Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

All Star Basket (Τεύχος 279)

Για να μη χαλάσω την παράδοση και το χωρο-χρονικό συνεχές (πως είπες;) να γράψω και τα περιεχόμενα του τεύχους που κυκλοφορεί από την περασμένη εβδομάδα στα περίπτερα. Τα επιλέγω σκόρπια...Τα ονόματα των δημοσιογράφων στα Λατινικά για να δώσουμε και ένα διεθνές άρωμα, ότι και καλά το περιοδικό ξεφεύγει και από τα σύνορα της χώρας...
1. Αναλυτική παρουσίαση των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με όλα τα μικρά και μεγάλα μυστικά των αγώνων Σιένα- Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού- Μακάμπι. By Nikos Bourlakis.
2.  Το χρονικό της καταστροφής του Αμαρουσίου μέσα από συνεντεύξεις και γεγονότα που οδήγησαν στον υποβιβασμό της ομάδας. By Damianos Papaxatzis, που ξέχασε να μας γράψει και την άποψη της πλευράς Βωβού.
3.  Που χάθηκε αυτό το παιδί; Ο Νίκος Χατζηβρέττας αποκαλύπτει ότι δεν σταμάτησε το μπάσκετ στη συνέντευξη που έδωσε στον Panos Xorozoglou.
4. Ο Στέργιος Κουφός μιλάει για τα πάντα με ολίγη από μπάσκετ. Φιλία, γυναίκες, λάθη, πάθη, Θεός, ζωή και θάνατος σε μια εξαιρετικά ποιοτική συνέντευξη (by Nikos Syrigos).
5. Ο Αθηναϊκός έσπασε το ρεκόρ των συνεχόμενων νικών και βρήκαμε όλες τις ομάδες που έχουν κάνει τα σχετικά μεγάλα ρεκόρ και όχι μόνο. Δηλαδή κάθισε και τις έψαξε ο John Stavroulakis.
6. Αρχίζει η March Madness και ιδού οι εκτιμήσεις του Xaris Georgoulas για τα φαβορί αλλά και τους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.
7. Τεύχος χωρίς Linsanity γίνεται; Δεν γίνεται. Τα πάντα όλα για τον Λιν όπως τα κατέγραψε ο Xaris Georgoulas. Tip το θέμα του Yiannis Psarakis για τον έλληνα συνπαίκτη του Λιν στο Χάρβαρντ.
8. Πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ για το All Star Game...
9. H χαρά των Βάσκων, των μυώπων, των πρεσβυώπων, των κυκλώπων, των μονόφθαλμων και των απανταχού....ματάκηδων! Εγινε διάσημη με την πορεία της Μπιλμπάο, την ανακάλυψε ο John Stavroulakis και κατάφερε να μας στείλει μέχρι και φωτό όπου ξεχωρίζει η....αφιέρωση στους αναγνώστες του All Star Basket.  Η Miss Bilbao Basket Ιζακσουν Φερνάντεζ...
10. Ο Yiannis Psarakis ταξίδεψε στο Κονγκό (νοητά...) για να μας γνωρίσει την πολυμελή μπασκετική φαμίλια των Ιμπάκα, του γνωστού Σέρχε ή Σέρζε ή Σέρχι.
11. Ολες οι καλές μόνιμες στήλες όπου ξεχωρίζουν το άρθρο του κλινικού εργοφυσιολόγου Γεωργίου Βαβέτση για το αν το μπάσκετ επιδρά στην ανάπτυξη των παιδιών (εξαιρετικό πραγματικά!= και οι αποκαλύψεις της Κουρούνας που ήδη δια της γνωστής μεθόδου του clopy-paste κάνουν το γύρο του διαδικτύου με αποκαρύφωμα το γιατί είναι πολύ πιθανό να παίξει του χρόνου ο Μπουρούσης στο Παναθηναϊκό.


https://twitter.com/#!/AllStar_Mag


6 σχόλια:

  1. Αγαπητή Κουρούνα ωραίο το τεύχος, καλά τα θέματα, αλλά η αφίσα είχε ένα θεματάκι :P Όχι πως έχει μεγάλη σημασία, αλλά μάλλον τα ονόματα των παιχτών μπήκαν ανάποδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. George Leventis(s.f.kourounas-california state)14 Μαρτίου 2012 στις 11:05 μ.μ.

    I like most John Fishman.He is very international and we learn a lot of new players.Some of them are coats or for the festivals but we like to learn.I like all the writers except kourouna because kourouna is a bird and reminds me of Larry Bird and i dont like Larry Bird because i am Lakers and the brains in the mixer.But damn(as Skountis would say) it is a good magazine and i buy it.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. XAXAXA
    http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panathinaikos/mhnythria_anafora_panathhnaikou_se_aggelopoylo.1692660.html
    XONTRENEI I GELIOTITA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόλις πριν λίγο τελείωσε ο αγώνας ΟΣΦΠ-Πανιωνίου στο μπάσκετ, που είχα την δυνατότητα να το παρακολουθήσω απο τη ΝΕΤ. Για άλλη μια φορά διέγνωσα την ανικανότητα του κ. Ιωάννου Ευάγγελου να μεταδώσει αντικειμενικά και ουδέτερα , δηλαδή δημοσιογραφικά, ένα αγώνα μπάσκετ. Πρώτα και κύρια έχει μεγάλο πρόβλημα με την κατανόηση του αθλήματος αλλά επιπρόσθετα έχει σαφέστατη υποκειμενική αντιμετώπιση των διαγωνιζόμενων ομάδων πράγμα που δεν βοηθά στο να μεγαλώσει η "αγορά" του αθλήματος, άκρως τηλεοπτικού, άρα και ενάντια στα εμπορικά συμφέροντα της εταιρίας απο την οποία πληρώνεται. Αντίθετα εξυμνεί τα ερυθρόλευκα, διεγείρει τα πάθη, διαστρεβλώνει την πραγματικότητα κατα το δοκούν.
    Η ΕΡΤ κατα τη γνώμη μου πρέπει να πράξει τα δέοντα, όπως να τον ωθήσει σε παραίτηση. Πάντως πολύ φοβάμαι οτι δεν θα του δοθεί η δυνατότητα ανεμπόδιστα να ασκείται σε λεκτικά και διανοητικά εγκλήματα, ιδίως σε Πανιώνια εδάφη.

    οσο για την ομάδα μου, είδαμε 30 λεπτά Κις λοραίν και το φοβερό για Μάρτιο μήνα, 28 λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτος ο Χρυσικοπουλος τι κανει στην Μπιελα ξερει κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Χρυσικόπουλος τραυματίστηκε σοβαρά στην αρχή της χρονιάς και δεν έχει επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπιέλα. Δεν θυμάμαι ούτε τον τραυματισμό, ούτε το ακριβές διάστημα το οποίο θα απείχε των προπονήσεων, θα ήταν όμως για αρκετούς μήνες, δυστυχώς. Μακάρι να επανέλθει πιο δυνατός και να μην χαθεί άλλη μια ελπίδα του Ελληνικού μπάσκετ. Έχουμε χάσει ήδη αρκετές, δεν νομίζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή