Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

All Star Basket (Τεύχος 206)


Νέο τεύχος αύριο στα περίπτερα με ενδιαφέρουσα θεματολογία και ουκ ολίγα θέματα που δεν....κυκλοφορούν αλλού! Μεταξύ αυτών ξεχώρισα ένα που αφορά τις επικείμενες εκλογές του ΕΣΑΚΕ και τις προθέσεις των υποψηφίων ή των ’’δελφίνων’’ της θέσης του προέδρου. Μην σας ξενίζει ο τίτλος του εξωφύλλου, εντός υπάρχει έκπληξη!
Ακόμη θα βρείτε αύριο μαζί με το All Star:
- Τα 10 πρόσωπα του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ενα σπέσιαλ ρεπορτάζ για τον Big Sofo που διανύει εσχάτως την καλύτερη περίοδο της καριέρας του.
- Τα σενάρια για την τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκα ώστε να είσαστε ενημερωμένοι το βράδυ της Πέμπτης για ισοβαθμίες, πρωτιές κλπ.
- Ρεπορτάζ παρέμβαση για τη....διαλυτική δράση του νέου γ.γ.Α. κ.Μπιτσαξή στο μπάσκετ. Οι ομάδες της Α2 ανακοίνωσαν λοκ άουτ με αφορμή τους προϋπολογισμούς, η ΕΟΚ είναι στα μαχαίρια μαζί του και σε λίγο οι μεγαλύτερες φωτιές στο μπάσκετ ανάβουν με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.
- Μίνι αφιέρωμα στο νέο ξένο του Ηλυσιακού Οθέλο Χάντερ.
- Ρεπορτάζ για το all star game που θα γίνει την Κυριακή στην Κρήτη.
- ΝΒΑ σπέσιαλ Los Angeles! Είναι οι Λέικερς του Κόμπε οι καλύτεροι Λέικερς όλων των εποχών; Είτε η απάντηση είναι ναι, είτε όχι οι γείτονες τους Κλίπερς έχουν το χειρότερο κάρμα στο ΝΒΑ. Διαβάστε τις παράξενες και αντίθετες ιστορίες των δύο ομάδων της πόλης των αγγέλων.
- Χρόνια ήθελα να διαβάσω ένα τέτοιο ρεπορτάζ. Αναφέρομαι στο Παγκόσμιο Χωριό που αυτή την εβδομάδα ’’επισκέπτεται’’ την Oak Hill Academy. Ενα σχολείο του μπάσκετ στις ΗΠΑ εντελώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Μόνο όταν δείτε τη φωτογραφία των αποφοίτων του θα σας πιάσει δέος. Από τα καλύτερα ρεπορτάζ όχι του τεύχους αλλά στην ιστορία του περιοδικού. Διαβάστε το και τα λέμε...
Μόνιμες στήλες, αρχείο με τα φύλλα αγώνα όλων των πρωταθλημάτων και φυσικά το δισέλιδο της Κουρούνας με όλες τις αποκαλύψεις και όσα δεν τολμάει να γράψει κανείς άλλος συμπληρώνουν την ύλη αυτής της εβδομάδας.

28 σχόλια:

  1. kourouna
    den gnwrizw ton logo pou oi aggelopouloi einai toso kaxypoptoi mazi sou,mias kai ontws ta teleutaia 1-2 xronia spania tous grafeis eirwnika pragmata.. pantws an ontws isxyei to 8ema me thn prasinh kai ta 135 ekatomyria exoun dikio giati ekanes foul.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα εγω αν πω τιποτα για την θεματολογια θα ειμαι κομπλεξικος ε???

    Δηλαδη πειτε μου τωρα.Αλλο κεντρικο θεμα απο τον Σχορτσιανιτη και την φορμα που βρισκετε δεν ειχατε???Δηλαδη αν ειναι να κανετε αφιερωμα σε καθε παικτη των Παναθηναικων-Ολυμπιακων που ειναι σε καλη κατασταση τοτε ζητω που καηκαμε

    Και εγω μπορω να σου πω οτι και ο Κλαρκ τωρα τελευταια ειναι σε φοβερη φορμα(και εχει και αντικτυπο στην ομαδα,και την οδηγει και στους 8 καλυτερους του Eurocup)

    Αλλα ειπαμε.Ευκαιρια ψαχνετε για να ασχολειστε ολο με αυτες τις δυο ομαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι ρε φιλε,θα ασχοουνται με τον Αρη και το eurocup και οχι με τον Σοφο και τον Ολυμπιακο και την Ευρωλιγκα..το βρηκες..και γιατι να εχουν για τον Κλαρκ,που θα το διαβασουν 2.000 άτομα και να μην έχουν για Σοφο που θα το διαβασουν 200.000?..και ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΣΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ?..ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ?ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΤΟΥ EUROCUP ΤΟ ALLSTAR ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ,ΑΠΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1)Σου φεναιτε αφυσικο εσενα που ζεις μια ζωη μεσα στα πρωτοσελιδα και το γλυψιμο των ΜΜΕ να προβληθει μια αλλη ομαδα περισσοτερο απο την δικια σου

    2)Εννοειτε οτι ο Αρης ειναι πολυ μεγαλυτερο μεγεθος απο τον Ολυμπιακο στο μπασκετ.Δεν χωραει αμφισβιτιση απο κανεναν υγειως σκεπτουμενο ανθρωπο αυτο

    3)Μπορει ο Αρης να μην εχει τους οπαδους που εχει ο Ολυμπιακος αλλα οτι εχει τους πιο μπασκετικους,πιο φανατικους και πιο πιστους στην ομαδα σε σχεση με τους οπαδους του Ολυμπιακου(που γεμιζουν το γηπεδο μονο σε παιχνιδι με Παναθηναικο,γιατι σε ολα τα αλλα ειναι εκκλησια)ειναι πολυ καλλυτεροι

    4)Διαβασε και καταλαβε τι γραφω πανω.Αν θεωρεις αντικειμενικκο να ασχοληθεις με την επιδοση ενος παικτη παρα με μια σημαντικη διακριση 2 Ελληνικων ομαδων την Ευρωπη τοτε εχεις προβλημα στον εγκεφαλο

    5)Αν για τον Κλαρκ το διαβασουν 200.000 η οχι δεν το ξερεις.Ενας υγιως μπασκετικος ανθρωπος θελει να εχει γνωμη για ολα και διαβαζει ολα τα αρθρα.Τωρα εσυ αν εισαι κομπλεξικος και δεν διαβασεις για τον Αρη επειδη εισαι αλλη ομαδα δεν σε φταει κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Άρης και ο Ολυμπιακός είναι και οι δύο μεγάλα "μεγέθη" στο χώρο του μπάσκετ. Ανούσιες πραγματικά οι συγκρίσεις για δύο ομάδες που έχουν κατακτήσει και οι 2 πολλά τρόπαια και η καθεμιά έχει γράψει την δική της ιστορία στο χώρο. Τη σημερινή εποχή βέβαια η ζυγαριά γέρνει αρκετά προς την μία πλευρά. Παλιότερα έγερνε προς την άλλη και ποιος ξέρει στο μέλλον ίσως να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Για το ποιος έχει τους πιο μπασκετικούς φιλάθλους επέτρεψε μου να διαφωνήσω αλλά και να κάνω μια γενικότερη διαπίστωση: Καλώς ή κακώς η συντριπτική πλειοψηφία και των δύο αυτών ομάδων, όπως και όλων των άλλων, είναι ποδοσφαιρικοί.

    Πάντως οι απόψεις σου φίλε αποτυπώνουν μια νοοτροπία που έχουν αρκετοί φίλοι του Άρη. Δε στο λέω ειρωνικά αλλά νομίζω ότι τα χρόνια που ο Άρης κυριαρχούσε στο ελληνικό μπάσκετ έχουν περάσει. Η πραγματικότητα σήμερα είναι εντελώς διαφορετική και ο Άρης αγωνιστικά υπολείπεται πλέον ομάδων όπως το Μαρούσι και ο Πανελλήνιος. Καλό είναι οι φίλοι του Άρη να ελπίζουν ξανά σε νέες επιτυχίες και να μην ξεχνούν το ένδοξο παρελθόν αλλά θα πρέπει να βλέπουν και την πραγματικότητα. Το καλοκαίρι όταν τα αθηναϊκά ΜΜΕ έγραφαν για το ενδεχόμενο πώλησης του Παπανικολάου οι φίλοι του Άρη έκαναν πάλι λόγο για "γλείψιμο" και για "πρωτοσέλιδα" από κακοπροαίρετους δήθεν δημοσιογράφους. Όπως αποδείχθηκε όμως ο Δαμιανίδης την "μαγείρευε" καιρό τη δουλειά. Γενικά νιώθετε ότι υπάρχει ένα κλίμα κατά της ομάδας σας αλλά θεωρώ πως το πρόβλημά σας είναι ότι δεν έχετε αντιληφθεί την πραγματικότητα. Και στην τελική, δεν είναι "γλείψιμο" να υπάρχουν ΜΜΕ στην πόλη σου, τα οποία να σου κρύβουν ότι παίκτες της ομάδας σου είναι απλήρωτοι 2-3 μήνες τώρα;

    Χωρίς να έχω κάποια σχέση με το περιοδικό, πιστεύω πως το θέμα της πρόκρισης του Άρη και του Πανελληνίου θα "παίξει" μάλλον στο επόμενο τεύχος. Άλλωστε η ύλη του περιοδικού προφανώς και είχε καθοριστεί πριν την επιτυχία των δύο ελληνικών ομάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτον, έκανα φάουλ στο θέμα της φωτογραφίας αλλά μη σκόπιμο. Δεν ήξερα ότι είχε δημοσιευθεί αλλού. Συμβαίνει και αυτό. Ανάλογη επιστολή έχει πάρει και η Real News που δημοσίευσε κάτι αντίστοιχο μετά από μένα! Προφανώς ούτε αυτοί είχαν διαβάσει το περιοδικό ή την Πράσινη. Ανεξάρτητα της ουσίας και της απάντησης που έδωσε το περιοδικό στην επιστολή των Αγγελοπουλαίων θα ανακοινώσω την άλλη Τετάρτη την αυτοτιμωρία μου! Δεν την έχω σκεφτεί ακόμη... Ατυχής συγκυρία ήταν αλλά είχα το λάθος χαρτί της τράπουλας.
    Δεύτερον, για τους όποιους γκρινιάρηδες. Από ότι άκουσα στην προηγούμενη σύσκεψη ετοιμάζουν για το επόμενο τεύχος πολυσέλιδο αφιέρωμα για την πρόκριση του Αρη και του Πανελληνίου και νομίζω ότι έχουν ζητήσει και μια συνέντευξη του Μπλατ. Είναι λογικό αυτό που γράφει ο φίλος πιο πάνω... Αρης και Πανελλήνιος έπαιζαν Τρίτη βράδυ και το περιοδικό δεν είναι εφημερίδα. Το βράδυ της Τρίτης έχει ήδη τυπωθεί, απόδειξη ότι την ώρα που έπαιζαν Αρης και Πανελλήνιος εγώ ανέβασα το συγκεκριμένο ποστ με το επόμενο εξώφυλλο. Υπάρχουν και χρονικές δεσμεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως, το εξώφυλλο και ο τίτλος για τον Σχορτσιανίτη είναι το λιγότερο – και ευγενικότερο – υπερβολικός. Και σε συνδυασμό με την «επιστολή διαμαρτυρίας» (!!!) των Αγγελόπουλων προκαλεί συνειρμούς… ρε παιδιά, όπως και να το κάνουμε, ε όχι και ο καλύτερος Σχορτσιανίτης όλων των εποχών οδηγεί τον Ολυμπιακό – ούτε το ένα, ούτε το άλλο ισχύουν. Μπασκετικά μιλάω και όχι οπαδικά. Α, και για αυτούς τους δύο που εξακολουθούν να βγάζουν τα κομπλεξάκια τους ρίχνωντας το επίπεδο όλων μας, τουλάχιστον υπάρχει και το σπέλιγκ στο γουόρντ ρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι φοβηθήκαμε και τους...καλοπιάσσαμε! Αντε γράψτε και καμία θεωρία συνωμοσίας ακόμη! Το περιοδικό ότι δημοσιεύει ότι φτάνει στα γρσαφεία του, είτε προέρχεται από τον τελευταίο αναγνώστη του που δεν τον γνωρίζουμε, είτε το στέλνει πρόεδρος ομάδας διαμαρτυρόμενος. Δεν είναι καν η πρώτη επιστολή διαμαρτυρίας που έχει δημοσιευτεί στο περιοδικό και προφανώς ούτε η τελευταία. Οποιος φοβάται λύνει αυτά τα θέματα με ένα τηλέφωνο και δεν δημοσιεύει την επιστολή, ούτε φυσικά την απαντάει και επίσημα ωες περιοδικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η αυτοτιμωρία είναι προφανής.Θα γράψεις δέκα φορές τη φράση:O Γιωργάκης-Ράμπο είναι ο νέος Άτσα Νίκολιτς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. λέτε να έχουμε κουρουνοτροφή απόψε;
    ΚΙΜΚΙ-ΟΣΦΠ με απεργία δημοσιογράφων ειναι μια μεγάλη ευκαιρία για "δει" και να "σχολιάσει" με τον μοναδικό τρόπο του ο Ράμπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά ντε μη βαράς. Μία κουβέντα είπαμε. Αλλά όμως επέτρεψέ μου να επανέλθω. Κυρίως για σένα το κάνω, όχι για μένα. Για να μην θεωρηθεί ότι αποφεύγεις μία ευθεία απάντηση: εσύ προσωπικά ως κουρούνα (!!!) και επειδή ξέρω ότι είσαι άντρας και δεν μασάς τα λόγια σου, συμφωνείς με το εξώφυλλο και κυρίως τον τίτλο του περιοδικού το οποίο σε στεγάζει; Συμφωνείς δηλαδή ότι δεν υπήρχε άλλο θέμα από τους 19 (αν δεν κάνω λάθος) πόντους του Σόφο με τους Βάσκους; Εκτός και αν το βάλατε για τα 12 (πάλι αν δεν κάνω λάθος) λεπτά που έπαιξε με το Ηλυσιακό οπότε πάω πάσο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το εξώφυλλο έχει να κάνει με τη συνολικά παρουσία του Σχορτσανίτη στο ΤΟΠ-16 και όχι σε ένα αγώνα. Και σε αυτό το σετ αγώνων ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού. Από όσο είδα δεν αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://www.lumaniblog.eu/index.php?link=updates&aid=

    αν δε ξερετε γερμανικα μετφραστε το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να βοηθήσω πρόχειρα σε σχόλιο 14ου ανώνυμου (για όσους δεν ξέρουν γερμανικά)

    ο Demont Greene περιγράφει εμπειρίες από την Ελλάδα, γενικά του αρέσει η εμπειρία, αλλά όχι κάποια θέματα που με καλό χιούμορ περιγράφει. Λέει πως σύμφωνα με συμπαίκτες του, μόνο 4 ομάδες Α1 έχουν πληρώσει, έστω με καθυστέρηση, τους παίκτες τους. Στη δική του ομάδα οι Έλληνες είναι 3 μήνες πίσω και οι ξένοι 1-2. Βάζει το ερώτημα πώς γίνεται αυτό, αφού στη Γερμανία οι ομάδες είναι υποχρεωμένες από την αρχή της σαιζόν να αποδείξουν, ότι έχουν το απαραίτητο budget. Μετά εξηγεί το σύστημα αναζήτησης χρημάτων από πόρτα σε πόρτα και με χιούμορ αποδίδει ελεύθερα τις ατάκες στα αγγλικά του μάνατζέρ του: όταν του λέει I call you in 30 minutes, εννοεί σε 2 μέρες, όταν του λέει Tomorrow you will have your money εννοεί ίσως την άλλη βδομάδα πάρεις λεφτά, όταν λέει The money will be on your account on Friday εννοεί σε 2 βδομάδες θα πάρει επιταγή η ομάδα και μετά από άλλες 2 μέρες θα πάρεις λεφτά, όταν λέει It's OK don't worry εννοεί μην ανησυχείς, ως το τέλος της σαιζόν ίσως πάρεις τα λεφτά σου. Κάνει και μια προέκταση για την οικονομική κρίση γενικά στην Ελλάδα, που εξηγείται και από τέτοιου είδους καταστάσεις
    Μάριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=10061

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. kourouna tin alli tetarti valte eksofillo ta xrei ton kae

    http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=17959&catid=13

    tou paok me to kratiko kai ta eksoda pou vasei rithmisis plirono ego kai o kathenas,ton megistanon pou kratane toso psila to elliniko basket,tou kaimenou tou vovou me tin siglonistiki poreia tis ''marousaras'' stous 8 ktl

    alla kirios ton giannakopoulon kai ton aggelopoulon.pou mas tous exete parousiasei san sotires,san kala pou iparxoun kai autoi giati allios ti tha kaname,autoi pou den klevoun to kratos(xaxaxaxa)

    vevaia tora borei na trelathoun ta pokemon kai na auksisoun kai allo tin idi pio akrivi timi stin EE ton farmakon tou karkinou

    as kanoun kai kanena ntou na vroun ta simvolaia ton akrivopliromenon paiktvn ton men kai ton de.ta alithina e oxi ta eikonika kai ta kato apo to trapezi

    alla ntaksei oi omades mas tin europi pane kala.auto metraei.etsi ntinoume tin ftinia mas xlidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Την άλλη Τετάρτη θα έχουμε εξώφυλλο τα κορίτσια του Αθηναϊκού που προκρίνονται στον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Τώρα πάντως που μου το είπες θα ψάξω να βρω μήπως έχει τίποτε χρέη ο Δήμος Βύρωνα! Α ναι το ξέχασα. Θα βάλουμε στο εξώφυλλο και τον Αρη (δικαιωματικά) όχι επειδή δεν έχει χρέη αλλά επειδή πέρασε στους 8 του Eurocup. Θέλεις να σου πω και τι άλλο θα έχει το εξώφυλλο ή θα κάνεις υπομονή μέχρι την Τετάρτη; Επίσης πλην του εξωφύλλου και μερικών διαφημίσεων το περιοδικό έχει γύρω στις 68 σελίδες ύλη με θέματα από όλο το ελληνικό και παγκόσμιο μπάσκετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ακόμη για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις από σχόλια δικά μου ή επισκεπτών του μπλογκ. Πάγια αρχή του περιοδικού που εκφράζεται όπως ξέρουν οι μόνιμοι, τακτικοί και όχι οι περιστασιακοί αναγνώστες του είναι η εξής; Μικρότερα μπάτζετ, λιγότερο μαύρο χρήμα στο μπάσκετ και τήρηση των κανόνων και της ισονομίας ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Εχουν γίνει συγκεκριμένες προτάσεις μέσω του περιοδικού και όχι από τη χαβαλέ στήλη τη δική μου αλλά από επώνυμους αρθρογράφους για να υπάρχει τήρηση των κανόνων με κατάθεση τραπεζικών εγγυητικών επιστολών στο ξεκίνημα κάθε χρονιάς και αποκλεισμό όσων δεν μπορούν να είναι συνεπείς.
    Να υπενθυμίσω επίσης ότι προ καιρού όταν το περιοδικό επέμενε (με εκτόξευση ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΩΝ σε βάρος στελεχών του) για την περίπτωση Δρόσου μας έβριζαν τρεις ομάδες στη σειρά. Οταν έσκασε το κανόνι κανείς δεν το θυμόταν. Δεν απολογούμαι για λογαριασμό του περιοδικού, το μπλογκ το παρακολουθούν και άνθρωποι με υπογραφή που όποτε θέλουν παρεμβαίνουν αλλά αν ένα πράγμα υποστηρίζει σε μόνιμη βάση το AllStar είναι η οικονομική εξυγίανση του χώρου. Το δικό μου συμπέρασμα είναι (και το έχω γράψει στη στήλη μου) ότι κανένα δεν συμφέρει να σταματήσει η ροή μαύρου χρήματος. Ούτε τους παίκτες, ούτε τους προέδρους, ούτε τους μάνατζερ. Αυτά γιατί προηγουμένως σχολίασα με αρκετή δόση χιούμορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. pragmatika den mporw na katalabw pws proekypse 8ema me ta budget twn omadwn. giati 3afnika tetoia empa8eia me pao-olumpiako epeidh exoun megala budget? kai an einai dynaton re paidia, an h kalh makropro8esma eurwpaikh poreia einai apla sygalypsh gia thn 'ftwxeia' ,tote peite mou eseis pou to uposthrizete, POIO einai to zhtoumeno apo tous proedrous twn omadwn????? giati na dinoun lefta an den perimenoun oi omades tous na pane kala sthn eurwph????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. re file auto katalaves?ti me noiazei emena posa ksodeuoun?as dinoun osa theloun.otan omos autoi oi megistanes tou europaikou basket pou xonoun 40 kai 50 miria/xrono (giati alloi den iparxoun autoi einai palia eixa tous rosous me to kseplima xrimaton pou stamatise) xrostane sto kratos diladi se mena kai se sena kai otan oloi kseroume oti o x,y pou pairnei 2,2.5 miria dilonei para poli ligotera me antistathmisma oti kratane to elliniko basket psila (mia oraia petalouda) e xese me

    oso gia to eksofillo opoio thelei as valei to periodiko.opos exo pei idiotiko meso einai oti thelei kanei.mia idea eriksa.parolauta poli kali idea gia ta koritsia tou athinaikou.gia ton dimo virona den ksero alla o athinaikos xrostaei 10 miria!!

    file an den vlepeis tin ftoxeia tou ellinikou basket se paragontes-filathlous-gipeda-ipodomes-organosi-marketing-provoli-isonomia-proedrous me orama ktl ktl kai kirios agapi gia to athlima kai oxi VAFTISI TOU SIMFERONTOS TIS KATHE KOLOMADAS OS KALO TOU ELLINIKOU BASKET den boro na kano kati

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. thn ftwxeia thn vlepw, alla me to na griniazw gia TA PANTA opws esu den vgazoume apolutws tipota. to ti xrwstaei o ka8enas sto kratos esy pws to 3ereis? tekmhriwse to mou me stoixeia kai ase auto to stil 'katakrinw ta panta'. kai sthn telikh epeidh ginomaste kourastikoi k oi 2. otan mia omada ths elladas einai h pio epityxhmenh ths dekaetias se paneurwpaiko epipedo, kai h e8nikh omada ths xwras einai sta8era mesa stis 5 koryfaies pagosmiws, tote nai gia emena to ellhniko mpasket den einai xamhla. an ontws se xalane ola auta k agapas to mpasket, opws exw 3anapei, pai3e sta anoixta ghpeda gia na goustareis k parakolou8hse kapoio allo ugies prwta8lhma. to na asxoleisai me ta egxwria me apokleistiko skopo to na diamartyresai gia ta panta kai na griniazeis, to briskw toulaxiston diastrofiko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 1on file asxoloumai apo tin tileorasi pleon kai an.den to katalava giati den prepei na asxoloumai katholou

    kai 2on kai kirioteron an esena sou aresoun ta gipeda pu exoume oi adeies eksedres,oti oi omades pou xrostane oxi fetina alla kai persina apokalountai marousares,oti oi telikoi kipellou ginonta me 500 atoma,oti ta kanalia (poli fisiologika) deixnoun kai den deixnoun agones ktl den exo kanena provlima.emena omos pou den maresoun kai thelo dekades pragmata na allaksoun kai na eksigxronistoun ama den griniakso kai den diamartiritho pos tha allaksoun?pos tha veltiothoume?an den griniaksei o pelatis?

    me to na eimai san kai esena pou les ola einai mia xara.i ethniki-o panathinaikos-epitixies-teleutaia dekaetia ktl? san na akouo autous tous 5-10 gerous/masonous pou exoun gatzothei apo tin karekla kai den lene na tin afisoun.exei liosei auti i karamela eleos.posa skoupidia na kripseis kato apo to xalaki?

    makari auti i xora na parousiaze auta pou parousiazei oxi to protathlima tis ispanias alla tis germanias (nai nai ts germanias) se organosi kai athlitiki paideia.kai as min eixe kamia omada mas tis epitixies autes.

    perissotero kosmo tha eixan ta gipeda.amfivaleis?

    yg theoro toulaxiston asteia tin erotisi ''pou ksereis oti autoi xrostane sto kratos''.vale me sto logistirio tou kratous kai tha boreso na sto apodeikso.pistepse me.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ma egw nomiza oti hdh eisai sto logisthrio tou kratous, me tetoia sigouria pou yposthrizeis oti xrwstane OLOI. h katastash file einai maurh, den lew na kanoume ta strava matia h kati tetoio. oloi 8a protimousame na parousiazoume thn eikona mias eksygxronismenhs xwras ws pros to mpasket. alla. den einai dynaton na pairneis ta liga kala pou yparxoun kai ta atoma pou ontws prosferoun sto mpasket kai na ta mhdenizeis ola...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ panos919:

    Ο φίλος ανώνυμος έχει δίκιο.
    Τα στοιχεία για τα χρέη ΠΑΕ-ΚΑΕ δημοσιεύθηκαν από τον Υφυπουργό Οικονομικών. Μπορείς, πλέον, να αναζητήσεις τα χρέη των ομάδων προς το κράτος, δηλαδή στον Έλληνα φορολογούμενο.

    @kourouna:
    Το πρώτο σχόλιο προς το φίλο ανώνυμο ...
    Το δεύτερο σχόλιό σου καλύπτει κάπως και εμάς που διαβάζουμε τη στήλη σου αλλά εξακολούθουμε να βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο στον ελληνικό αθλητισμό.


    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. omologw pws den h3era kati peri dhmosieushs, alla afou isxyei apologoumai peri opoiwn anti8etwn 8esewn mou panw sto 8ema. e3akolou8w, par'ola auta na diafwnw ka8eta se arketa zhthmata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. asxeto me ti sizitisi sas: poso afelis gia n min pw allo epitheto prepei na eisai gia na min peraseis ston teliko tou diagwnismou karfwmatwn sou tous childress kai haislip??? eidika o childress me to prwto tou karfwma eprepe na parei to kipelo kai na figei...! dimitris

    ΑπάντησηΔιαγραφή