Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κυκλοφορεί με δύο εξώφυλλα....

Στα περίπτερα και το τεύχος νούμερο 281 αφιερωμένο φυσικά στο φάιναλ φορ της Πόλης. Δύο μεγάλες συνεντεύξεις (Σπανούλης, Τσαρτσαρής), ένα σπέσιαλ ρεπορτάζ (Ολοι οι άνθρωποι των....κουμπάρων) κια όλα όσα πρέπει να περιλαμβάνει ένα τεύχος που σέβεται τον...εαυτό του και το μεγάλο ραντεβού.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Το τεύχος κυκλοφορεί με δύο εξώφυλλα και διαβάζεται μισό-μισό. Βλέπεις στη μια πλευρά τον Τσαρτσαρή, γυρίζεις πίσω και ανάποδα και βλέπεις Σπανούλη. Δεν υπάρχει πρώτη και τελευταία σελίδα αλλά διπλή αρίθμηση σε΄λίδων!!! Διότι, ένα αντικειμενικό περιοδικό μπάσκετ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ....

33 σχόλια:

  1. Γιώργος Λεβέντης2 Μαΐου 2012 στις 9:35 μ.μ.

    Τεύχος βγάλατε ή τον οδηγό για το κάστρο των illuminati;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωριμο τεύχος κύριε Λεβέντη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργος Λεβέντης3 Μαΐου 2012 στις 1:01 π.μ.

    Δίνω τα στοιχεία του ανώνυμου στον λαό αν χρειαστεί :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αισχος! Στην Ελλαδα που καταδυναστευεται απο το Μνημονιο οι εγκαθετοι της τροικας προπαγανδιζουν μεσω μπασκετικου περιοδικου την νεα ταξη πραγματων. Καλουμε τον ελληνα μπασκετοφιλο να απειθαρχησει στα κελευσματα και την διπροσωπια της Τροικας και να αγορασει τον "Οδηγητη Καλαθοσφαιρισης-Να ζησει το Βλαδιβοστοκ". Λαε εξεγερσου και ασε τα συστηματα. Το Ποσειδωνιο σε περιμενει.

    ΥΓ: Ο Johny Damian φευγει, τα 5 μυρια φεσια ερχονται. Καλο καλοκαιρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για ποιο πραγμα μιλας Tommy? Αν εχει μεσα συνεντευξη απο βουλευτη πασοκ η νδ πες το να μην το ακουμπησω αυτο το μηνα, αρκετα σιχαθηκα με ολες τις αθλητικες εφημεριδες που απο χτες ειδικα εχουν οι περισσοτερες συνεντευξεις απο τα σιχαματα. (Και εχουν διαλεξει και τους καλυτερους, κατι λοβερδους κατι παπουτσηδες και δεν συμαζευεται...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tommy , μην ενθουσιάζεσαι με την φυγή Damian... Και τώρα, ησυχάσαμε ?
    Και τώρα, τί θα καταφέρουμε με την νέα διοίκηση, Κουρούνα ? Να μειώσουμε τα χρέη και να μην ξεπουληθούν τα ταλέντα του συλλόγου για 1000 ευρώ,όπως ο Χρυσικόπουλος ,ας πούμε?

    Νikos,23,Athens

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι λέτε ρε παιδιά; Ποιά συνέντευξη βουλευτή στο περιοδικό και τρίχες συζητάτε;
    Τόμυ, ο Ντέιμιαν θα επιστρέψει το γράφω και στη στήλη μου... Τότε να δω τι θα πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. asxolisou mori kourouna ekei me ton osfp kai ton pao bas kai poulisete kana filo giati etsi pos to katantisate to athlima opou na nai tha psaxneis gia douleia.sta lega paliotera oti tha kataferete kai to volley na perasei to basket.kai ase ton ari stin isixia tou.pou glifeis to kompoloi mera nixta,pou ton exeis kanei kai paragonta ton 5 thalason kai ton 7 ipeiron.ton geopono tis plakas.pou exei i omada 5,5 xrei epeidi o anthropos einai ASXETOS kai opoios pige na valei 5 draxmes amolouse ta bulldog na ton kinigisoun.tora omos pou efige o megalos sarouman tora psaxnei na tin kanei

    pou zitaei o kseftilas kai 150xiliarika gia na paraitithei.gia tous paiktes iksere na katathesei aitima ston esake gia kourema 50%.ta dika tou omos ta thelei ola.

    re ksereis ti einai 5,5 xrei gia mia omada pou prin 5 xronia itan pentakathari.to lamogio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kourouna boreis na apantiseis gia ton damianidi i fovasai kati?gelao kai me tin ataka sou oti oi alloi pou tha analavoun einai asxetoi kai tha berdepsoun tin pilaia me to pale.les kai tous ksereis.les kai mono o geoponos-manatzer einai areianos.min fovasai,einai tosa polla ta xrei pou aginei to kollitari sou pou toso stirizeis pou tha ton vroun ton dromo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νίκο πιστεύεις πραγματικά οτι πουλήθηκε ο Λίνος 1000 € ???????? Να το πώ,λίγο διαφορετικά, η Μπιέλα ή όποιος άλλος αγόρασε τα δικαιώματα του παίκτη, πιστεύεις πραγματικά οτι πλήρωσε 1000 € ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κουρούνα οι τουρκοι ολο ορέγονται σοβαρούς κόουτς, αλλά στο τέλος κλείνουν κάτι σπαχια κ σια
    η φενερ του έκανε πρόταση ανανέωσης άκουσα.. τόσο ικανοποιημένοι μείναν μαζί του ..
    δεν νομίζω κανένας τοπ επιπέδου κόουτς να τους προτιμήσει. μέχρι τώρα δε θυμάμαι κανέναν να πήγε εκεί.κ πάντα έδιναν σοβαρά λεφτά. πάλι με κανένα ζουρο θα την βγάλουν..
    επίσης πιο οικονομικά θα την βγάλουν με ντουντα αλλά τι προοπτική δίνει σε σχέση με τον ζοτς;ο άνθρωπος κοντεύει τα 70;
    charles barkley

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κουρούνα
    περιμένω το σχόλιο σου για το εκλογικό αποτέλεσμα και φυσικά για την εκτόξευση του ποσοστού της χρυσής αυγής.
    κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κουρούνα, ο Βεττάκης τον ξεφτίλισε τον αγαπημένο σου, Γιόνας που δεν ξέρει τι να πει στο ταιμαουτ της τσσκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://www.youtube.com/watch?v=VbHO6dDdmfE&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ε, αμα γυρισει ο Αρης στον Δαμιανιδη να θυμασαι: καπνιζω Gr κοκκινο 25αρι για να μου φερνεις στην μπουζου. Η θα πλακωσω κανενα η θα βαλω φωτια στα γραφεια της ΚΑΕ Αρης. Ε, φτανει πια η αηδια, παραγινε. Δεν μπορει ο αλλος να σε καταστρεφει και να μην εχει συνεπειες. Φτανει πια η αβαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δεν θυμάμαι να τα έγραφε ο βετάκης και στην Πολωνία το 2009 στο Ευρωμπάσκετ. Δυο-τρεις τον κράζανε ακόμα κι όταν η Εθνική έπαιρνε μετάλλιο. Οι υπόλοιποι άκουγαν τα "σκασμός" του Γιόνας και καμάρωναν για το χάλκινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος καιΑνώνυμος
    Ο Σωτήρης είναι και καλός δημοσιογράφος και εξαιρετικός χαρακτήρας. Ενδέχεται ένας δημοσιογράφος να μη θέλει να κάνει κριτική σε στιγμές επιτυχίας. Αυτό δεν είναι μειονέκτημα Αλλά απαιτεί μια συγκεκριμένη μενταλιτέ.
    από όσο θυμάμαι ελάχιστοι δημοσιογράφοι εκτός All Star είχαν κριτική στον Καζλάουσκας μετά την Πολωνία. Του είχαν κάνει κριτική συμπτωματικά τα παιδιά του περιοδικού (και σε άλλα μέσα έντυπα και ηλεκτρονικά που συνεργάζονται ή δούλευαν εκείνη την εποχή) και άλλοι 4-5 δημοσιογράφοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να καούν στην πυρά! Αλλωστε τα γραπτά μένουν και όσοι είχαν υμνήσει τον Καζλάουσκας έγραψαν την άποψή τους που υποχρεώθηκαν ένα χρόνο μετά να καταπιούν αμάσητη (το τελευταίο δεν αφορά τον Σ.Β. για τον οποίο έγραψα την άποψή μου στην αρχή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Περί Δαμιανίδη
    Δεν ξέρω τι πρέπει να απαντήσω. Η άποψή μου είναι συγκεκριμένη. Ο Δαμιανίδης ξεφτίλισε τους Έλληνες παράγοντες. Κατέβηκε από την εξέδρα, ανέλαβε μια ομάδα, την πήγε μέχρι εκεί που έφτανε, επί ημερών ξαναγύρισε στην Ευρωλίγκα και τώρα παρέδωσε πνεύμα. Ας δούμε πόσο ικανοί΄είναι οι επόμενοι που όπως έγραψα στο περιοδικό δεν θα μεπρδέψουν την Πυλαία με το Παλέ αλλά το Παλέ με το γήπεδο της Ζαμάλεκ Καϊρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Charles
    Οι άνθρωποι που επηρεάζουν τη λήψη αποφάσεων στην Εφές έχουν κα<ταλήξει σε Ντούντα. Εάν και εφόσον μείνει ελεύθερος και εφόσον ο Ζούρος δεν πάρει πρωτάθλημα φέτος. Δηλαδή,. εδώ που τα λέμε δύσκολα θα περάσει και τη Μπάνβιτ η Εφές αλλά έχω υποχρέωση να γράψω τις πληροφορίες μου όπως ακριβώς τα έμαθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κυριακή
    Δεν είδα τίποτε να αλλάζει στα σοβαρά. Θα το πω αυτό μόνο αν δώ τα σωστά αποτελέσματα (στη χειρότερη τα ίδια αποτελέσματα) στις 10 Ιουνίου ή στις 17. Εξηγούμαι:
    Οταν μετά την απόλυτη καταστροφή της χώρας οι δύο παραμορφωτές παίρνουν 32%, δηλαδή σχεδόν 1 στους 3 τους ψηφίζει δεν βλέπω σοβαρή κατέυθυνση του εκλογικού σώματος. Σε άλλη χώρα θα έπαιρναν μάξιμουμ 15% απλά από...κεκτημένη ταχύτητα. Αν δηλαδή απλά κουνηθούν λίγο ΠΑΣΟΚ, ΝΔ στις επόμενες εκλογές θα πάρουν 40-45% και θα γυρίσουμε σιγά-σιγά πίσω στα ίδια. Ολα τα άλλα είναι αστεία υπόθεση όπως το 7% της Χ.Α. την οποία πιστεύω ότι εκτός Αθηναϊκού κέντρου όσοι την ψήφισαν δεν ήξεραν τι έκαναν ή το έκαναν για την πλάκα τους. Αντί για Λεβέντη μαυροπουκαμισάδες.
    Αν η δύναμη των δύο ¨¨μεγάλων¨¨ μειωθεί στις επόμενες εκλογές θα θεωρήσω ότι κάτι πάει να κουνηθεί με συνέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συγνώμη κουρούνα αλλά κάνεις λάθος. Δυστυχώς δεν την ψήφισαν για την πλάκα τους.Εγώ κατάγομαι από ένα μικρό χωριό έξω από τη βέροια και την ψήφισαν γύρω στους 120.Επειδή από αυτούς τους μερικούς τους ξέρω και πολύ καλά μάλιστα και το συζητήσαμε θα σου γράψω πως οι περισσότεροι τους ψήφιασαν για να διώξουν τους αλβανούς(έρχονται αρκετοί τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω ροδακίνων)ή γιατί κάποιος πρέπει να τους κόψει τον τσαμπουκά γιατί όπως λένε πολύ αέρα πήραν(αυτό το είπε 16 παιδί που ο πατέρας του τους ψήφισε). κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλα, θα φυγουν οι αλβανοι. Να δω μετα ποιος θα παει να δουλεψει. Αλλα ετσι ηταν παντα: οσο μας δουλευαν οι αλβανοι για 5.000δρχ την μερα ηταν καλοι. Τωρα που περασε στα χερια τους η αγροτικη παραγωγη, τωρα εγιναν κακοι. Να δω μετα οι "τσαμπουκαδες" θα τα μαζεψουν αυτοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δυστυχώς ο Ζοτς κατά την αναχώρηση αποκάλυψε πως του χρόνου δεν θα είναι στον παναθηναικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΖΟΤΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝΟΨΕΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ FINAL4 ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!ΕΠΙΣΗΣ,ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΖΟΤΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ.KOUROUNA,Ο ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ GAZZETA ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ,ΕΣΤΑΖΕ ΜΕΛΙ ΓΙΑ ΠΑΟ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. poli oraia i apantisi sou kourouna sta erotimata mou gia ton damianidi.mesti kai tekmiriomeni.mas exeis skotisei ta @@ na grafeis gia tis 2 xronies euroligka.re 5.5 miria xrei exei o aris.poios tha ta plirosei re?esi i o geoponos-opados-manatzer?

    gleipse oso prolavaineis re pouli giati se ligo podosfairiko reportaz se vlepo na kaneis
    xoxoxoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Συγνώμη αλλά να κάνω μία ερώτηση. Παρατήρησα στο ena, ότι το τεύχος κάνει 3 ευρώ, σωστά?
    Αν επιλέξεις την 12μηνη συνδρομή κάνει 45, αυτό πώς γίνεται αφού 3χ12=36? Άσε δε, που η λύση της ηλεκτρονικής έκδοσης δεν κοστίζει ούτε σε χαρτί, ούτε σε εκτύπωση, ούτε σε μεταφορικές-διανομή, και η επιλογή της συνδρομής δεν κοστίζει ούτε με ταχυδρομικά...
    Γιατί αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΧΧΧΧΧ
    Αποφάσισε τι θέλεις για το αύριο μου. Να πεινάσω ή να κάνω ποδοσφαιρικό ρεπορτάζ; Το αφήνω σε σένα το θέμα διότι για μένα και τα δύο είναι πάνω κάτω τα ίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Περί ΠΑΟ και Ομπράντοβιτς ανέβασα την άποψή μου σε πρωινό ποστάκιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος
    Σωστή η παρατήρηση αλλά το περιοδικό με την μετατροπή του από εβδομαδιαίο σε μηνιαίο απώλεσε την ταχυδρομική ατέλεια που είχε. Τώρα για την αποστολή ενός τεύχους απαιτούνται έξοδα. Και η τιμή του είναι 4 ευρώ όχι 3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κουρύνα μου, sorry αλλά ή δεν κατάλαβες το ερώτημά μου, ή δεν το έξέφρασα καλά ή μας θεωρείτε...
    Το περιοδικό στο περίπτερο (η έντυπη έκδοσή του) κάνει 4 ευρώ σωστά?
    Η ηλεκτρονική έκδοση μέσω e-na. com κάνει 3 ευρώ σωστά? (παραθέτω και το link για να δεις http://www.e-na.com/allstar.aspx)
    Όπως αναφέρει στο site του e-na, η 12μηνη συνδρομή ένος έτους κοστίζει 45 ευρώ. Και ρωτάω, μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος?
    Πιστέυω πως καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχουν ταχυδρομικά έξοδα στο internet. Αρα αυτό που αναφέρεις για ταχυδρομικά δεν υπάρχει.
    Κανονικά η τιμή του θα έπρεπε να είναι 3χ12=36 άσε που στις ετήσιες κάνουν και μία έκπτωση. Το 45 ευρώ μήπως είναι προσφορά για την έντυπη μορφή του περιοδικού και έχει γίνει λάθος?
    Δεν το λέω με κακία αλλά πλέον, όσο περίεργο να φαίνεται για ορισμένους, ακόμα και τα 3 ευρώ, είναι πολλά για κάποιους. Πόσο μάλον για μία ηλεκτρονική έκδοση, που δεν έχετε και όλα τα περιτά έξοδα όπως χαρτί, εκτύπωση, μεταφορικές-διανομή, ταχυδρομίο.
    Ελπίζω τώρα να εξέφρασα καλύτερα και πιο σωστά την απορία μου.
    Περιμένω την απάντησή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος
    Τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Θα ρωτήσω και θα σου απαντήσω γιατί ειλικρινά δεν το γνωρίζω το όλο ζήτημα.Εχεις δίκιο και για τα 3 ευρώ και για τα 2 και για το 1 ακόμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 1/ Το 1998 είχαμε μόνο μια ομάδα στον τελικό ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    2/ Στον πίνακα με τις συμμετοχές στα Φ4 της Ευρωλίγκα, πως υπάρχουν οι ομάδες που μετείχαν στο Φ4 της Σουπρολίγκας, και όχι όσες μετείχαν στα ημιτελικά της Ευρωλίγκα ;

    ΕΛΕΟΣ..
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ακόμα περιμένουμε απάντηση για την τιμή του ηλεκτρονικού τεύχους. και όπως λέει και ο φίλος όταν κάποιος αγοράζει συνδρομή, η τιμή είναι καλύτερη. Πώς είναι δυνατόν να είναι μεγαλύτερη η τιμή? Που ακούστηκε αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή