Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Αποκλειστικός

Είναι γνωστό ότι οι ομάδες στην Ελλάδα προσέχουν την ’’έξωθεν καλή μαρτυρία’’ και ενοχλούνται ιδιαίτερα από τα σχόλια (ενίοτε και από τα μη σχόλια) των τηλεοπτικών σπορτκάστερ. Υπάρχουν δεκάδες ιστορίες που θα μπορούσα να γράψω από το παρελθόν αλλά θα αρκεστώ σε μια που....τρέχει τώρα. Με αφετηρία μάλλον την ερχόμενη εβδομάδα (μπορεί όμως και το επόμενο διήμερο) τους αγώνες συγκεκριμένης ομάδας σε συγκεκριμένο κανάλι θα σπικάρει συγκεκριμένος δημοσιογράφος. Θα είναι περίπου αποκλειστικός! Ο λόγος ότι το υπάρχον δυναμικό του καναλιού προφανώς για όσα έλεγε δεν ήταν αρεστό και στο κανάλι προτάθηκε διακριτικά άλλος δημοσιογράφος. Προφανώς αρεστός στην ομάδα που είναι σίγουρη ότι δεν θα ακουστούν λάθος πράγματα....
Το κανάλι δεν είπε όχι άλλωστε είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι δεν χαλάει τέτοιου είδους χατίρια στις ομάδες και πάντοτε είναι πρόθυμο να έχει ’’καλή συνεργασία’’.
Υ.Γ. 1 Γίνεται αντιληπτό ότι δεν θα γράψω ονόματα και διευθύνσεις.
Υ.Γ. 2 Εχω πει και στη στήλη μου στο περιοδικό ότι δεν ασχολούμαι με δημοσιογράφους και εφημερίδες εκτός αν κάτι συνιστά είδηση. Και για μένα αυτό συνιστά είδηση.
Υ.Γ. 3 Γίνεται επίσης αντιληπτό ότι αν τα σχόλια των επισκεπτών ’’εκτραπούν’’ ή αρχίσουν εικασίες προσβλητικές για συναδέλφους θα διαγράφονται πάραυτα.

10 σχόλια:

  1. αν είναι να μην πεις ονόματα και διευθύνσεις καλύτερα να μην πεις τίποτα.. πριν λίγες μέρες δεν κατέκρινες το λάζο για αοριστία???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είμαι επίσημος φορέας όπως ο Σύνδεσμος των παικτών. Είμαι στήλη περιορισμένης ευθύνης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για να μαντέψω ....χμμμμμμ

    τους αγώνες του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα από το Σκαϊ θα μεταδίδει ο λεγάμενος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχι ξανα ο Συριγος στον ΑΡΗ

    ελεος.Δεν αντεχουμε αλλο.Θα σπασουμε την τηλεοραση καμια ωρα με το να τον ακουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o syrigos an kai alazonas kserei oso basket kseroun oloi oi alloi ellines basketikoi dimosiografoi mazi.. o xaraktiras t vgazei mia antipatheia afou to paizei oti t kserei ola alla einai korifi sto epaggelma tou... dimitris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κουρουνα,μηπως ο δημοσιογραφος που λες ηταν και τη σεζον 2007-2008 στον ΣΚΑΙ και παλιαοτερα στον ΑΝΤ1?Και μηπως εχει το ιδιο επιθετο με εναν παικτη του Αμαρουσιου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακριβως φιλε.Μπορει να ξερει τονους μπασκετ αλλα εκεινη την ωρα σχολιαζει τον αγωνα

    Δεν θελουμε να ακουσουμε το σχολιο του.Τον αγωνα θελουμε να περιγραψει.

    Δεν γινετε ρε φιλε να βλεπεις αγωνα της αγαπημενης σου ομαδας και να ακους απο αυτον να λεει <> η να το παιζει ξερολας για τα παντα και για οτιδηποτε.

    Στην εφημεριδα σου να γραψεις οσα σχολια θελεις.Εγω δεν εχω καμια ορεξη να ακουσω την αποψη σου.Τον αγωνα θελω να δω.Τα σχολια στην εφημεριδα σου.

    Ασε που ο συγκεκριμενος παιζει να εχει και ενα μικρο κομπλεξ με τον ΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kapote - poly palia omos, pro 20etias - den ton eixan plakosei oi areianoi ton legameno (mpampas syrigos) sto alexandrio?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα επαναλάβω ότι το σχόλιο που ανέβασα ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ τον Φ.Σ. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΤΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΣΚΑΪ.
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΙΖ.

    ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ! Ε, ΘΑΝΑΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή