Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Δωρεάν διαρκείας

Και φέτος το περιοδικό φρόντισε να γεμίσει μερικές άδειες εξέδρες των γηπέδων. Με τη συνεργασία των 13 ΚΑΕ (το Μαρούσι για ευνόητους λόγους δεν συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο αφού μέχρι την έκδοση του περιοδικού δεν είχε κανονική διοίκηση και κανείς δεν ήξερε αν θα παίξει στην Α1) προσφέρει στους αναγνώστες του 180 δωρεάν εισιτήρια διαρκείας για να πάνε γήπεδο σε αγώνες και του Ελληνικού πρωταθλήματος και των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Μοναδική υποχρέωση η αποστολή ενός SMS με τα στοιχεία όπως αυτά αναγράφονται στη σχετική σελίδα του περιοδικού. Περιθώριο υπάρχει αφού η προσφορά θα είναι ενεργή και στο επόμενο τεύχος και για πρώτη φορά με στόχο να επισπευθούν οι διαδικασίες θα δημοσιευτούν τα ονόματα των διακιούχων-νικητών στο blog.
Κατά τα λοιπά το τιμ του All Star δουλεύει πυρετωδώς για να ετοιμάσει τα δύο βιβλία οδηγούς για την Α1 και την Ευρωλίγκα που θα συνοδεύουν τα επόμενα τεύχη μας. Λεπτομέρειες προσεχώς...
Για να μην χαλάσω τη σειρά δημοσιεύω και το εξώφυλλο του τεύχους 233 που κυκλοφόρησε την Τετάρτη αφιερώμενο στην φετινή ελληνοποίηση του Αρη.

26 σχόλια:

  1. Ok ayta...alla den ginetai na vgalete kai to dvd tou hmhtelikou me tous Amerikanous?Na to vlepoun ta nea paidia kai na pwronodai me to basket kai thn Epishmh agaphmeni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @kourouna
    mpravo sto periodiko gia to afierwma sta anoixta ghpeda, mias kai to sygekrimeno..sport apotelei ka8hmerinothta mou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Y.G : R-E-S-I-T-A-L Pete Mickeal sto lakers-barcelona. ola ta lefta o typos akoma kai sta 32 tou, tetoies emfaniseis den ekane oute sto ellhniko prwta8lhma, me makedoniko. edwse resta apenanti ston artest kyriolektika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Rodia
    Πολύ θα το θέλαμε αλλά ένας βασικός λόγος που δεν μπορεί να γίνει παραμένει το γεγονός ότι καλύπτεται από πνευματικά δικαιώματα. Υπάρχουν και μερικοί ακόμη απαγορευτικοί λόγοι οικονομικής μορφής. Σου εξηγώ απλά: Αγορά δικαιωμάτων+παραγωγή DVD+έξοδα κυκλοφορίας/ποσοστά πρακτορείου διανομής για να καλυφθούν οριακά και χωρίς κέρδος θα στείλουν την τιμή του συγκεκριμένου τεύχους στα...7-8 ευρώ! Τα DVD και οι προσφορές κοντευουν να καταστρέψουν τις εφημερίδες. Διότι δεν είναι πόσα τεύχη πουλάς αλλά πόσα DVD παράγεις και τέτοιες εποχές η διαφήμιση δεν καλύπτει τη διαφορά-ζημιά. Δυστυχώς ή ευτυχώς το περιοδικό δεν έχει την πολυτέλεια να σπαταλά χωρίς σκέψη χρήματα. Για αυτό παραμένουμε από τα λιγοστά έντυπα που τα τελευταία 3,5 χρόνια (ίσως και κάτι παραπάνω) συνεχίζει να κυκλοφορεί παρά το αυξημένο κόστος με την ίδια τιμή πώλησης. Αν μπούμε στο τριπάκι με τις προσφορές καταλαβαίνεις τι θα επακολουθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. panos
    Το θέμα όντως ήταν καλό και είχε και εξαιρετικές φωτογραφίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πωπω, το αφιερωμα στον Αρη ελεγε πολυ. Ακου εκει να θυμηθουν Τομιντι και Χαμινκ, γελουσα κανα μισαωρο. Βεβαια αλλο ειναι το μεγαλο ατου του περιοδικου: η καυτη σφυριχτρα.

    Παραπανω δεν λεω, μονο αν το επιτρψει η κουρουνα. Παρτε το παιδια και θα με θυμηθειτε, αξιζει τον κοπο! Σας το λεει ο επισημος τσιγκουνης (ενεκα αφραγκιας ομως) του blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΗΠΕΔΑ..VAGELHS OR NOWITZKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όντως πολύ καλό το τεύχος και πρωτότυπο το θέμα με τα γήπεδα.(βλέπεις κουρούνα τι διαφήμιση κάνω αν και λογοκριμένος).Mε τη λογική των DVD είμαι και εγώ αντίθετος,γιατί δημιουργεί νωθρότητα στην εκδοτική προσπαθεια και δεν ξέρεις ποιος αγοράζει τι και για ποιο λόγο..

    Τόμι διακρίνω μία απαξία ως προς τις δυνατότητες της Ιρλανδίας να εξάγει μπασκετική κουλτούρα.Σκέψου και κάποιους δόλιους που έφερναν εκείνη την περίοδο τον Μπεκ ως αντι-Πρέλεβιτς και θα νιώσεις καλύτερα.Το Μάριστ πάντως από το οποίο είχε έρθει ο Τόμιντι,είχε μερικούς από τους πιο cult και πιστούς φίλους στο ΝCAA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια απορία...
    όταν λέτε πως θα δώσετε διαρκείας στις 13 ομάδες, συμπεριλαμβάνεται και η ΑΕΚ ;

    Άρα έχει και η ΑΕΚ διαρκείας ε ;
    Κοίτα τι μαθαίνει (και πως) ένας επί 15ετία κάτοχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΑΝΑΣΗΣ Ο... ΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ!!!

    Κουρουνίτσα, μέσα από εδώ νιώθω την ανάγκη να σε ευχαρισήσω για τις ευχές σου και τα καλά σου λόγια. Ομολογώ πως άργησα καθώς το αντιλήφθηκα αργά. Βλέπεις το είδα την Παρασκευή που ανοιξά την Κουρούνα αυτού του τεύχους, για να μπει η επόμενη, και φυσικά έτσι στα πεταχτά που την άφησες δεν πρόλαβα να σε ευχαριστήσω.
    Όμως γράφεις μια ανακρίβεια, δύο βδομαδούλες έλειψα ο κακομοίρης, άκου μήνα του μέλιτος...

    Και πάλι ευχαριστώ Δημοσίως την Κουρουνίτσα και όλο το επιτελείο του περιοδικού για τις ευχές και τα καλά τους λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. haridimos
    Διαρκείας δεν υπάρχουν για ευνόητους λόγους μόνο του Αμαρουσίου. Καταλαβαίνω που το πας αλλά η ΑΕΚ επειδή το έψαξα πριν σου απαντήσω μέσω των στελεχών της μας ενημέρωσε ότι φέτος δίνει διαρκείας. Αν δεν..υπάρχουν τι να σου πω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργος
    Ελαφρά...λογοκριμένος και για συγκεκριμένο λόγο! Οχι άνευ αιτίας. Στο θέμα των DVD επειδή χρόνια ταλαιπώρησε τους ανθρώπους του περιοδικού έχουν καταλήξει σε μια συγκεκριμένη λογική. Είναι λίγο old school δημοσιογραφίας. Διαβάστε μας γιατί κάτι έχουμε να πούμε και όχι πάρτε ένα αγώνα, να πάρουμε εμείς τις διαφημίσεις από την ψηλότερη κυκλοφορία και να σας δίνουμε περιοδικό πατσαβούρα που θα το πετάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα τον καρφώσω τον Θασνάση...Είναι ένας από τους γραφίστες μας και αυτός που ουσιαστικά δημιουργεί με τις εμπνεύσεις και τη δουλειά του τις περισσότερες σελίδες του περιοδικού. Και είναι και μπασκετόφιλος εκτός από...παντρεμένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Koυρούνα
    Ελπίζω να είναι κάτι σοβαρό που δε μου πηγαίνει στο μυαλό,αλλιώς θα απογοητευτώ.Όχι γιατί το πήρα προσωπικά,αλλά γιατί το περιοδικό δεν είχε δείξει έως τώρα δείγματα άρνησης στο διάλογο και σε όλες τις απόψεις..

    Κατά τα άλλα,το ότι δε σχολίασες τη συνέντευξή του Λάζου πώς να το πάρουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργος
    Κάτσε γιατί με μπέρδεψες. Αν σου ’’λογόκριναν’’ επιστολή σημαίνει ότι έγραφες κάτι που είχε σχέση με νομικές επιπτώσεις ή έβριζες. Δεν ξέρω τι γίνεται με τις επιστολές αλλά ξέρω ότι πάγια αρχή είναι να δημοσιεύονται ατόφιες εκτός από τις σπάνιες περιπτώσεις που σου ανέφερα πιο πάνω και από ότι γνωρίζω, ευτυχώς είναι μετρημένες στα έξι χρόνια κυκλοφορίας του περιοδικού. Αν σου έσβησα κανένα σχόλιο θα είναι για τον ίδιο λόγο αλλά και εγώ δεν έχω διαγράψει πάνω από 3-4 σχόλια εδώ και ένα χρόνο που υπάρχει το μπλογκ. Γιατί βιάζεσαι για τον Λάζαρο; Εχουμε χρόνο μπροστά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Koυρούνα
    Λόγω επαγγέλματος γνωρίζω πολύ καλά τι έχει νομικές επιπτώσεις και τι όχι.Μια απλή επιστολή γνώμης ήταν.Τέλος πάντων δεν έχεις σχέση με το θέμα εσύ,δεν υπάρχει λόγος να σε φέρνω σε δύσκολη θέση.
    Δηλαδή όταν είπες πως είμαι ''ελαφρά λογοκριμένος'' εννοούσες πως με έχεις στο μάτι λόγω της..αιρετικής μου άποψης πως ο Τζόρτζεβιτς ήταν καλύτερος του Παταβούκα,ο Ντανίλοβιτς καλύτερος του Οικονόμου,ο Μποντιρόγκα του Σιγάλα κλπ;Θα πέσω μαχόμενος.
    Πάντως με την περίπτωση του Λάζου υπάρχει και το μπασκετικό θέμα τι θα απογίνουν παίκτες σαν αυτόν.Άλλοι υποστηρίζουν πως οι νέοι κανονισμοί ευνοούν τέτοιου τύπου ψηλούς,αλλά εγώ έχω μία αμφιβολία,γιατί υπεισέρχεται και το θέμα της ταχύτητας,τι κινήσεις μπορεί να κάνει όλη η ομάδα στα σπλιτ,αν έχει μία ομάδα σουτέρ κλπ.Θα απαντηθεί στην πράξη φαντάζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Γιωργο:

    Μακρια απο εμενα οι απαξιες. Αλλα ο συγκεκριμενος παικτης δεν εκανε ουτε για οικοδομη, οχι να φορεσει την φανελα του Αρη. Βεβαια στην κατηγορια "ψηλοι, ηλιθιοι και αχρηστοι" (τα δυο τελευταια σε καθαρα μπασκετικα πλαισια παντα) η ΚΑΕ Αρης εχει γραψει την δικια της ιστορια, αλλα επειδη πραγματοποιησε δυο μου μεγαλα ονειρα (Μιχαιλοφ και Αρλαουσκας) δεν μπορω να της κρατησω κακια. Σε πληροφορω οτι ο Μπεκ μια χαρα παικτης ηταν, αλλα για Γερμανια, οπως αλλωστε και ο γιος του Πεσιτς. Αναρωτιεμαι τι να εχει απογινει το Μαριστ...Παντως για νιωσεις και εσυ καλυτερα: εσυ τουλαχιστον εχεις ψηλο, εγω ακομα ψαχνω. Εαν βρω σοβαρο ψηλο, σε διαβεβαιωνω, δεν θα παμε για καφε. Για ρετσινες και κρασια θα παμε να το γιορτασω!

    Πηρα σημερα το αφιερωμα του Εθνοσπορτ για την Α1. Εχει μεσα συνεντευξεις του κακου (Βασιλακοπουλος), του στραβου (Οικονομιδης) και του ΗΛΙΘΙΟΥ (Παπαδοπουλος). Αρχισα πλεον να μην απορω γιατι η Α1 αγγιζει ερασιτεχνικα επιπεδα οργανωσης. Ειναι σαν εχεις τρεις λοβοτομημενες μαιμουδες, και αυτες προσπαθουν να απαγγειλουν ποιηση. Απλως δεν γινεται!

    Αδιακριτη ερωτηση: το αφιερωμα στην ισπανικη λιγκα θα ακουλησουν αφιερωματα και στα υπολοιπα πρωταθληματα ευρωπης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. tommygun
    Ξέφυγες.. Δεν σου διαγράφω το σχόλιο αλλά νομίζω ότι η έκφραση λοβοτομημένες μαιμούδες δεν ταιριάζει ούτε στο λόγο σου, ούτε στο επίπεδο σου. Για γράψε κάτι καλύτερο. Ασε που προσβλήθηκε και η ποίηση...
    Δεν είναι αδιάκριτη ερώτηση. Στο τεύχος που κυκλόφορεί θα δακρύσεις όταν δεις το αδιέρωμα για το Γερμανικό πρωτάθλημα τους μέσους όρους εισιτηρίων του και διάφορα άλλα σχετικά με αυτούς που κάποτε κοροϊδεύαμε επειδή έπαιζαν μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργος
    Με έχεις μπερδέψει. Δεν σε προλαβαίνω και δεν καταλαβαίνω τι λες. Δεν στέλνεις μια επιστολή στο περιοδικό να λυθεί η παρεξήγηση (αν υπάρχει και τέτοια)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. kourouna to marousi den 8a paei euroleauge etsi???gt den ginete na paei mia allh omada sthn 8esh ths???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς κουρουνα:

    Εαν θεωρεις οτι το αρθρο μου ειναι υβριστικο, προσβλητικο και θα εχεις προβληματα διεγραψε το. Δεν στο λεω ουτε μαγκικα, ουτε ειρωνικα. Να το ξαναγραψω εαν θες, αλλα το εγραψα εν βρασμω ψυχης διοτι... Κωλυομαι, διοτι ξαναθυμωσα, ενθυμουμενος τις συνεντευξεις και θα γραψω χειροτερα. Σβηστο, εαν δεν σου ειναι κοπος. Θα το γραψω ξανα πολιτικαλ κορεκτ μολις διαγραφει.

    Επισης να σε ευχαριστησω για τα καλα σου λογια. Στο επομενο ποστ θα υπαρχει και ποιηματακι για να ρεφαρω την πτωση επιπεδου του ποστ μου.

    Καλα ομως, ουτε εγω να το ειχα το περιοδικο. Πωπω θα δω αφιερωμα Alba και τι στον κοσμο. Αν και αγνοειται η Λεβερκουζεν εδω και μερικα χρονακια και η Φρανκφουρτη αλλου πατα και αλλου βρισκεται, εν τουτοις πραγματικα απολαυσα το μπασκετ στην Germoney.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Tommygun
    Δεν έχω πρόβλημα και δεν διαγράφω τίποτα. Δεν σε κατηγορώ για πτώση επιπέδου αλλά θα στο θέσω κομψά. Αφού έχω ελεύθερα τα σχόλια, χωρίς moderator και χωρίς ’’μοντάρισμα’’ είμαι και υπεύθυνος για όσα γράφονται. Μου αρκεί ότι το αντιλήφθηκες. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το επίπεδο σου αντίθετα ακόμη και στα....χαμηλά του είναι εξαιρετικό. Απλά όπως σωστά λες εν βρασμω ψυχής γράφουμε και λέμε πράγματα που μερικές φορές κοστίζουν. Και αφού καθάρισα με το πατερναλιστικό μου υφάκι περιμένω ποιηματάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αχεμ (βηχας ψαλτου πριν την εναρξη της ψαλμωδιας)

    Το παρακατω στιχουργημα βασιζεται στον ρυθμο του "Τι παθος ατελειωτο" του Μαρκου Βαμβακαρη σε διασκευη του Τζιμη Πανουση.

    Το μπασκετ ειναι ομορφο, ομορφο
    Μα στην Ελλαδα χαλια.
    Αγωνα μπασκετ για να δω, για να δω
    Δεν φτανουν δυο μπουκαλια.

    Ρεφραιν: Απελπιστηκα κουρουνα μου, μπασκετ να βλεπω,
    Κουραστηκα, με αμπαλους αλλο δεν την παλευω.

    Με του Γιωργακη τον καημο, τον καημο
    Τον Billy το τζιμανι,
    Και απο τους δυο καλυτερος, καλυτερος
    Ο Λαζος το αλανι

    Ρεφραιν

    Ειναι ολα για κλαμματα, αχ για κλαμματα
    Τι να πρωτοκοιταξεις
    Κοιτα να βρεις καμια γωνια, αχ γωνια
    Το μπασκετ για να κλαψεις.

    Ρεφραιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρασπιούτιν ήθελα να βάλω όνομα αλλά δέν μπόρεσα να το ξέρετε, Τάκης εδώ, φίλοι...
    Απελπισμένα σχεδόν - πια - ξαναρωτάω πρώτη φορά το περιοδικό μας κι εσένα "Κουρούνα" μας τελευταία νομίζω για φέτος, γιατί ρωτάμε όλοι για το dvd της Εθνικής μας καψούρας με τις U. S. of A. ?
    α) νομίζω ή Γνωμίζω ή βρωμίζω τώρα, ότι υπάρχει στο αρχείο της ερτ, πάτε www.ert.gr, ή γκουγκλάρετέ το και να δείτε θα το βρείτε κι ολόκληρο και με περιγραφή - φευ - γίγαντα Χατζηγεωργίου, Μπίλαρου Σκουντή, Ιωάννου ή φασόλια γίγαντες τί είναι...
    β) youtube λίγο - λίγο κομμάτι κομμάτι παίζει στάνταρ, απλά είναι πολύ σπαστικό να δείς 3 λεπτά με διαφημίσεις και διακοπές και να σου κάτσει και λίγο από τάϊμ - άουτ ή επαναφορά άουτ και να σου κόβει μετά το κάρφωμα του Σοφο. το ριπλιέϊ...
    γ) Δέν το βρίσκω πιά τόσο ενδιαφέρον μετά από 4 χρόνια κι 1,5 μήνα να ασχολούμεθα ως μπασκετικοί, φίλαθλοι κι έθνος ρε αδερφέ (και νέα και ελευθερομαρία και αδέσμευτος Ρύπος...) με περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις. Πόσο σπάνια ομορφιά όμως ? Να δεις Σπανούλη - Παπαλουκά και Ντικούδη - Κακιούζη να βάζουν καλάθι έστω σε Λεμπρόν, Γουέϊντ και Μπος?
    Και να μήν ήταν μπροστά ηδονή! Ένα φιλικό προετοιμασίας με τους Χιτ να επαναληφθεί η ηδονή παρακαλώ δέν μπορούσαμε να κανονίζαμε, όχι έ, φοβούνται τα σιφώνια κι αυτοί?> τσ τσ τσ, απολίτιστοι τελείως ... DVDιά θά θελα να δώ από παλιούς αγώνες NBA από Lakers των 80s, Bulls των 90s, Περήφανους (εκ του Pride) Celtics από "anytime", Rockets του Olajuon ή / και Philadelfia Sixers του Dr J. Erving, όχι από Ελλάδα - ΗΠΑ ή Νεά Γιουγκοσλαβία ή Σερβία / Μαυροβούνιο... Τα παλιά Ελλάδα - Γιουγκοσλαβία κι Ελλάς - ΕΣΣΔ τά χω και σε βίντεο και σε dvd και δέν φεύγουν απ' την κρυψώνα τους παρά μόνο για καφεδάκι ή μπύρες - πίτσες με όποιον θέλει να τα δούμε τουγκέδερ και πάντως όχι για δανεισμό - δανείζονται τα κημείλια?

    Κλείνω λέγοντας ότι θέλω πολύ - είν' ο διακαής μου πόθος ρε αδερφέ... - να με πεί ή ο φίλος που θεωρούσε καλύτερους τους Σέρβοι του 95 εξ όσων καταλαβαίνω από εμάς ή όποιος άλλος θέλει - και να ξέρει εκ των προτέρων ατομικά ίσως έναν - έναν να τους συγκρίνω δέν διαφωνώ είναι καλύτεροι οι άνθρωποι και σ' αυτά μιλάνε οι καριέρες και τα λεφτά... Να με πει λοιπόν ποιός από αυτούς τους παίχται τους καλιιιιύτεροι έπαιξε καλά σ' εκείνους τους ημιτελικοί του 95 και του 98 κι αν έπρεπε 2 φορές ή έστω και μία στην έδρα μας να τους είχαμε κερδίσει ή όχι... Ήμαν εεκεί στο ΟΑΚΑ, ένας τρελός να βλέπω αγώνα μόνος μου και να χτυπιέμαι και να βρίζω στα τρυφερά μου 21 ή 24 και έλεγα στον τελικό με τους Ρώσοι την άλλη μέρα σ' έναν Σέρβο απέναντι "2" (με τα δάχτυλα) κι αυτός με πλήρωνε άμεσσα "4" δίκιο είχε χάσαμε κι απ' τους ανύπαρκτους Αμερικάνους του λόκ - άουτ, καλψ! Αλλά ντόντ κράϊ φορ μι Αρτζιντίνα να ξαναρωτήσω χωρίς διαιτησία 36 / 42 βολές (έναντι μόλις 16 / 21 δικών μας τις μισές πάλι πιά?) και αποβολών με 5 φάουλ 3 ή 4 παιχτών μας ανά ημιτελικό και χωρίς το παραδεκτό και από των ίδιο τον Πιτσίλκα στο περιοδικό μας λάθος του στονν τελικό με την Αργεντινή του 2002, πόσα παγκόσμια λιγότερα κι ίσως και πόσα Ευρωπαϊκά λιγότερα - άν και γενικά μιλώντας δέν παίζονται - θα είχαν οι αδερφοί μας Σέρβοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και για την κλωτσοπατινάδα του ΟΑΚΑ το καλοκαίρι φέτος δέν λέω τίποτα μουγκάω στην στρούγκα γιατί και ο δικός μας την έκανε την κουτσουκέλα του - παλιοχαρακτήρ κι ο Μίλος, αλλά Αντωνάκη έφτυσες κι εσύ Σοφοκλούλη ή Λούλη τον Μπιέλιτσα πήγες να χτυπήσεις τους οπαδοί της ΆΕΚ που σου βρίζαν την μάνα στο ΟΑΚΑ προ 3ετίας και σε λέγαν και χοντρό (σύντροφε κι εγώ 116 κιλά / 1.77 είμαι πια - φευ) τίποτα μούγηκα κι εσύ - τότες! Κοτούλα μόνο σε μάχες σε πόλεμο για τα πολυεθνικά συμφέροντά τους μας παίρνει να κάνουμε ότι είμεθα όχι σε αντρικές θείξεις, νομίζω (σόρυ για τον σολλικισμό!)...

    Υ. Γ. Κλείνω κι εγώ με Πανούσιο ποίημα ζήλεψα:
    ... Κασκαντέρ ταρζάν και τσίτα
    κομπαρσάρα κόοοοομπαρσίτα
    ήρωάς και μαϊμουδίτσα
    καλλιτέχνις, Λαζαρίτσα...

    κι ο νοών νοείτω...

    Κι Άλλο Υ. Γ. ποίημα καλύτερο αυτή τη φορά :

    Τα χέρια μου βγάλαν φουσκάλες
    Στα πόδια μου χάσκει ο καιάδας
    Κουράγιο τελειώνουν οι σκάλες
    Εδώ, στο βυθό της Ελλάδας
    Αλέεεεεεεεεεεεεκο
    Αλέεεεεεεεεεεεεκο
    Αλέεεεεεεεεεεεεκο
    Αλέεεεεεεεεεεεεκο
    (περίμενες να δείς και πρωτάθλημα Α1 αυτό το Σ-Κ, έεεεε Αλέκο? θα δεις άλλη χρονιά κατά Λάζο άλλη φορά κατά Μπίλαρο κι άλλο Δημοτικό συμβούλιο κατά Ράμπο! Βγάλτε τον ρε παιδιά αν πάει για βολευτής και κάθεται δίπλα - δίπλα με τον Ανατολάκη θα δείρουν τους άλλους 298 απ' την τσαντίλα και τα φάουλ και θα γλυτώσουμε από δαύτους... Μιά ψήφος είναι δώστη να πάει στο δ... Αυτολογοκρίνομαι ο καλλιτέχνης και ελπίζω να δημοσιευτώ κάπου έστω και σε συνέχειες σαν Τούρκικο σήριαλ... Δέν ψηφίζω Πειραιά αλλιώς θα φρόντιζα να μήν του τη ρίξω πάντως μια μακακία είπαμε μήν το παίρνετε σοβαρά και νομίζετε ότι είμαι και δικός του... Ή τους)

    Επίλογος : Γλυκιά μου Νάρα ( μελαμψή Βραζιλιάνα καλλονή του μεγάλου αδερφού θα τη δείτε γυμνή οσονούπω κάποια στιγμή στα περιοδικά θα την μάθετε, απλά ήθελα να γράψω αυτήν την προσφώνηση με το όνομά της, κανονικό είναι ρε, Νάρα τηνν λένε άν είναι Θεέ μου δυναμόν...) καλή σου νύχτα - άγριο πάλι! Όχι, αύριο εννοούσα... Άγριο - άγριο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή