Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Αρχίζουν τα όργανα!

Την περασμένη εβδομάδα έγραφα στη στήλη μου ότι κάποτε λέγαμε ’’ο τάδεπροπονητής δεν θα προλάβει την παρέλαση ή δεν θα φάει γαλοπούλα τα Χριστούγεννα’’. Τώρα πλέον έχουμε αρχίσει να λέμε ποιός θα προλάβει το τζάμπολ του πρωταθλήματος και έλεγα ότι από τους υπάρχοντες θα φύγει σίγουρα ένας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Και από ότι φαίνεται την εβδομάδα που αρχίζει αύριο θα έχουμε δύο γρήγορες αλλαγές προπονητών σε ομάδες της Α1. Το αργότερο μέχρι την Τρίτη θα αποχωρήσει με παραίτηση ο ένας ενώ προς το τέλος της εβδομάδας θα απολυθεί ο άλλος. Εκπληξη αποτελεί μόνο το δεύτερο όνομα. Περισσότερα προσεχώς...
Υ.Γ. Εννοείται ότι δεν αναφέρομαι στο Μαρούσι που ήδη έχει αλλάξει χωρίς να έχει δώσει επίσημο αγώνα δύο προπονητές (Μπαρτζώκας, Λινάρδος) και αν πάρει αύριο το πιστοποιητικό συμμετοχής θα πάει με τον Καλαφατάκη στον πάγκο του.

33 σχόλια:

  1. Ένα στοιχείο για την απόλυση έκπληξη. Είναι Έλληνας ή ξένος; Προπονητής ομάδας του λεκανοπεδίου ή της περιφέρειας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με ιστορική έδρα το λεκανοπέδιο ή σημερινή ;
    (εχει διαφορά φέτος..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να μη σας παιδεύω ο προπονητής που θα απολυθεί θα είναι ο Μάρκοβιτς του Πανιωνίου. Και ως πιθανότερος διάδοχος του φέρεται ο Μπαρτζώκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είδες καθόλου τα φιλικά των ελληνικών ομάδων; Από όσα είδες ή διάβασες μπορείς να πεις αν τελικά ο Παναθηναικός θα πάρει παίκτη γιατί από όσα είδα έναν ακόμη τον χρειάζεται; Και πως σου φάνηκε ο ολυμπιακός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπραβο ρε Κουρουνα που δε μας παιδευεις και συ με γριφους(οπως αλλοι) και οτι εχεις να πεις το λες ανοιχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοιτα ρε φιλε, τυχη που εχει ο νιονιος. Διωχνει τον Μαρκοβιτς και φερνει Μπαρτζωκα. Και εμεις με τους εβραιους δραπετες βαδιζουμε. Καταραμενε Ματσον, που να σου κατσουν τα σπαγγετι στον λαιμο!

    Παντως εχω μια απορια: κατι χρεωστουμενα θα τα παρει ο βοσνιος, η θα παρει ενα κουτι χαρουπια και 2 φιλακια στο μαγουλο? Γιατι καπου ελεγες οτι ο νιονιος ειχε κατι χρεουδια 1 με 1,5 εκ. ευρω.

    Επισης καλω απο το βημα της Κουρουνας τους διοικουντες του Αρη, να φερουν ο,τιδηποτε που να εχει 2.10 υψος και πανω απο 130 κιλα βαρος. Ας ειναι κορμος, ας ειναι σιδηροτροχια, ας ειναι κανονι. Οχι αλλη χρονια με εναν σεντερ, δεν γινεται ετσι δουλεια.

    Κουρουνα, ακουσες τυχον παικτη που να ειναι στις επιλογες του Αρη? Ισχυει οτι οι παρακατω παικτες ειναι ακομη ελευθεροι?

    1. Dalibor Bagaric
    2. Daniel Santiago
    3. Arim Pars
    4. Predrag Drobnjak

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Tommygun
    υπάρχει ο Μίλαν Γέρεμιτς αλλά είναι 2μ09.
    Σου κάνει ;
    :-)

    (τι να πούμε κι εμείς που δεν έχουμε ούτε καν ένα σέντερ στην ομάδα ... ο Τσαπρούνης με 2μ10 και 80-90 κιλά δε νομίζω πως μετράει..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τωρα που το ξανασκεφτομαι Χαριδημε, υπαρχουν και οι Μαρμαρινος και Δεσπος (το ματι μου). 2.10 και 90 κιλα? Καλε, ουτε λεφτα για μακαρονια δεν εχετε να παχυνει λιγο το παιδι? :-)

    (ΑΕΚ, δεν εισαι φιλε μου αν δεν κανω λαθος?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι ΑΕΚ είμαι.
    Για τον πιτσιρικά πάντως και τα κιλά του δε φταίει η ΑΕΚ ... Φέτος ήρθε στο εφηβικό από Ρέντη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Sorry paidia alla an psaxnete gia psilo mallon prepei na ksexasete ton aeithali Milan Geremits.... Exei ipograpsei edo kai kairo ston G.S. Xalkidas pou paizei stin G ethniki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος
    Δεν είδα κανένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού και δεν έχω άποψη. Είδα δύο ματς του Ολυμπιακού μέσω ίντερνετ και μου έδειξε μια συμπαθητική εικόνα ομάδας που ποντάρει πολύ στην άμυνα και στην ταχύτητα. Ο Παναθηναϊκός λογικά χρειάζεται ακόμη ένα βοηθητικό περιφερειακό αλλά μάλλον δεν θα βιαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κeraynopolis
    Γράφω που και που κανένα γρίφο αλλά μόνο όταν είναι απαραίτητο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι η επιτυχία της στήλης έγκειται στο γεγονός ότι γράφει επώνυμα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος
    Δεν είναι ακόμη ο Πρίφτης. Αυτός είναι στο νούμερο 3...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. tommygun
    Ο Λιανός (αν αυτόν έχεις βαφτίσει Νιόνιο) έχει ξεχρεώσει τα χρωστούμενα προ διετίας και έχει ρεφάρει στα επαγγελματικά του. Εγραφα ότι το χρέος αυτό είναι της περσινής χρονιάς που δεν είχε ασχοληθεί και ο Πανιώνιος την εποχή που έψαχνε πρόεδρο-κορόιδο παρουσίαζε μια λαδόκολα που πάνω έγραφε ότι το άνοιγμα ήταν 400 χιλιάρικα. Οι παίκτες που γράφεις νομίζω ότι είναι όλοι ελεύθεροι αλλά δεν βλέπω να ενδιαφέρει κανείς σοβαρά τον Αρη εκτός αν σκοπεύει να πληρώσει σε χαρούπια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. episis oi 4 paiktes pou grafei o filos einai kai proin kalathosfairistes.sintaksiodotoume idi ton ntikoudi den xreiazetai na sinatksiodotisoume kai ksenous.i giagia mou pou einai 90 xronon ligotera provlimata exei stin mesi kai ta podia apo autous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ haridimos
    Ο Γέρεμιτς δεν είναι ελεύθερος. Τον ξαναπήραμε στη Χαλκίδα... Δυστυχώς δεν προλάβατε... lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νιονιος ειναι το χαιδευτικο του Πανιωνιου, για τον οποιο απο περσυ εχω αρχισει να τρεφω "ιδιαιτερα" αισθηματα, με αφορμη τις δηλωσεις του Τσακιρη περι προσφυγικων συλλογων και την κοντρα με την ΑΕΚ, που επεκταθηκε και στο μπασκετ. Βεβαια περσυ η ΑΕΚ μιλησε με εργα και τον εριξε μια 30αρα.

    Το θεμα ειναι: το χρεος της περυσινης χρονιας εχει καλυφθει? Αν ναι απο ποιον? Αυτη ειναι η περιεργεια μου.

    O Ντρομπνιακ μια χαρα ειναι για μπακ απ.Οι υπολοιποι μαλλον ειναι ελαφρως απλησιαστοι. Επισης τραβουσα τα μαλλια μου, γιατι (και φετος) δεν πηραμε Χαριτοπουλο, που τον εκραζα και με βουλωσε μια χαρα με την εξελιξη του. Αληθεια, πρεπει να αρχισω να ψαχνω Α2. Δεν μπορει, καποιον ψηλο θα βρω. Αν δεν βρω και εκει, η Γερμανια ενα τσιγαρο δρομος ειναι, θα βρω εκει παιχτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. με τα 23 χιλιάρικα που είναι να παρει για τα περσινά 16'47" που έπαιξε (ας όψονται τα τζιμάνια στην ΚΑΕ...), καλά έκανε και πήγε στη Χαλκίδα ο Γέρεμιτς ..
    @ tommygun
    ο Χαριτοπουλος έχει συμφωνήσει νομίζω προφορικά με Μαρουσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. kourouna kovo ta apauta mou kai ta kremao apo tin kamara oti simera i klirosi den tha vgalei zeugari pao-osfp gia tous 8
    vasika giati to leme klirosi kai oxi orismo den exo katalavei
    kalimera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. axaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxa

    kala re kourouna pali olos tixaios oi 2 pou kanoun plisimo euro vriskontai mono ston teliko?tha milisei pote kaneis gia auto?ti vazoun?eidiko kleidarithmo?giati den vgainoun na poun i klirosi einai stimeni paidia na to kseroume oloi.exei plaka pou kanenas dimosiografos (tromara tous) den milaei.pos na milisei vevaia otan oi perissoteroi ta pairnoun apo autous
    kalimera kai pali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΟΥΡΟΥΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ.

    ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ

    ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ 4 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΟΣ παναθηναικος-ολυμπιακοσ????ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΚΛΗΡΩΣΗ.ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑΜΕ,ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ.ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΩΡΗΣΕΙ???Ε ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ???ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ???

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ???ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥΣ???ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΚΑΠΩΣ,ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑ 70% ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ.ΠΙΟ ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΞΥΜΝΕΙΤΕ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ???

    Η ΜΟΝΥ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ.

    Ο ΑΡΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΓΚΑΡΝ (ΒΕΡΓΙΝΗ) ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

    ΠΑΡΕ ΡΕ ΔΙΑΜΑΝΙΔΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ

    Υ.Σ.ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ
    Υ.Σ.1)ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ
    Υ.Σ.2)ΠΑΡΤΕ Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ ΘΕΣΗ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Tommygun το περυσινό χρέος έχει γίνει θέμα για 1,5 μήνα πριν αναλάβει ο Λιανός και με δικό του τσοντάρισμα, έχουν διακανονιστεί τα πάντα. Ηταν όρος του βασικός για να αναλάβει και να ξέρει που πατάει και που βρίσκεται.
    Το Μάρκοβιτς, κι αυτός κάτι σα χρέος απο πέρυσι είναι, μπορεί όπως λέει και η κουρούνα να το "εξαφανίσει". Παντως τις προάλλες με τον ίκαρο μόνο στον πάγκο πέφτανε τα κοφτερά βλέμματά του.

    Αν δεν είναι τελικός το Οσφπ-παο θα είναι ημιτελικός ή προημιτελικός με μυρουδιά τελικού που λένε κι οι δημοσιογράφοι. Το πρόβλημα δεν είναι τα κρύα μπαλλάκια της κληρωτίδας, αλλά το καφτό θέμα του να παίζει στο ίδιο πρωτάθλημα ομάδα με 30+ και ομάδα μόνο με την εγγυητική των 65,000€.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Yellowmadness
    Κατ΄αρχήν όταν μιλάς θα μιλάς με στοιχεία και αποδείξεις...Αλλιώς αυτά που λες πες τα στην παρέα σου και όχι δημόσια στο ίντερνετ. Αν έκανες τον κόπο να διαβάζεις το περιοδικό κάθε Τετάρτη θα έβλεπες ότι κατ΄επανάληψη έχει θιχτεί το θέμα του πόσο κακό κάνει η πόλωση και το δίδυμο πράσινων-κόκκινων στο πρωτάθλημα. Οχι μια, όχι δύο αλλά πενήντα φορές έχει γραφτεί σε σχόλια και άρθρα. Οπως τα γράφεις δείχνεις παντελή άγνοια... Συνεπώς δεν μπορώ να κάνω και διάλογο μαζί σου.
    Μπορώ να σου πω επίσης ότι τα παίρνουμε και μάλιστα χοντρά. Να σου στείλω και τα πόθεν έσχες των δημοσιογράφων του περιοδικού να δεις κάτι βίλες στην Καραϊβική να τρελλαθείς. Αν έχεις στοιχεία ότι η κλήρωση ήταν στημένη και τα μπαλάκια παγωμένα να μου τα πεις και θα τα γράψω αναλαμβάνοντας ΕΓΩ την ευθύνη. Και μη μου πεις τώρα ότι τα παίρνουμε και από τον Βασιλακόπουλο ή τον Οικονομίδη. Τα υπόλοιπα συζήτησέ τα με τους φίλους σου στο καφέ της γειτονιάς σου.
    Το μέιλ του περιοδικού, του διευθυντή του και το δικό μου δημοσιεύονται σε κάθε τεύχος. Και επιστολές δεχόμαστε α. σε ήπιο ύφος και χωρίς βρισιές και β. από αναγνώστες μας. Καλό απόγευμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Νικος Παπαδογιαννης

    Eχουμε, βέβαια, και Κύπελλο. Τι του λείπει του ψωριάρη, φούντα με μαργαριτάρι. Και, ω της σύμπτωσης! Αλλος ένας τελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού έπιασε από χθες περίοπτη θέση στην ατζέντα της σεζόν, μη τυχόν και μείνουν χωρίς τροφή οι «πρασινοκόκκινοι» χουλιγκάνοι και πάθουν σύνδρομο στέρησης, χειμωνιάτικα. Οσοι έλαβαν μέρος στη χθεσινή κλήρωση και έπιασαν μπαλάκι, θα έφυγαν από τα γραφεία της ΕΟΚ με μουδιασμένα τα δάχτυλα. Παίρνει αρκετή ώρα μέχρι να συνέλθει το χέρι από την επαφή με παγωμένη επιφάνεια.

    http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=22621&autid=5

    Εla re sy kourouna tora.oute apodeikseis exoume oti exoun klapei disekatormiria se 1000des skandala alla den eimaste kai malakes.prosfato paradeigma to vatopaidi pou pane na apodeiksoun oti den iparxei zimia sto dimosio.
    apo tote pou oi aggelopouloi megalosan ton ogko tou plisimatos if you know what i mean,ftasame sto simeio na fovomaste na kanoume klirosi min tixon kai kapoios theorithei adikimenos

    Gia tin polosi kai to kako pou exei kanei exeis dikio.alla edo milame gia entelos alli fasi.oute stin palia rosia den ginotan auta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. kai kati teleutaio.gia na xei kapoios apodeikseis opos les prepei na to psaksei to thema.den tha erthoun mones tous apo ton urano
    kai distixos se autin tin xora pou zoume opos leei kai o bd
    ''se auta ta meri apo palia mas zonoun ta fidia den vrika oyte ena re,na kouvala pano tou @@dia''

    den to leo prosopika.genikotero sxolio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καιτοι τραβηγμενα τα σχολια του συναρειανου, εν τουτοις εχει ενα δικιο. Εγω που ειμαι και αγαθιαρης και αργοστροφος, ξυνισα φετος. Για μια ακομη φορα η κληρωτιδα ουσιαστικα "απαγορευει" να βρεθουν αντιμετωποι οι δυο μεγαλοι, και μαλιστα για να ειμαστε απολυτα σιγουροι οτι δεν θα μεινει κανενας απ' εξω, κανουμε και διπλους αγωνες. Αμα ειναι προκαταβολικα να ξερουμε οτι ειναι τελικος ΟΣΦΠ-ΠΑΟ, να ξερουμε να ασχοληθουμε με το πρωτθλημα και στο κυπελλο να κατεβαζω εφηβους, για να παιρνουν εμπειριες τα παιδια.

    Ουτε προκειται να ξανακανω σχολιο περι ενισχυσης του Αρη. Αμα ειναι να εχω τους Γιαννακοπουλαιους και τους Αγγελοπουλαιους σαν κακομαθημενα παιδια να θελουν τους εγχωριους τιτλους, για να εχουν τα ταγματα καφρων κατι να παιζουν, γιατι να κατσει ο αλλος να σπρωξει μπαγιοκο (λεφτα)? Για να καθεται να του )(@*#^ την επενδυση το καθε κορακι? Κατσε οπως εισαι, μπες μια τετραδα, αφου πλεον ουτε η Ευρωλιγκα δινει μπαγιοκο, κερδιζε και κανα ντερμπυ με τον αιωνιο, και ολοι μια χαρα ειμαστε.

    Καλη ιδεα να παμε αδριατικη λιγκα, συναρειανε. Εκει τουλαχιστον θα εχουμε την κεφαλα μας ησυχη.
    Οσον αφορα την κουρουνα, δεν θελουμε ta ποθεν εσχες σας κυριε. Να περιμενετε ομως εκει στο περιοδικο ειδικο κλιμακιο εφοριακων για ενδελεχη ελεγχο. Η υπευθυνος του κλιμακιου θα ειναι αυτη:

    http://www.parapolitiki.com/2010/10/h.html

    Για μην λετε δηλαδη, οτι σας την φερνουμε πισωπλατα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν...αγοράζω κανένα παράπονο για συγκεκριμένους λόγους αγαπητέ ανώνυμε...
    1. Από τη στιγμή που το σύστημα επιτρέπει διπλούς αγώνες δίνει ένα πλεονέκτημα στους δύο μεγάλους. Συμφωνώ ότι η σύμπτωση είναι περίεργη αλλά δεν βλέπω και κανέναν να αντιδρά επίσημα και σοβαρά.
    2. Ο Αρης δεν ψήφισε Οικονομίδη και δεν είναι από τις ομάδες που όχι μόνο κάθονται σούζα αλλά δηλώνει και την ευγνωμοσύνη του στον Βασιλακόπουλο επειδή τον έσωσε το 1992 από την ποινή για τις σφαλιάρες στους Τόύρκους στο Τορίνο, τον γλίτωσε από ισόβιο αποκλεισμό με τη Μπεσίκτας και του έδωσε και ένα....τσίγκινο κύπελλο σε μια διοργάνωση που όποιος πει χωρίς να το ψάξει πως λεγόταν και πόσα φάιναλ φορ χρειάστηκαν μέχρι το τελευταίο στη Θεσσαλονίκη κερδίζει τζάμπα ισόβια συνδρομη στο περιοδικό.
    3. Θα αγόραζα όλες τις γκρίνιες αν οι ομάδες δεν έκαναν τα...στραβά μάτια σε όλα τα χάλια του μπάσκετ και στους βασικούς υπεύθυνους της καταστροφής (Βασιλακόπουλο- Οικονομίδη).
    4. Για πρόστιμα δεν ξέρω και αν βρει κέρδη ο ΣΔΟΕ να μου τα πει και μένα μπας και πάρω κανένα ποσοστό. Το να μιλάει όμως κάποιος και δη ένα περιοδικό που βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα για την διαρκή σκληρή κριτική που κάνει σε ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ εγκυμονεί και άλλους κινδύνους. Ειδικά όταν τα λέει χωρίς να μπορεί να τα στοιχειοθετήσει.
    5.- Και όλα αυτά αποτελούν προϊόν της πόλωσης κι του υδροκεφαλισμού του μπάσκετ. Τον οποίο παρεπιπτόντως ούτε επικροτώ με όσα γράφω και για να είμαι ειλικρινής σιχάίνομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το κυπελλο λεγοταν Τσαμπιονς Καπ, αλλα θυμαμαι μονο το Φ4, γιατι τοτε σπουδαζα Γερμανια και δεν ειχα παρακολουθησει την πορεια του Αρη παρα μονο στο τελος.

    Βεβαια το πηρε ο Αρης γι' αυτο ειναι τσιγκινο. Αμα το επαιρνε αλλη ομαδα, θα μιλουσαμε για μια ακομη "μεγαλη ευρωπαικη σελιδα του ελληνικου μπασκετ". Σε ολα τα αλλα συμφωνω, αλλα στο θεμα του κυπελλου με συγχωρεις, αλλα ειναι τιμη μου και καμαρι μου που το πηρα. Και εν πασει περιπτωσει, θυμησου και πως ξεκινησε και πως προχωρησε ο φακελος "Τσαμπιονς Καπ".

    Δεν συζηταμε αν το ειχε σηκωσει ο ΠΑΟΚ. Ακομα θα πανηγυριζαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Re file Areiane vgazeis enan koblexismo apisteyto.Ok exeis istoria alla edw kai 20 xronia eisai mia mikromesaia omada pws na to kanoume?Sou ftaiw gw o gayros pou sou agorazw ton Papanikolaou gia na vgaleis tin xronia?Kai etoimazesai na pouliseis Xrysikopoulo gia na vgaleis mia dyo xronies kala akoma?Pou glefeis katourimenes podies gia na epiviwseis?Ta xrimata odigoun to erasitexniko basket exei pethanei ama den exeis xrimata kaneis oti leei to xrima etsi apla...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 20 xronia eimai stin metriotita kai se titlous den me exeis perasei re file.toulaxiston emeis den ksodepsame to miso aep tis elladas se xrimata gia na trome fapes.gia na katalaveis poso mikros eisai neoploute

    kourouna oraia ta les re si.fantazomai o logos pou oi omades den antidrane sovara einai o idios gia ton opoio oi sintaksiouxoi pou trone ksilo den antidrane i autoi pou douleoun 60 ores tin vdomada kai plironontai tis mises den milane ktl.to vrikes i akoma?

    ase pou borei na fas kai kamia timoria.kai ante to na gremiseis to gipedo na apeiliseis zoes kai na diakopei to mats einai ptaisma.to na pei kapoia omada oti i klirosi einai stimeni gia na sinantiountai mono ston teliko borei na faei kai kanenan isovio apokleismo.kalitera na petakseis 123 kareklakia mesa sto gipedo re aderfe.
    arkei vevaia na eisai plousios kai na min kathesai souza ston solina.opos akrivos diladi ta prasina pokemon kai ta kokkina digimon.autoi oi epanastates tou ellinikou basket pou pane anileos kontra ton mega vasilakopoulo.xaxaxa

    enas opados omadas pou efage dio (2) agonistikes epeidi petaxtike ena sakoulaki sporia(!) sto mats me peristeri to 2003 gia ton proimiteliko tou kipellou apo ton solina pou dilonoume eugnomosini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ροντια, ουτε κομπλεξικος ειμαι, ουτε και εχω την μανια να ζω με περασμενες δοξες. Γι' αυτο γραφω διακριση στην ευρωπη, που ειναι και πιο ευκολο παρα Ελλαδα. Θα επιτρεψεις ομως να σου πω, οτι ομαδα με 22 τιτλους ΔΕΝ γινεται μικρομεσαια, οσο και να προσπαθουν εγκαθετοι η το θελουν οι αντιπαλοι της. Εσυ σαν ΟΣΦΠ σαφως και δεν φταις αν μου αγοραζεις τους παικτες, αφου εχεις μπαγιοκο. Να θυμασαι ομως οτι τα χρηματα πολλα μπορουν να κανουν, αλλα δεν μπορουν να αγορασουν ομαδα.

    Οσον αφορα τα σχολια για κατουρημενες ποδιες, στα επιστρεφω πισω. Η ολη ιστορια μου δειχνει ποιος ειμαι και που βαδιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Respect στον Άρη! Respect στην ομάδα που μας έμαθε όλους μπάσκετ! Είτε Ολυμπιακούς (όπως εγώ), είτε Παναθηναικούς, είτε οτιδήποτε. Μπορεί να μην βρίσκει το δρόμο του για πολλά χρόνια, αλλά αυτά τα πράγματα πιστεύω ότι κάνουν κύκλο. Θυμάται αλήθεια κανείς που βρισκόταν ο Ολυμπιακός το 2004, ή ο Παναθηναικός το 1992?
    Υπάρχουν και άλλα παραδείγματα από το εξωτερικό ιστορικών ομάδων που είναι και σε πολύ χειρότερη θέση από των Άρη: KK Split (πρώην Jugoplastika), Ignis Varese, Limoges. Εγώ πιστεύω πω όλες τους κάποια στιγμή θα ξαναβρούν τον δρόμο για τους τίτλους, αρκεί να καταφέρουν να μη διαλυθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή