Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Teenheat

Είναι γνωστό ότι οι Παρασκευές είναι δύσκολες μέρες (ουδεμία σχέση με το Thank’s God its Friday) αφού παραδίδω τη στήλη μου στο περιοδικό και έχω τρεχάματα. Αυτό το μικρό και άσχετο με το μπάσκετ post είχα σκοπό να το ανεβάσω πριν από δύο μέρες για να σας γνωρίσω κάτι καλόπαιδα που είναι και φανατικοί αναγνώστες της Κουρούνας.
Εμφανίζονταν στο Gagarin οι ντόπιοι ροκεντρολάδες Teenheat, μια μπάντα που παίζει μουσική (και πολύ δυνατή μάλιστα) για το κέφι της ως support των θρυλικών ’’γκαραζιέρηδων’’ Sonics. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να γράψω δύο κουβέντες για το live τους και να ανταποδώσω έμπρακτα τη συμπάθεια τους. Η μπάντα είναι καλή, παίζει δυνατό και ατόφιο ροκ εν ρολ, γκαραζοπάνκ και έχει μπασκετικό λογότυπο οπότε όπου δείτε ότι παίζουν μπείτε άφοβα αν σας αρέσει η μουσική στα ’’κόκκινα’’ του ενισχυτή. Την επόμενη φορά που θα παίξουν ελπίζω να το...θυμηθώ έγκαιρα και να σας ενημερώσω. Και επειδή δεν βρήκα δείγμα ή σελίδα τους στο MySpace (είναι πολλές οι μπάντες παγκοσμίως με το ίδιο όνομα) βάζω το λογότυπο τους και τους εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια!

5 σχόλια:

  1. Νταξ! Ο σεβασμός μου είναι πελώριος!!!Σ΄έχω στην καρδιά μου...

    υ.γ.αγόραζες το THE THING;Πώς..;Ήσουν αρθογράφος;Αν μου το βεβαιώσεις αυτό,τότε συγκαταλέγεσαι στα έπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.myspace.com/teenheatrocknroll

    Το επιβεβαιώνουμε για την μασωνική τους αγάπη,αλλά δε μαρτυράμε προτίμηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @bhoy
    Πω πω τι μου θύμισες τώρα... The thing from another world ένα φοβερά δισκάκι που μοίρασε πριν μια δεκαετία και βάλε (μπορεί να ναι και περισσότερο) αυτό το φοβερό fanzine... Εχω χάσει τα ίχνη του, μάλλον έχει πάψει να κυκλοφορεί. Οχι αρθρογράφος εκεί δεν ήμουν αλλά το διάβαζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Radical Fans
    Χαίρομαι για την πληροφορία σχετικά με το my space ήμουν σίγουρος ότι κάπου υπήρχε αλλά δυσκολευόμουν να το βρω. Οι προτιμήσεις παίζουν μικρό ρόλο για μένα, μετράει πρώτα η...πορτοκαλί μασονία και μετά τα υπόλοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το live των TEENHEAT σε τρια μέρη:
    www.youtube.com/watch?v=4OU6VEGKWRE

    ΑπάντησηΔιαγραφή