Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Τεύχος 266

Κυκλοφορεί αύριο και το τεύχος 266 του All Star Basket που παρακολουθεί κυρίως τα δρώμενα και την επικαιρότητα των ημερών... Τελικοί της Α1, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τελικοί στο ΝΒΑ με σπέσιαλ αφιέρωμα για Μαιάμι, Ντάλας, Ντιρκ και Big 3...Θα βρείτε κι άλλα πολλά αλλά επειδή μόλις το πήρα στα χέρια μου και δεν πρόλαβα να το διαβάσω ολόκληρο αφήνω σε σας την....εξερεύνησή του... Α ναι, και η στήλη μου γίνεται αιφνιδιαστικά και απρόσμενα επίκαιρη αν και δεν το περίμενα όταν την έγραφα. Θα δείτε γιατί...
Υ.γ. Λίγο μετά τα μεσάνυκτα για τους....νεχτερινούς επισκέπτες θα ανεβάσω μια είδηση που θα κάνει αίσθηση λόγω των ημερών.

6 σχόλια:

  1. Απολαυστικός ο Θόδωρος Ροδόπουλος (στο Τηλεάστυ «Jump Shoot» με τον Τόλη Κοτζιά) LIVE


    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όπως ο κ.Ροδόπουλος είπε: είμαστε μια χώρα 8-10 εκατομμυρίων και ότι όλοι χρειάζονται στην εθνική γιατί και αυτή τους πρόσφερε όταν το χρειαζόντουσαν και "έφτιαξαν όνομα και συμβόλαια,αυτό το λέω εγώ" και τώρα τους χρειάζεται η εθνική για να ζυμωθεί η επόμενη γενιά ομαλά μαζί με τον κάθε Διαμαντίδη,Μπουρούση κτλ.

    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι άξιο απορίας γιατί στη στήλη σου δεν αναφέρεις το όνομα του Μίλος ενώ τον έχεις φωτογραφίσει (και όχι μόνο σε μια πόζα, ολόκληρο άλμπουμ έχεις φτιάξει).

    Είναι γνωστό ότι ο Τεόντοσιτς όχι απλά δεν είναι υπόδειγμα αθλητή, αλλά το αντίθετο (σε ότι έχει να κάνει με θέμα συνηθειών, διατροφής και εκγύμνασης). Κατανοώ φυσικά ότι η στήλη είναι απαιτητική και θέματα δεν βρίσκονται έτσι εύκολα σε μια εβδομάδα. Όμως είναι λίγο υπερβολικός ο χαρακτηρισμός της "δημόσιας πρόκλησης" που κάπνιζε ο Σέρβος (με τις επακόλουθες ατασταλίες του), τόσοι και τόσοι έχουν κάνει τέτοια ακόμα και πριν από μεγάλα ματς κι εσύ το ξέρεις καλύτερα, άλλωστε από τους παλιούς τους ανέφερες κι εσύ. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν οι πάικτες του Ολυμπιακού καπνίζουν σπίτι τους (όπως ο Μιχαλάκης, πτηνό κι αυτός) ή σε δημόσιους χώρους, το σωστό είναι να μην το κάνουν καθόλου αν θέλουν να λέγονται αθλητές οπότε για τον Παπαλουκά (που μάλλον σε αυτόν αναφέρεσαι) δεν συμφωνώ ότι συνιστά ελαφρυντικό.

    Όσο και να υποστηρίζω τον Τεόντοσιτς εννοείται ότι συμφωνώ απόλυτα με το ότι η συμπεριφορά αυτή είναι απαράδεκτη για παίκτη υψηλού επιπέδου και πρέπει να βάλει μυαλό γρήγορα γιατί έχει ήδη κάνει μπάκα...

    Υ.Γ. Άσχετο: Με χαροποιείς που δίνεις ελπίδες στη Δόξα Λευκάδας από Β' Εθνική για άνοδο στην Α2!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Zoys
    Κάνεις ένα μικρό λάθος... Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει παίκτη να καπνίζει δημόσια όταν βρίσκεται με αποστολή της ομάδας του. Εχω δει πολλούς να καπνίζουν κρυφά σε αεροδρόμια, σε δωμάτια ξενοδοχείων αλλά ποτέ με τη μπλούζα της ομάδας ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ μπροστά στους πάντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Κουρούνα

    Συμφωνώ με τον Ζους.
    Δεν αναφέρεσε σε ονόματα για να κάνεις ντόρο ή δεν είσαι αρκετά σίγουρος;
    Όσο για το κάπνιζμα το θεωρώ την μεγαλύτερη βλακεία και ειδικά για αθλητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλύτερα να καπνίζουν φανερά παρά κρυφά, imho ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή