Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Νέα αποχώρηση προέδρου

Το κύμα μόλις ξεκίνησε και δεν ξέρουμε που θα σταματήσει. Εντός ολίγου πρόεδρος από τους πιο σοβαρούς και νοικοκυρεμένους της Α1 ανακοινώνει ότι εγκαταλείπει την ομάδα του! Αιτία, η οικονομική κρίση και όχι μόνο...

13 σχόλια:

  1. Για τον Αγγελόπουλο, τον πρόεδρο το Ίκαρου γράφεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ή για τον Αγγελόπουλο του Ικάρου ή για τον Λιανό του Πανιωνίου. Εικάζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηθελα να σπασω την τηλεοραση χθες.Ημουνα που ημουνα εξαλλος με τον παπαροζουμη τον Τζεφρυ που αργησε μιαμιση ωρα(!) στο γαμοδιαγγελμα του(δηλαδη ποσο στα αρχιδια του πρεπει να δηλωσει πως μας γραφει)ειδα και αλλη μια μαγικη εμφανιση του Λαζου...για αυτο το εγκλημα ποιος θα πληρωσει?Μετα τον Νιλσεν αγαπητε Ντουντα πηγες καλυτερα τωρα πηρες για βασικο ψηλο τον παικτη slow motion που δεν εκανε ουτε για τον ΠΑΟΚ...τι να πω,εχεις παθει κανα Αλτσχαιμερ ρε Σοφε?Τι ειναι αυτα???Να χτυπιεσαι δυο μηνες να σου παρουν τον παπαρα για βασικο ψηλο?Λουσου τα τωρα!Αει σιχτιρ πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος 1 + 2
    Τη στιγμή που το έγραφα δεν ήταν γνωστό και ήμουν υποχρεωμένος να σεβαστώ το off the record αλλά και να κάνω τη μίνι αποκάλυψη. Εννοείται ότι τώρα πλέον όλοι ξέρουν ότι αφορά τον Αγγελόπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Rodia
    Να σου υπενθυμίσω ότι όταν εδώ και ένα χρόνο έγραφα τον συγκεκριμένο πρώην μπασκετμπολίστα ακριβώς λόγω της....φοβερής του ταχύτητας δεχόμουν βροχή επιθέσεων. Κατηγορήθηκα για τα όσα μύρια. Δεν πρόλαβα να ψάξω αν τότε έγραφες και εσύ κάτι ανάλογο *προλαβαίνεις να σβήσεις τα σχόλια πάντως* για να σου κάνω και τη σχετική καζούρα. Τώρα να τον χαίρεσαι και καλό κουράγιο. Οι πιο ωραίοι είναι οι Αγγελόπουλοι. Πληρώνουν τον τύπο που τους έβγαζε ανακοινώσεις την εποχή της θριαμβευτικής απεργίας του...πρώην ΠΣΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λέγεται οτι οι Αγγελόπουλοι έχουν να πληρώσουν κανονικά απο τον Μαιο. Μόνο Σπανούλης είναι οκ.
    Επαναλαμβάνω ...λέγεται.

    οσον αφορά τον άλλον που παραιτήθηκε και θα περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε τους λόγους της παραίτησής του, είπε θα μας τους ανακοινώσει όταν θα είναι ψυχικά προετοιμασμένος.
    Εβαλε τον αυτοφοράκια Δούνη στην θέση του. Λέτε να σκάει η "φούσκα"????
    Υπάρχει επίσης και κάτι άλλο, που λογικά αν λειτουργήσουν τα όργανα σωστά, ο πρόεδρος με το "αγγελικό πρόσωπο" θα στραπατσαριστεί λίγο. Εχουν μαζευτεί ουκ ολίγες ενστάσεις εναντίον του μηνυματικού σωματείου στο πρωτάθλημα του εφηβικού και στη Β΄ εσκανα. Με βάση τις προκυρήξεις προβλέπονται μηδενισμοί κλπ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εσπασε παλι την σιωπη του ο δημ.παπανικολου.ρε κουρουνα το εχω παραπονο...ουτε μια συνεντευξη στο περιοδικο;
    οσο για τον λαζο δεν μπορω να καταλαβω τι βλεπει ο ντουντα κ επενεμε τοσο να ερθει...
    charles barkley

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κουρούνα ο Γ.Δ. πότε θα παραιτηθεί από τον Α; Μας έχει αρρωστήσει :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγω παντως δεν εχω παραπονο. Λεφτα δεν υπαρχουν, οποτε δεν υπαρχει και λογος να ανησυχουμε. Μετανοειτε οβραιοι και χιππηδες, η ωρα του καφε μου με τον Χαριδημο, φτανει ταχυτατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σαρισα και Γενεσις στον παγο. Κουρουνα, καποια εκτιμηση? Απειλειται πλεον ανοικτα η ιδια η υπαρξη της ομαδας? Υπαρχει καποιο πλανο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Charles
    εμείς βάζουμε δικά μας θέματα και συνεντεύξεις που δεν κάνουν οι άλλοι. Περίμενε το αυριανό τεύχος και θα καταλάβεις! Μα τι λες τώρα. Ανώτερους του αναμενομένου είναι ο Λάζος. Τον περίμενα ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος
    Δεν τα ξέρω αυτά για τις ενστάσεις. Να το κοιτάξω και θα σου πω αλλά τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον Ικαρο στην πραγματικότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tommygun
    Ούτως ή άλλως ζορισμένα είναι τα πράγματα στον Αρη. Αλλά και που δεν είναι. Δεν νομίζω ότι απειλείται η ύπαρξη της ομάδας. Ποιός θα πληρωθεί δεν ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή