Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Σούπερ προσφορά με το τεύχος 207 του All Star Basket


Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι φροντίσαμε να μειώσουμε για έξι αναγνώστες του περιοδικού το κόστος του ταξιδιού στο Παρίσι! Το περιοδικό προσφέρει όπως κάθε χρόνο δωρεάν εισιτήρια και μάλιστα σε θέσεις VIP στο παλέ ντε Μπερσί για το φάιναλ φορ. Μοναδική υποχρέωση η αποστολή ενός SMS για να συμπεριληφθούν όλοι οι αναγνώστες στην κλήρωση. Λεπτομέρειες στο τεύχος νούμερο 207 που κυκλοφορεί αύριο.
Τεύχος όπου δηλώνουμε εθνικά υπερήφανοι και με...πρόσωπο στην Ευρώπη τουλάχιστον στο μπάσκετ. Για τα άλλα μην τα συζητάμε καλύτερα. Η πορεία του Ολυμπιακού, του ’Αρη, του Πανελληνίου αλλά και των κοριτσιών του Αθηναϊκού ενοποιούνται για να αποδείξουν ότι στο μπάσκετ έχουμε πρόσωπο. Εντός του περιοδικού θα βρείτε μεταξύ άλλων:
- Απολαυστική συνέντευξη του πάντοτε πληθωρικού Βλάντο Τζούροβιτς. Ο Νίκος Μπουρλάκης τον βρήκε στο Βελιγράδι και τα όσα λέει ο Βλάντο διαβάζονται....μονορούφι.
- Πολυσέλιδο αφιέρωμα στην πορεία Άρη και Πανελληνίου στην Ευρώπη αλλά και παρουσίαση των αντιπάλων τους από την Ισπανία στον προημιτελικό γύρο.
- Ρεπορτάζ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το All Star Game της Κρήτης αλλά και το μεγάλο πάρτι γενεθλίων του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στο Βελιγράδι.
- Αφιέρωμα στη March Madness του NCAA (και το περίμενα καλύτερο και θα το έγραφα καλύτερα γιατί από μένα δεν γλιτώνει κανείς...) αλλά και μια ανάλυση για το τι άλλαξαν και τι απέδωσαν μέχρι τώρα οι μεγάλες φετινές ανταλλαγές στο ΝΒΑ μια και τα πλέι οφ είναι στην...επόμενη στροφή.
- Η Ρουθ Ράιλι είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα Αμερικανίδων που παίζουν στην Ευρώπη. Ηγείται της προσπάθειας του Αθηναϊκού για ένα Ευρωπαϊκό τίτλο και μιλάει στο περιοδικό σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.
Φυσικά οι τακτικοί και μόνιμοι ξέρουν ότι θα βρουν τα γνωστά σταθερά ένθετα με τα αποτελέσματα όλου του επταημέρου, τα μικρά πρωταθλήματα, τις στήλες παρασκηνίων, σχολίων κλπ.κλπ. και ένα φουλ Κουρουνο-δισέλιδο με μια σπέσιαλ αποκάλυψη για το ποιός πρόεδρος ομάδας Α1 εγκαταλείπει το καλοκαίρι (δεν αφορά τονΚαραμανλή της ΑΕΚ για αυτόν το έγραψα εδώ και καιρό ότι θα φύγει).

5 σχόλια:

  1. kourouna to epomeno afierwma gia ncaa par'to me th bia. 8a to etoimasoume oloi mazi edw sto blog k 8a ginei xamos! xe xe xe xe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παίζει να είσαι το μοναδικό έντυπο/στήλη με θετική άποψη για τον Bob Kozonis το τελευταίο διάστημα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παίζει να δικαιωθώ και να αποδειχθεί λίρα εκατό και όχι παραμύθι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω. Έπρεπε αντί για dvd με παλιά ματς να δώσω usb stick και να το έχω hackάρει για να μάθω πιο έγκυρα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή