Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Ισοφάρισαν το ρεκόρ παρατάσεων!

Το Σαββατόβραδο των απροόπτων συνεχίστηκε στην Α2 με ένα παιχνίδι που μπήκε στο βιβλίο της ιστορίας! ΟΦΗ και Ξάνθη έπαιξαν περίπου τρεις ώρες για να αναδειχθεί ο τελικός νικητής και καθαρό χρόνο 60 λεπτών αφού χρειάστηκαν τέσσερις παρατάσεις(!!!) για να αναδειχθεί ο τελικός νικητής. Κέρδισε τελικά η Ξάνθη με 125-123!
Οι δύο ομάδες ισοφάρισαν το ρεκόρ αγώνα με τις περισσότερες παρατάσεις στην ιστορία των εθνικών κατηγοριών που κρατάει από την περίοδο 1980-81. Τότε στο κλειστό της Νέας Σμύρνης σε αγώνα της Α΄εθνικής ο Έσπερος είχε νικήσει την ΑΕΚ με 98-96.
Στον αποψινό αγώνα της Κρήτης 13 παίκτες από τις δύο ομάδες σκόραραν πάνω από 10 πόντους ο καθένας, τρεις απ΄ αυτούς πάνω από 20 και πρώτος σκόρερ ήταν ο Αναγνωστόπουλος της Ξάνθης με 34 πόντους. Ο ΟΦΗ ευστόχησε συνολικά σε 16 τρίποντα, από τα οποία επτά είχε ο Παναγιώτηςε Μπαρλάς που πέτυχε συνολικά 22 πόντους.

Στη φωτογραφία για το...ρετρό της υπόθεσης η ομάδα του Εσπέρου που....συνεργάστηκε πριν από 29 χρόνια με την ΑΕΚ για το ρεκόρ παρατάσεων. Στην πάνω σειρά πρώτος από αριστερά ο Λιβέρης Ανδρίτσος που το καλοκαίρι του 1981 πήγε στον Παναθηναϊκό για να ξεκινήσει το σημαντικότερο κομάτι της καριέρας του.

4 σχόλια:

  1. Θα δανειστώ το άρθρο σου .
    Τέτοια μέρα για την πόλη μου (Αποκριές γαρ και αντί για διασκέδαση στον υπολογιστή κατάρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελεύθερα...Είμαι υπέρ της διακίνησης ιδεών μέσω διαδικτύου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Το Σαββατόβραδο των απροόπτων..." δε βλέπω όμως σε αυτά τα απρόοπτα να λες κάτι για τον Ράμπο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα που παραιτήθηκε τι να πω; Πεσμένο κάτω άνθρωπο δεν κτυπάω... Τέως προπονητής είναι πλέον. Ασε να δούμε τι θα κάνει εντός του μπάσκετ και εδώ θα είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή