Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Τα μεταξωτά στρινγκ....

Πριν από κάτι μέρες ενώ βρισκόμουν ακόμη σε διακοπές με πήρε φίλος ΠΑΟΚτζής... ’’Το έμαθες; ¨Παίρνουμε τον Μαγκέτι’’, με πληροφόρησε περιχαρής. Στις διακοπές έχω λιγοστές σχέσεις και με εφημερίδες και με ίντερντ. Κάνω μαζική αποτοξίνωση. Τον έβαλα να κάνει ρεπορτάζ για λογαριασμό μου και μετά από μερικές ώρες μου είπε διπλά περιχαρής. ’’Έρχεται και χωρίς μάλιστα λεφτά’’. ’’Για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ’’. σχολίασα... Τον ρώτησα αν έχει αναφερθεί πουθενά ποιός θα πληρώσει την ασφάλεια του παίκτη. Απάντηση δεν πήρα και με χαρακτήρισε κακοήθη και...αντι-ΠΑΟΚτζή! Βάλαμε λοιπόν στοίχημα πέντε μπύρες. Εκείνος υποστηρίζει ότι ο Μαγκέτι θα παίξει ανασφάλιστος και χωρίς αμοιβή στον ΠΑΟΚ όσο θα διαρκέσει το λοκ άουτ... Εγώ πάλι υποστηρίζω ότι ο Μαγκέτι (αν έρθει) θα κάνει τις βόλτες του στην πάντοτε όμορφη Θεσσαλονίκη, θα φάει τα ψαρικά του, θα γνωρίσει τη νυχτερινή ζωή, θα κάνει και 2-3 προπονήσεις για τα μάτια του κόσμου με την ομάδα και θα παίξει και κανένα μονό! Νομίζω, ότι θα κερδίσω τις πιο εύκολες πέντε μπύρες της ζωής μου!
Καλό... φθινόπωρο σε όλους. Εννοείται ότι με την επιστροφή μου ανοίγουν κανονικά και τα σχόλια του μπλογκ που για λόγους ασφάλειας και μόνο είχαν κλείσει! Περιμένω και εντυπώσεις για τη νέα μορφή του περιοδικού και για όλα τα υπόλοιπα θέματα του μπάσκετ.
Υ.Γ. Ξέχασα ότι είχα ΄βάλει moderation στα σχόλια. Μόλις είδα όσα είχαν έρθει στο διάστημα της απουσίας μου. Μου έκανε εντύπωση ότι όλα ήταν ευπρεπή! Τα ανέβασα έστω και με καθυστέρηση όλα για να υπάρχουν. Ορισμένα είναι πλέον λίγο ξεπερασμένα από τα γεγονότα αλλά μπήκαν κάτω από τα ανάλογα post οπότε δεν εκτίθεται μεταγενέστερα κανείς!

5 σχόλια:

  1. Εκκλησία κλέβεις! Ο φίλος σου παιζει να θελει να βαλει και αλλα στοιχηματα; :D

    Χρήστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κατάλαβα καλά θα πληρώσει κι από πάνω για να παίξει στον ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουρούνα βλέπω να το χάνεις το στοιχηματάκι αν δε λήξει σύντομα το lock-out. Γι αυτό ασχολήσου καλύτερα με το promotion των κολεγιόπαιδων του ΑΡΗ και άσε τα στρινγκάκια για κανέναν πιο ειδικό. Να εύχονται μόνο να μην παίξουμε μαζί τις πρώτες αγωνιστικές γιατί τότε μπορεί να περάσει από επάνω τους κανένα τρένο.

    Νίκος-ΠΑΟΚ(τσής) και όχι ΠΑΟΚτζής ούτε ΜΠΑΟΚτζής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και αν υποθέσουμε ότι γίνεται αυτό που λες, ο ΠΑΟΚ τι έχει να χάσει;
    Οι πληροφορίες μιλούν για 15.000 και καμία συμμετοχή του ΠΑΟΚ στην ασφάλιση (επιβεβαιώνεται δηλαδή ο φίλος σου). Πραγματικά πιστεύεις ότι θα ξεφτυλιζόταν ο Maggette για αυτά, συν τα όποια έξοδα των "διακοπών" του;
    Αυτά που γράφεις θυμίζουν έντονα την ιστορία του Gugliotta, οι συνθήκες όμως τότε ήταν τελείως διαφορετικές. Αυτός πίεζε για συμβόλαιο, ο Maggette δεν έχει να βγάλει τίποτα από τον ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι εξελίξεις με τον ερχομό του Μαγκέτι μάλλον δικαιώνουν όσα γράφω. Ούτε υποσχέθηκε τίποτε, ούτε είπε ναι... Και αν ξανάρθει και τον δείτε μου το λέτε και μένα. Η ασφάλεια μόνο κοστίζει 100 χιλιάρικα το μήνα. Και ο ΠΑΟΚ έχει άλλα 150 χιλιάρικα για να κλείσει το μπάτζετ του. Σας αρέσουν όμως τα παραμυτθάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή