Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Η Ρεάλ θέλει τον Τζινόμπιλι!

Συνήθως τους Ισπανούς δημοσιογράφους όταν γράφουν για μεταγραφές δεν τους πιστεύω. Είναι λίγο πιο...Μινχάουζεν από τους Έλληνες. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση η πηγή της είδησης είναι από τις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα δημοσιογράφος του πολύ καλού μηνιαίου περιοδικού Slam (κυκλοφορεί και στην Ελλάδα). Σύμφωνα λοιπόν με τους ανθρώπους του Slam η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει μια πρόταση μαμούθ στον Μανού Τζινόμπιλι για να τον εντάξει στις τάξεις της τη νέα χρονιά. Του δίνει για ένα χρόνο κοντά στα 14 εκατομμύρια δολάρια. Απαραίτητη υποσημείωση: Ο Αργεντίνος παίρνει φέτος από τους Σπερς 10,7 εκατομμύρια, το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του αλλά το Σαν Αντόνιο έχει δικαίωμα να ματσάρει οποιαδήποτε προσφορά του γίνει για να τον κρατήσει.

4 σχόλια:

  1. Το ποσό που αναφέρεις είναι σωστό, τόσα παίρνει ο Τζινόμπιλι από τους Σπερς. Όμως το ότι, το Σαν Αντόνιο έχει δικαίωμα να ματσάρει οποιαδήποτε προσφορά του γίνει για να τον κρατήσει, δεν ισχύει! Ο Τζινόμπιλι είναι unrestricted free agent το καλοκαίρι, οπότε μπορεί να διαπραγματευτεί ελεύθερος με όποιον θέλει.

    Αν αληθεύει πάντως αυτή η πρόταση της Ρεάλ, τότε θεωρώ πολύ πιθανό ο Μανού να έρθει στην Ευρώπη. Στο ΝΒΑ αποκλείεται να βρει συμβόλαιο με χρήματα περισσότερα από αυτά που παίρνει τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. makari na rthei sthn eyrwph..se opoia omada kai na nai..tetoioi paiktes aksizoun kai me to parapanw na pas na tous parakolouthiseis..katse mh trelathei o pavlothanasis to kalokairi kai ton ferei sthn panatha kai trelathoume oloi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χθες ο ατζέντης του Τζινόμπιλι Χερμπ Ρουντόι με δηλώσεις του στο σάιτ της FIBA επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ρεάλ αλλά δήλωσε πως βλέπει εξαιρετικά μικρή την πιθανότητα να παίξει ο πελάτης του στην Ευρώπη του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή