Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Είχε κάνει πρόταση στον Λιν ελληνική ομάδα!!!

Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά στον Λιν είχε κάνει πρόταση ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του λοκ άουτ. Τα λεφτά που του έδινε ήταν αστεία: 7.000 δολάρια το μήνα και φυσικά ο Λιν είπε όχι. Οχι είχε πει επίσης σε πρόταση της Μακάμπι πριν οι Ισραηλινοί στραφούν στον Φάρμαρ. Σκεφθείτε να έπαιζε στο ελληνικό πρωτάθλημα σήμερα ο Λιν... Φλεβάρη μήνα και απλήρωτος!

29 σχόλια:

  1. Ωραίο το λογοπαίγνιο. Θα γράψω το ρεπορτάζ και θα αποκαλύψω το όνομα λίγο αργότερα. Κάνω κόλπα για να ανεβάζω την επισκεψιμότητα του μπλογκ (εννοείται ότι κάνω χιούμορ, δεν πιστεύω να το πιστέψει κάποιος...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πάοκ αν δε κάνω λάθος
    T-Mac

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ο ΠΑΟΚ είναι. Ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε ξεχωρίσει τον νυν super star των Νικς, αλλά η υπόθεση νομίζω είχε κολλήσει στο οικονομικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. asxeto alla eksairetika pnevmatodes apo ti "syskepsi" gia ton teliko kypelou
    Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Που είναι οι κύριοι Αγγελόπουλοι; Φτιάχνουν μπλουζάκια για την ήττα από την ΤΣΣΚΑ με 32 πόντους;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μιλάμε για πολύ πνεύμα.. Κρίμα γιατί τόσες φορές που τον είχα δει στην tv να λέει όλα αυτά τα ωραία περι αθλητικού ιδεώδους κλπ μου είχε φανεί οτι δεν τον ενδιαφέρει το οπαδιλίκι.. Το καλύτερο είναι οτι όλοι οι δημοσιογράφοι θα μας πρήξουν τα.. συκώτια να κλαίγονται για τα λίγα εισιτήρια στον τελικό κυπέλλου κλπ, αντι να σκεφτούν το λογικό: Είναι δυνατόν μετά απο τέτοιες δηλώσεις απο πρόεδρο ομάδας (μη βάλω και το θέμα της ηλικίας), αλλά και την (αναμενόμενη και εξίσου βλακώδη αν όντως συμβεί) αντίδραση-δήλωση του ολυμπιακού, να μην υπάρχουν επεισόδια, τραυματισμοί και ποιός ξέρει τι άλλο -χτυπάω ξύλο τη μέρα του τελικού? Αλλά βέβαια, μετά θα φταίνε οι αμόρφωτοι κάφροι της εξέδρας, θα χειροκροτήσουμε όλοι τους κουμπάρους που θα πουν ''εμείς τέτοιο κόσμο δεν τον θέλουμε κοντά μας'', και θα θαυμάσουμε τον Θανάση να μιλάει στο ημίχρονο για την ομορφιά του αθλήματος και το ευ αγωνίζεσθαι..Ωραία πράγματα

      Διαγραφή
  5. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΝΟ..ΟΙ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ" ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ,ΚΥΡΙΩΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΥ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ(ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΘΛΟΣ JUNIOR) ΠΟΥ Κ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ,ΕΝΩ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ(ΠΙΣΤΕΥΩ)..ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΑΜΡΤΥΡΙΑ..ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ Κ "ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ" ΛΥΣΗ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΠΕΡΣΙ Η ΠΡΟΠΕΡΣΙ..ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΔΛΔ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ..ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ???

    http://www.youtube.com/watch?v=PHD1QcIua14 -KOYROYNA AYTO EINAI T CLIPPERS-SPURS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίο αλλά δεν πρόκειται να γίνει.. Με τα του ΠΑΟ δεν έχω και μεγάλη σχέση, αλλά και ο Ολυμπιακός (σε παλιότερες εποχές κυρίως και σπάνια τώρα) δεν πήγαινε πίσω.. Οι Αγγελόπουλοι διαμαρτύρονται σχετικά κόσμια είναι η αλήθεια, αλλα η ουσία είναι οτι για τον εγωισμό του Γιαννακόπουλου και του κάθε μεγαλοπαράγοντα θα έχουμε για μια ακόμα φορά παρατράγουδα.

      Διαγραφή
  6. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ...

    Γράφει ο Νίκος Χασόπουλος: http://www.basketplus.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=1942:%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%83-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B5-%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82&Itemid=151
    1) πόσο διαχειρίσιμο είναι το χρέος;
    2) γιατί κάποιοι ισχυρίζονται ότι δεν ''βγαίνουν'' στο φώς όλες οι οφειλές;
    3) τι γίνεται με τις οφειλές σε Ελληνες παίκτες και τις προσφυγές τους;
    4) τι γίνεται με την απαγόρευση της FIBA για μεταγγραφές;
    5) γιατί εξαφανίστηκαν οι υπόλοιποι '' συνομιλητές'' του κυρίου Γεωργούλη;
    6) γιατί συνεχίζουν την σιωπή η Γένεσις και η Σάρισα;
    7) όποιος δημιούργησε τα χρέη δεν πρέπει να υποστεί και τις συνέπειες;
    8) τι κρύβεται πίσω από την άρνηση ορισμένων ώστε να δούμε διοίκηση Πρωτοδικείου;
    9) γιατί όλα αυτά τα χρόνια η ΚΑΕ δεν οργανώθηκε στελεχιακά έτσι ώστε να μην είναι Διοίκηση του ΕΝΟΣ ,γιατί η καταστροφή έρχεται πάντα από παντογνώστες;
    10) ο Α.Σ ΑΡΗΣ γιατί δεν επεμβαίνει;
    11) τι εγινε με την περίπτωση Χρυσικόπουλου και πώς θα αποφύγουμε το ίδιο πρόβλημα με Μποχωρίδη – Βεζένκωφ και πιθανόν και με άλλους ''μικρούς'';

    Nikos,23,Athens

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1995
    Είδα τη φάση. Δεν συμβαίνει κάθε μέρα αλλά δεν είδα και κάτι που να με...πονηρέψει! Ο Νιλ δεν είχε προλάβει να επιστρέψει και όταν σούταρε είχε και αμυντικό μπροστά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Nikos 23
    Σε ένα από τα ερωτήματα σου μπορώ να απαντήσω. Πήγε ποτέ κανείς σοβαρός παράγοντας να πάρει την ομάδα και δεν του την έδωσε ο Δαμιανίδης; Εκτός αν θεωρείς μεγαλοεπενδυτές τύπους σαν τον Κύπριο τον Πάλμα που έγραφα από την αρχή ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Πες μου όλα αυτά τα χρόνια ένα σοβαρό άνθρωπο που ήθελε να ανακατευτεί στα σοβαρά με το μπάσκετ του Άρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κουρούνα δεν νομίζω οτι στα είπανε καλα. Πάλμας και Σάρισα δέχτηκαν να μπούνε μπροστά να καλύψουν τα χρέη αλλα ο Δαμιανίδης ζήτησε και 120 χιλιάρικα απο πάνω για να φύγει. Ή αυτό ή να είναι στο ΔΣ να βλέπει αν πληρώνονται οι δόσεις στην εφορία(εδώ γελάνε) Να μου δώσουν αυτά που μου χρωστάνε να φυγω. Όπου στεκόταν αυτό έλεγε. Κανένας δεν θέλει να ανακατευτεί με το μπάσκετ του Άρη πλέον με τα χρέη που ο Δαμιανίδης κρατάει καλά κρυμμένα από την δημοσιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΠΤΗΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ...!!! http://www.superbasket.gr/permalink/156355.html ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?? ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΛΑΚΩΝΕΤΑΙ... ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2 τεχνικές ο Βασιλόπουλος, 5 η ΑΕΚ, 5 ο Μίχαλος, 12 ο Ερμής Περάματος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ένας έλληνας προπονητής( Ζούρος) στο τιμόνι μιας Τούρκικης ομάδας(Εφές).
    κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΑ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ Κ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ Η ΕΝΤΑΣΗ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ (ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ,TACKLING,ΒΡΙΣΙΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ)ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ..ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ(ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ) ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ(ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ Α2)ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΑΔΙΛΙΚΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ..ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΑ SITE 'H ΣΤΟ FACEBOOK Τ,ΘΕΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ...(ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ) Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ..
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΟΥΡΟ ΦΕΤΟΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΩΣ ΑΞΙΑ ΟΥΤΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΤΟΜΙΚΗ..ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επιτέλους πόσο βόδια είμαστε; Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος σε τουρκική ομάδα;
    Όσοι αδιαφορούν ή απλά δεν γνωρίζουν ιστορία, είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν.
    Το μπάσκετ δεν είναι απλά "ένα άθλημα", είναι "μπίζνες", με ότι συνεπάγεται αυτό.
    Και για τους Τούρκους το μπάσκετ είναι εξωτερική πολιτική.
    Μη ξεχνάμε πως πρόκειται για μια χώρα που σκέφτεται και δρα με συγκεκριμένο τρόπο,
    η οποία, να υπενθυμίσω, πως κατέχει Ελληνικό έδαφος (Κύπρος),
    και πως, εδώ και δεκαετίες μας... απειλεί με casus belli (αιτία πολέμου).
    Αυτά τα ολίγα, δια να μην ξεχνιόμαστε...

    Κατα τ' άλλα, καλή λαγάνα,
    Δ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι και ο Κουτλουάι που ήρθε στην Ελλάδα ήταν ο Δούρειος Ίππος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Άντιτς είναι σκοπιανική απόβαση στην Ελλάδα.
    Είναι πράκτορας του Γκρουέφσκι ώστε στα κρίσιμα παιχνίδια στην Ευρώπη να πατώσει ο Ολυμπιακός και το Ελληνικό μπάσκετ.
    Ο Κουτλουάι στον ελεύθερο του χρόνο φωτογράφιζε στρατόπεδα και έστελνε τις φωτογραφίες στους γκρίζους λύκους.
    Επίτηδες πήγε στον ΠΑΟΚ ώστε να είναι πιο κοντά στα σύνορα.
    Αφού αυτοπροσφέρθηκε να πάει στην Ρόδο να παίξει δωρεάν ώστε να δει και τις εκεί εγκαταστάσεις.

    ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χωρίς να συμμερίζομαι τις ανησυχίες για τον Ζούρο, μου κάνει εντύπωση πάντως πώς η παλαιοπασοκική ηγεσία της ΕΟΚ τον άφησε να κάνει κάτι τέτοιο. Επαναλαμβάνω, εμένα ποσώς με ενδιαφέρει (αν και δεν ξέρω πόσο καλή κίνηση είναι για την καριέρα του, να αναλαμβάνει δεύτερη ομάδα στην σειρά στα μέσα της χρονιάς με προβληματικό σχεδιασμό και αδυναμία να επενδύσει σωστά. Τον βλέπω να τελειώνει όπως με την Ζαλγκίρις). Στο σύμπαν του μπαρμπα-Γιώργου όμως λογικά αυτό το Ελλάδα-Τουρκία πρέπει να του κάθεται κάπως. Εκτός κι αν το θέλει κατά βάθος για να υπάρχει έτοιμη δικαιολογία να αρχίσει το πριόνισμα από τα διάφορα superbasket.gr όταν έρθει η στραβή. Μόνο για αυτόν τον λόγο, την κρίνω προβληματική κίνηση. Εννοείται ότι σε μια σοβαρή χώρα οι επιλογές καριέρας του ομοσπονδιακού πρέπει να είναι ελεύθερες αν δεν επηρεάζουν την υποχρέωσή του με την ομοσπονδία (εκτός και αν έχουμε τα λεφτά και την μαγκιά να επιβάλουμε αποκλειστική απασχόληση όπως οι Ισπανοί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όχι, όχι..., δεν είναι το ίδιο να πάει ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος σε τουρκική ομάδα με το να πάει π.χ. σε ισπανική και απορώ με την ελαφρότητα με την οποία το αντιμετωπίζετε. Επαναλαμβάνω για όσους δεν κατάλαβαν: Η γείτονος Τουρκία μας απειλεί (σήμερα) με πόλεμο και καθημερινά κάνει δεκάδες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου (δηλ. πάνω απ' τα κεφάλια μας) με πάνοπλα μαχητικά αεροσκάφη, ενώ δεν λησμονεί να διεκδικεί επισήμως (νέα) εδάφη από την χώρα μας. Αυτά και μόνο, δεν μας αρκούν ώστε να αντιμετωπίζουμε τουλάχιστον με επιφυλακτικότητα τέτοιες κινήσεις; Πώς τα περνάτε έτσι αβίαστα; Μήπως (να) περιμένετε να αγγίξει την πόρτα σας για να το αντιμετωπίσετε με την πρέπουσα σοβαρότητα; Ουδείς συνειδητοποιεί πως βρισκόμαστε σε πόλεμο; Πως είμαστε υπό (πολλαπλή) κατοχή; Ή μήπως οι χρόνιες ψυχολογικές επιχειρήσεις μας μετέτρεψαν σε απαθείς και ανυποψίαστους καταναλωτές-θεατές, δίχως καμία κριτική σκέψη, δίχως προ-νόηση;

    Η (οικονομική) κρίση που βιώνουμε τα δύο τελευταία χρόνια δεν είναι παρά το αποτέλεσμα της ευρύτερης ψυχο-πνευματικής κρίσης στην οποία έχει υποπέσει ο νεοέλληνας, γεγονός το οποίο επέτρεψε στο τέλος να του αδειάσουν (και) τις τσέπες.
    Η μεγαλύτερη ήτα μας, δεν ήταν στον τελικό της Σαϊτάμα, αλλά ότι (στον πραγματικό κόσμο), πέρα από την αξιοπρέπειά μας, χάσαμε και την επαφή μας με καθετί πραγματικό & ουσιαστικό και κάναμε σκοπό της καθημερινότητάς μας το κυνήγι του χρήματος και του εκάστοτε μικρού και ασήμαντου...

    Καλή νύχτα λοιπόν;
    Δ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά (ή όχι) αυτά που λες, αλλά το γεγονός παραμένει οτι ένας καλός και ανερχόμενος Έλληνας προπονητής βρήκε δουλειά σε μια απο τις top-15 ομάδες στην Ευρώπη, μπασκετικά πάντα. Όλα τα άλλα τι σχέση έχουν? Πιστεύεις οτι ο Ζούρος θα υπονομεύσει την εθνική ή κάτι τέτοιο για χάρη της Εφές και των Τούρκων?

      Διαγραφή
    2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ... ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ... Δ.Κ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΥΡΟΛΙΓΚΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΦΕΣ.. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ... ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΖΟΥΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΑΛΟΥΜ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΜΟΡΦΟ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ....

      Διαγραφή
  19. Oιμε...ο Μιχαλολιακος διαβαζει Κουρουνα!Και εχει και ψευδωνυμο Δ.Κ!Η μηπως ειναι ο Τσοχατζοπουλος και μιλαει για τον τουρκικο κινδυνο για να κλεισει εξοπλισμους?Λαθος σαιτ,προτεινω ΑντιΝεαΤαξη Πραγματων.Εκει χειροκροτημα δεν το συζητω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δυστυχώς, είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα εν γένει κι έχουμε πιάσει πάτο.
    Αν είχε πάει ο προπονητής του Παναθηναϊκού στον Ολυμπιακό, θα είχε βουίξει το σύμπαν, τώρα δε τρέχει μια.

    Καλή νύχτα παιδιά...
    Αλέξης Τσίπρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σας...παρακολουθώ για το θέμα Ζούρου. Θα γράψω μάλλον αύριο ή κάποια στιγμή αργότερα και τις δικές μου απόψεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλησπέρα
    εγώ σας προτείνω να το δείτε αλλιώς.
    Γιατί δηλαδή οι Τούρκοι να χρησιμοποιούν τον Ζούρο; Όλο αυτό κατά τη γνώμη είναι ένα σχέδιο των ελληνικών μυστικών υπηρησιών σε συνεργασία με τον Βασιλακόπουλο. Έπιασαν κότσους τη διοίκηση της Εφές που πάνω στο άγχος της η ομάδα να βρει ένα καλό προπονητή ούτως ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να μην πάνε στράφι τόσα εκατομμύρια πήραν τον Ζούρο. Ο Ζούρος λοιπόν κάτω από τις οδηγίς της ΕΥΠ και του Βασιλακόπουλου δέχτηκε να αναλάβει την τεχνική η γεσία της ομάδας αλλά ταυτόχρονα θα λειτουργεί και σαν κατάσκοπος. Θα φωτογραφίζει στρατιωτικές βάσεις και άλλα παρόμοια. Επίσης του έχει ανατεθεί μια ακόμη πιο σημαντική αποστολή. Να μάθει πως ο Ερντογάν ενώ έχει εσωτερικά προβλήματα με το στρατιωτικό καθεστώς καταφέρνει να παραμένει ισχυρός και η Τουρκία είναι σε τροχιά ανάπτυξης αν και εκτός ευρωπαικής ένωσης. Να το μάθει, να το μεταφέρει στο Βασιλακόπουλο και μετά αυτός να το αποκαλύψει στα δικά μας τα σαίνια που αν και ευρωπαικής ένωσης βρισκόμαστε στον πάτο. Φυσικά ο Βασιλακόπουλος δεν θα το κάνει για τη ψυχή της μάνας του. Όλο και κάτι θα ζητήσει.
    Δείτε το και από αυτή τη μεριά. Είναι αρκετά πιο ιντρικαδόρικη.
    κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σωστη η Κυριακη!Χαχα μας αποστομωσες ολους!Βρε κουκλα μου μια απορια εχω,γραφεις τοσα χρονια ως ανωνυμη και βαρας απο κατω υπογραφη,γιατι δεν βαζεις στην αρχη το ονομα σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. νομίζω πως το μπάσκετ είναι επαγγελματικό, ο Ζούρος επαγγελματίας, και η Εφές επαγγελματική ομάδα. Αυτές τις διαστάσεις δίνουν οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι, αυτές πρέπει να κάνουμε αποδεκτές και εμείς. Έτσι νομίζω.

    Για να αστειευτούμε λίγο, μάθαμε για αντιδράσεις από υπερτουρκοεθνικόφρονες για την πρόσληψη ενός έλληνα στην ομάδα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή