Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Ο Τ-Μac στη Νέα Υόρκη! (updated)

Τις επόμενες τέσσερις ώρες περίπου πέφτει η αυλαία και τελειώνει η προθεσμία για ανταλλαγές στο ΝΒΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Αμερική είναι έτοιμο ένα πολύ μεγάλο ακόμη trade (το τρίτο σε ισάριθμες μέρες) στο οποίο εμπλέκονται Σακραμέντο, Νικς και Χιούστον. Το trade δουλεύεται ακόμη αλλά σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο Τρέισι Μαγκρέιντι οδεύει προς τους Νικς, ενώ οι Ρόκετς θα πάρουν για αντάλλαγμα από το Σακραμέντο τον σούπερ σκόρερ Κέβιν Μάρτιν. Απομένει να δούμε τι θα δώσουν για να καλύψουν τα σάλαρι καπ των δύο παικτών οι δύο ομάδες στους Κινγκς ως αντάλλαγμα και να μάθουμε το πλήρες πακέτο.


Μικρότερης σημασίας ανταλλαγή ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Το Σικάγο έστειλε τον σουτέρ Τζον Σάλμονς στο Μιλγουόκι και πήρε ως ανταλλάγματα τον πάουερ φόργουορντ Χακίμ Ουόρικ και τον αναλώσιμο Τζο Αλεξάντερ. Ακούγεται έντονα στην Αμερική ότι αυτή τη στιγμή οι Μπουλς δουλεύουν και ένα ακόμη trade αφού θέλουν να στείλουν τον Τάιρους Τόμας στη Σάρλοτ και να πάρουν δύο τουλάχιστον περιφερειακούς (Εϊσι Λο και Φλιπ Μάρεϊ)...

4 σχόλια:

  1. egine telika h metegrafh tou t-mac???an ginei 8ewreite 8a einai kalh metegrafh???vagelhw or nowitzki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την ώρα ο Τ-Μακ ανήκει στους Κινγκς αλλά αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να τον στείλουν στη Νέα Υόρκη. Σε τι κατάσταση είναι αυτή τη στιγμή μετά από τη μεγάλη ταλαιπωρία με τους τραυματισμούς κανείς δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oi knicks ti 8a dwsoun? eimai polu periergos na dw.. pisteuw 8a krathsoun chandler kai galinari kai 8a dwsoun harrington,hughes. oi bulls etoimazontai na kanoun megalo la8os. o tyrous thomas einai polu kalyteros apo ton taj gibson pou adikaiologhta (gia mena) pisteuoun toso polu sto chicago. kai den katalabainw ti tous 8eloun tous perifereiakous, enw ton hinrich telika den ton stelnoun stous celtics.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. foberh monomaxia LeBron-Melo ta 3hmerwmata. san na epaizan 1 vs 1. tsekarete to video sto nba.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή