Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ξεκίνησε κανονικά προετοιμασία...

...με τη Μακάμπι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Προφανώς, τα προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπιζε και τον εμπόδισαν να παίξει με την εθνική λύθηκαν ακριβώς στην ώρα που έπρεπε. Παραφράζοντας τον τύπο που έγινε εκατομμυριούχος γράφοντας ατάκες ημερολογίου με λογοτεχνικό μανδύα ’’οι δυνάμεις του σύμπαντος συνωμότησαν θετικά αυτή τη φορά’’.
Απορώ που οι συνήθως λαλίστατοι δεν το αντιλήφθηκαν για να σχολιάσουν. Ο καθένας με τον τρόπο του... Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο νεόκοπος πρόεδρος του ΠΣΑΚ κ. Παυλίδης...
Υ.Γ. Να επαναλάβω επειδή δεν διαβάζουν όλοι το περιοδικό ότι στο τελευταίο τεύχος είχα προβλέψει μέρες πριν συμβεί το περιστατικό ότι ο επόμενος που θα έφευγε από την εθνική θα ήταν ο Σοφοκλής.

3 σχόλια:

  1. Εγώ δεν καταλαβαίνω τα εξής και θα παρακαλούσα να έχω τη γνώμη σου. Ο Σοφοκλής γιατί αποχώρησε; Δεν είχε προσωπικό πρόβλημα; Η απλά αυτό ήταν μια επίφαση/δικαιολογία, και ποιός ήταν ο ρόλος του Βασιλακόπουλου σε αυτό; Δεν θα ήθελα να κρίνω έναν άνθρωπο ο οποίος δηλώνει σημαντικό κόλλημα χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες οπότε η ενημέρωση έχει πολύ μεγάλη σημασία. Επίσης, θα ήθελα τη γνώμη σου σχετικά με με το εάν την πράξη αποχώρησης από την Εθνική με διάφορες αφορμές την έχει διευκολύνει η συμπεριφορά του Διαμαντίδη και του Παπαλουκά, γιατί εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα το έχουν δημιουργήσει αυτοί οι δύο...

    Να τονίσω ότι συμφωνώ απόλυτα με την ανανέωση στην ομοσπονδία (θεωρώ ότι κατά 99% ένας οργανσιμός που διοικείται από τα ίδια πρόσωπα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα είναι στην καλύτερη περίπτωση άρρωστος) αλλά προσπαθώ να καταλάβω ποιος ακριβώς είναι ο ρόλος του Βασιλακόπουλου στις απουσίες της Εθνικής, τι θα μπορούσε να είχε κάνει και τι έγινε κλπ..

    Μέχρι τότε, θα θεωρώ σαν υπαίτιους για την κατάσταση τους προαναφερθέντες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. welcome back, kai, kala ola auta, alla to an elege thn alh8eia o sofo 8a to ma8oume?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην πραγματικότητα είσαι οπαδός του Βασιλακόπουλου,αλλά δε θα σου το αναλύσω περισσότερο,γιατί θα σε σοκάρω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή