Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Πέφτουν τρεις εγγυητικές επιστολές!

Μπήκε το 2010 και αυτό που εκφραζόταν ως φόβος πλησιάζει να γίνει πραγματικότητα. Το ερώτημα είναι και παραμένει ένα: ''Πόσες ομάδες της Α1 θα αντέξουν οικονομικά;''. Αρκετοί περιμένουν ''κανόνια'' που θα σκάσουν. Πληροφορίες μου λένε ότι μέσα στην εβδομάδα από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις θα καταπέσουν οι εγγυητικές επιστολές τριών ΚΑΕ που κινούνται από το μέσο της βαθμολογίας και κάτω. Η μια περίπτωση αφορά προσφυγή παίκτη, η άλλη προσφυγή προπονητή και η τρίτη μια μαζική προσφυγή. Το ζητούμενο είναι που θα βρουν οι τρεις ΚΑΕ τα χρήματα να καλύψουν τις οφειλές αφού στη μια περίπτωση η δικαστική απόφαση αφορά ποσό 250.000 ευρώ!

10 σχόλια:

  1. η μια δεν είναι η Ολύμπια (για 70 χιλιάρικα νομίζω)?
    ή μιλάμε για 3 εκτός της Ολύμπια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολύμπια, Τρίκαλα, Καβάλα προς το παρών και η ΑΕΚ αργότερα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι μέσα στο θέμα για το τώρα για το μετά δεν ξέρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μετά θα δείξει από τη δίκη για το 99.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Kourouna:

    Τι συνέπειες έχει η ομάδα, της οποίας έχει καταπέσει η εγγυητική, εάν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα χωρίς να την έχει αποκαταστήσει εντός του απαιτούμενου χρονικού περιθωρίου;

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προφανώς αν εκπέσει η εγγυητική η ομάδα δεν έχει δικαίωμα συμετοχής στο πρωτάθλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι εκτός αν καλύψει το ποσό για το οποίο εκπτίπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά το ερώτημα ήταν λίγο διαφορετικό.

    Γράφτηκε σε άλλο site ότι η εγγυητική της Ολύμπιας κατέπεσε την 1.01.2010. Η εγγυητική θα έπρεπε να αποκατασταθεί εντός 15 ημερών. Η Ολύμπια έπαιξε εχθές, 16.01.2010 με τον ΟΣΦΠ.

    Τι συμβαίνει; Φυσικά το εάν έχει δικαίωμα συμμετοχής ή όχι είναι το προφανές. Εάν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, παίρνει τον βαθμό της ήττας, μηδενίζεται ή και της αφαιρούνται βαθμοί; Αντίστοιχα φυσικά είναι τα ερωτήματα για οποιαδήποτε άλλη ομάδα.
    Αυτό ήταν το πνεύμα της ερώτησης και με συγχωρείτε εάν γίνομαι κουραστικός.

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ξέρω τι γράφτηκε και δεν παρακολουθώ σάιτ κλπ. πλην σπανίων εξαιρέσεων. Εάν μια ομάδα δεν αναπληρώσει το ποσό για το οποίο εκπτίπτει η εγγυητική πολύ απλά δεν παίζει στο πρωτάθλημα. Από την πλευρά μου ξέρω ότι τα χαρτιά για την Ολύμπια πήγαν στον ΕΣΑΚΕ πριν από 48 ώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή