Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

It's awesome baby!

Λοιπόν, συμφωνώ με τα σχόλια. Μπήκε Μάρτιος και είναι ώρα να ασχοληθούμε με τίποτε σοβαρό! Πάμε λοιπόν για March Madness. Δηλώνω προκαταβολικά ότι στο bracket του ΕSPN που ως γνήσιος NCAA fan συμπλήρωσα έχω βάλει ως επιλογές τελικού Κεντάκι- Νορθ Καρολάινα γιατί γουστάρω τα δύο από τα τρία μεγαλύτερα σύγχρονα προγράμματα να παίξουν για ένα τίτλο...Για τις άλλες δύο θιέσεις του F-4 οι επιλογές μου είναι Φλόριντα Στέιτ και Μέμφις. Καλή επιτυχία στις προβλέψεις σας αλλά κυρίως καλά ξενύχτια σε όλους τους....μερακλήδες του μπάσκετ, επειδή μόλις πήρε το αυτάκι μου ότι η Nova εξασφάλισε αρκετά παιχνιδάκια του κολεγιακού! Για να μη βολευτούμε μόνο διαδικτυακά φέτος.



10 σχόλια:

  1. Ωραίες οι επιλογές σου. Κι εγώ έχω το Μέμφις για πολύ μακριά, αν και νομίζω ότι φέτος για πολλούς λόγους το Μιζούρι θα είναι στο Φ-4. Αν είχα να διαλέξω ψαγμένη εναλλακτική στην περιφέρεια του Σίρακιουζ δεν θα διάλεγα το FSU αλλά το Βάντερμπιλτ, που κέρδισε το Κεντάκι στον τελικό της SEC. Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι κανένα από τα δυο είναι καλύτερο από το Οχάιο Στέιτ. Από διψήφια seed που μπορούν να φτάσουν στους 16 βλέπω το Long Beach St. και το N. Carolina St., και για τρελές εκπλήξεις στον πρώτο γύρο το S. Dakota St. με το Baylor και το Detroit με το Κάνσας (εντάξει, δεν λέω ότι θα γίνουν και τα δυο, περιμένω όμως ένα στα δυο να κάτσει). Για τελικό συμφωνώ, Κεντάκι-Ν. Καρολάινα, με σχεδόν 10 συνολικά παίκτες που μπορούν να είναι στον πρώτο γύρω του ντραφτ. Και επιτέλους, για πρώτη φορά έναν πραγματικό τελικό μεγατόνων μεταξύ δυο εκ των τριών μεγαλύτερων σύγχρονων προγραμμάτων όπως σωστά είπες (το τρίτο είναι το Ντιουκ, με Κάνσας, Μίτσιγκαν Στέιτ και Κονέκτικατ στην δεύτερη σειρά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Φλόριντα Στέιτ το διάλεξα γιατί έχει προδιαγραφές ¨¨φονέα γιγάντων¨¨ από την κανονική περίοδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι 2 ομάδες που παρακολουθούσα όλη τη χρονιά (Illinois kai UCLA) ούτε καν ΝΙΤ δεν μπήκαν ( εκεί να δείτε ξενύχτι που πήγε και χαμένο), οπότε υποστηρίζω και προβλέπω UNC γιατί ο πολύ απλά o Barnes είναι αυτό που θα γίνει ο Kidd-Gilchrist αν καθίσει άλλα 3 χρόνια στο κολλέγιο, και ο Henson θα εξουδετερώσει τον Davis. Επίσης προβλήματα θα δημιουργήσουν Xavier, Connecticut, Michigan state και Mizzouri.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργος Λεβέντης13 Μαρτίου 2012 στις 10:10 μ.μ.

    Eμείς στο Μέριλαντ ετοιμάζουμε την αντεπίθεση που θα ξεκινησει το 2016.Τα γνωστά ελληνικά μπλογκ όπως αυτό εδώ,το κρύβουν επιμελώς,αλλά κανείς δεν κρύβεται από την αλήθεια.Επόμενη κίνηση είναι η συγχώνευση με τον Eρμή Λαγκαδά σε κοινό πρόγραμμα που θα τρέξει ο Λόνι ο Μπάξτερ.Χαρείτε όσο μπορείτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To FSU einai ontos foneas giganton fetos kai exei stis takseis tou enan 27xrono(!) senior, ton Bernard James. Exei endiaferon na diavasete tin istoria tou sygkekrimenou. Exei pesei omos se poly dyskolo bracket. Apo to bracket tin Anatolis ego epilego to Vandy, pou opos eipe kai o apergospastis proerxetai apo tin kataktisi tou titlou stin SEC me niki malista sto teliko epi tou Kentucky. Nomizo pos irthe o kairos na kseplynoun tous 2 proigoumenous synexomenous apokleismous apo tin proti fasi tou tournoua. To Syracuse den me peithei oti mporei na kerdisei 4 synexomena nok aout mats eno to Ohio State, otan exei provlima me foul, stereitai lyseon.

    Ston Noto nomizo pos to Kentucky exei pleonektima. Oxi mono epeidi diathetei tin pio talantouxa omada alla klirothike na paiksei ta 2 prota mats sto Louisville, ena tsigaro dromo diladi apo to Lexington, kai ta regional finals stin geitoniki politeia tis Georgia. Ston 2o gyro einai poly pithani mia titanomaxia metaksy Kentucky-Connecticut.

    Sti Dysi, o Tom Izzo mporei na pire to #1 seed kai bravo tou, alla to Michigan State eixe kalyteres omades sto parelthon se sxesi me tin fetini. Den vlepo pos tha anteksei se ena bracket me pithanous antipalous to Memphis kai to Louisville. Poly talantouxa omada to Memphis, mpainei poly fortsati sto tournoua. Edo pantos gia nikiti, epilego to poly stathero fetos kai empeiro, Mizzouri.

    Stin Midwest an mia omada kataferei na mpei sfina sto zeugari Kansas-North Carolina, tote afti mallon tha einai to Michigan. Alla dyskola tha spasei to parapano zeugari. Kai nomizo pos o nikitis sto telos tha einai to Kansas.

    Epomenos gia f4 provlepo, Kentucky-Mizzouri kai Vanderbilt-Kansas, me protathliti tou tournoua to ...Mizzouri.

    Telos gia opoion psaxnei pithana upsets ston 1o gyro, tha proteina to VCU enantion tou Wichita State, to Colorado enantion tou UNLV kai to West Virginia enantion tou Gonzaga. San pio trelo upset akoma, vlepo niki tou Belmont epi tou Georgetown.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άσχετο αλλά οι Warriors Έστειλαν Ellis στους Bucks για Bogut, Jackson. Πώς σας φαίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κουρούνα
    γνωρίζεις την αντίδραση του Ζοτς για την επίθεση ενάντιον του από τον Αγγέλου πως ο Μάριτς είναι προπονητική ντροπή; Αυτή η δήλωση έγινε σκόπιμα από τον Αγγέλου γιατί και ο επίσημος ολυμπιακός είχε καταφερθεί εναντίον του Ομπράντοβιτς;Ο Ντούντα ήξερε και αν δεν ήξερε τι έκανε όταν το έμαθε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. panos
    Πολύ παράξενο trade στα δικά μου μάτια. Σημαίνει διάφορα πράγματα...
    1. Οτι οι Ουόριορς εγκαταλείπουν το run and gun στιλ. Βάζουν δύο ψηλούς (Λι, Μπόγκουτ) και πάνε να παίξουν με εντελώς διαφορετικό στιλάκι.
    2. Οτι ο Σκάιλς μετράει ανάποδα. Εχει ένα παλαβό στην περιφέρεια (Τζένιγκς), αν μείνει (δύσκολο) το καλοκαίρι αυτός θα έχει παρέα και τον Έλις. Εντελώς έξω από το στιλ του Σκάιλς. Μετά από τέσσερα χρόνια οι Μπακς μάλλον θα κλείσουν τον κύκλο αυτό και θα ψαχτούν με προπονητή όχι φανατικό της αγωνιστικής πειθαρχίας.
    3. Πρέπει κάποιος να είναι πολύ απελπισμένος για να διώχνει ένα παίκτη στα πάνω του που με εξαίρεση μια χρονιά δεν είχε ποτέ σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και να παίρνει τον Αυστραλό, που μπορεί να μην έχει κανένα μόνιμο κουσούρι ή χρόνιο τραυματισμό αλλά από το 2006 έχει χάσει κοντά 100 παιχνίδια χωρίς να υπολογιστούν τα φετινά που είναι πάλι στα πιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά, αν και η αλλαγή προσανατολισμού απο τους Warriors ήταν αναμενόμενη, καθώς ο Jackson είχε δηλώσει απο την αρχή οτι στόχος είναι η άμυνα. Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι επέλεξαν εκτός του Bogut να επενδύσουν στον εξίσου injury prone Stephen Curry, ενώ θα μπορούσαν πχ να τον δώσουν μαζί με Udoh στους Μagic, για να πάρουν τον Howard.. Όσο για τους Bucks είναι τελειωμένοι εδώ και καιρό, όταν στηρίζεσαι στον Ilyasova να σου παίρνει τα μάτς, τι βλέψεις μπορεί να έχεις στο ΝΒΑ?

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος
    Αντίδραση Ζοτς δεν κατέγραψα. Το άλλο δεν το κατάλαβα... Για να μιλήσει κάποιος εναντίον του Ομπράντοβιτς στον Ολυμπιακό πρέπει να πάρει άδεια από τον...Ιβκοβιτς;
    Πάντως πέντε λεπτά μετά τις δηλώσεις Αγγέλου στο tweeter του περιοδικού έγραψα με βάση ποιά λογική έγιναν και τι έχει αλλάξει τις τελευταίες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή