Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Οταν έχεις καλή δασκάλα θα μάθεις και τένις!

Ο πιο καλός μπασκετμπολίστας....τενίστας του ΝΒΑ την ερχόμενη σεζόν θα είναι ο Σάσα Βούγιασιτς των Λος 'Αντζελες Λέικερς! Ο Σάσα κάνει έξτρα προπονήσεις αυτό το διάστημα στη Φλόριντα παρέα με την καλή του Μαρία Σαράποβα.
Ενώ για τη Σαράποβα η συμμετοχή στο US Open της ερχόμενης εβδομάδας δεν είναι ζωτικής σημασίας αλλά απλά μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση για τον Βούγιασιτς η επόμενη σεζόν είναι πολύ σημαντική! Τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του με τους Λέικερς και αν δεν μπορέσει να δείξει κάτι παραπάνω (από τα ελάχιστα που έδειξε πέρσι ή τις προηγούμενες σεζόν) θα πάρει...πόδι! Ακόμη πάντως και αν οι κοινές προπονήσεις με την Σαράποβα δεν τον βελτιώσουν στο μπάσκετ σίγουρα θα μάθει καλύτερο τένις και εδώ που τα λέμε να βγαίνεις βόλτα σε....τροπικό κλίμα και μέρος, όπως η Φλόριντα, παρέα με τη Σαράποβα δεν είναι και άσχημο!
Πάντως, βλέποντας και το βιντεάκι που ανέβασα νομίζω ότι το σερβίς της Σαράποβα είναι πολύ καλύτερο από τα σουτ τριών πόντων του Βούγιασιτς. Και σοβαρολογώ τώρα δεν είναι κανένα χαζό υπονοούμενο!


Υ.Γ. Αυτά για να χαλαρώσουμε επειδή η μέρα προβλέπεται δύσκολη από....ΦΙΜΠΑ μεριά και μάλλον αργότερα η ατμόσφαιρα θα βαρύνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου