Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Τεύχος 236 + Euroleague year book

Διπλό και ενισχυμένο κυκλοφορεί αύριο το τεύχος 236 του All Star. Ενισχυμένο γιατί το συνοδεύει ο ετήσιος οδηγός της Ευρωλίγκα (καλώς εχόντων των πραγμάτων την άλλη Τετάρτη ακολουθεί και ο οδηγός της Α1). Οι υπεύθυνοι του περιοδικού όπως και πέρσι αποφάσισαν να μην συνοδεύει το συνολικό τιράζ ο οδηγός ώστε όποιος δεν τον θέλει να μην επιβαρυνθεί την έξτρα τιμή. Ετσι λοιπόν τα μισά περίπου τεύχη θα είναι μέσα σε σακούλα παρέα με τον οδηγό και τα υπόλοιπα σκέτα.
Στο τεύχος θα βρείτε ακόμη μια εξόχως αποκαλυπτική συνέντευξη του κουμανταδόρου της ελληνικής διαιτησίας και προέδρου της ΚΕΔ Στέλιου Συμεωνίδη που απάντησε κυριολεκτικά σε όλες τις ερωτήσεις του Νίκου Συρίγου που μόνο εύκολες δεν ήταν.
Μια παρουσίαση του Ματ Μπόουλντιν, νέου Αμερικάνου του Ηρακλή που εκτός από την ενδιαφέρουσα ιστορία της ζωής του θα είναι και ένας από τους καλύτερους ξένους στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Ρεπορτάζ για τους ρόλους που έχει μοιράσει ο Ιβκοβιτς στον φετινό Ολυμπιακό και φυσικά για τα όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Α1.
Παρουσιάσεις για δύο πρωταθλήματα που αρχίζουν μέσα στις επόμενες μέρες: Το ΝΒΑ και την Α1 γυναικών αλλά και του Ιταλικού ''σπαγκέτι σιρκουί'' από τον Γιάννη Ψαράκη. Και φυσικά όλες τις μόνιμες στήλες που υπάρχουν σε εβδομαδιαία βάση στο περιοδικό.

79 σχόλια:

  1. Καλησπέρα κουρούνα. Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο site. Θα ήθελα να σου ζητήσω να κάνεις αν γίνεται μία πρόβλεψη για τον φετινό Παναθηναικό. Προσωπικά μου φαίνεται πως η απώλεια Σπανούλη θα στοιχίσει στην ομάδα. Πάσχουμε στον τομέα της δημιουργικότητας, εκεί δηλαδή που υπερτερούσαμε μέχρι πρότινος. Ο Νίκολας είναι shooting guard, δεν φημίζεται για τις οργανωτικές του ικανότητες. Ούτε ο Σάτο που συχνά-πυκνά τον βάζει ο Ομπράντοβιτς στο 2. Καλός παίχτης αλλά για 3άρι. Ούτε φοβερός χειριστής της μπάλας είναι, ούτε ιδιαίτερα δημιουργικός. Ο Καιμακόγλου τώρα έχει βγάλει το ψωμί του σαν 4άρι, θα τον κάνουμε ντε και καλά 3άρι? Ο Μάριτς πιστεύεις θα βγει ή ήτανε τελικά πυροτέχνημα η περσινή χρονιά? Πολύ καλός αμυντικός και ριμπάουντερ αλλά δεν έχει τα επιθετικά προσόντα του Πέκοβιτς. Τέλος να σε ρωτήσω σχετικά με Τέπιτς/Καλάθη. Πιστεύεις ρεαλιστικά πως μπορούν να ανέβουν επίπεδο φέτος? Έβλεπα το Μουντομπάσκετ και μου φάνηκε ότι από όλη την Εθνική Σερβίας ο μόνος που δεν έπαιζε καλά ήταν αυτός (Τέπιτς)! Στην αρχή πίστευα ότι λόγω της σωματοδομής του και του πολυδιάστατου παιχνιδιού του θα μπορούσε να γίνει ο νέος Διαμαντίδης. Έχει όμως μείνει στάσιμος από τότε που τον πήραμε στην ομάδα. Πιστεύεις είναι θέμα ψυχολογίας? Γιατί νομίζω ότι τα φυσικά προσόντα για να παίξει καλό μπάσκετ τα έχει. Σχετικά με τον Καλάθη, επίσης δεν δείχνει να βελτιώνει το παιχνίδι του. Κακό σουτ, αψυχολόγητες ενέργειες και καμία σταθερότητα στην απόδοσή του. Στον αγώνα με την Βαλένθια ελάχιστα τους έβαλε ο Ομπράντοβιτς και τους δύο να παίξουν. Αν δεν τους εμπιστεύεται τότε τι τους κρατάει και τους λιβανίζει? Ακούγεται ότι θα πορευτούμε με αυτούς και αν χρειαστεί θα πάρουμε παίχτη μεσούσης της χρονιάς. Αυτό όμως ενέχει ρίσκο δε νομίζεις?Είδαμε και τον Χέισλιπ πέρυσι. Τέλος πάντων, συγνώμη για τις μαζεμένες ερωτήσεις αλλά τα είχα μαζεμένα! :) Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά Κουρουνοκαρυδοσυρίγο μάλλον γίνεται αυτό που παρακάλεσες σε προηγούμενο link, να φύγει δηλαδή από τον ΠΣΑΚ ο Λάζος και να μείνει στον ΠΑΟΚ. Προσωπικά αυτό δε με χαλάει σαν Παοκτσή, τον παίκτη Λάζαρο τον χρειαζόμαστε στον ΠΑΟΚ, ο συνδικαλιστής Λάζαρος πάλι κόντεψε να μας κάνει να παλέψουμε για τη σωτηρία με τους μηδενισμούς και τις αφαιρέσεις βαθμών που θα τρώγαμε.

    Νίκος-ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο περιεργεια θα παρω τους δυο οδηγους (Ευρωλιγκας και Ελληνολιγδας), για να κανω τις συγκρισεις μου. Παντως το αφιερωμα Ευρωλιγκας απο την "Εξεδρα" ηταν πολυ καλο. Ειδωμεν λοιπον.

    Φιλε Νικο, αν τον κρατησεις να σου ευχηθω καλο κουραγιο, διοτι πιστευω οτι περισσοτερα προβληματα θα σου δημιουργησει παρα θα σου λυσει. Ειδικα το σημειο εκεινο της δηλωσης του Σταυροπουλου που ελεγε οτι πιεζε ο ψαροντουφεκας να μην παιξουν και οι ξενοι, δηλωνει ποσο σεβασμο εδειξε απεναντι στον ΠΑΟΚ. Εν πασει περιπτωσει, θεμα επιλογης ειναι, και εν μερει και ρισκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΙΡΕΤΑΙ..ΚΟΥΡΟΥΝΑ ΠΟΙΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ?ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ?ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Κ.ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ & Κ.ΝΤΡΟΥΓΚΕΡ?Ο ΠΙΡΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΥΡΩΠΑΙΣΜΕΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ & ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΑΝΣΤΟΝ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ..TOMMYGUN ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΗ.ΚΟΥΡΟΥΝΑ Ο ΝΤΡΟΥΓΚΕΡ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΜΑΤΣΟΝ..ΤΙ ΛΕΣ?

    *ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΨΗΛΟΣ?
    *Ο ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ Η ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ Ο ΛΙΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ?

    ΝΙΚΟΣ,21,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο "οδηγός" του ελληνικού πρωταθλήματος περιλαμβάνει και ΠΑΟ και ΟΣΦΠ??? Δεν έφυγαν ακόμα να πάνε αλλού???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ polykos
    Εδώ περιλαμβάνει Μαρούσι, Ηρακλή και Α.Ε.Κ. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κουρούνα,
    διαβάζω σε κάποια blogs ότι ο Σάρας θα προπονείται με την ομάδα του Περιστερίου και ότι η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί μέσω και του Παπανικολάου να τον πείσει να υπογράψει στην ομάδα; Εσύ τι γνωρίζεις; Επίσης θέλω να σε ρωτήσω σχετικά με τον Χρυσικόπουλο. Σε ποια ομάδα δίνεις προβάδισμα για την απόκτηση του;
    Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O Saras ston Vazelo zitage 750 xartia ton xrono aytoi den exoun madili na klapsoun re kyriakoula...750 to budget tous tha einai.Ektos kai an den vriskei omada kai ton paroun kopsoxronia.Gia Xryso paizoume kai oi dyo kai thewrtika exoume to provadisma emeis alla kati mou leei pws tha katalixei se sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Po re paidia(anwnyma)den sas kovei katholou.Poios Syrigos ti douleia exei aytos me to Allstar?Exei tsakwthei me tous misous dhmosiografous siga mn itan sto allstar kai vasika siga mn ixere na bloggarei...Aytos akouei copy-paste kai nomizei oti einai kati analogo tou pick n roll

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι θα γίνει επιτέλους με τη διαστρέβλωση της ιστορίας;

    Το 1965/66 και το 1966/67 έγινε final-4 ή όχι ;
    Επειδή δεν πηγε ομάδα του Ιωαννίδη, του Γιαννακοπουλου, του Κοκκαλη ή των Αγγελοπουλαιων, δε σημαινει ότι δεν έγινε..
    Τουλάχιστον αυτή τη φορά το βάλατε με αστερίσκο στον πίνακα..

    Το 2001 και σωστά επιτέλους, αναφέρετε και τις 2 διοργανώσεις (ασχετα αν η μια ηταν Ευρωλιγκα και η αλλη Σουπρολιγκα, και τόσα χρονια αναφέρατε μονο τη 2η)
    Στην Ταου και την Κιντερ, αναφέρετε συμμετοχη στο φ4 που έπαιξαν τον τελικο της σειρας στην Ευρωλιγκα και δικαιως.. Βαζετε τον Τζινομπιλι ως mvp και δικαιως..

    Ομως στα ημιτελικά έπαιξε η ΑΕΚ και η Τιμσιστεμ/Φορτιτούντο.. Πότε θα τις συμπεριλάβετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. eftixws pou paraitithike o lazos giati eixa arxisei na variemai kourouna... einai k i prwti fora edw k dio xronia pou dio sinexomenes vdomades dn pira to allstar... xreiazetai kati kainourgio to periodiko xtipa kampanaki se karida kai skounti!
    pano: dn eida ton olympiako simera alla poli tha to thela.. imoun stis mavres mou alla mou tin eftiakse pali tin mera i omada sou :P
    ( ola osa grafw einai gia na kanoume xavale metaksi mas panta... )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1/ μπράβο που ασχολιέστε κάπως πιο σοβαρά με την Α1 γυναικών

    2/ καλό θα είναι να γράψεις πως υπάρχει και μια μικρή παρουσίαση σε Β' εθνική + γ΄εθνική ανδρών.

    Διότι το ζήτημα είναι η βάση κι όχι η κορυφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλή η συνεντευξη του Νικου Συριγου.απανταει και σε μια ερωτηση σε ενα ενθετο της κουρουνας(ή συμφωνα με μερικούς-Φιλιππου)..:) χαμογελα κουρουνα σε πειραζω...σοβαρα ομως τωρα γιατι αποφευγετε ολοι να κανετε εστω και ενα σχολιο για τη δηλωση του μεγαλοπροεδρου.αυτη ηταν η ειδηση... αυτος ειναι το μπασκετ!και χωρις καθολου διαθεση χιουμορ, πολυ καλη δουλεια ο οδηγος Euroleague.thnx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @dimitris
    edw mou eftia3e emena th mera, me tosh apergia h opws alliws to lete eixa na asxolh8w me to mpasket ektos anoixtwn ghpedwn kati meres.. sobara twra, shmera to prwi ema8a oti xasame. krima k adiko. perimenw apopse me endiaferon to csska-pao, eidika afou apo 2-3 mats twn rwswn pou eida, syneidhtopoihsa oti exoun kataferei na metamorfwsoun ton d.sokolov se paixth tou basket! an kai pisteuw oti 8a kerdisete, krataw pisinh kai ta leme..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Νικο 21 απο Αθηνα.

    Καρνταση, συγγνωμη για την καθυστερηση, αλλα χτες το ριξαμε ολιγον τι στην ρεκλα, και σημερα το απογευματακι ανοιξα το κομπιουτερ. Θα σου πω τα εξης πραγματα, χωρις ουτε αλαθητο να διεκδικησω, ουτε μυαλο να πουλησω.

    Παντα οι μεταγραφες αμερικανων ειναι ψιλολαχειο. Για να μην σε πηγαινω πολυ πισω, να σου θυμισω τον Ριτσαρντσον, ο οποιος ηταν βασικο παγουρι στο NBA και ηρθε Αρη και εφυγε με πανω απο 10 ποντους μεσο ορο. Τωρα, οσο σφιγγουνε τα φραγκα, πολλες φορες τζογαρεις και φερνεις παικτες που εχουν μεν καλη σαιζον, αλλα σε κατηγοριες επιπεδου αλανα Α. Τουμπας. Μπορει οντως να ειναι παρεξηγημενο, αλλα συνηθως ειναι κρεατα και μαλιστα σαπια.

    Θα συμφωνησω μαζι σου περι Πιρς, μια και εμενα τουλαχιστον μου αφησε θετικη εντυπωση. Ο Ντανστον βεβαια εξ' αρχης δεν βλεποτανε, αλλα απ' οσο ξερω ηταν προσωπικη μεταγραφη του ισραηλινου γκαρσον, οποτε επ' αυτου δεν φταιει ο καραφλος της καρδιας μας. Το θεμα του ψηλου ηταν απο περυσι θεμα και απορω γιατι δεν καλυφτηκε, μια και περσυ κοντεψε να σκασει ο ερμος ο Μπετς.

    Το τι πιστευω εγω προσωπικα περι παικτων, δεν πιανει και πολυ μια και ουτε προεδρος παιζει να γινω, ουτε μανατζερ. Μην ξεχνας οτι το φετινο μπατζετ ειχε και τα βαρη της περυσινης σαιζον καπακι. Παντως εγω φετος ειδα να κυκλοφορουν ελευθεροι οι: Καρυδας, Ηλιαδης, Χαριτοπουλος και Κυριτσης και δεν κινηθηκαμε για να αποκτησουμε τουλαχιστον τον Χαριτοπουλο, που στους ψηλους ειμαστε ξεβρακωτοι σαν την Jenna Jameson πριν απο γυρισμα. Επισης δεν ξερω κατα ποσο εγινε προσπαθεια να κρατηθει ο Ουολς και ο Μπετς και να βασιστει επανω τους ολη η φετινη προσπαθεια, που μιλαμε κιολας για παικτες ενδεδειγμενης αξιας.

    Θα προσπαθησω να ψαξω φιλαρακι, το περυσινο τευχος του allstar, που ανεφερε ποιοι ηταν οι 75 παικτες που εμεναν ελευθεροι, μαζι με καποιους παικτες απο Γερμανια, που καπου τους ειχα σημειωσει σαν πιθανες μεταγραφες. Το δευτερο ισως και να μην το βρω, το πρωτο ομως θα το βρω στανταρ.

    Επισης θα σου δωσω μια συμβουλη, και εαν γουσταρεις να την κρατησεις: να θυμασαι παντα το καλο που σου εκανε ο αλλος, και να ξεχνας τις κακες στιγμες του. Με τον Ματσον βγηκαμε μετα απο τρεχαφυγε χρονια Ευρωλιγκα, εκανες ωραια παιχνιδια στην Ευρωπη και ειχες μια αξιπρεπεστατη ομαδα. Μην μενεις μονο στο καταραμενο εκεινο παιχνιδι με το Μαρουσι. Γιατι Νικολα μου πιστεψε με, εχω δει τον Αρη στα πολυ χειροτερα του, απο το να εχει χασει μια προκριση στην Ευρωλιγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Tommygun
    Symphwnw me ayta pou eipes plin 2.O Bets min xexnas pws bainei sta 33 kai perysi den vlepotane.Egw tha pigina full gia Masei,Xaritopoulo kai tha pieza ton vazelo gia sermantini daneiko i emena gia glyniadaki.Epishs o Matzon to xerw apo prwin paiktes tou einai apo tous pio fola proponites pou yparxoun.Apla kanei poulaei magia kai opadiliki stous opadous kai einai kalos stis dhmosies sxeseis.Nai ta pigate mazi tou mia kala alla edw i Ethniki me Politi kai Giannaki ston pago eides to katafere...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. My dear Rodia.

    Ο Μπετς μια χαρα βλεποτανε, απλως λογω ηλικιας κουραζοταν ευκολα. Το δευτερο πενταρι που θα επρεπε να εχω (γιατι δεν το εχω, ειναι αλλου παπα ευαγγελιο) επρεπε να δινει ποιοτικα και ξεκουραστα λεπτα (χοντρικα 10-15 ανα ματς), ουτως ωστε το αγγλικο αρκουδι να ειναι σε φορμα και να μην σερνεται σαν δεινοσαυρος που ψυχοραγει. Παντως ο αγγλος και το τοπι το κατειχε, και μυαλο ειχε και σχετικα φτηνος ηταν και 2.15 ηταν. Ο Μαριανοβιτς που ειδα χτες δηλαδη καλυτερος ηταν? Για 2.22 ανθρωπος ειχε αντιληψη χωρου αντιστοιχη του Φασουλα πριν τον περιλαβει ο Ιβκοβιτς.

    Εγω τον Μασευ τον εχω ξεγραψει απο καιρο, καιρος να το κανουν και οι αλλοι αρειανοι. Γιατι ο ανθρωπος ξερω οτι γουσταρε την ζωη του οσο επαιξε εδω, αλλα ειναι επαγγελματιας (και καλα κανει, διοτι απο τα ζητω κανενας δεν χορτασε) και μεχρι να βγαλει ακρη με το συμβολαιο του στην Ρεαλ, καλο βραδυ. Την εβγαλε βεβαια, πηγε στην Κουμπαν αν δεν κανω λαθος, αλλα την στιγμη που ξεκινησε το θεμα, γιατι να επιβαρυνθει το ταμειο με περαιτερω μεταγραφη?

    Για να μην παρεξηγουμαι: καλα εκανε και τα διεκδικησε τα λεφτα του, γιατι τον φαγαν νυχτα και στα καλα καθουμενα. Δεν ηταν Ντικουδης ο Μασευ, ειχε πολλα να προσφερει και επειδη του βαρεσε του Μεσινα, να χασει τα λεφτα του? Γιατι?

    Το θεμα ειναι το εξης: Μπορουσα να φερω τον Κενταλ? Μπορουσα να φερω τον Κρις Μασι? Τον Τοριν Φρανσις? Μπορουσα δηλαδη να φερω εναν σοβαρο ψηλο με γνωση της Α1, δινωντας του εγγυησεις (σοβαρες εγγυησεις ομως, οχι μπουρδες) οτι τα λεφτα του με μενα θα τα παρει?

    Εγω προσωπικα εχω παθολογικη αλλεργια στου δανεικους, εκτος πια και αν πεσει πανωλη στην ομαδα μου και χρειαζομαι παικτες. Για μενα ο Σλουκας ας πουμε ηταν αχρειαστη μεταγραφη. Τον παιρνω, ψηνεται, κανει καλη σαιζον, φευγει στο τελος της σαιζον και γυρναει σε σενα "σαν ετοιμος απο καιρο, σαν θαρραλεος" που λεει και ο ποιητης (μιλαμε, επιπεδο τωρα, οχι αστεια!) και εγω παιρνω την λεξη με τα 2 α σε αρχη και τελος και το ι στην μεση. Αφου φαγωθηκαν να αλλαξουν τον Πιρς, ας εφερναν τον Ηλιαδη που το παιδι και τρελαμενος ειναι και λιρα εκατο. Να μην σου πω δηλαδη για τον Ραισεβιτς και μου ανεβει παλι η πιεση. Δηλαδη εκει ειναι που σπαζομαι: παικτες με προσιτο κασε, που τους ξερεις και ξερεις τι μπορουν να προσφερουν και τι οχι και πας μεχρι το Τιμπουκτου για να φερεις κατι κατεψυγμενους που η μονη σχεση με το μπασκετ ειναι οτι ξερουν οτι η μπαλα ειναι στρογγυλη. Ε, τρελαινεσαι η δεν τρελαινεσαι μετα?

    Σαφως μπορει και να ηταν ψιλοαπατεωνας ο Ματσον, ωστοσο εγω προσωπικα και εχωντας και ψιλοκακη σχεση με συστηματα και αυτοματισμους και αυτα τα περιττα (που μονο κατι Γιωργηδες Μπαοκτζηδες ασχολουνται, που καθονται να σου κανουν αναλυση για το μπασκετ και με τοσους ξενους ορους νομιζεις οτι μιλατε για τον ρολο του ευρω στην ευρωπαικη αγορα), τα καθαριζαμε τα παιχνιδια. Θα μου πεις "καλα ρε μεγαλε, αυτος ειναι εσενα ο σκοπος σου?". Οχι αλλα να σου πω και κατι αλλο: ο Ζουρος που νογαει απο μπασκετ (κοτζαμ Μπογατσιωτης το ειπε, οχι κανας τυχαιος) ηρθε σε μενα και τα εκανε ροιδο. Ο λιγδοχωριστρας, ο μετεξεταστεος, ο Κατσικαρης, που καλο μπασκετικο να μην ξαναδει, αφησε καμμενη γη. Τα παντα παιζουν ρολο πως θα κολλησει ενας προπονητης. Απλως φολα δεν μπορω να πω εναν ανθρωπο που με πηγε ευρωπαικο τελικο (καταραμενε ψαροντουφεκα, πιασαν οι ευχες μου) και με εβγαλε δυο σαιζον Ευρωλιγκα και κοντεψε να με βγαλει και τριτη. Το λαθος της διοικησης ηταν ενα: εφοσον δεν τον πιστευεις πια, διωχτον. Γιατι ετσι πεταξες ετσι και την δυνατοτητα των play off της ευρωλιγκας και εκανες και ρεζιλι αυτους που σου εδωσαν την ευκαιρια.

    Κοινωνικο μηνυμα προς τον εαυτο μου: Ε ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ TOMMYGUΝ.ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΜΠΑΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΕΝΩ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ.Ο ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ,ΣΥΜΑΖΕΨΕ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΚΕΡΚΙΔΑ-ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ.ΠΕΡΣΥ ΕΦΕΡΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΛΙΚΟ.ΦΕΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΡΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ.ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΣΑΛΔΑΡΗ,ΜΠΕΤΣ,ΝΕΛΣΟΝ,ΟΥΟΛΣ ΑΚΟΜΑ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΧΗΜΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ 3ΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ'ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ.ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ 1Η ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ALLSTAR ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.ΕΙΜΑΙ 21,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΘΕΣ/ΚΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ '90 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΛΗ..


    ΝΙΚΟΣ,21,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ερωτησεις κρισεως:Tommygun θα ηθελες να δεις τον Σαρας στα κιτρινα?
    Θα ηθελες για τον παγκο του ΑΡΗ μετα τον Μπλατ,να ερθει ο απολυμενος απο την Ρεαλ ,Μεσινα?Εκτος αν μεινει ο Ντρουγκερ γιατι θα τα εχει παει καλα...
    Θα λυθουν τα προβληματα των μπασκεμπολιστων σε αυτη τη ζωη ή ο καθενας θα κοιταει την παρτυ του βλ.αιωνιοι,Βασιλακοπουλος ενω τα ΜΜΕ θα επιλεγουν στρατοπεδα?
    Θα συνεχισουν οι ομαδες να ψηφιζουν ολες Οικονομιδη?
    Θα συνεχισουν οι παικτες να υπογραφουν σε ομαδες που δεν πληρωνουν?
    Θα συνεχισουμε να μην απολαμβανουμε τους αιωνιους λογω των ανεγκεφαλων στρατων?
    Ποσα χρονια ακομα θα εχουμε τελικους κυπελλου αιωνιων με 1500 θεατες?
    Η Εθνικη θα μεινει ανεπηρεαστη απο τη φαγωμαρα των αιωνιων?
    Γιατι να μην δουμε ποτε τον Ομπραντοβιτσς, που μενει 10 χρονια στην Ελλαδα ,στον παγκο της Εθνικης?

    ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΑ..ΑΠΑΝΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ..


    ΝΙΚΟΣ,21,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανταπαντω:

    1. ΟΧΙ! Το ειπα πιο γενναια και απο τον Μεταξα. Ψηλο θελω, οχι γκαρντ, το οποιο μαλιστα κοιταει να βγαλει το εφαπαξ του. Αρκετους ταισα, να φορτωθει και κανας αλλος συνταξιουχους.

    2. Μακαρι, αλλα και την Παναγιωτα Βλαντη εχω ονειρευτει οτι βγαινω ραντεβου, αλλα στο ονειρο εμεινα. Δεν φτανει η τσεπη μας Νικολα, αλλοι πρεπει να ειναι οι στοχοι μας.

    3. Οχι, οσο 5 τρωνε και πενηντα πεινανε.

    4. Οπως ελεγε και ο Rodia: καθιστε και απολαυστε τον!

    5. Ναι, γιατι συνηθως τα παιρνουν μαυρα. Και η Ιταλια διπλα ειναι και η Γερμανια ενα τσιγαρο δρομος, για οσους θελουν τα λεφτα στο χερι.

    6. Αφου τους ταιζουν οι εκαστοτε διοικησεις, πως θες να φυγουν?

    7. Και κεκλεισμενων των θυρων, ακομα καλυτερα.

    8. Ποσως με ενδιαφερει, η Εθνικη ειναι απλως ομαδα μπασκετ με γαλανολευκα. (για μενα παντα, για αλλους ειναι το παν)

    9. Οσο εχεις Βασιλακοπουλο, ονειρο θερινης νυκτος θα μεινει.

    Παλικαρι μου, με το καλο να χαρεις το διαρκειας σου και να αξιωθεις να δεις και εσυ αναλογα ματς με αυτα που ημουν τυχερος να δω εγω και εγινα ετσι Αρειανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Xaxaxa sou emeine i frasi mou Tommygun kai as tin egrapsa kairo prin.Vevaia file Niko sou apadise polly kala o Tommygun sta erwtimata sou.Alla diafwnw se kati.O Sloukas p.x kai genikotera oi daneikoi an tous axiopoihseis gia mia xronia pou tha tous exeis se xalaei diladi na exeis enan paikti pou ypo synthikes idiokthsias den paizei na ton apoktiseis pros to paron,na kaneis ti douleia sou na vgeis Eyrwpi kai me ta fraga tis prokrishs na fereis meta paiktes?To thema einai gt na paizoun ayta ta paiktakia styl mottola raitsevic ktl kai na mn paizoun o mourtos o xrysikopoulos ktl.Aytoi einai i periousia tou Ari.Ton opoio(eilikrina sto lew)ton thelw dynato gt kai gw variemai na vlepw ,mexri ta play-off 2 mats me vazelo gt xerw oti sta alla tha kanw parti.Kai me ton adagwnismo dynamwnei to prwtathlima ayto einai to provlima tou prwtathlimatos mas oi terasties apostaseis metaxy isxyrwn-analwsimwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Tommygun,ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ Σ/Κ ΣΤΟ ΠΑΛΕ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΑ ΕΜΠΝΕΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ..(κατι αντιστοιχο με την ποδοσφαιρικη ομαδα).ΤΩΡΑ ΑΝ ΦΕΡΩ ΤΟΣΟ ΓΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ 4ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΤΑ?
    Rodia,συμφωνω εν μερει μαζι σου για τους δανεικους.ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ..ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟΧΟ,ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ,ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΠΛΟΥΣΙΟ,ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΕ ΠΡΟΣΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΜΕΝΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ...????

    *μπορει ο ΑΡΗΣ να γινει εργοστασιο παραγωγης παικτων αλα ΠΑΡΤΙΖΑΝ οχι μονο για να τους ξεπουλα αμεσως ή να να τους διαπραγματευεται με τους αιωνιους για τυχον ανταλλαγματα-δανεικους αλλα και για να στησει αυτη καθ'αυτη την ομαδα??


    ΝΙΚΟΣ,21,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λεβιάθαν
    Διάβαζα σήμερα κάτι που θα δημοσιευτεί στο επόμενο τεύχος του περιοδικού. Να στο συνοψίσω απλά: Ο Παναθηναϊκός (όπως και ο Ολυμπιακός) έχουθν αδυναμίς για ένα απλό λόγο. Οι ομάδες τους κτίστηκαν με βασικό στόχο το ελληνικό πρωτάθλήμα. Αν ο Παναθηναϊκός ήθελε να είναι ανταγωνιστικός στην Ευρώπη θα έπαιρνε ένα ακόμη περιφερειακό. Και οι δύο θέλουν να πάνε στο Φ-4 και ξέροντας ότι εκεί υπάρχει η Μπαρτσελόνα πιστεύουν μόνο στη συγκυρία: Να την πετάξει κάποιος έξω! Αυτό απαντάει πολλές από τις απορίες σου νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Anonymos 1
    Εδώ Φιλιπποκουρουνοδημήτρης, Καρυδοσυριγοκουρούνας, Κουρουνοκαρυδοσυρίγος και ότι άλλο θέλεις...
    Νομίζω ότι προϋπόθεση επιστροφής του Λάζαρου στον ΠΑΟΚ ήταν να φύγει από τον ΠΣΑΚ. Τους λόγους τους κατάλαβαν έστω και μετά από ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ και αφού παραλίγο να το πληρώσουν ακριβά. Επειδή δεν είμαι βρώμικο μυαλό τις κακές διαιτησίες (ενδιάμεσα) δεν τις υπολογίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κυριακή
    Ο Δαμιανίδης τον Λίνο θα τον πουλήσει στο πικ του και στην καλύτερη προσφοφρά. Για την ώρα παίρνει παίκτες για καπάρο και βλέπει. Πάντως αν πόνταρα αυτή τη στιγμή θα πόνταρα και εγώ στον Παναθηναϊκό. Αν και εδώ που τα λέμε έτσι όπως παίζει ο Λίνος δεν βλέπω να καίγονται το καλοκαίρι όλοι να τον πάρουν! Πιο εύκολο βλέπω να πουλήσει τον...Μποχωρίδη και δεν το γράφω για πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Tommygun
    Συγκρίσεις ελεύθερες, σχόλια και κριτική αποδεκτά, ποιήματα οπωσδδήποτε. Μόνο ένα πράγμα δεν αντέχω: Αυτό το μαράζι με το διαρκείας. Δηλαδή δεν μπορώ να υποφέρω την πίκρα σου. Τι να κάνω; Να σου αγοράσω ένα από το υστέρημα μου να είσαι χαρούμενος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. dimitris
    Δηλαδή βαριέσαι επειδή τα...χώνω στον Λάζαρο; Μα αυτό είναι παλιά ιστορία δεν είναι καινούργια και σίγουρα παλαιότερη της διετίας που αγοράζεις το περιοδικό.
    Το περιοδικό αλλάζει όσο μπορεί. Και εμφάνιση και θεματολογία. Κάθε πρόταση πάντως αποδεκτή και συζητήσιμη αν έχεις κάτι στο μυαλό σου. Ούτως ή άλλως οι υπεύθυνοι του περιοδικού πιο πολύ διαβάζουν τα δικά σας τα σχόλια παρά τα όσα γράφω εγώ στο μπλογκ. Εμένα με ακούνε κάθε μέρα στο γραφείο και με έχουν βαρεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. bhoy
    Δική μου αμέλεια να μη γράψω για Β’ και Γ’ εθνική. Από τη στγμή που ο αθλητικός τύπος βολεύει και στριμώχνει το μπάσκετ σε 4-5 σελίδες πλέον εμείς δεν έχουμε ζόρια να ασχοληθούμε πιο πολύ και με τη βάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος
    Η συνέντευξη ήταν όντως δυνατή, ο Συμωνίδης απάντησε σε όλα έστω και σαν πολιτικός καριέρας. Τέλος πάντων το γράφω και την άλλη Τετάρτη ότι αποσύρω και το σχετικό ερώτημα που υπήρχε στη στήλη. Τα ερωτήματα υπάρχουν για κάποιο λόγο και όχι όπως έγραψε κάποιος άλλος γιατί θέλω να γεμίζω το δισέλιδο μου. Μέσα σε 2000 λέξεις αντιπροσωπεύουν....150 λεξούλες αλλά έχουν συγκεκριμένο λόγο ύπαρξης. Οπως και το κκαινούργιο που θα αντικαταστήσει απ΄ αυτή την εβδομάδα το αποσυρθέν.
    Το ξανάγραψα ότι αν καθόμασταν να ασχοληθούμε με το τι λέει ο πρόεδρος Θανάσης όλη την εβδομάδα δεν θα γράφαμε τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς Κουρουνα:

    Καλε κυριε, εγω απλως ευχομαι το παιδι να παει και να γουσταρει και να δει ματσαρες, οπως εγω που εχω δει Τιμσυστεμ με Μαγιερς, Αλμπα Βερολινου με Αλιμπεκοβιτς, Σαραγοσα, Μπενετον με Ουιλιαμς, Κιντερ και αλλες ομαδαρες.Τι να του ευχομουν δηλαδη? Να μην γουσταρει, να μην περασει καλα? Να παει και να βλεπει ματς πονοματο οπως περσυ με τον Πανελληνιο, η να συμβει αυτο που ετυχε πιτσιρικας καποτε σε μενα: πηγαινοντας προς το γηπεδο να τους εχει την εχει δωσει τους μπατσους και να κραζουν οποιον βρουν μπροστα τους, με αποτελεσμα να τα παρει ο πατερας μου και να σκισει την προσκληση που ειχαμε για το Αρης-ΠΑΟ? (τελικο σκορ 57-59 με δυο κολλητα αιρμπολ τριποντα του Αγγελιδη. Αλλος εκτελεστης και αυτος...) Αμαν, εχω την εντυπωση οτι με θεωρεις και πολυ Ντικουδη και με στεναχωρεις. Παπα, τοσο μικροπρεπη με εχεις? Σνιφ, κλαψ, λυγμ. Για να δεις το μεγεθος της στεναχωριας μου, θα σου στειλω ποιημα prive, να δεις ποσο αδικος και σκληρος εισαι σε ενα αρειανοπουλο που το δερνει η μοιρα του (αχεμ, το ξεφτιλισαμε ελαφρως, στοπ).

    Στα σοβαρα τωρα: Καλα βρε κουρουνα, απο ενα παιχνιδι θα κρινουν τον Μποχωριδη? Βεβαια θα μου πεις, περισσοτερο επαιξε ο Παπανικολαου και μου τον εφαγαν? Ρε κενωνια σκαρτη, που καταντησαμε, θαρρεις και ειμαστε ταβερνα και οποιος θελει μπαινει μεσα και παραγγελνει.



    Προς Rontia

    Μην μπερδευεσαι. Ο Ραισεβιτς μου ηρθε 18 χρονων, μεγαλωσε στον Αρη και την φανελα την ματωσε. Μην μου τον συγκρινεις με τον ζελε τον Μοτολα, που φταρνιζοταν ο αντιπαλος σεντερ και τον παρεσυρε το ωστικο κυμα. Απο εκει και περα σιγουρα εχουν ερθει πολλες φορες κιμαδες και εχουν φαει την θεση απο πολυ καλους παικτες. Ο Κουτρουλιας ας πουμε που ειχε περασει ενα φεγγαρι απο μενα, ποσο χειροτερος ηταν απο κατι παναγνωστους που λερωσαν την φανελα φορωντας την? Το ξερω οτι το λες ειλικρινα τα περι ανταγωνισμου, προκυπτει και απο τις αλλες αναρτησεις σου, αλλα μην τα σκαλιζουμε παλι. Εγιναν λαθη και δυστυχως μας πηγαν πολυ πισω.

    Προς Νικο

    Για να γινεις Παρτιζαν θελει πολυ υπομονη, πολυ σχεδιο, πολυ εξειδικευμενο προσωπικο και κυριως να εχεις και μια σχετικη οικονομικη ανεση, για να μην δρας κατω απο καθεστως πανικου. Εαν συνδυασεις ολα αυτα με την γνησια σαλονικιωτικη νοοτροπια "Αρης εισαι, να 'ουμ" και τα υπολοιπα λογια χανονται λογω χρονιας εξαρθρωσης της κατω σιαγονας (παρατηρηστε σαλονικιο οπαδο πως βριζει για να καταλαβετε τι εννοω), καταλαβαινεις οτι οι συνθηκες γιοκ ευνοουν την αναπτυξη ενος τετοιου μοντελου. Δυο τυποι σαλονικιων γκρινιαζουν περισσοτερο: ο ποδοσφαιρικος Παοκτσης και ο μπασκετικος Αρειανος. Και οι δυο, καιτοι διαφορετικη ομαδα, εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα: δεν θελουν/δεν μπορουν να προσαρμοστουν στα δεδομενα των καιρων. Ουτε ο Γκαλης μπορει να ξαναμπει στο Παλε, ουτε ο Κουδας να οργωσει και παλι την Τουμπα.

    Παντως τωρα που το ξανασκεφτομαι, περισσοτερες φορες σε θεματα μπασκετ εχω μαλωσει με Αρειανους, παρα με οπαδους αλλων ομαδων. Ετσι ειναι ομως. Τα προβατα που βγαινουν απο την στανη τα τρωει ο λυκος. Τα προβατα που μενουν στην στανη και τα αρμεγει και τα τρωει ο τσομπανης στο τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. prospatheis na peiseis ton kosmo re kourouna alla i skepsi sou exei toso megala kena logikis san ta touvla pou sas rixnoun sto oaka kai to sef kai pali tous glifete.
    re kourouna o lazos 4 xronia pou nai proedros oi ipoloipoi pou nai ston psak den to piran xabari oti einai prosopiko to thema?kai afou den ton piran xabari opos les (giati me psifous evgaine proedros o lazos oxi opos i stinetai i klirosi tou kipellou px kai milia den vgazei kaneis) giati na vgaloun tora kapoion pou tha palepsei gia ta simferonta tous (afou o lazos den palepse)

    ektos ama i psifos paei analoga me tis epitixies pou exei kapoios me tin ethniki oste na diakrinetai se ''simantiko'' kai ''asimanto''.tote mallon i meiopsifia ekane oti ithele afou oi simantikoi paiktes itan enantion tou.kai iper tou vasilia.tixaio?

    fimes lene oti tha vgei to paidi apo tin karditsa.gia na kerdisei leei auta ta vasika pou zitaei o psak tha ftasei mexri ta akra.mexri leei kai anakoinosi borei na vgalei kata tou vasilia.sovara,tora pou anoikse o dromos tha vgei kaneis ''simantikos''paiktis brosta?i den exoun xrono apo to polli clubbing?

    episis den asxoleisai me to ti leei o proedros thanasis alla to ti elege kai ekane kai pos epaize o lazos evriskes xrono na anevazeis kathe mera keimeno sto blog?e?ase tora min ton stenaxorisoume to pokemon kai parei ta ekatommyria tou kai figei kai ti tha kanoume se autin tin xora?min figei kai rimaksoume

    kleinontas na po oti toulaxiston o lazos eixe ta @@ na vgei eponima brosta me entelos lathos tropo sigoura alla na paei kontra se autous pou diorizontai kai den psifizontai kai na tolmisei na kiriksei apergia (pragma apagoreumeno se autin tin xora.alloste den exoume ftasei akoma sto pato gia na dikaiologei auto mia apergia.den paizoun anasfalistoi kai stin a1).oute piso apo nickname kriftike pote oute piso apo mia stili oute piso apo ena anonimo blog pou anevaze kathe mera keimena eironeuomeno akoma kai to stil paixnidiou tou.kobleks ateleioto leme kai kirios anonimo.xaxa

    pros kourouna
    me ektimisi
    anonimos

    yg tha xei poli gelio meta apo liga xronia i istoria na grapsei oti o lazos den katevike me kanena komma kai oti o bourousis i o diamantidis (tixaia ta onomata) diadextikan ton polithesiti filipou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Anonymos
    Για ότι γράφεις έχω απαντήσει είτε σε άλλα σχόλια, είτε σε άλλα ποστ. Το τι θα γράψει η ιστορία άσε να το γράψει πρώτα, να είμαστε καλά όλοι και έχουμε χρόνο να το σχολιάσουμε.
    Δύο παρατηρήσεις: Στο μπλογκ γράφω και αφιλοκερδώς και όποτε θέλω. Δεν είναι επαγγελματική υποχρέωση. Αν κρίνω ότι υπάρχουν θέματα ή έχω όρεξη μπορεί να γράψω και τρεις φορές ή μια φορά στις τρεις μέρες. Δώσε μου το δικαίωμα της επιλογής σε κάτι που το κάνω για το κέφι μου. Και ας το κάνω με λάθος τρόπο.
    Υπάρχουν διάφορες διαβαθμίσεις στο θέμα της υπογραφής. Πίσω μου βρίσκεται ένα περιοδικό και μια εκδοτική εταιρεία. Εσύ λες ότι είμαι ανώνυμος αλλά να σου εξηγήσω απλά ότι μετά από έξι χρόνια εβδομαδιαίας παρουσίας και όχι με εμφανίσεις φωτοβολίδας ή κομήτη είμαι ψευδώνυμος ή κρυπτώνυμος. Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις τη διαφορά. Δεν με καλύπτει τίποτε και κανένας παρά μόνο αυτά που γράφω και αυτά που απαντάω. Εκτός των άλλων δεν υπάρχει και ανωνυμία στο διαδίκτυο, αυτό το πιστεύουν οι αφελείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Φιλιππε... :)...δε σου γραφω σημερα τιποτα ουτε για Θανασηδες ουτε για Λαζο γιατι απλα το σαπιο συστημα των -οπουλων(βαλε μπροστα οτι θες) ξαναμιλησε και σ αυτη τη προσπαθεια για κατι καλυτερο...μπορεις να χαιρεσαι..σου γραφω για να δηλωσω fun της ΤΣΣΚΑ...το πιο πληρες ροστερ με τη Μπαρτσα κι αν δε τραυματιστει κανεις βλεπω τη κουπα να γιορταζεται με βοτκα φετος...ο Γκορντον ειναι μακραν ο πιο ΝΒΑ παικτης της Ευρωπης αυτη τη στιγμη και ειναι μεγαλοι βλακες οι δυο μεγαλοι που δε τον κυνηγησαν,ειδικα ο ΠΑΟ καλυπτε τον απεργοσπαστη ΚΙLL χαλαρα..και απορια..ο Βουισιτς δεν εμαθε τιποτα στον Ολυμπιακό?sorry κιολας αλλα τα ποδια του Νεστεροβιτς μου φαινεται κανουν μονο για να σηκωθει απο τη καρεκλα...οχι να αντεξει παιχνιδι με πλατη κανενος σεντερ θηριου...ολο βημα πισω πισω ειναι ...ο ΟΣΦΠ παλι ξεβρακωτος κατω απο τη ρακετα...εκτος κι αν ο Μπουρου τωρα που δεν εκανε απεργια και βρηκε περισσοτερο χρονο εγινε καθαροαιμο πενταρι...x)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Νομιζω ειναι καιρος να αφησουμε τους ΠΣΑΚαιους και να ασχοληθουμε με τα σοβαρα θεματα. Εκλεισε και επισημα ο Αιβερσον στην Μπεσικτας. Καιτοι αγαπημενος μου παικτης, προβλεπω οτι μεσα σε ενα τριμηνο θα τα κανει ρημαδιο. Δυστυχως οι τουρκοι τον εφεραν στην χειροτερη δυνατη στιγμη και πολυ φοβαμαι οτι θα παρακολουθησω την αποδομηση ενος ακομα ειδωλου...Καλλιο να πηγαινε Κινα να εβρισκε τον αλλο τροφιμο του Δρομοκαιτιου, τον Μαρμπουρι.

    Κουρουνα, εσυ τι λες? Πως την κοβεις αυτην την μεταγραφη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. και για να συμπληρωσω Φιλιππε http://www.youtube.com/watch?v=Zwx
    μπορει να ενδιαφερει καποιους φιλους αυτο το παιχνιδακι...καλη χρονοχασουρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @ anwnymos
    plhrhs omada me ton bykov kai ligo apo holden sto 1, kai sokolov-marianovic sto 5 den yparxei. vevaia an gyrisoun khryapa kai kaun 8a beltiw8ei ki allo, kai pali omws.. gia gordon dikio exeis, an kai pisteuw oti o pio nba paixths sthn eurwph einai o nicholas pou den astoxei me tipota. twra gia osfp, oso talaipwrhmenos kai na einai o rasho, omada me auton kai ton mpouroush sto 5 3evrakwth den th les.. 8a dei3ei o xronos omws. oi center 8hria sthn eurwph pou einai? ektos apo memonomenes periptwseis (maric,sofo,jawai) kamia omada den exei gemath front line sto 5, ektos fysika apo thn barcelona.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. sto thema tis cska exw tin idia apopsi me pano .. mpazei ligo sto 1 kai poli sto 5... ( asxeto me tin bamberg kai kapoios asxetos katalavaine tis tripi tou olimpiakou sto 4 ) irtha apo patra kai piga extes gipedo meta apo kairo :D dn perimena ton panathinaiko me toses prosarmoges na apodwsei apo twra... fetos oles oi metagrafes einai ousia.. o kaimakoglous dinei energeia stin amina kai epithetika einai aksioprepestatos.. o sato enas poli kalos athlitis rebounder-amyntikos pou einai kai skorer.. o vougioukas tha voithisei... o maric tha ekselixtei ston agapimeno mou paixti.. akrivws to stil psilou pou mou aresei nevrikos-dinatos kai to vasikotero pidaei se ola ta rebound eite afta einai epithetika eite amintika... o gordon poli kalos paixtis alla oute egw ton ithela ston panathinaiko oute o zots... exoume enan nicholas mas ftanei kai einai yperarketos... ( gia mena sto simera o drew einai o pio oloklirwmenos paixtis stin evrwpi... ) allwste dn nmzei oti mporei na prosarmostei o gordon.. extes eida enan paixti na pairnei tin mpala kai na tin petaei .. allo oti mpikan ola.. afta ta ekane kai o domerkant... pano me maric batiste vougiouka tsartsari dn tin les gemati mia front line?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τον Γκορντον τον ειχα παρακολουθησει σε λιγα παιχνιδια με την Τσιμπονα εντος συνορων (ευλογημενο rojadirecta). Εκει ειδα δυο πραγματα:
    1. Τα εβαζε κυριολεκτικα απο παντου, μιλαμε για τρελο βρωμοχερο 2. Δεν επαιζε αμυνα ουτε με πριμ.
    Με τετοιον παικτη ουτε ο Ομπραντοβιτς ουτε ο Ιβκοβιτς θα μπορουσαν να συννενοηθουν. Τα ιδια περιπου ειδα και στον αγωνα με τον ΠΑΟ. Ωστοσο εγω δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο απομακρυνε η ΤΣΣΚΑ τον προπονητης της προηγουμενη σαιζον. Αλλο μεγεθος η ΤΣΣΚΑ, αλλο η Παρτιζαν και ο Βουγιοσεβιτς δεν ξερω πως θα μπορεσει να χειριστει αυτην την πιεση. Ιδωμεν, αλλωστε ο σερβος μου ειναι εξαιρετικα συμπαθης και θελω να πετυχει, αλλα εχει βεβαρημενο παρελθον. Παντως να θυμομαστε οτι αυτη ακριβως ειναι η διαφορα του μπομπερ απο τον χτιστη: οταν σηκωνεται να σουταρει, ματωνει το πλεχτο.

    Ο Μαριανοβιτς κεριδζει ποντους μονο και μονο γιατι δεν ειναι τελειως κουτσουρο, με βαση το υψος του. Ωστοσο δεν ειναι πια και το παιδι θαυμα που μας εχουν φαει τα αυτια οι ειδικοι. Να μην μιλησω παλι για το ποσοι παιχτες του κοντινου παρελθοντος θα τον ειχαν οδηγησει σε απανωτους εμετους. Εχει βεβαια δρομο μπροστα του αλλα ελεος.

    Ο Μαριτς μου εκανε πολυ καλη εντυπωση, εστω κι αν ειμαι δηλωμενος οπαδος του Πεκοβιτς, ακριβως διοτι ο Μαριτς ειναι πιο ψημενος μπασκετικα και δεν ειναι τοσο "ωμος" οσο το μαυροβουνιο αρκουδι. Ωστοσο Δημητρη, ετσι πως παιζουν οι Καλαθης- Τεπιτς (μαπα το καρπουζι Ζελικο) θα χρειαστεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ εναν κοντο ακομα. Το κακο ειναι οτι δυσκολα μπορεις να βρεις κοντους της προκοπης τετοιον καιρο, μια και αυτες τις μεταγραφες τις κλεινεις νωρις ο καλοκαιρι.

    Ο Ολυμπιακος εμενα μου εδωσε την εντυπωση οτι η υποτιμησε την Μπαμπεργκ και μετα οταν ειδε οτι δεν ψοφανε, μπλοκαρε. Απαραδεχτος παλι ο Τεοντοσιτς, ο οποιος ειναι για πολλες μπατσες. Αμα ηθελε να ειναι ο σταρ, ας πηγαινε να μαθει τενις. Αμαν πια αυτη η νοοτροπια να γινει ηρωας με το ζορι.

    Για το 4 ισυχει αυτο που ειπα σχετικα με τον κοντο στον ΠΑΟ. Τωρα δυσκολα να βρεις παικτη που να μπορει να βασταξει σε τοσο ψηλο επιπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Tommy nomizw ortha epraxe o obradovic eipe tha dwsw sta 2 agoura kai kateme yperektimhmena paidakia(eidika o Kalathis)eykaria na paixoun polly na doume telika an axizoun i oxi xwris na kryvontai se 10 lepta to paixnidi apo fetos tha fanei an kai ti epipedou paiktes einai.Twra gia ton Milos den katalavainw to menos traymatias itan to paidi kai epaixe me ena podi.To xerei pws einai o hgeths ston asso,xerei pws einai apo tous kalyterous point-guard stin Eyrwpi,exei ton Douda pou tou exei dwsei ta kleidia tis omadas.Egw tetoious paiktes goustarw me arxidia.Kai aytoi oi paiktes einai pada dikopo maxairi.Gia to 4 koita na deis kai gw tha ithela enan paixti styl anderen alla ti na kanoume.O Nilsen tha anevei logika an kai emena apo tin arxi den m polyarese,mou fainetai ligos opws ton eida kai perysi kai sto mundobasket.Thelw kai tin adikeimenikh sou gnwmi Kourouna(oxi Filippo,lyphtheite me re paidia)kai sto mats me bamberg den epaixe o mayrokefalidhs pou pistevw tha kanei super xronia.Perimwnw vasika na dw tin exelixi Papanikolaou-Kesel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. stous kontous yparxei keno ontws alla egw perimenw polla pragmata apton kalathi.. thelei douleia se sout kai amina... paixti tis klasis tou spanouli dn mporeis na vreis opote me enan kecman se nea ekdosi tha volevomoun.. gia na min pw oti leipei enas loucas... gia ton sato den eipes tipota tommygun kai me stenaxwreis... rodia ton kalathi ton eixa dei sxedon se olous tou tous agwnes stin teleftaia xronia sto ncaa giafto kai perimenw polla... mallon den eixes dei ti ekane ekei ... to thema einai oti to dinato simeio tou einai to transition kai o panathinaikos proxtes evgale 3 aifnidiasmous nomizw se olo ton agwna...o teodosic exei arxidia to paradexomai alla arxidia exei kai o nicholas kai den thimamai na exei kapsei ton panathinaiko se kapoia vradia.. sinepws afto pou les oti einai dikopo maxairi den to dexomai.. tous megalous paixtes aptous aptous poli kalous paixtes tous ksexwrizeis stin kaki tous vradia..o megalos tha kerdisei oti perissotero mporei aptous simpaiktes tou kai tha to parei apofasi oti den tou vgike px to sout .. tha ta doume ola stin poreia.. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μενος εχω μονο για τον υπουργο οικονομιας και τον Παγκαλο, για παικτη δεν εχω. Αλλο παικτης μ' @@ κι αλλο παικτης να μου κανει την ομαδα &@^5. Ο play maker, οπως και ο καθε παικτης για τα δικα μου δεδομενα, μπορει να εχει επιθετικα μια κακη βραδια. Ανθρωπινο ειναι. Δεν γινεται ομως την δικια του κακη ημερα να την πληρωνει η ομαδα. Εχει γινει ουκ ολιγες φορες στο παρελθον και φοβαμαι οτι θα συνεχισει να γινεται. Απο εκει και περα αρμοδιος ειναι ο Ιβκοβιτς, ο οποιος προφανως ξερει παραπανω απο εμενα και πως θα τον χειριστει και πως θα τον βαλει να παιξει το μπασκετ που ξερει.

    ΥΓ: Οι κυβερνησεις πεφτουνε, αλλα εγω σαν Αρης να κρατησω μια διψηφια διαφορα δεν γινεται. Παλι καλα δηλαδη που με βασταει ο Πιρς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ω Δημητρη που σε στεναχωρησα, για τον Σατο δεν εχω τιποτα να πω, διοτι οπως λεει και η διαφημιση "Πιτσος= Εμπιστοσυνη". Ουτε χρονο προσαρμογης ουτε τιποτα, μπαινει, παιζει και σε κλεινει το σπιτακι. Αν ειχε φερει ο ΠΑΟ και εναν παικτη ακομα (π.χ Μακ Καλεμπ), θεωρω οτι θα παλευε για κατι καλυτερο.

    Για τον Καλαθη θα μου επιτρεψεις να πω οτι δεν μπορω να τον αξιολογησω για την πορεια του στο NCAA, διοτι στο συγκεκριμενο πρωταθλημα συνηθως χαζευω τις ομαδες παρα μεμονωμενους παικτες. Ωστοσο για μενα αρχισε να μην αποτελει κριτηριο μια καλη παρουσια στο κολεγιακο πρωταθλημα, διοτι εχω δει τα τελευταια δυο τρια χρονια καποιες περιπτωσεις που στα χαρτια ηταν ταμαμ, στο γηπεδο να βγαινουν μαπα. Ωστοσο εγω δεχομαι να δωσω παραταση στον Καλαθη, αλλα ο Τεπιτς δεν νομιζω οτι μπορει να ανταπεξελθει στο επιπεδο του ΠΑΟ.

    Ασχετοι ολοι σας, εγω ξερω ποιος ειναι η κουρουνα: ειναι ο Καραγεωργιου του Εργοτελη. Γι' αυτο συνεχεια τον αποβαλλουν απο τα παιχνιδια του Εργοτελη, ειναι πιεσμενος ο ανθρωπος που κραταει την ανωνυμια του στο διαδυκτιο και ξεσπαει στους αγωνες της ομαδας του. Δραμα παιδια σας λεω ζει ο ανθρωπος, να τα σεβεστε αυτα.

    (Ε, ναι ειπα και εγω να γραψω την μπουρδα μου. Οι αλλοι δηλαδη που λενε για τον υπνο-Συριγο καλυτεροι ειναι?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Xaxa egw xerw poios einai alla den lew.Kai den exei sxesi me tis malakies pou exoun graftei.Edaxei thelei o anthrwpos anwnymia gia na grafei oti tou katevei kai na mn kindynevei apo miniseis.Den einai kako adithetws vlepw oti me ton kairo xanei to tharos tou paliotera egrafe me pio polly thrasos kai kouragio twra ta psilomasaei(se porwsa twra elpizw)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Rodia
    Κάνεις το λάθος που κάνουν όλοι. Φυλακή μπορεί να πάει ο οποιοσδήποτε. Δεν υπάρχει ανωνυμία. Μια αγωγούλα και σπάει το IP σε χρόνο μηδέν. Οσο για το περιοδικό έχει υπεύθυνο σύμφωνα με το νόμο. Το να γράφεις προσεκτικά και να λες ότι θέλεις να πεις δεν έχει να κάνει με τον φόβο ή την ανωνυμία. Είναι ζήτημα αρχής. Η ανωνυμία εξυπηρετεί ένα απλό λόγο: Δημιουργεί μια καινούργια περσόνα. Αν το δισέλιδο μου δεν είχε υπογραφή αλλά (εντελώς τυχαία και λόγω συνηθισμένου επιθέτου) Κώστας...Παπαδόπουλος θα το διάβαζαν λιγότεροι. Να είσαι σίγουρος. Η δημιουργία της κουρούνας είναι ένα απλό ωραίο τρίκ χώρια που η μάσκα προσδίδει και το απαιτούμενο μυστήριο. ‘Πάντως δεν έχει σχέση με αυτό που λες, είναι εντελώς άσχετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Nai to exw katalavei to trik pou les to exw sxoliasei kiolas sto parelthon,to mysthrio poulaei.Twra ta nomika ta xereis kalitera apo mena;)wra gia tin apokalipsi loipon:I Kourouna einai o Vyrwn Polydwras.Den einai tyxaio loipon pou otan emfanistike i sthlh exafanistike o apogonos tou Dhmosthenh.Exallou etsi exigeitai to menos me G.R.S.Diekdikei ti thesi tou sti N.D!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Κατσε ρε Rodia, μην τον βριζεις ετσι τον ανθρωπο. Ακου Πολυδωρας να πουμε. Αυτος δηλαδη σε προσβαλε και του μιλησες ετσι? Παπαπα, πιπερι.

    Λοιπον πηρα το αφιερωμα του περιοδικου για την Ευρωλιγκα (για την Ελληνολιγδα θα το σκεφτω αρκουντως, μετα τον πονοματο που επαθα με τον Πανελληνιο) και μεταφερω τα εξης.

    Καταρχας να ξεκινησω οτι μετρο συγκρισης μου ειναι το αντιστοιχο αφιερωμα της αθλητικης εφημεριδος "Εξεδρα", το οποιο θεωρησα πολυ καλο.

    Υπερ Allstar:

    1. Η προβλεψη σχετικα με το ποσες πιθανοτητες εχει να παει η καθε ομαδα στον Φ4 της Βαρκελωνης.

    2. Η αναφορα του ιστορικου αγωνων που εχει καθε ομαδα με τους αντιπαλους τις στον ομιλο. (βολευει και εμας που βγαζουμε κανα φραγκο απο το στοιχημα)

    3. Συμμαζεμενη και ευκολη στο ματι η ενημερωση για την καθε ομαδα, αφου ολοι οι πινακες ειναι αρμονικα τοποθετημενοι και ξεκουραστοι στην αναγνωση.

    4. Το αναλυτικο πινακακι με την πορεια που θα ακολουθησουν οι ομαδες μεχρι να φτασουν στην πηγη.

    5. Καποιες εξυπνες στηλες (τριπλοι πρακτορες, ποιοι το σηκωσαν με διαφορετικες ομαδες).

    Κατα:

    1. Πουθενα δεν γινεται αναφορα για το ποιοι παικτες εφυγαν απο τις ομαδες τους, με αποτελεσμα να μην εχει ο αναγνωστης μια πρωτη εικονα κατα ποσο δυναμωσαν η οχι οι ομαδες. Π.χ Ρομα με Ντασιτς και Σμιθ δεν μου φαινεται και τοσο αποδυναμωμενη.

    2. Δεν υπαρχει συνεντευξη καποιων απο τους πρωταγωνιστες των ομιλων, ειτε ειναι προπονητης ειτε ειναι παικτης.

    3. Καλα τα επι μερους αφιερωματα στην ιστορια του Φ4 οπως πρωτοι σκορερς και λοιπα, αλλα λογω της μικρης γραμματοσειρας και επειδη ειναι και πιεσμενα (ανυπαρκτο κενο μεταξυ των γραμμων) μου βγηκαν τα ματια και για να τα διαβασω κοντεψα να φερω το περιοδικο στην μυτη μου.

    4. Δεν υπηρχαν στατιστικα στοιχεια σχετικα με την πορεια των ομαδων την προηγουμενη σαιζον, για να ξερουμε σε τι περιπου νερα κινηθηκαν οι ομαδες.

    Και δυο αποριες:

    1. Γιατι τα ερωτηματικα δεν θεωρουνται ως - για να υπαρξει η αναλογη αντιστοιχια στα συν?

    2. Να υποθεσω οτι ηταν οικονομικοι οι λογοι που βγηκε σε μεγεθος Βιπερ το αφιερωμα (αυτο βεβαια ειναι καθαρα θεμα γουστου)

    Προσωπικα συνιστω το αφιερωμα, εφοσον δεν εχετε παρει καποιον αλλο οδηγο της Ευρωλιγκας, η θελετε να εχετε μια δευτερη γνωμη πανω στα τεκταινομενα αυτης. Allstar-Εξεδρα 1-2 στο 90'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Από αυτά θέλω να σταθώ στη καλή εμφάνηση του Χατζηβρέττα που για πρώτη φορά τον είδα να είναι εύστοχος,μυαλομένος και να μη κολάει την μπάλα κάτι που μπορεί να έχει και με το ότι στην επίθεση έπαιζε από πλάγια.

    Το περίεργο είναι πως ο Ντάνστον ήταν χειρότερος από τον Τσαιρέλη
    και ο Πιρς δυστυχως δε φαίνεται να ξεχωρίζει ιδιαίτερα από τους Κουμπούρα, Σλούκα, Χατζηβρέττα, Χαραλαμπίδη...
    οπότε η ομάδα είναι σαν να παίζει χωρίς τους δύο Αμερικάνους της μιας και δε μπορούν να κάνουν καμία διαφορά και πολλές φορές είναι και αρνητικοί.

    Ο Τάκερ είναι μια σκάλα καλυτερος από όλους τους άλλους παίχτες και ακόμα και σε μια μέτρια μέρα όπως χτες κατάφερε να βάλει 15 πόντους (αρκετά θεαματικούς) να πάρει 6 ριμπάουντ αλλά και να δώσει πολλές μάχες σε άμυνα και επίθεση!

    Από τα περίεργα για εμένα είναι η μη χρησιμοποίηση του Λίνου (μιας και δεν αναφέρθηκε τραυματισμός) και του Σκορδίλη που ακούγεται πως δε παίζει για να μπορέσει να παίξει σε μια άλλη ομάδα της Α1.

    Κουμπούρας, Σλούκας, Χαραλαμπίδης δε μου άρεσαν ειδικά στην επίθεση και φάνηκε ένα τεράστιο κενό στο τρανζίστιον που φενόταν να μην αντέχουμε την πίεση και να περνάμε αρκετά αργά το κέντρο όταν γινόταν αυτό.

    Στους ψηλούς ο Μπορόβνιακ προσπάθησε αλλά σίγουρα δεν είναι ο παίχτης που θα κάνει την διαφορά
    ο Ταπούτος επιθετικά δεν μπήκε στο παιχνίδι μιας και τα τρίποντα δε του βγηκαν και δε τροφοδοτηθηκε καλά κάτω από το καλάθι. Μάζεψε όμως αρκετά ριμπάουντ.

    Το πρόβλημα της ομάδος συνεχίζουν να είναι δύο :πρώτον ο ψηλός που θα πάρει την μπάλα κάτω από το καλάθι και με πλάτη στο 1-1 θα σκοράρει ή θα τραβηξει παίχτες πάνω του και θα μοιράσει το παιχνίδι. Έτσι αναγκαζόμαστε να παίζουμε (όπως και πέρσι) με την περιφέρεια. Η διαφορά με την περσινή χρονιά είναι πως φέτος έχουμε καλυτερους παίχτες στην διεισδηση και δεν παίζουμε μόνο με τρίποντα όμως κάθε φορά που η αντίπαλη άμυνα κλείνει τους διαδρόμους έχουμε πρόβληματα. Δε θα έχουμε κάθε φορά την τύχη ο Χατζηβρέττας και ο κάθε Χατζηβρέττας να σκοράρει συνεχόμενα τρίποντα στα κρίσημα σημεία. Το επιθετικό μας πρόβλημα έχει αντίκτυπο και στην άμυνα μας μιας και μετά από λάθη στην επίθεση μακρινά σουτ και αδυναμία στο να τους ζορισουμε στο ριμπάουντ δεχτηκαμε 8/15 αιφνιδιασμούς

    Το άλλο πρόβλημα όπως είπα είναι στο τρανζίσιον και στην οργάνωση όπου δεν υπάρχει καθορισμένος ρόλος ακομα και κάναμε αρκετά λάθη ή παραλίγο να κάνουμε λάθη στο πέρασμα της μπάλας από την μια μπασκέτα στην άλλη. Ακόμα δεν έχουμε τον παίχτη που θα κρατήσει την μπάλα όταν καίει και θα οργανώσει σωστά την επίθεση. Φυσικά δε μιλάω για παίχτη όπως ο Γιασκεβίτσιους που θα βομβαρδίζει από τα 8 μέτρα ούτε και έναν σαν τον Κλαρκ που θα κρατάει 20 δεύτερα την μπάλα στα χέρια του.

    Τα προβλήματα αυτά έως ένα σημείο δε φαίνονται και καλυπτονται από το βάθος πάγκου και τους πολυθεσιτες παίχτες και το ότι είναι ισάξιοι μεταξύ τους. Όμως όσο εύκολα μπορεί αυτό να μας σώσει σε κάποια παιχνίδια έτσι μπορεί να μας σκοτώσει.

    Σε γενικές γραμμές αν δεθει το σύνολο της περιφέρειας και σταθεροποιηθούν όλοι οι περιφερειακοί σε ένα ποσοστό πάνω από το 35-40% στο τρίποντο (ως σύνολο) και λύσουμε το πρόβλημα με το τρανζίσιον (π.χ. με σκριν ψηλών) και τέλος βάλουμε έναν σέντερ που να μπορεί να παίξει με πλάτη και να τελειώσει φάσεις τότε θα καθαρίζουμε σχετικά εύκολα τα παιχνίδια τέτοιου επιπέδου.

    Σίγουρα το επίπεδο θα φανεί στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που έχει καλυτερη ομάδα από τον Πανελλήνιο και ποιο δεμένη-δουλεμένη.

    ΝΙΚΟΣ,21,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλυτερη αναλυση Νικολα μου δεν νομιζω οτι θα μπορουσα να διαβασω. Χαιρομαι να διαβαζω τετοια κειμενα, μια και εμενα αν με ακουσεις να προσπαθω να εξηγησω συστηματα, ειναι σαν να ακους τον Αλεφαντο να μαθαινει ξενη γλωσσα.

    Οσον αφορα τον Πιρς, θα διαφωνησω μαζι σου. Εγω νομιζω οτι μπορει να προσφερει αλλα η αποκτηση του Σλουκα ουσιαστικα τον ακυρωνει. Παντως εγω νομιζω αν εμενε θα ειχε να προσφερει, αλλα αφου λογικα θα θυσιαστει για να παρουμε κανα ψηλο (ο Κενταλ ακομα ελευθερος ειναι, γκουχ), ας παει και το παλιαμπελο. Οσον αφορα τον Ντανστον, ειναι (μετα συγχωρησεως) χεστον κι αστον. Να χαρω σκαουτιγκ το γκαρσονι.

    Εμενα παντως χτες εμενα με ενοχλησε η αγωνιστικη απειθαρχια, με πολλα σουτ κουτουρου και βεβιασμενα, καθως και αρκετα αμυντικα κενα, τα οποια ευτυχως εξαφανιστηκαν στο τελευταιο δεκαλεπτο. Ωστοσο για καποιον περιεργο, παικτες αλλαζουν, προπονητες αλλαζουν αλλα το πνευμα του Ματσον που εξαφανιζει διαφορες αμετακινητο. Δυστυχως πιστευω οτι το ντερμπυ με τον ΠΑΟΚ ερχεται σε αβολη στιγμη, αλλα απο την αλλη "when the going gets tough, the tough get going", οπως θα ελεγε και ο Σκουνταρος. Παντως χτες ο Καλαφας ειπε 2 πραγματα που μου εμειναν, ενα σωστο και κατι που μου ακουστηκε καπως: το οτι ο Αρης δεν εχει καθαρο τεσσαρι, αφου ουτε ο Ταπουτος ειναι, ουτε ο Τακερ και το αλλο οτι ο Αρης εκανε προταση για Βαν Ντερ Σπιγκελ(!) Ρε μπας να γινει κανα θαμα και απο εκει που ειμαστε ξεβρακωτοι, να φορεσουμε και παπιγιον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Tommygun OYTE ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΙΡΣ.ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ(ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ) ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΣ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ...

    *Ο ΝΤΡΟΥΓΚΕΡ ΛΕΕΙ ΘΕΛΕΙ ΣΟΥΤΕΡ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝΑΖΗΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΚΟ ΛΕΕΙ.
    *ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΨΗΛΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ..ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΝΤΥΜΕΝΝΑ ΞΥΛΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΨΗΛΟΣ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΤΑΚΕΡ ΕΚΕΙ..

    ΝΙΚΟΣ,21,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Tommygun οι βολες και τα σουτ ειναι θεμα προπονησης ατομικης ,μετα την προπονηση την ομαδικη να κατσει ο καθενας να ριχνει απο 1000 σουτ καθε μερα για να εχει αξιοπρεπη ποσοστα ανω τον 80% στις βολες και πανω απο 40% στα τριποντα.Τοσα πληρωνονται...Οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα..

    ΝΙΚΟΣ,21,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Tommygun
    Σχετικά με τα κατά που γράφεις μια συνολική απάντηση. Ο οδηγός έχει ένα συγκεκριμένο εύρος σελίδων και μέσα εκεί προσπαθούμε να χωρέσει οτιδήποτε πιο χρηστικό γίνεται για να τον έχει κάποιος στα χέρια του όλη τη χρονιά. Αν και με τις αλλαγές παικτών μετά την πρώτη φάση ορισμένα πράγματα είναι ξεπερασμένα αλλά αυτή΄είναι η Ευρωλίγκα. Το σχήμα έχει να κάνει καθαρά με τη βιβλιοδεσία. Μπορούσαμε να το βγάλουμε σε σχήμα περιοδικού και με λιγότερες σελίδες αλλά έχουμε τη ματαιοδοξία να μένει και στις βιβλιοθήκες των αναγνωστών μας σαν ένα αυτόνομο έντυπο και όχι κάτι με καρφίτσα που θα θύμιζε ένα δεύτερο περιοδικό. Εξ αρχής από την πρώτη χρονιά αυτό το σχήμα είχαν οι οδηγοί μας.
    Μπορούσαμε να βάλουμε όσα σωστά λες ότι λείπουν. Αλλά μην ξεχνάς ότι με τα 2 ευρώ έξτρα καλύπτονται ίσα ίσα τα έξοδα εκτύπωσης και το έξτρα ποσοστό του πρακτορείου διανομής. Ο στόχος μας με τις έξτρα εκδόσεις που κάνουμε είναι να μας γνωρίσουν άνθρωποι που δεν παίρνουν σε μόνιμη βάση το περιοδικό και να μείνουν στην παρέα. Με σένα από ότι κατάλαβα δεν το καταφέραμε αλλά δεν πειράζει του χρόνου θα το πετύχουμε!
    Για την έλλειψη των συνεντέυξεων να σου επισημάνω κάτι: Το All Star δεν είναι αθλητική εφημερίδα που κάθε μέρα βάζει 4-5 όλες κι όλες σελιδούλες για το μπάσκετ. Κάθε εβδομάδα υπάρχουν συνεντεύξεις ή παρουσιάσεις σχετικές με την Ευρωλίγκα. Οπότε δεν βαραίνουμε τον οδηγό με πράγματα που ο τακτικός αναγνώστης θα βρίσκει στη διάρκεια της σεζόν στο περιοδικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Rodia
    Τα όσα τράβηξε ο ήρωας του Ντοστογιέφσκι θα είναι αστεία μπροστά σε όσα κινδυνεύεις να πάθεις αν με ταυτίσεις ξανά με πολιτικό! Οποιονδήποτε πολιτικό! Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Καλύτερα πες μου ότι είμαι ο Γιωργάκης Ράμπο Σιγάλας! Πιο εύκολα θα το...καταπιώ... (Μην πάρεις στα σοαβαρά το απειλητικό ύφος αλλά πάρε πολύ στα σοβαρά την απέχθεια μου για τους έλληνες πολιτικούς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Προς Κουρουνα:

    Μαλλον θα σπαραξεις απο το γελιο αλλα κανω εναν απλο συλλογισμο: οι οδηγοι δεν ειναι για τους τακτικους αναγνωστες, οι οποιοι τα ακουμπαν ανελλιπως, μια που το διευρο παιζει να δουλεψει αποτρεπτικα για αυτους που δεν εχουν σχεση με το περιοδικο? Συνηθως οι αλεξιπτωτιστες θα δουν κατι πολυ συγκεκριμενο για να παρουν το περιοδικο. Η ως συνηθως κανω λαθος?

    Ματαιοδοξια δεν ειναι αυτο που λες, προσδοκια ειναι, διοτι ριξατε δουλεια στο ενθετο και καλα κανετε. Ας μιλησει ομως και καποιος που το πηρε να μας πει την γνωμη του, να εχει κι ο κοσμος μια αλλη αποψη. Τι στο καλο, μονο εγω πηρα το αφιερωμα?

    Υπαρχει ελπιδα να βρουμε καπου μια σελιδα σχετικα με τους εναπομειναντες free agents, οι οποιοι κιολας νιωθουνε απο μπασκετ, μπας και την στιελω στον Δαμιανιδη και φερει κανα παικτη γιατι το γκαρσον δυσκολευεται να αποφασισει? Ρε, θα μας σκασει ο τυπος, ερχεται ντερμπυ με τον ΠΑΟΚ, θα γινει καμια στραβη, θα εχουμε κανα περυσινο και θα κυκλοφορω παλι με χαρτοσακουλες και τρυπιες εφημεριδες στην Τουμπα!

    Προς Νικο
    Καλα, θα με τρελανει ο Ντρουκερ. Ρε η απατη, τον Πιρς για σκορερ δεν τον ειχε φερει? Αφου ο τυπος ειναι γκαρντ, δεν ειναι playmaker. Και τωρα θυμηθηκε ο τραχανας τον σουτερ που ερχονται Χριστουγεννα? Δαμιανιδη, φερε Σουμποτιτς πισω!!!

    Στα περι ομαδικης προπονησης Νικολα, ενα θα σου πω: αυτο που λες ενας ξερω να το εκανε: ο συγχωρεμενος ο Πετροβιτς που ειχε ballboy τον Κομαζετς. Καλοκαιρι θα ηταν απλο να βρουμε βρωμοχερους, τωρα καλο ταξιδι. Απ' οσο ξερω ελευθεροι της προκοπης ειναι μονο ο Γουντς (μονο για απελπισμενους) ο Ουολς (που νομιζω ετοιμαζεται να κλεισει Ισπανια) και μετα εχω ενα φιλαρακι, καλο παιδι και φτηνος, που παιζει στον Τριλοφο.

    Λοιπον βρηκα μια λιστα με τους εξης παικτες:

    PG: Μαρκος Λατσης (Μαρκο Γιαριτς)= Γνωστος και ως "Παρτε του το διαβατηριο και ταιστε τον με αυτο σελιδα σελιδα!"

    Σαρουνας Γιασικεβιτσιους: γνωστος και ως "αμαρτησα για το παιδι μου"

    Μπογιαν Ποποβιτς: Φυσικη καταστασκη χειροτερη και απο την δικια μου.

    Ααρον Μαιλς: Ευχαριστω, αλλο δεν θα παρω.

    SG: Αλαν Αντερσον: δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι ελευθερος, αν οντως ειναι ΝΤΟΥΟΥΟΥ!!!

    Γκορταν Γκιριτσεκ: Ακομη ελευθερος, αλλα η περσυνη σαιζον πολυ μετρια.

    Τραβις Χανσεν: Δεν το πιστευω, αλλα υποτιθεται οτι ειναι ακομα ελευθερος. Ετσι και ισχυει οτι ειναι ακομα ελευθερος, βλεπε σχολιο για Αντερσον.

    SF: Σιμας Γιασαιτις: Χαλκινο μεταλιο πηρε, κατι αξιζει.

    Κουιντελ Γουντς: Οχι, και απο μονοι μας παλαβοι ειμαστε, δεν θελουμε αλλους!

    Λιουκ Τζακσον: Δεν εχω γνωμη για τον παικτη, αλλα ενα πουλακι μου τον σφυριξε.

    Για ψηλους μονη σοβαρη προταση ειναι ο Βαν Ντεν Σπιγκελ, ο οποιος αμα ερθει στον Αρη, ορκιζομαι να μην ξαναγκρινιαξω για την υπολοιπη σαιζον για τον Αρη. Ο Κενταλ εκλεισε στην Ομπραντοιρο, οποτε δεν εχουμε ουτε μαντιλι να κλαψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. O Van Den Spiegel ena psilo koutsouro einai.Ok ena skiaxtro einai kalitero apo to tpt kai padws einai kaliteros tou borovniak.Giasaitis super periptwsi kai prosith oikonomika alla einai se styl tapoutou apo styl paixnidou(kalyteros vevaia).Giarits Hansen ti sizitas re treloareiane olo to budget tis omadas einai enas apo aytous.Pros Kourouna:An den ftiaxeis mia lista me tous kaliterous sou anagnwstes kai me valeis(fysika)prwto prwto tha analysw tous logous gia tous opoious eisai o Nikos Alefados.Prosexe...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Και με υπογραφή Φίλιππα Συρίγου, μπαίνουμε πια σε τροχιά "υπερεθνικής λύσης", τάδε έφη Μεσογειακής Λίγκας;Ίδωμεν...

    υ.γ.ρε δείτε και λίγο acb,δωρεάν αγώνες δείχνει με αξιοπρεπέστατη εικόνα μάλιστα-κι άμα λάχει τους βλέπεις και βιντεοσκοπημένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Εγω φταιω Ροντια που παρεχω υπηρεσιες ενημερωσης στις ελληνικες ομαδες για τους ελευθερους παικτες. Γιαριτς-Χανσεν νομιζω οτι ειναι αυτονοητο οτι δεν ειναι για τα δοντια μου, εδω δεν κυνηγησα αλλες περιπτωσεις, αυτους θα κυνηγησω?

    Απο ψηλους παντως τιποτα. Λες να κινηθουμε για ενα τριαρι ακομα και να αρχισουμε τις αλχημειες, αφου ο εβραιος γκαρσον μου εκανε ενα στησιμο λεβεντια? Περιεργος ειμαι να δω ποιος ειναι ο αμερικανος που θελουμε να κλεισουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αγαπητε Πι Ζητα και ACB βλεπουμε, και Lega A βλεπουμε και ΒBL βλεπουμε. Αλλα η καψουρα μας ειναι η ομαδα μας, τι να κανουμε? Παντως σημερα το Ταουγκρες (αυτην ξερουμε και ας αφησουμε τα υπολοιπα σαπια) Φουενλαμπραδα ελεγε, οπως και το Μαλαγα-Καχασολ την προηγουμενη εβδομαδα. Μεγαλο γελιο επισης ειχε και η κηδεια της Ρεαλ απο την Αλικαντε. Τερμα, τελειωσε ο Μεσινα δεν μπορει να βγαλει ακρη εκει μεσα. Πελαγωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΡΟΣ ΚΟΥΡΟΥΝΑ

    ΜΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΛΙΓΚΑ ΘΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ Α1;

    ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η Α1,ΤΑ ΠΑΡΑΤΟΥΝ,ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ-ΑΓΩΝΕΣ ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ,ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΙΣΡΑΗΛ,ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ,ΙΤΑΛΙΑ;

    ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΛΙΓΚΑ ΑΥΤΗ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ;ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ;Η ΙΣΤΟΡΙΑ;ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ;Ο ΚΟΣΜΟΣ;

    ΝΙΚΟΣ,21,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. καλησπερα,
    τομυγκαν μια χαρα αμερικανακια εχουν μεινει ελευθεροι,τους αλλαζουμε και τους δυο και τελος.(αν εχουμε λεφτα,που μαλλον εχουμε για εναν τουλαχιστον.Οποτε φευγει ο ντανστον,ερχεται πραγματικο σεντερ και στη περιφερεια βγαινει κι ετσι η δουλεια)
    Δε μπορω να καταλαβω γιατι τοσο αγχος.
    Ο σημερινος παοκ σε φοβισε??Κι ετσι οπως ειμαστε χαλαρα με 10συν τον εχουμε....
    btw ο βαν ντε σπιεγκελ ειναι πανακριβος για τα δεδομενα μας....ξεχνα τον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Nίκος 21
    Δεν μπορώ να καταλάβω μερικά πράγματα. Ποιός θα δώσει άδεια για τη διεξαγωγή της Μεσογειακής Λίγκας; Η ΦΙΜΠΑ; Χλωμό το βλέπω. Η ULEB; Νεκρικά χλωμό χώρια που έχει όρο τη συμμετοχή των ομάδων της στα εθνικά πρωταθλήματα. Οι υπόλοιπες εθνικές ομοσπονδίες; Γιατί να το κάνουν αφού έχουν λυμένα τα προβλήματα τους. Η Ισπανική λίγκα; Εδώ δεν δίνει άδεια στις ομάδες της να ξεκουραστούν λόγω της σημασίας που έχει το εσωτερικό πρωτάθλημα. Ο Βασιλακόπουλος ονιερεύεται τα χαμένα οφίτσια εκτός Ελλάδος, ο πρόεδρος Θανάσης τον ακούει και κάνουν παιχνίδι.
    Πάμε στα καλύτερα τώρα. Πόσο ενδιαφέρον θα έχει μια λίγκα που θα παίζουν οι ίδιες πάνω κάτω ομάδες που παίζουν και τώρα Τετάρτη-Πέμπτη και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Συνεχίζω επί του ιδίου θέματος. Αντε και έγινε η Μεσογειακή Λίγκα (κάτι που όπως κατάλαβες το θεωρώ από απίθανο έως αδύνατο). Οι υπόλοιποι στην Ελλάδα γιατί θα παίζουν; Για πλάκα; Αφού τπο σχέδιο Βασιλακόπουλου λέει ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα επιστρέφουν για τα πλέι οφ.
    Αντε και το ξεπεράσαμε και αυτό τι θα κερδίσει το μπάσκετ; Τίποτε. Μόνο ο Βασιλακόπουλος. Η λύση είναι μια και απλή. Εύκολη...Κλειστή Α1 για μια τριετία με 10 άντε το πολύ 12 ομάδες που θα παίξουν με βάση οικονομικο-τεχνικά κριτήρια (προυπολογισμούς, εισιτήρια, καταλληλόλητα γηπέδων, χορηγούς). Να μην πέφτει κανείς για να μην καταστρέφεται και να μην ανεβαίνει κανείς εκτός περίπτωσης αδυναμίας μιας ομάδας να πάρει μέρος. Εξυγιαίνεται το σύστημα αφού όλοι θα ξέρουν τι χρήμα υπάρχει, το μπάσκετ δημιουργεί ένα καινούργιο περιτύλιγμα που θα το κάνει ελκυστικό στην αγορά και προχωράνε έτσι. Στο τέλος της τριετίας η απαρτία των προέδρων (και όχι ο Οικονομίδης ή ο εκάστοτε πρόεδρος της λίγκας) αποφασίζει πόσοι συνεχίζουν και αν χρειάζεται αύξηση ομάδων η οποία αν γίνει δεν θα γίνει με κριτήρια βαθμολογικά. Και για να μην μαραζώσει η Α2 μπαίνει και ένας κανονισμός ότι όποιος παίρνει παίκτη από την Α2 εκτός από το συμβόλαιο με τον παίκτη δίνει χρήμα και στην ομάδα. Γίνονται και όλες οι ομάδες της Α2 ερασιτεχνικές και λειτουργούν ως φυτώρια αφού πλέον δεν θα χάνουν ελεύθερους τους παίκτες. Πως το λέει η κυβέρνηση; Πλάνο ανάπτυξης ταυτόχρονα με μια σοβαρή επαγγελματική λίγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Λύση για όλα και μάλιστα εύκολη υπάρχει αλλά επειδή είναι αργά και βλέπω τον 7ο κύκλο του ''24'' (απλά μπήκα να ρίξω μια ματιά μην σκυλοβρίζει κανείς) θα στη γράψω και σε σένα και στους υπόλοιπους αύριο. Μια πολύ ωραία πρόταση που δεν θα γίνει αποδεκτή όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Μακάρι αγόραρε!
    Αλλά σόρρυ κιόλας,η Αδριατική Λίγκα δεν αποτελεί και καλά το know how των ντόπιων παραγοντίσκων;

    υ.γ.(1) πρώτα και πάντα οι ομάδες μας
    υ.γ.(2) τί διάολο p2p βρήκες ρε Tommygun(τραγουδάρα από τους Clash btw) και βλέπεις τα πάντα όλα; Ή πιατάκι;
    υ.γ.(3) ακόμη καλύτερο ματς έγινε το απόγευμα,Badalona VS Valencia (αλλά και CAI VS Cajasol).
    υ.γ.(4) Καθότι είπες και ΒΒL,κακά τα ψέμματα,μια "κεντροΕυρωπαϊκή" λίγκα ίσως να βελτίωνε και τα εκεί μεγέθη.Θεωρώ πως ίσως κάποια στιγμή η ULEB ρίξει την γραμμή,για περιφερειακές λίγκες.Δεν ξέρω τί να πω,υποθέσεις scifi κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. b-ball kourouna , δεν μπορούσες να τα πεις καλύτερα..σχετικά με την "μελλοντική μεσογειακή λίγκα".Πότε θα πάρεις κανένα πόστο στην ΕΟΚ- ΕΣΑΚΕ μπας και δούμε μια άσπρη μέρα?Αν και θεωρώ ότι σε γοητεύει να είσαι παρατηρητής και να στηλιτεύεις δημοσιογραφικά τα κακώς κείμενα..

    ΝΙΚΟΣ,21,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Tommygun,
    ρίξε μια ματία στο Άρης fm για τους παίδες-εφήβους του Άρη στο μπάσκετ..γιατί στο σάιτ της ΚΑΕ δεν βρήκα κάτι...Ποιος είναι αυτός ο Βεζένκοφ (2,03) σαν τον Λίνο?
    Τελικά αυτοί οι νεαροί πρέπει να παίζουν μόνο με συνομηλίκους ή να δίνονται δανεικοί σε ομάδες της Α2 ή της Β' Εθνικής με όρους λεπτών συμμετοχής,αριθμό αγώνων κ.τ.λ.?

    b-ball kourouna,τι λες γι'αυτο?

    ΝΙΚΟΣ,21,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Νικος Αθηνα,
    ο Βεζενκοφ ειναι Βουλγαρος 16χρονος με Κυπριακη υπηκοοτητα.
    Παιζει σαν Ελληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Tommygun,
    αφιερωμενά(δες τα στο ΥouTube):
    *ΑΡΗΣ - Μαρινελλα - Παριος στο Ακροαμα, late 80s
    *Μαντώ & Ρουβάς & Γαρμπή 1993 SATO ΑΡΗΣ

    Δεν πρέπει να βρούμε κάποιον να τργουδίσει για την δεκαετία που φεύγει?
    Ρίξ'τε ιδέες...

    ΝΙΚΟΣ,21,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Νίκος 21
    Μακριά από μένα τέτοιες ιδέες! Ούτε ως φιλοδοξία, ούτε ως ματαιοδοξία θέλω να με φωνάζουν...παράγοντα ή πρόεδρο! Προτιμώ να είμαι επαγγελματίας σε αυτά που κάνω που κάνω παρά ερασιτέχνης που κάνει κάτι για την...αγάπη προς το μπάσκετ (δεν ειρωνεύομαι τους ειλικρινείς ερασιτέχνες, οι τρεις τελείες είναι το ζουμί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Λοιπον, μεχρι να κανει ο κουρουνας την προταση του εχω εγω ενα σχεδιο μεγκλα και τσιφτικο, που να το βλεπει ο μπαρμπα Βασιλακο και να σκαει απο την ζηλια του ωσαν χυτρα που κλαταρε η βαλβιδα ασφαλειας.

    ΠΡΟΣΟΧΗ: το σχεδιο ισχυει αποκλειστικα για κατοικους της Β. Ελλαδος. Οι υπολοιποι να κανετε δικο σας σχεδιο.

    Θα διοργανωσουμε εμεις οι βορειοι ενα πρωταθλημα που θα το ονομασουμε Μπουγατσα Λιγκ. Οι ελληνικες ομαδες που θα συμμετεχουν θα ειναι μεχρι την Λαμια. Συγχωνευσεις και λοιπες μπουρδες θα απαγορευονται. Στην Μπουγατσα Λιγκ θα συμμετεχουν ομαδες και απο τα Βαλκανια, εκτος απο Σκοπια διοτι ειμαστε και πατριωταρες. Δεκτοι θα γινονται μονο εαν δηλωσουν αποφασισμενοι να χασουν ανω των 40 ποντων, οποτε και γινονται αυτοματως δεκτοι. Κατα τα αλλα, κουτσοι στραβοι στον Αγιο Παντελεημονα.

    Η Μπουγατσα Λιγκ θα εχει βασικους σπονσορες την Αγνο, την Μεβγαλ, τα τυρια Βαλμας και το γαλα κακαο Ροδοπακι. Εαν τα λεφτα δεν φτανουν, εχουμε τον Μακεδονα της καρδιας μας, τον Ψωμιαδη, που θα σπρωξει κανα φραγκο. Τσαμπα θα τον ψηφισουμε δηλαδη?

    Δεν σταματω ομως εδω. Για να αποκτησει περαιτερω κυρος η λιγκα μας, θα εχουμε ΚΑΙ ευρωπαικο κυπελλο, το οποιο θα ονομαζεται Τσαμπιονς Κορατς Σαπορτα Τσαλεντζ Σουπροκαπ (για συντομια Μιλκο Καπ) με την μορφη του τελευταιου κυπελλου που σηκωσε ο Αρης (φ4 μεχρι να αγανακτησουν οι αντιπαλοι) και το τελικο Φ4 θα γινεται σε μια εκ των τεσσαρων πολεων: Σπλιτ, Βελιγραδι, Θεσσαλονικη, Τεργεστη. Ο μικρος τελικος θα γινεται στο γηπεδο της ΜΕΝΤ, της ΧΑΝΘ η του συγχωρεμενου του ΒΑΟ, για να μην φαινομαστε 5 ανθρωποι και μας χαλαει η μοστρα.


    Δεν θα ηταν βεβαια δυνατο να παραλειψουμε και ενα κυπελλο ντοπιο, ελληνικο, το Ροδοπακι Καπ. Αυτο θα το διοργανωνουμε στην Ξανθη, στην Κομοτηνη και στην Λαμια για να μην μας λεν τοπικιστες. Διπλα και παιχνιδια και μπουρδες κομμενα. οποιος ειναι μαγκας παει τελικο.

    Για να μην μεινει ομως κανενας δυσαρεστημενος θα εχουμε ενα ακομη κυπελλο, το οποιο θα ειναι μονος αγωνας πρωταθλητης Μπουγατσα Λιγκ με κυπελλουχο Ροδοπακι Καπ, ενω ο ευρωπαικος κυπελλουχος θα αναμετριεται, με καναν κακομοιρη φιναλιστ βαλκανικου κυπελλου.

    Προεδρος της Λιγκας θα ειναι ο Διογενης Δασκαλου, αντιπροεδρος ο Χαρυ Κλυνν, Γενικος Γραμματεας ο Ιεροκλης Μιχαηλιδης, Ταμιας ο Ντινος Αγγελιδης, υπολοιπες θεσεις βετερανοι ΠΑΟΚ, Αρη, Ηρακλη και λοιπων ομαδων.

    Υπευθυνος διαιτησιας (αφιλοκερδως) ο Συμεωνιδης, αντιυπευθυνος (αυτος δηλαδη που θα τρωει το ξυλο οταν χανει η ομαδα μας) ο Λαζαρος Βορεαδης, υπευθυνος security των αγωνων οι Χρηστος Τσεκος-Μιχαλης Πουρναρας, σχολιαστες των αγωνων οι Κωστας Μπατης, Γιωργος Σιγαλας, Απεργοσπαστης, Γιωργος Τραπεζανιδης. Post Game Analysis ο Καλαφας, μαζι με τον Πινει και δεν μας δινει Γκερσον και τον Λευτερη Κακιουση. Ενιοτε καλεσμενος θα ειναι ο Στιβ Γιατζογλου.

    Τους αγωνες θα μεταδιδει το TV Θεσσαλονικη, το Μακεδονια TV, τους τελικους η ΕΤ-3.

    Ξεχασα να αναφερω οτι το νομικο κομματι θα το αναλαβει ο Γιωργος. Ως υπευθυνη δημοσιων σχεσεων θα αναλαβει η Κυριακη.

    ΥΓ: Οι υπολοιποι ολο και καπου θα βολευτειτε, μια παρεας ειμαστε στο κατω κατω.
    ΥΓ2: Ναι, ειμαι παλαβος αλλα συμφωνα με γνωμη ψυχολογου ειμαι ακινδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. tommygun
    Απαράδεκτη πρόταση. Χωρίς Θείο Βάνια στους σπόνσορες, ειδική εκπομπή ανάλυσης από Πάρη Καλημερίδημε συμπαρουσιαστή Γιωργή Μπουσβάρο και αν στα τάιμ άουτ δεν γίνονται λάιβ εμφανίσεις από Τρύπες, Ξύλινα Σπαθιά, Ζερβουδάκη και Παπάζογλου που πας ρε καρντάση. Αν είναι να κάνεις ολοκληρωμένη πρόταση κάντην σωστά.
    Υ.Γ. Εχω πάντως για την περίπτωση σου ένα σούπερ βιβλίο. ’’Το εκείνο, το εγώ και το υπερεγώ’’. Σίγκομουντ Φρόιντ στο κάνω δώρο σε ορίτζιναλ έκδοση του 1920 και αν δεν γουστάρεις να το διαβάσεις πιάνει μέχρι 300 ευρώ στο e-bay.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Για την δεκαετια που φευγει, ενας μονο πρεπει να τραγουδησει: Ο Γιωργος Μαργαριτης. Να μην σε πω οτι ψηνομαι να πατησω μια διασκευη το "Ακου τι θα πω",να γινει κολαση το μαγαζι.

    Για τους μικρους θα επρεπε κανονικα να υπαρχει καποιος κανονισμος σε Α2 και Β' που να ενισχυει την παρουσια τους σε ομαδες, αλλα μην την ψαχνεις. Οταν ολος ο καημος ειναι να ερθει η εθνικη με ενα μεταλλιο και τα αλλα στα αρκουδια μας γραμμενα, τι περιμενεις? Παντως ουτε ο Ντρουκερ μου φαινεται οτι θα δωσει ευκαιριες στον Λινο, συνεπως πουλα Δαμιανιδη να τελειωνουμε και μην το κουραζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ti les re megale?Egw dld den tha xw karekla?Pws tn eides?Ypeythinos anaptixis prwtathlimatos i estw adi-sxoliastis enadi G.R.S.Alliws tha s kirixw polemo analogo Lazou-Vasilako.Proeidopoihsa kai prosexe eimai epikindynos exw skotwsei idi mia gria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Κουρουνα:

    Εγω τον υπνο τον Παυλιδη και τον ληγμενο τον Αγγελακα δεν τον βαζω στο Παλε. Θα κοιμηθει η κερκιδα, εγω θελω ο αντιπαλος να φευγει απο το γηπεδο και να εχει μια εβδομαδα εφιαλτες. Για Ζερβουδακη το συζηταμε, χαλαρα Παπαζογλου, αλλα ενα μυαλο εχω. Ολοκληρη λιγκα σου εστησα αχαριστο πτηνο και εσυ κολλησες στην λεπτομερεια.

    Προτιμω να πουλησω τον δεξιο πνευμονα μου απο το να πουλησω τετοιο βιβλιο. Να υποθεσω οτι ειναι γραμμενο σε καθαρευουσα το ιστορικο αυτο ντοκουμεντο? Για να γουσταρω δηλαδη παραπανω.

    Ωραια, καλα κοιμηθηκα, αλλα σιγα μην παρω τετοιο δωρο...Δεν μου λες, τι πραγματευεται το βιβλιο?

    ΥΓ: Ρε Ροντια, με εσενα θα τα χαλασω? Στειλε μου τα μετρα σου να σου παραγγειλω την καρεκλα απο τωρα. Μην σκοτωνεις τις γριες, θα φαινεται αδειο το Ιβανωφειο, χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ενταξει, καλος ο χαβαλες αλλα να πουμε μια σοβαρη κουβεντα. Τι παιχτηκε και εφυγε ο Πιλαφιδης? Γιατι μην μου πει κανεις οτι περιμενε τετοια εξελιξη, την στιγμη που ο Μαρκοβιτς εκανε παρελαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Fadazomai gia ton idio logo pou efyge o kakiouzis.myristhke ti paizei kai tn ekane prin plirwsei ta spasmena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Προς Tommygun
    ευχαριστώ που μου ανέθεσες ένα τόσο σημαντικό πόσοστο σε αυτό το μεγαλεπήβολο σχέδιο που μας παρουσίασες αλλά θα μου επιτρέψεις να μην δεχτώ. Με μεγάλη μου λύπη ομολογουμένως πρέπει να αρνηθώ το πόστο των δημοσίων σχέσεων για τον απλούστατο λόγο πως δεν είμαι και το πιο κοινωνικό άτομο αλλά πιστεύω πως θα βρεις ένα άξιο αντικαταστάτη( αν και θα δυσκολευτείς λιγάκι ή πολύ)
    Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. @ tommygun
    mexri thn lamia h mexri kai thn lamia? egw dhladh pou eimai apo lamia na kanw diko mou sxedio?? epishs enistamai dioti einai aparadekto na mhn einai proedros o xarry klin. twra gia tragoudi klp to afhnw panw sas. merika pantws onomata pou eipw8hkan me kalypsan (poiotika panta), px giwrgos margariths.na shmeiwsw telos pws den gnwstopoihses to posto tou giganta dhmhtrh starova, anamenw me periergeia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Πανο 919, μεχρι και την Λαμια δεχομαστε. Ο Χαρρυ Κλυνν παρασοβαρεψε τελευταια και μου τα χαλαει. Ξερω εγω που να τον βαλω τον Σταροβα? Αυτος ειναι ικανος να παρει ποστο και μετα να ξεχασει οτι το πηρε, τετοιο χυμαδιο που ειναι. Εν πασει περιπτωση, θα το μελετησουμε το θεμα. Κατσε να βολεψουμε τα δικα μας παιδια πρωτα και βλεπουμε.

    Πωπω, χωρις Κυριακη δουλεια δεν κανουμε. Ακομη δεν ξεκινησαμε και αρχισαν τα πληγματα...

    ΥΓ: Πως φαινεται ο αθηναιος ο ανθρωπος. Ακου εκει θειο Βανια χορηγο που κοντεψε να με στειλει αδιαβαστο δυο φορες. Ευτυχως δηλαδη που το στομαχι μου ειναι πετσινο και δεν καταλαβαινει. Δωδωνη ρε! Και τον Νικο στην Α. Τουμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή