβιωσει ο συλλογος 86-93(αν και τοτε υπηρχαν σοβαροι αντιπαλοι παοκ,αρης κατι που δεν συμβαινει σημερα) δεν μειωνει σε τιποτα αυτα που εχουν καταφερει οι γιαννακοπουλοι. Και για να μην ξεχνιομαστε τα πρωταθληματα ειναι παο(32),αλβερτης(11),αρης(10),ολυμπιακος(10) οποτε στοιχειωδη αριθμητικη αν ξερεις για να φτασει μια ομαδα τον παναθηναικο σε τιτλους χρειαζεται 22 συνεχομενα πρωταθληματα οποτε εχουμε πολλα χρονια μπροστα μας να δουμε τι θα γινει........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. μπορω να απαντησω αναλογως και να μη τελειωσει ποτε αυτη η κουβεντα αρα απλα ....οκ θα το χω υποψιν Ανωνυμε...η απαντηση σου δειχνει ποσο πολυ συμφωνεις μαζι μου

    Φου(Τ)σκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανωνυμε 12,45 ναι δεν αρνηθηκα οτι ο ΠΑΟ εκανε απο τις μεγαλυτερες ομαδες που χουν περασει,για δυναστεια μιλησα.οι δε Γιανακοπουλοι για να δεις τι εχουν προσφερει πρεπει να ξερεις ακριβως τι ρισκαραν τι κερδισαν και τι εχασαν,σιγουρα πετυχαν,αλλα αμφιβαλω για την αγνη αγαπη τους για τον ΠΑΟ... οσο για τα συν πλην τιτλους μου θυμιζει οταν ημασταν μικρη και μετραγαμε παγωτα...δε μπαινω στη λογικη ποιος εχει τα περισσοτερα δε με νοιαζει,αν σε κανει να κοιμασε πιο ησυχος ναι ο ΠΑΟ εχει περισσοτερα και εισαι πολυ σπουδαιος και εσυ που τους χαζευες απο τη τηλεοραση η το γηπεδο...οκ?αν θες πες μου τωρα αν συμφωνεις με την ουσια αυτου αυτου που εγραψα..

    Φου(Τ)σκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. καιμακόγλου επίσημα στην ούνιξ και μπατίστ στη φενέρ. Με τους άλλους δύο τι γίνεται;Με περπέρογλου και βουγιούκα;
    πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανωνυμε 12,45 sorry ''μικροι'' οχι μικρη ...μικρη ειναι του ανωνυμου 7,27 που τη βλεπει μεγαλυτερη οταν βριζει σε μπλογκ ανωνυμα....ε δε μπορεσα να μη το πω σορρυ κουρουνα!

    Φου(Τ)σκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. κουρουνα,ποια η γνωμη σου για τον αντι πανκο που θελει ο παναθηναικος;σε μεγαλη ηλικια αλλα καλος παιχτης.και εχει πολυ καλο σουτ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ ταλαντουχος,μελλοντικα,μολις μεγαλωσει και ψηθει μπορει να γινει σπουδαιος παικτης.Προσωρινα στα ταιμ αουτ θα πινει χαμομηλακι και φασκομηλο και θα του βαζουμε βεντουζες

      Διαγραφή
    2. Αφού είπε ο Παπαμακάριος ότι είναι παικταράς, δεν σε καταλαβαίνω.

      Διαγραφή
    3. Δεν χρειαζεται να με καταλαβεις,αν δεν μπορεις.Ο Παπαμακαριος ειναι πνευματικο παιδι του Πεδουλακη και μπορει να πει και οτι ο ουρανος ειναι πρασινος,εσυ θα τον πιστεψεις?.Επισης η γνωμη του δεν εχει καμια σημασια,γιατι δεν ειναι αντικειμενικη,λογω συνθηκων που δεν εχει νοημα να σου εξηγησω.Αμα θελεις εσυ,ακου και πιστευε οτι σου σερβιρουν,ετσι ομως δεν βλεπω να μαθαινεις.

      Διαγραφή
    4. Πολύ καλή μεταγραφή ο Πάνκο... για τον Κολοσσό Ρόδου...

      Διαγραφή
    5. Δύσκολοι άνθρωποι οι άνθρωποι που δεν έχουν χιούμορ...

      Διαγραφή
    6. Ανωνυμε των 2.26, και των 2.51 εαν εισαι ο ιδιος και εκανες χιουμορ,σου ζηταω ειλικρινα συγνωμη,με ψαρωσες κανονικοτατα.Γουσταρω χαβαλε,αλλα οπως καταλαβαινεις,ειμαστε ετοιμοι να αρπαχτουμε με αυτα που ακουμε..Παντως καλα μου την εφερες.+1000 γουσταρω

      Διαγραφή
  40. Διαφωνω σιγουρα για το κομματι που αφορα τους γιαννακοπουλους(τουλαχιστον τον παυλο και τον θαναση) που προσφερουν στον παναθηναικο 30 χρονια οχι μονο στο μπασκετ αλλα και στον ερασιτεχνη. Οσον αφορα το αγωνιστικο ποτε κανενας δεν μπορει να αποκλεισει μια πιθανη μειωση δυναμικοτητας της ομαδας(πολυ πιθανο με τη μειωση του budget) που θα της στερησει κατα πασα πιθανοτητα την δυνατοτητα κατακτησης της ευρολιγκα αλλα πιστευω οτι στο ελληνικο πρωταθλημα οι διαφορες παο-ολυμπιακου θα ειναι παλι πολυ μικρες και θα κριθει το πρωταθλημα στις λεπτομερειες ,αρα σιγουρα ο παο δεν θα ειναι αυτος της τελευταιας δεκαετιας αλλα δεν θα ειναι και σαν τον ολυμπιακο του 03-06. Παντως προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω και την αισιοδοξια των φιλαθλων του ολυμπιακου για την δημιουργια δυναστειας αφου το ροστερ του ειναι μετριο και ουσιαστικα η περσινη του επιτυχια ηταν δουλεια του ιβκοβιτς κατι που φανηκε και στο προολυμπιακο που η εθνικη ειχε τον κορμο του ολυμπιακου αλλα προπονητη τον ζουρο και αποκλειστηκε απο την νιγηρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. Ποια είναι η προσφορά των Γιαννακοπουλέων στον Παναθηναϊκό πέρα του μπάσκετ γιατί εγώ ξέρω ότι σε ποδόσφαιρο και Ερασιτέχνη τον Παναθηναϊκό των ζημίωσαν.

      2. Άρα το ελληνικό μπάσκετ πάει να γίνει σαν το ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα να το παίρνει στους τυφλούς ο μονόφθαλμος.

      Διαγραφή
  41. Δε θα γινει ο ΠΑΟ ο Ολυμπιακος του 03-06, αλλα ο Ολυμπιακος θα εχει το προβαδισμα αγωνιστικα τουλαχιστον για 2-3 χρονια.Ο Ολυμπιακος απεχει ακομα απο τη δυναστεια,φετος θα φανει που θα χει τον ιδιο κορμο,με μακροχρονια συμβολαια , προπονητη που θα μεινει για χρονια και 1,2 η και 3 χαμενους τιτλους το καλοκαιρι..για Γιαννακοπουλους δε μιλαω γιατι θα πεταχτει ο ουγκα μπουγκα παλι...οσο για εθνικη-ΟΣΦΠ ειναι δυο πραγματα τελειως διαφορετικα...1.η εθνικη καταρχην αφορα τουρνουα λιγων ημερων,2. δεν εχει ιδιους ψηλους με τον Ολυμπιακο,3.ο Ολυμπιακος δε θα εχει το ιδιο αγωνιστικο προφιλ 100% με περσι,τουλαχιστον σε ολη τη χρονια και αν το κανει κακο του κεφαλιου του..4.ο Ζουρος ειναι καλος ,ο Ιβκοβιτς ειναι καλυτερος αλλα ο Μπαρτζωκας ειναι ο Μπαρτζωκας .καθε προπονητης ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και δε μπορεις να συγκρινεις ομαδες εχοντας βαση οτι εχουν 3-4 βασιικους κοινους παικτες...μ αυτη τη λογικη το 2005,2006 η Εθνικη θα πρεπε να χει πατωσει,αφου παικτες του ΠΑΟ ειχε και στο ΠΑΟ ηταν δουλεια του Ομπραντοβιτς...εκτος κ αν ο Γιαννακης θεωρειται καλυτερος του Ζουρου

    Φου(Τ)σκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουσιαστικα συμφωνεις μαζι μου αφου το παραδειγμα της εθνικης το χρησιμοποιησα για να σου δειξω οτι ατομικα οι παικτες του ολυμπιακου ειναι μετριας δυναμικοτητας(εκτος του σπανουλη) αφου οι εθνικες βασιζονται στις ατομικες ικανοτητες των παικτων και οχι τοσο στην ομαδικοτητα και στην αγωνιστικη ταυτοτητα που ειναι δυσκολο να φτιαχτει σε τοσο συντομο διαστημα. Ξαφνικα σε 3 μηνες βαφτισαμε top class παικτες τον πριντεζη(28χρ αναπληρωματικος μια ζωη του φωτση και του τσαρτσαρη στην εθνικη και απεδειξε 2 χρονια στν acb οτι δεν ειναι για το κορυφαιο επιπεδο),μαντζαρης(ο επομενος καλαιτζης),ντορσευ(δεν ξερει τα στοιχειωδη του μπασκετ),χαινς(1,98 σεντερ).κεσελ και γκετσεβιτσιους(μετριοι κοινοτικοι) οι σλουκας,παπανικολαου(πολυ καλοι και ελπιδοφοροι) και ο λο που ειναι καλη περιπτωση για τα λεφτα που περνει και φυσικα ο σπανουλης που ειναι παιχταρας. Οποτε η φοβερη φετινη αποδοση του ολυμπιακου(απο φεβρουαριο και μετα!!!!!) μπορει να οφειλεται καθαρα στον ιβκοβιτς ή σε κατι πιο πονηρο που ηταν επικινδυνο να ανακαλυφθει στους ολυμπιακους αγωνες.......

      Διαγραφή
  42. Ολυμπιακος
    Ντορσει (ή Ακινγκμπαλα),Μπαρατς,Κεσελ(δε ξερω απο φραγκα ποσα θελει με 200-250 τον κραταγα με χιλια,αν και το συμβολαιο λεει 400),Γιανκοβιτς,Καβαδας, εκτος Αντιτς

    Παναθηναικος
    Μαυροειδη,Βικτορ Σανικιτζε,Ζακ Ραιτ,Λουκσα Αντριτς ,Περπερογλου,Γιαννοπουλο,Κριστμας ,Ομπρει Κολεμαν(Μπιελα).Πανκο παιχτουρα αλλα παππουδι

    Φου(Τ)σκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πάντως την τελευταία φορά που ο ΠΑΟ έφερε τον MVP του πρωταθλήματος Ισπανίας σε ηλικία 35 και βάλε από μικρομεσαία ομάδα δεν του βγήκε σε κακό: Ντάριλ Μίντλετον από Τζιρόνα. Τα μισά να δώσει ο Πάνκο από αυτά που είχε δώσει ο Ντάριλ εγώ θα είμαι ικανοποιημένος. Ή μήπως ήξερε κανένας από εδώ μέσα τον παιχταρά Μάικ Μπατίστ από τις ομάδες-θρύλους Μπιέλα και Σαρλερουά; Εντάξει, έχουμε τρομάξει με τις κουβέντες για Κινέζους αλλά ας μην θεωρούμε κάθε υποψήφιο νέο παίχτη σαπάκι ούτε να τα βάφουμε μαύρα σε κάθε αποχώρηση. Αν υπάρχει κανένας που θεωρεί ότι φέτος (ανεξαρτήτως περικοπών) Μπατίστ-Καλάθης-Καϊμακόγλου αξίζαν 3,5 εκ. όλοι μαζί ας κάνουν αίτηση στο Πόρτλαντ που ψάχνει τζένεραλ μάνατζερ. Επίσης, αν ακούτε σταγόνες να πέφτουν είναι τα δάκρυά μου για την αποχώρηση του φερέλπιδος Ρομέιν Σάτο που έθελξε με την απόδοσή του για 2 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. κουρουνα πως σου φαινεται η αποκτηση του πανκο απ'τον παναθηναικο?..περιπτvση τζονι ροτζερς μου θυμιζει..μακαρι να προσφερει οσα κ ο τζονι στα 3 χρονια που επαιξε στο παναθηναικο..με γιανκοβιτς τι γινεται?..ειχες αναφερει οτι ο μπαρτζωκας κ γιανκοβιτς δυσκολα πανε μαζι..γι'αυτο κινειται αραγε ο ολυμπιακος για τον περπερογλου?..εφοσον την κανει ο περπερογλου,περιπτωση να ενδιαφερθει ο παναθηναικος για τον γιανκοβιτς υπαρχει?

    the caped crusader..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Middleton
    Σε αυτό που γράφεις περί αχαριστίας παικτών συμφωνώ. Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Ο παίκτης θα πάει όπου του κάνουν καλύτερη προσφορά και όπου πιστεύει (δευτερευόντως) ότι θα έχει καλύτερο ρόλο. Και αφού ως Παναθηναϊκός παίρνεις την πλευρά των παικτών φέτος μάλλον πρέπει να ξανασκεφτείς και το θέμα Σπανούλη για πέρσι. Η λάθος κάνω;
    Συμφωνώ για την Αμερική του 2005. Ηταν πολύ καλή ομάδα αλλά δεν ήταν το ίδιο καλή όσο τα επόμενα χρόνια ειδικά με την προσθήκη του Κόμπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΕΠΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟΝ ΖΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΣΕΙ....ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ.ΜΙDDLETON

      Διαγραφή
  46. Takis N.
    Πιστεύεις ότι με μπάτζετ 10-12 εκατομμύρια είναι εφικτό μια ομάδα να πάρει την Ευρωλίγκα; Επειδή το έκανε μια φορά ο Ολυμπιακός τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα γίνεται κάθε χρόνο. Για τους ξένους του Παναθηναϊκού το χω γράψει από τον Φεβρουάριο. Θα φύγουν και οι έξι. Πες μου ότι θα σου λείψει ο Σάτο που έκανε ένα χρόνο λευκή απεργία επειδή του έκοψαν στο μισό το συμβόλαιο. Με μείον έναν έπαιζε ο Παναθηναϊκός και ο Ομρπάντοβιτς έκανε το ίδιο λάθος που είχε κάνει πρόπερσι ο κουμπάρος του με τον Τεόντοσιτς. Από κει και πέρα στους Ελληνες έγιναν κάποιες προτάσεις με βάση το μπάτζεδτ των 10 εκατομμυρίων (μείον τα λεφτά του Διαμαντίδη). Σε δύο παίκτες δόθηκαν τα ίδια τα περσινά. Οποιος βρίσκει περισσότερα φεύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Απο τη στιγμή που το φάρμακο συνταγογραφείται ηλεκτρονικά, η κοινωνική προσφορά των Γιαννακοπουλαίων δε μπορεί να υφίσταται. Με άλλα λόγια, όσο υπήρχαν πολιτικές που υπερχρέωναν τα ασφαλιστικά ταμεία και κατ΄επέκταση τη τσέπη μας, υπήρχε δυνατότητα "κοινωνικής προσφοράς". Εμπειροι οικονομολόγοι μπορούν να εκτιμήσουν πόσο στοίχησε σε κάθε έλληνα η πρωταθληματική πορεία και η οικονομική υπέρβαση του μπασκετικού Παο. Αντίστοιχη εκτίμηση βέβαια μπορεί να γίνει για όλες τις άλλες αντίστοιχες "πορείες" υπερβατικού πρωταθλητισμού όλων των άλλων ομάδων σε κάθε αγώνισμα.
    Κορυφαία βέβαια θέση κατέχει το γενικό μπάχαλο με την ονομασία "Αθήνα 2004".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. @Kώστας
    Λες να κατεβάσουν την ομάδα μόνο με ψηλούς; Ο Νίκολας είναι μια σοβαρή περίπτωση αν πέσει στις απαιτήσεις του κάτι που για την ώρα δεν το βλέπω. Ο Εϊντσον είναι παιχταράς και στο ελληνικό πρωτάθλημα ή στη λογική που παίζουν οι ελληνικές ομάδες θα ήταν εξαιρετική λύση. Το έγραφα και πριν από δύο χρόνια. Ατυχώς πήγε στην Ισπανία όπου το στιλ του μπάσκετ δεν του πολυταιριάζει. Τέλος πάντων, κάπου προς Ρωσία θα καταλήξει ή σε καμία Μακάμπι με 1,3 εκατομμύρια συμβόλαιο. Δεν χωράει στο μπάτζετ του Παναθηναϊκού. Θα ήθελα πάντως να τον δω να παίζει δίπλα δίπλα με τον Διαμαντίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά και την μεταγραφή Πάνκο πολύ πιθανό να κατέβει μόνο με ψηλούς! Πέρα απο την πλάκα, ωραίοι είναι εκεί στον ΠΑΟ ανανέωση με 35χρονο 4αρι! Τι παραπάνω να πω... Για Έιντσον και μένα είναι απο τους παίκτες που εκτιμώ, σε ρώτησα διότι στην Μπάρτσα έπαιρνε γύρω στα 750.000€! Μακάρι να έρθει σε ΠΑΟ, αν και με τις κινήσεις με Κινέζους και 35χρονους δεν βλέπω πλεον ιδιαίτερη σοβαρότητα (ή χρήμα)...

      ΥΓ Η φυγή Μπατίστ δεν με ενοχλεί τόσο, όσο η αντικατάστασή του με τον Πανκο!
      Κώστας

      Διαγραφή
  49. @Mήτσος
    Επειδή έχεις στείλει δύο φορές το ίδιο σχόλιο. Ρώτησα και δεν ήξεραν να μου πουν. Πότε έγινε αυτό το σεμινάριο και ποιοί μίλησαν. Γιατί ένα σεμινάριο από τα δεκάδες που γίνονται κάθε καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα ήταν τόσο σημαντικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ο ΠΑΟ θα μπορουσε να ασχοληθει με 3-4 παικτες που και καλοι ειναι και το κασε τους δεν φτανει στο Θεο.

    1)Σανικιτζε. Απο τα πιο αθλητικα 3αρια στην Ευρωπη. Ικανοτητα και στο σκοραρισμα και αξιοπρεπες σουτ.

    2)Α.Τ.Οτζιλβυ. Πολυ υποτιμημενος Αυστραλος, μικρογραφια Μπογκουτ, εκανε τρελη χρονια περυσι στην Τουρκια και γεμιζει τη ρακετα. Σε καλη ηλικια (25), υπηρξε σταρ στα εφηβικα της Αυστραλιας.

    3)Κουλαγκιν. 19χρονο 2αρι απο τη Ρωσια με τρελο σουτ. Λενε βεβαια οτι εκτος απο το σουτ κουβαλαει και την ψυχικη τρελα του Κουντελιν.... Εχει ομως φοβερες προοπτικες

    4)Ζακ Ράιτ χωρις κουβεντα για τις θεσεις 1-2. Αμερικανος πλασμενος για Ευρωπαικες ομαδες.

    5)Απο Έλληνες θα ήθελα να δω πίσω τον Μπογρη σαν 3η-4η λυση στους ψηλους, τον Γιανκοβιτς αλλα και τον Ψαροπουλο σαν ταλεντο γιατι πιστευω οτι εχει προοπτικη (γρηγορο πλειμεικερ με αφυσικη ικανοτητα στις διεισδυσεις αλλα και μετριο σουτ)

    Αν αυτοι οι παικτες γινονταν προσθηκη στους ηδη υπαρχοντες Διαμαντιδη,Πανκο, Τσαρτσαρη, Π.Καλαθη, Σαρας, Σοφο, Μπραμο και Περπερογλου πιστευω οτι το αποτελεσμα θα ηταν μια ομαδα επιπεδου top 16 τουλαχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Για τον Πάνκο θα γράψω ειδικό ποστ αργότερα οπότε δεν απαντάω εδώ ξεχωριστά σε ότι έχει ειπωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Για να μην γράφω θέματα παράλληλα με τον Πάνκο σε αυτό που ετοιμάζω να πω και κάτι που πολλοί θα δουν και λίγοι θα καταλάβουν. Ο Ραζνιάτοβιτς ξανάκανε δουλειά με τον Παναθηναϊκό. Ο κορυφαίος ίσως ατζέντης στην Ευρώπη μετά από ένα χρόνο στον....πάγο ξαναπούλησε παίκτη στον Παναθηναϊκό πράγμα που σημαίνει ότι αφού έφυγε ο Ομπράντοβιτς του συγχωρήθηκαν οι όποιες αμαρτίες στην υπόθεση Σπανούλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτο-πρώτο που καταλάβαμε ήταν αυτό kourouna.Μήπως να μπεί στον πάγο ο Νίκος Λιώτσος τώρα;;

      Μpekatsas

      Διαγραφή
    2. Ο Λούκσα Άντριτς είναι ελεύθερος & εκπροσωπείται από τον Ραζνάτοβιτς;Υπάρχει περίπτωση να τον χτυπήσει ο ΠΑΟ;Προσωπικά τον θεωρώ εξαιρετικό 5άρι.Είναι γρήγορος,με συμπαθητικό σουτ από τα 4-5 μέτρα & ιδιαίτερα ομαδικός παίκτης.Και αν δεν κάνω λάθος το όνομά του δεν παίζει πολύ αν και ελεύθερος...Γιατί άραγε?

      Διαγραφή
    3. Απαραδεκτο απο καθε αποψη και ηθικα και επαγγελματικα για οσους ξερουν το παιχνιδι που επαιξε ο Ραζνατοβιτς,στη πλατη του συλλογου.Και ακομη χειροτερα γιατι εγινε για χαρη ενος ανυπαρκτου.

      Διαγραφή
  53. Κουρούνα είναι αλήθεια ότι υπήρξε συνάντηση της διοίκησης με τον εκπρόσωπο του Διαμαντίδη για επέκταση του συμβολαίου του και ότι μάλλον θα ανανεώσει για άλλα τρία χρόνια. Επίσης με περπέρογλου τι γίνεται;Ο Άρης Λαούδης σε απάντηση του σε σχόλιο έγραψε πως ο παο δεν καίγεται για παραμονή του στράτου και δεν ρίχνει μεγάλο βάρος στην προσπάθεια για ανανέωση της συνεργασίας τους κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. @Mpakatsas
    Το αντίθετο μάλλον γράφω. Αφού ξεπάγωσε ο Ρασνάτοβιτς γιατί να μπει στον πάγκο ο εκπρόσωπος του στην Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OK,Ι didn't know that!!Μία ερώτηση ακόμα kourouna.Πότε λήγει το συμβόλαιο του ΠΑΟ με την Ευρωλίγκα;

      Mpekatsas

      Διαγραφή
  55. Κουρουνα επειδη η καλη μερα απο το πρωι φανηκε (αποκλεισμος εθνικης απο Νιγηρια) και επειδη επεται συνεχεια με τις μικρες εθνικες θα ηθελα να ρωτησω τα εξης
    κοιταζοντας τα ροστερ και τα αποτελεσματα της U20 και U18 προσεξα οτι το υλικο ειναι σχετικα χαμηλης ποιοτητας γιατι απουσιαζουν τα μεγαλα ονοματα της καθε κατηγοριας. Η U20 κατεβαινει χωρις Χρυσικοπουλο, Ψαροπουλο, Μαυρογιαννη και η U18 χωρις Παπαπετρου, Μαραγκο, Δημακοπουλο. Αρχισε η ιδια ιστορια με τις απουσιες και στις μικρες εθνικες ή ολα τα μεγαλα ονοματα τραυματιστηκαν "ξαφνικα"? Παντως προβλεπω αλλο ενα καλοκαιρι χωρις μεταλλια (ίσως απλα μια θεση στην 8αδα για τους παιδες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω άποψη για τα άλλα παιδιά αλλά ειδικά για τον δημακόπουλο , μόνο ύψος έχει...

      Διαγραφή
    2. 17 είναι, αν είχε και άλλα θα μιλάγαμε για νέο Σαμπονις. Αν δουλέψει 3-4 χρόνια σε μικρές εθνικές και ΠΑΟ, θα εξελιχθεί καλά.

      Διαγραφή
  56. Για αυτό που πήγε ο Ζοτς και ο Τρινκιερι έλεγα. Δεν ήξερα ότι γίνονται και άλλα στην Ελλάδα, απλά ήταν το μόνο που για το οποίο έγιναν αναφορές στον τύπο. Μήτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή