Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Επιδράσεις από τη συγχώνευση Alpa- Eurobank

Θα υπάρξουν επιδράσεις και μάλιστα σημαντικές στο μπάσκετ από τη συγχώνευση Alpha- Eurobank; Το γράφω επειδή η δεύτερη τράπεζα ήταν ο βασικός χορηγός των εθνικών ομάδων μπάσκετ εδώ και αρκετά χρόνια ενώ η Alpha είχε στραφεί κυρίως σε άλλα αθλήματα για τα χορηγικά πακέτα της... Μάλιστα, η συμφωνία της Eurobank αν δεν κάνω λάθος τελειώνει σύντομα...
Το τραπεζικό χρήμα επέτρεπε στην ΕΟΚ να λειτουργεί πλουσιοπάροχα για αρκετά χρόνια και να καλύπτει ένα μεγάλο μέρος και από τα λειτουργικά της έξοδα. Ο άνθρωπος που ουσιαστικά ήταν ο υποστηρικτής αυτής της συμφωνίας ο κ.Νανόπουλος από διευθύνοντας σύμβουλος της Eurobank είναι πλέον το νούμερο 3 του νέου σχήματος. Τι σημαίνει αυτό θα το μάθουμε αργότερα. Απορώ πως δεν έσπευσε κανείς από τους απεσταλμένους στη Λιθουανία (οι περισσότεροι με έξοδα της ομοσπονδίας) να ρωτήσει τον κ.Βασιλακόπουλο. Εκτός αν μέσα στο πλαίσιο των πληρωμένων εξόδων του ταξιδιού απαγορεύονται ερωτήσεις που θα φέρουν σε δύσκολη θέση τον ’’πατερούλη’’ του ελληνικού μπάσκετ.
Υ.Γ. Ρίχνω και μια ιδέα στον Βασιλακόπουλο. Ας του την πουν... Τώρα που μπήκαν τα κεφάλαια από το Κατάρ στις τράπεζες να σπεύσει μήπως και ξανακάνει πραγματικότητα το όραμα της Μεσογειακής Λίγκας! Διότι, από ότι φάνηκε ο προηγούμενος εμίρης ήταν...κακομοίρης και πήγαν τζάμπα και οι πανηγυρικές φωτογραφίες από το κινητό του Ζαβλανού.

9 σχόλια:

  1. Κουρούνα
    πόσο πια βαθύ είναι το βαθύ ΠΑΣΟΚ. Πάτο δεν έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουρούνα
    για τον Πατ είχες δίκιο. Υπέγραψέκανε στον Παο όμως για τον Μάντζαρη έπεσες έξω. Ο Παο δεν του έκανε επίσημη πρόταση και από ότι διαβάζω ο ολυμπιακός είναι έτοιμος να κινηθεί για να τον κλείσει αν δεν το έχει κλείσει ήδη.Επίσης γιατί πλέον τα σχόλια δεν εμφανίζονται αμέσως αλλά αφού εγκριθούν πρώτα. Έχω γράψει και ένα άλλο σχόλιο πριν λίγες μέρες και ακόμα δεν εμφανίστηκε.
    Α!το νέο τεύχος πότε κυκλοφορεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουρούνα μου καλησπέρα και καλό χειμώνα! Τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να λύσω έναν πολύ μαγάλο γρίφο... Ποιος είναι αυτός; Δεν είναι άλλος από την ταυτότητά σου. Σου εκθέτω λοιπόν τις σκέψεις μου.
    -Θα μπορούσες να είσαι κάλλιστα (λόγω χαρακτήρα και ιδιοσυγκρασίας) ο Δ. Καρύδας (αν και το έχεις -εμμέσως πλην σαφώς- αρνηθεί), οπότε το κρατάμε.
    -Δεύτερον, ένα όνομα "έκπληξη" είναι αυτό του Βασίλη Σκουντή, ο οποίος έχει απίστευτες γνώσεις και πληροφορίες. Το κρατάμε και αυτό στο μυαλό μας, αν και ο γραφικός σου χαρακτήρας δεν μας παραπέμπει στον αντίστοιχο του Σκουντή.
    -Άλλο όνομα είναι ο Πανορμίτης, όμως λόγω προσωπικών γνώσεων και πληροφοριών (όχι γνωρίζω αλλά) διαισθάνομαι ότι δεν είσαι.
    -Άλλο ένα επίσης αουτσάιντερ είναι ο Μπουρλάκης. Ναι ο καταγγελτικός σου χαρακτήρας είναι παρόμοιος με τον δικό του. Πλην όμως δύο βασικές διαφορές με κάνουν να είμαι πεπεισμένος ότι σίγουρα δεν είσαι ο Μπουρλάκης. Αφ' ενός, ο Μπουρλάκης υποστηρίζει (φανατικά και μέχρι παρεξηγήσεως) την ΝΔ, ενώ εσύ από τα ... γραφόμενά σου φαίνεται ότι είσαι κάργα αγανακτισμένος Έλληνας. Αφ' ετέρου, και ο Μπουρλάκης είναι χρόνια στο κουρμπέτι, όμως ασχολείται μόνο με το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, οπότε δεν γίνεται να έχει τόσες πληροφορίες από παντού.
    -Γιάννης Ψαράκης και Νικήτας Αυγουλής επίσης απορρίπτονται λόγω χαρακτήρα και ιδιοσυγκρασίας.
    -Ο Γεωργουλάς, ο Παπαχατζής, ο Βασιλείου και ο Χορόζογλου μου φαίνεται απίθανο ναι είναι.
    -Και ποιος μένει; Ο Νίκος Συρίγος! Λέτε; Είναι αλήθεια ότι σου φέρνει αρκετά! Αλήθεια, είναι γιος του Φίλιππα Συρίγου ή όχι; Το έχω απορία αυτό! Αν ναι, τότε είναι το μεγάλο φαβορί για να είσαι εσύ! Γιατί εξηγούνται σε μεγάλο βαθμό οι απίστευτα ψαγμένες πληροφορίες (προϊόν του Φίλιππα). Οπότε το κρατάμε στο μυαλό μας.
    -Ένα άλλο όνομα που έχει αναφερθεί στο blog σου είναι αυτό του Ν. Παπαδογιάννη, που όντως σου φέρνει ίσως περισσότερο από όλους. Όμως δεν γίνεται να είσαι ο Παπαδογιάννης για έναν απλούστατο λόγο. Έχεις πει σε ανύποπτο χρόνο ότι είσαι μέλος του περιοδικού και ο Παπαδογιάννης δεν είναι μέλος, άρα το όνομά του διαγράφεται!

    Άρα ας κάνουμε μια σούμα:
    Καρύδας ή Σκουντής ή Συρίγος.
    Θα έβγαζα εκτός ... μάχης τον Σκουντή για τους λόγους που προείπα.
    Άρα μένουν ή Καρύδας ή Συρίγος! 50-50 το ντέρμπι!
    Ο Καρύδας έχει πολλές πληροφορίες αλλά και ο Συρίγος (αν είναι γιος του Φίλιππα) δεν πάει πίσω!
    Επίσης, επειδή έχω καλή μνήμη, έχεις πει επίσης σε ανύποπτο χρόνο ότι την ταυτότητά σου γνωρίζουν για λόγους ασφαλείας 3 άτομα. Ο ένας λοιπόν είναι ο Παπαλιός, ο άλλος ο Σκουντής και ο τρίοτος; Αν είσαι ο Συρίγος, οκ εύκολο, ο τρίτος είναι ο Καρύδας. Αν είσαι όμως ο Καρύδας ποιος είναι ο τρίτος; Χμ, δυσκολάκι. Ίσως ο Υπεύθυνος διαφήμισης, Μ. Παπαλιός (αν είναι ο Παπαλιός junior!).

    Άρα έχουμε, Δημήτρης Καρύδας, Νίκος Συρίγος και Βασίλης Σκουντής με ερωτηματικό (δεν τον διαγράφω εντελώς, γιατί ποιος ξέρει;). Ειλικρινά όμως δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά. Καταλαβαίνω ότι ίσως σε φέρνω σε δύσκολη θέση, αλλά όλοι θα θέλαμε ένα σχόλιό σου σε σχέση με τα όσα έγραψα.

    Θα περιμένω με πολλή ανυπομονησία την απάντησή σου!
    Ένας πιστός σου αναγνώστης και αναγνώστης του περιοδικού όλα αυτά τα χρόνια.
    (Δεν έβαλα όνομα για δύο λόγους. Πρώτον και κυριότερον για να μην με κυνηγάς που σε ... κάρφωσα και δεύτερον για να μην φανεί ποιος είμαι!)

    Υ.Γ.: Πότε αλήθεια θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να μας πεις το ποιος είσαι στην πραγματικότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουρούνα άλλαξες τον τρόπο δημοσίευσης; Περνάνε από έγκριση-κόσκινο τώρα τα σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουρούνα τι συμβαίνει με τα σχόλια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος 1
    Ο Μάντζαρης από ότι φαίνεται οδεύει προς Μπιλμπάο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος 2
    επειδή κατανάλωσες τη δεύτερη μεγαλύτερη ποσότητα φαιάς ουσίας που έχω δει (μετά από εκείνη τη μνημειώδη επιστολή των δύο...σεσημασμένων αναγνωστών και επισκεπτών του μπλογκ) σου απαντώ τα εξής...
    - Δεν είμαι ο Παπαδογιάννης. Το έχει αρνηθεί δημόσια και μέσω του μπλογκ. Αρκετοί τον κυνηγάνε για τα δικά του να χρεωθεί και τα δικά μου; Αδικία είναι...
    - Διάβαζε σωστά και πίσω από τις γραμμές αφού διαθέτεις αναλυτική σκέψη. Το είμαι μέλος του περιοδικού δεν σημαίνει ότι γράφεται το όνομα μου στην ταυτότητα.
    - Ο δικός μας Συρίγος δεν είναι ο γιος του Φίλιππου. Αυτός είναι ο Γιώργος (Νόβα και Ελευθεροτυπία δουλεύει). Είναι ο Νίκος Συρίγος.
    Για τα υπόλοιπα διάβασε τη συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος 2
    Οταν ξεκίνησε το περιοδικό θέλαμε μια στήλη παρασκηνίου. Μπορούσε να τη γράφει οποιοσδήποτε αλλά ήθελε ένα προσωπικό στιλ και κυρίως τη δημιουργία μιας περσόνας, ενός avatar. Ακριβώς για να ρωτάνε οι αναγνώστες και να δημιουργείται ένα μυστήριο. Απλό τρικ ήταν και παραμένει...
    Αν είχες τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις την πορεία και τη διαδρομή σε έντυπα και μέσα όλων των δημοσιογράφων του περιοδικού θα ήσουν πολύ σίγουρος για το ποιός είμαι. Γιατί πολύ απλά είναι παλιά συνήθεια όπου εμφανίζομαι να εμφανίζεται και μια στήλη με διαφορφετική κάθε φορά υπογραφή. Περισσότερα δεν μπορώ να σου πω. Μπορεί να...παρασυρθώ. Το πότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια; Οταν θα ψηφιστεί ο νόμος για τα μπλογκ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κουρούνα
    με αυτό που έγραψες στην απάντηση στον ανώνυμο2 μου έδωσες ένα ακόμα στοιχείο για το ποιος μπορεί να είσαι. Θα σου γράψω τα αρχικά ενός ονόματος και αν θέλεις το επιβεβαιώνεις ή όχι. Τα αρχικά είναι Γ. Κ
    κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή