Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Τέλος στα σενάρια

Η επιστροφή του Παύλου Γιαννακόπουλου στις εξέδρες επισήμων του ΟΑΚΑ και η τηλεοπτική εμφάνιση του με ολιγόλεπτες δηλώσεις έβαλε τέλος και στα σενάρια για το δήθεν ’’σοβαρό πρόβλημα υγείας’’ που αντιμετώπιζε! Παράλληλα, δικαίωσε 100% όσα γράφω στη στήλη μου στο τεύχος που κυκλοφόρησε χθες και για την κατάσταση της υγείας του αλλά και για την ερμηνεία του περιβόητου χρησμού του περί....αποχώρησης. Οσοι διάβασαν τη στήλη μου χθες ήξεραν εκ των προτέρων και ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟ είχε ήδη ξεπεράσει το μικρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε και το γιατί έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις. Οι....τηλεοπτικοί έμαθαν ένα μέρος της αλήθειας πριν από λίγη ώρα μέσω της ΝΕΤ στο ξεκίνημα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Υ.Γ. H...εξαφάνιση μου από το blog τις τελευταίες μέρες οφείλεται καθαρά στα προβλήματα του blogger. Ανέβαζα κείμενα και απαντήσεις σε σχόλια που δεν δημοσιεύονταν, συγχίστηκα και μόλις χθες με ενημέρωσαν ότι το θέμα έχει λυθεί.

5 σχόλια:

  1. Δεν εννοησα...τι προβλημα συνεβη με τον ιστιοτοπο?
    ΥΓ:Απορησα και γω πως και εμεινε ασχολιαστη η επικη συνεντευξη Βασιλακο...μολις τη διαβασα σχηματισα νοητα τη στηλη που θα δημοσιευες...στο μυαλο εμεινε ομως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα αυτά τα κείμενα και οι απαντήσεις θα ξανανέβουν ή τα έφαγε η μαρμάγκα του διαδικτύου και θα μείνουν για πάντα στο μυαλό της Κουρούνας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το blogger είχε για 2 μέρες τεράστιο πρόβλημα.
    Νομίζω ήταν την Τετάρτη και Πέμπτη (την προηγούμενη).
    Post διαγράφηκαν και άλλα δε μπόρεσαν ποτέ να ανέβουν σε όλους μας.
    Το Blogger είπε πως ότι post εξαφανίστηκαν θα προσπαθήσει να τα αντικαταστήσει (πράγμα που δε νομίζω...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. nomizw oti problhma yphrxe gia parapanw apo 2 meres. 2 htan arxika, meta gia ena mikro diasthma leitourghse kanonika, kai meta gia 2-3 meres pali ta idia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω για πόσο είχε πρόβλημα. Οταν μου πέταξε έξω απαντήσεις και ένα ποστ θύμωσα και το παράτησα... Τις απαντήσεις μέσες άκρες τις ξανάγραψα (η τουλάχιστον τις περισσότερες). Το ποστ βαριόμουν και δεν το είχα σώσει πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή