Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Απορίες

Σύμφωνα με το συμβόλαιο που έστειλε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον ΕΣΑΚΕ ο νεοαποκτηθείς Λάζαρος Παπαδόπουλος προβλέπεται να έχει τις εξής αποδοχές:
- Ετήσιες αποδοχές 10.000 ευρώ.
- Πριμ υπογραφής συμβολαίου 110.000 ευρώ
- ’Ορο σύμφωνα με τον οποίο ο αθλητής μένει ελεύθερος αν καταθέσει στον ΠΑΟΚ ποσό 500 ευρώ.
Ενα ομολογουμένως ενδιαφέρον συμβόλαιο που δημιουργεί σωρεία αποριών σε συνδυασμό με την εξαγγελία για την ’’αφιλοκερδή’’ προσφορά του Λ.Π. και την κατάθεση των χρημάτων σε δύο φορείς (Χαμόγελο του παιδιού και ομοσπονδία αθλητών μπάσκετ με καρότσι):
1. Στους δύο φορείς θα δοθούν τα χρήματα με βάση το ποσό του συμβολαίου (10.000 ευρώ) ή με βάση και το πριμ υπογραφής (110.000 ευρώ). Με βάση τη συνήθη πρακτική και για φορολογικούς λόγους όλοι οι αθλητές βάζουν τα πολλά χρήματα του συμβολαίου ως πριμ και όχι ως τακτικές αποδοχές αλλά εδώ το ερώτημα είναι απλό...
2. Γιατί υπάρχει η ανάγκη ’’εξαγοράς’’ του συμβολαίου έστω και με συμβολικό τίμημα; Από τη στιγμή που ένας παίκτης παίζει αφιλοκερδώς υπάρχει λόγος να τον κρατήσει μια ομάδα με το ζόρι;
3. Γιατί ο Ηρακλής έβγαλε ανακοίνωση υποστηρίζοντας ότι ο Λ.Π. είπε στους ανθρώπους του ότι δεν τον ικανοποιεί η προσφορά τους; Αφού τα χρήματα ούτως ή άλλως θα κατέληγαν για ’’καλό σκοπό’’.
4. Ο Νίκος Σταυρόπουλος στην παρουσίαση του παίκτη είπε τα χρήματα του συμβολαίου για να δοθούν στους δύο φορείς μαζεύτηκαν από επιφανείς ΠΑΟΚτζήδες. Δεν είναι ορθό αφού δεν πρόκειται για ουσιαστική οικονομική δοσοληψία να μας πουν και στο όνομα ποιών θα κατατεθούν τα χρήματα στους δύο φορείς και κυρίως πότε; Γιατί αν έχουν συγκεντρωθεί ήδη δεν υπάρχει λόγος καθυστέρησης...Και καλό είναι να γνωρίζουμε τους ανθρώπους που συμβάλλουν και στην αγωνιστική ενίσχυση του ΠΑΟΚ αλλά και στην οικονομική ενίσχυση δύο φορέων.
5. Γνωρίζουν οι άνθρωποι της οργάνωσης Χαμόγελο του παιδιού οτιδήποτε σχετικά με την προσφορά του Λάζαρου και αν ναι εφόσον έχουν ενημερωθεί γιατί δεν έβγαλαν μια ανακοίνωση ευχαριστίας αφού ως κίνηση είναι πρωτόγνωρη και ειδικά από τέως διεθνή αθλητή; Και δεν ξέρουν οτιδήποτε γιατί δεν έχουν ενημερωθεί; Θα μπορούσαν για παράδειγμα στην παρουσίαση του Λ.Π. από τον ΠΑΟΚ να στείλουν ένα εκπρόσωπο τους για να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη οντότητα η κίνηση του αθλητή.
Ολα αυτά αποτελούν απλές απορίες που προκύπτουν από την δημοσιοποίηση του συμβολαίου του τέως διεθνή μπασκετμπολίστα.
Εντελώς άσχετο με τα προηγούμενα αλλά όπως μαθαίνω στους κόλπους του ΠΣΑΚ και σε άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη υπάρχει σιωπηλή (για την ώρα) δυσαρέσκεια με τον πρόεδρο του συνδέσμου Λάζαρο Παπαδόπουλο. Ο λόγος είναι ότι όπως αποδείχθηκε η απεργία δεν είχε στόχευση, ήταν εντελώς άκαιρη και το χειρότερο όλων ενεργοποίησε όπως φάνηκε τους μηχανισμούς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρώτος και την ουσιαστική συναίνεση του δεύτερου. Πλέον τίθεται σε αμφιβολία αν ο σύνδεσμος θα μπορέσει να υλοποιήσει την απεργία διαρκείας που έχει προαναγγείλει για την 1η Ιανουαρίου αφού ξέρει ότι απέναντι του θα βρει τους δύο κορυφαίους συλλόγους της χώρας αλλά οι παίκτες δεν μπορούν να κάνουν και πίσω αφού θα κριθεί η αξιοπιστία του ΠΣΑΚ. Απόδειξη ότι από τις 17 Νοεμβρίου υπάρχει στην πρώτη σελίδα του σάιτ του ΠΣΑΚ μια ανακοίνωση του συνδέσμου όπου αίφνης πάει περίπατο η....σκληρή τακτική της οποίας κύριος εκφραστής ήταν ο Λάζαρος! Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
’’Ελπίζουμε να ήρθε πλέον ο καιρός να λύσουμε τα προβλήματα του μπάσκετ και να το οδηγήσουμε ένα βήμα μπροστά. Με την προειδοποιητική μας απεργία, αποδείξαμε ότι είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να λύσουμε τα φλέγοντα ζητήματα και να αποκτήσουμε τα δικαιώματα που τόσα χρόνια μας στερούνε. Παρόλα αυτά η γενική απεργία δεν είναι αυτοσκοπός. Ο σκοπός μας δεν είναι να σταματήσει το μπάσκετ (θα μείνουμε άνεργοι εξάλλου). Ο σκοπός μας είναι να μπουν επιτέλους κανόνες ώστε να μην χάνουμε κάθε χρόνο τα χρήματα μας και να διατηρούμε τα θεμελιώδη εργασιακά μας δικαιώματα...Σε αυτό το πλαίσιο, ο Π.Σ.Α.Κ καλεί όλους τους φορείς σε ΑΜΕΣΟ διάλογο για να αλλάξουν πλέον οι συνθήκες που κρατάνε στάσιμο το μπάσκετ. Ζητάμε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τον ΕΣΑΚΕ να ξεκινήσει διαδικασία συνεχόμενων συναντήσεων κάθε εβδομάδα για την υπογραφή κοινού μνημονίου. Έτσι ώστε με την ανάληψη καθηκόντων του νέου Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού να πραγματοποιηθεί η άμεση διαδικασία νομοθέτησης. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να φτάσουμε στην 1η Ιανουαρίου ώστε να ασχοληθούμε ξανά με τα προβλήματα’’...
Πριν από την ανακοίνωση του Ολυμπιακού πάντως οι παίκτες έλεγαν και δημόσια ότι είχαν βαρεθεί να κάνουν διάλογο και να παίρνουν υποσχέσεις. Το θέμα είναι πλέον ποιός θέλει να κάνει διάλογο μαζί τους! Για αυτούς τους λόγους τα υπόλοιπα στελέχη μουρμουρίζουν για τους λάθος προεδρικούς χειρισμούς και το άστοχο μιας απεργίας με την οποία στην ουσία δεν ασχολήθηκε κανείς σε κυβερνητικό επίπεδο και δεν τη σχολίασε κανείς!

21 σχόλια:

  1. καλά μωρέ
    μην κάνετε έτσι, μην σκάτε

    ας τα πάρει πίσω τα λεφτά
    δεν έγινε και τίποτα

    ας πάει το All Star να δώσει καμία χορηγία
    δεν χάλασε ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησδω καποια πραγματα πανω στο αρθο αυτο τα οποια με φαινονται οφθαλμοφανη και παραλογο που αναφερονται.
    1ον μου φαινεται λογικο να ειναι το ποσο σε μορφη πριμ υπογραφης καθως θα δοθει μαζεμενο στα συγκεκριμενα ιδρυματα και δεν ειναι δυνατον να υπαρχει καθε μηνα καταβολη με νικες κτλ
    2ον δηλαδη με 500 ευρω ρητρα κραταει η ομαδα με το "ζορι" τον παικτη ειναι δυνατον?? Το αντιθετο δειχνει 500 ευρω δεν εξαγοραζεις παικτη ερασιτεχνικων κατηγοριων
    3ον Ο λογος που ο Παπαδοπουλος δεν πηγε στον Ηρακλη δεν ηταν τα χρηματα τα οποια οπως εχει υποθει πολλακις τοσο απο τον κο Γαλανο οσο και απο διαφορους παραγοντες ειναι παραπανω απο αυτα που θα λαβει απο τον ΠΑΟΚ (250.000) ευρω αλλα οτι ο Ηρακλης ειναι στην Α2 δλδ ποσο ποιο ξεκαθαρα πρεπει να το πει??
    4ον Για ποιο λογο "κοπτεστε" τοσο πολυ να μαθεται τα ονοματα των 2 παραγοντων?? 1η φορα ακουτε να μη δινονται στη δημοσιοτητα καποια ονοματα ανθρωπων που προσφερουν?? Στο ποδοσφαιρικο τμημα του ΠΑΟΚ ηταν συνηθισμενο.
    5ον οταν καταβληθουν το ποσο τοτε ειναι το λογικο να βγει καποια ανακοινωση και οχι εκ των πρωτερων.
    Εν γενει για ποιο λογο επειδη διαφωνειτε σε καποια πραγματα με το ΛΑζαρο Παπαδοπουλο ως προεδρο του ΠΣΑΚ (στα οποια συμφωνω μαζι σας) προσπαθειτε να μειωσετε τον Παπαδοπουλο ως αθλητη κ ως ανθρωπο θετωντας ερωτηματα τα οποια ειναι ασχετα και πολυ 2οντα με την ολη κινηση και μεταγραφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν σκάμε, ρωτάμε...Επειδή η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ψάχνει και να ρωτάει, να αμφισβητεί και να μη δέχεται χωρίς έρευνα ότι του λένε...
    Οσο για τις χορηγείες του All Star οποιος πηγαίνει σε γήπεδα ή σε εκδηλώσεις βλέπει πόσες και ποιές κάνει. Δεν χρειάζεται να τις διαφημίσουμε. Οπως δεν διαφημίσαμε πριν από δύο χρόνια η γιορτή του ΠΣΑΚ έγινε με χορηγεία του All Star...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 2
    Μάλλον δεν κατάλαβες καλά τα ερωτήματα.
    Ξέρω γιατί μπαίνουν στα συμβόλαια των αθλητών εδώ και 15 χρόνια τα πολλά χρήματα ως πριμ και όχι ως αποδοχές. Δεν ρώτησα αυτό αλλά ποιό ποσό από τα δύο θα δοθεί. Δεν μίλησα ποτέ για μηνιαίες δόσεις αλλά για ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΟ θα δοθεί αφού υπάρχουν δύο κατηγορίες.
    Το αντίθετο ρωτάω για τα 500 ευρώ! Οτι χωρίς αυτά υπήρχε πιθανότητα να μην δινόταν ελευθέρας στον Λάζαρο αν για παράδειγμα τον ζητήσει σε ένα ή δύο μήνες άλλη ομάδα. Κατανοητό ή όχι;
    Αν ο λόγος που δεν πήγε στον Ηρακλή είναι αυτός που λες συμωνώ με τη λογική του. Αλλά ο Ηρακλής άλλα λέει...
    Δεν ξέρω τι γίνεται στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ εδώ το θέμα δεν έχει να κάνει με προσφορά στην ομάδα αλλά με προσφορά σε ιδρύματα.
    Να μην το ξαναγράψω. Η δουλειά μου είναι να ρωτάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οποτε συνεχιζω γιατι δε βλεπεται τις δηλωσεις Γαλανου και Σαρλη για το θεμα.
    Για το ποσο εχει ξεκαθαριστει οτι θα ειναι γυρω στα 150.000 το οποιο θα δοθει οποτε δεν υπαρχει λογος να κοπτεσται για το ποιο απο τα 2.
    Ακομα και να ειναι οπως λετε προσφορα σε ιδρυματα πιστευετε οτι το μεγαλυτερο ποσοστο οσων κανουν αγαθοεργιες οι προσφορες σε καποια ιδρυματα γνωστοποιουν τα ονομα τους??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας βλέπω ενημερωμένο και χαίρομαι. Δεν είδα πουθενά να αναφέρεται το ποσό αλλά για να μου το λέτε εσείς το δέχομαι!
    Σαφώς και οι περισσότεροι που κάνουν αγαθοεργίες δεν το λένε. Και δεν θα ρωτούσα τίποτα αν ήσυχα όμορφα και ωραία πήγαινε ο Λάζαρος, οι δωρητές, ή ο ΠΑΟΚ και κατέθεταν τα χρήματα εκεί που ήθελαν. Ο Λάζαρος το είπε πρώτος και το γνωστοποίησε, όχι οι δημοσιογράφοι άρα αφού έδωσε δημοσιότητα στο θέμα επειδή εγώ είμαι κακόπιστο πτηνό θέλω να δω για να πιστέψω. Ας μην το έλεγα να μη ρώταγα...Βλέπεις κάτι παράλογο στα όσα λέω; Δεν το ξεκίνησα εγώ το ζήτημα, ο Λάζαρος το ξεκίνησε...Και αφού είχε αυτή τη φαεινή πραγματικά ιδέα δεν είναι κακό να μάθουμε και τις λεπτομέρειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτο που θα πρεπει να δειτε (οπως κ εγω κ ολοι ισως) ειναι οτι οταν με το καλο γινει η καταθεση του ποσου ενα ευχαριστηριο απο το χαμοηελο του παιδιου δε με ενδιαφερει ποιοι δωσαν το ποσο και ως γνωστο σχςεδον ποτε δε βγαινουν τα ονοματα αυτων που δινουν (και για καποιους λογους οχι τοσο ευγενικους πολλες φορες - πχ εφορια)
    Επισης η διοικηση του ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη οπως σαφως γνωριζεται ειναι ορισμενη απο Πρωτοδικειο σε μια χρονια εξηγυανσης δε θα ηταν δυνατο να φορτωσει την ομαδα με ενα υψηλο συμβολαιο χωρις να ενημερωσει επισημα τον κοσμο της (ο οποιος ειναι κ ο κυριως χρηματοδοτης) για ποιο λογο εγινε αυτο κ πως θα αποπληρωθει οποτε ειναι ατοπο το οτι θα μπορουσαν να δωθουν χωρις δημοσιοτητα.
    Εγω αυτο που βλεπω ¨κακο¨ οπως λετε ειναι οτι επειδη ο Παπαδοπουλος τα εχει κανει θαλασσα στον ΠΣΑΚ εχει κανει εχθρους οι οποιοι τον "κυνηγανε" οχι μονο στο θεμα ΠΣΑΚ αλλα κ γενικα ως αθλητη. Ειμαι σιγουρος οτι εαν γινοταν το ιδιο θεμα πχ με το Διαμαντιδη (τυχαιο το ονομα παρα τις οπαδικες του πρωτμιησεις που ισως να το εκαναν πιθανο καποια στιγμη :) ) ειμαι σιγουρος οτι η αντιμετωπιση σας οπως και καποιων συναδελφων σας θα ηταν τελειως διαφορετικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπερδεύεις άσχετα πράγματα. Κάτι σαν μαρούλια με πορτοκάλια. Εκρινε κανείς τον Λάζαρο σαν αθλητή; Μόνο ο ίδιος που είπε ότι τα δύο τελευταία χρόνια δεν ήταν τα καλύτερα της καριέρας του. Στο εξωτερικό έπαιζε, εικόνα ξεκάθαρη δεν είχε κανείς δημοσιογράφος και όσο έπαιζε στο εξωτερικό πάλι πρόεδρος του ΠΣΑΚ ήταν. Αν κάνει λάθος χειρισμούς ως πρόεδρος θα κριθεί για αυτούς. Και αν παίζει καλά ως παίκτης θα του πούνε μπράβο επειδή παίζει καλά. Είπε κάποιος ότι δεν είναι συν για τον ΠΑΟΚ η προσθήκη του; Αρκεί βέβαια να δικαιώσει και τις προσδοκίες που υπάρχουν. Αλλά επειδή είναι τέως διεθνής να του λέμε ναι και ως πρόεδρο του ΠΣΑΚ; Η επειδή είναι πρόεδρος του ΠΣΑΚ να λέμε ότι παίζει πάντοτε καλά;
    Οσο για το συμβόλαιο... Εύκολα ο ΠΑΟΚ μπορούσε να πει αυτό που ειπώθηκε χθες στην παρουσίαση. Οτι τα χρήματα προέρχονται από προσφορές φίλων της ομάδας και δεν βαρύνουν το ταμείο του. Ποιός θα του έλεγε κάτι; Το θέμα είναι ΟΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ...Και αυτή ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!
    Επίσης να σε ενημερώσω αγαπητέ φίλε ότι οι εισφορές σε φιλανθρωπικούς σκοπούς κλπ. όχι μόνο δεν είναι στόχος της εφορίας αλλά εκπτίτουν απο ένα ποσό και πάνω από τις φορολογικές δηλώσεις! Αρα δεν υπάρχει θέμα ανωνυμίας. Η ανωνυμία στην προκειμένη περίπτωση ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΣΑ! Και δεν ρίχνω ευθύνη στον Λάζαρο αλλά για να διαφυλάξει και το δικό του ίματζ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΤΑΔΕ. Γιατί ρωτάω πάλι αφελώς εγώ...Και αν αυτοί που υποσχέθηκαν δεν τα δώσουν εμείς που θα το ξέρουμε; Καλοπροαίρετα πάντα ρωτάω αφού επαναλαμβάνω ο Λάζαρος είχε τη φαεινή ιδέα να ανακοινώσει το όλο θέμα και θεωρώ ότι πολύ καλά έκανε. Αλλά μπορεί κάποιοι βρε αδελφέ να σφετεριστούν το όνομά του και την καλή του θέληση. Ας πάρει τις επιταγές ο ίδιος να τις δώσει δημόσια και να του πούμε μπράβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ούτως ή άλλως και για να δευτερολογήσω ότι γράφω το γράφω για το καλό του Λάζαρου και εξήγησα τους λόγους. Τη δική μου δημοσιογραφική περιέργεια έχω φροντίσει ήδη να την ικανοποιήσω και θα παρακολουθώ στενά αυτή την ιστορία. Συμπτωματικά με ένα από τους δύο φορείς έχω τον τρόπο να το κάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν το καταλαβα... Γιατι να πει ευχαριστω; Ο Παπαδοπουλος δεν οφειλει να πει ευχαριστω σε κανενα. Το ποσο του συμβολαιου του, θα το δουλεψει. Το οτι θα το δωσει εν συνεχεια δωρεα, ειναι αλλη υποθεση. Οπως και το που θα βρει τα χρηματα ο ΠΑΟΚ για να του τα δωσει, ειναι κατι που δεν αφορα τον παικτη.

    Οσο για τον ορο περι 500Ε για αποδεσμευση του, και παλι δεν καταλαβαινω που ειναι το περιεργο. Ο Λαζαρος δεν παιζει αφιλοκερδως(αλλα φθηνα). Το που επελεξε να δωσει τα χρηματα ειναι ξαναλεω αλλη υποθεση, που αυτυη τη φορα δεν ενδιαφερει τον ΠΑΟΚ. Εχει λοιπον συμβολαιο, και για να μπορει και νομικα να το σπασει, αν θελησει για καποιο λογο, εβαλε αυτο το συμβολικο ποσο. Αν δεν εβαζε τον ορο, θα επρεπε να εχει τη συμφωνη γνωμη του ΠΑΟΚ για να το σπασει(κατι το οποιο δε μπορει να θεωρηθει δεδομενο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είπαμε,
    το πρωτάθλημα έχει γίνει γελοίο!
    Όχι άλλο δούλεμα!
    Χίλιες φορές να μην έλεγαν τίποτα.

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνώ απόλυτα με το φίλο Στέλιο.

    Για να σοβαρευτούμε τώρα, μπορεί ο Παπαδόπουλος να μην ενδιαφέρεται απο που προήλθαν τα χρήματα για τη μεταγραφή του, όμως ενδιαφέρει την εφορία και το λαό του ΠΑΟΚ(Δεν είμαι ΠΑΟΚτσής). Την εφορία για δύο λόγους: 1ον, που τα βρήκε και τα έδωσε και 2ον, πότε τα έδωσε στο ίδρυμα για να ελαφρυνθεί φορολογικά. Το λαό γιατί πληρώνει.
    Γκέγκε; Ή μιλάμε πολύ σταράτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για την ώρα το θέμα έκλεισε... Για την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι μεγάλο λάθος του Παπαδόπουλου, που δεν έδωσε στη δημοσιότητα μαζί με την ανακοίνωση της προσφοράς πόσο είναι αυτό το ποσόν και με πιο τρόπο θα δοθεί.

    Ετσι δίνεται η αφορμή για κάθε είδους σχόλια, είτε από ενδιαφέρον είτε κακοπροαίρετα.

    Αν η προσφορά αποδειχθεί εκ των υστέρων ότι αφορά τελικά το ποσόν των 10.000 θα γίνει αφορμή να ακουστούν πολλά πικρόχολα σχόλια, δικαίως ή αδίκως. Από την άλλη αδυνατώ να πιστέψω ότι ο ΠΑΟΚ που τον κυνηγούν για χρέη παίκτες, προπονητές, μάνατζερ, κ.ά. με αγωγές, διακαστικές αποφάσεις κ.λ.π. θα βρεί να δώσει έτσι εύκολα 120.000 στα ιδρύματα.

    geof

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. vikos1908(το φανταστηκαμε οτι δεν εισαι ΠΑΟΚ :) ),
    αυτο που λες ισχυει, αλλα δεν ειναι το θεμα του αρθρου, τα οικονομικα και φορολογικα του ΠΑΟΚ. Γι'αυτο και ειπα οτι δεν ενδιαφερει τον Παπαδοπουλο. Ολους τους υπολοιπους μπορει να τους ενδιαφερει...

    (Και το "γκεγκε" ηταν μαλλον αχρειαστο...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γεια σου ρε συ κουρούνα με τις απορίες σου:). Νίκος-ΠΑΟΚ, είχαμε ένα διάλογο σχετικά με το θέμα που είχες αναρτήσει με Ταπούτο, Γκετσέφσκι. Ποιος τη χάρη σου τώρα που ένας από τους πιο «αγαπημένους» σου παίκτες πήγε σε μια από τις «αγαπημένες» σου ομάδες. Εγώ θα ξεφύγω λίγο από το οικονομικό του θέματος και θα πάω στο αγωνιστικό. Στον τότε διάλογο σου είχα πει ότι μας βλέπω μέσα στην εξάδα, αν η ομάδα μείνει ως έχει και το χαρακτήρισες αισιόδοξο. Τώρα λέω πως μετά τις πρώτες εικόνες και με τη προσθήκη του Λάζαρου, το Μάιο θα είμαστε στα προκριματικά της Ευρωλίγκα, πάλι αν η ομάδα μείνει ως έχει. Μάλλον θα το θεωρήσεις και αυτό υπεραισιόδοξο έ;

    Υ.Γ. Επειδή μ αρέσουν κι εμένα οι πονηρές ερωτήσεις όπως κι εσένα, θα ρωτήσω το εξής: Σχετικά με τα θέματα που βγάζεις για τα περιεχόμενα του περιοδικού, την προηγούμενη της κυκλοφορίας του, είναι τυχαίο πως στο μόνο που δεν είχε αναρτημένο το εξώφυλλό ήταν αυτό που είχε ως εξώφυλλο την 35άρα επί του συμπολίτη; Απορία εκφράζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νίκο βιάζεσαι...Η σεζόν είναι φρέσκια. Συμφωνώ πάντως ότι ο ΠΑΟΚ έκανε αξιόμαχη ομάδα από το...τίποτα και πάνω από όλα μου αρέσει που μαζεύει κόσμο στην Πυλαία. Ελπίζω να μην είναι συγκυριακό επειδή έπαιξε με ’Αρη- Ολυμπιακό.
    Υ.Γ. Μου αρέσουν αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας... Το εξώφυλλο μου έρχεται με μέιλ. Το προηγούμενο βράδυ μαζί με κάποια pdf ορισμένων θεμάτων που θα δημοσιευτούν. Το συγκεκριμένο (κοίτα σύμπτωση) είχε ένα πρόβλημα και δεν ’’άνοιγε’’. Ανέβασα το θέμα χωρίς το εξώφυλλο και έμεινε έτσι. Δεν έχω αγαπημένους και μη. ’’Πελάτες’’ έχω. Συμπαθώ εξαιρετικά επειδή είναι μπασκετόφατσα τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο αλλά του έχω γράψει διάφορα. Ο ΠΑΟΚ μου είναι συμπαθής, ο Δρόσος δεν μου ήταν. Μην τα μπερδεύεις... Και αντί να μου πουν ευχαριστώ πολύ που φώναζα από την αρχή που πήγε, ξεκίνησαν να με βρίζουν και μετά όταν ανέβαζαν τα πανώ τύπου ’’σκάσε και πλήρωνε’’ ξέχασαν ποιός τα έλεγε μόνος και σε πείσμα όλων. Μην ξεχνάς ότι όταν όλοι κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου είχα πρωτογράψει, προ τριετίας αν θυμάμαι καλά, ότι δεν υπήρχαν τα λεφτά της τηλεοπτικής συμφωνίας επί Πανελούδη και δεν θα έμπαιναν ποτέ στο ταμείο του ΠΑΟΚ. Αλλά βλέπεις οι οπαδοί έχουν την κακή συνθήθεια να πιστεύουν ότι όποιος ξεμπροστιάζει τους κακούς προέδρους είναι κόντρα στην ομάδα τους. Πάντως στα σοβαρά, στα πολύ σοβαρά, με τον ΠΑΟΚ δεν έχω τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μια ζωη ολο ΑΡΗΣ !!!!

    Κουφαλες ερχομαστε.Κρυφτειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. οποιο ονειρευονται το ΠΑΟΚστη euroleague ας περιμενουν να δουν αν εχει ο παοκ την ιδιους παικτες μεχρι το Μαρτη και μετα το ξανασυζηταμε...
    Ακομα εχουμε πολυ ψωμι μεχρι το τελος.....μην ενθουσιαζεστε με το παραμικρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμε
    πες μας και ποιοί να κρυφτούν για να μη γίνει λάθος. Και μείνουν μέσα οι καλοί και βγουν έξω οι κακοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για τον φετινό ΠΑΟΚ πάντοτε υπάρχει το ερωτηματικό και η απορία αν θα τα βγάλει πέρα οικονομικά. Για αυτό το λόγο και έχω πει ότι ναι μεν είναι καλή ομάδα αλλά όχι με σίγουρες προοπτικές. Ο Σούλης πάντως θα μείνει μέχρι τέλους. Οπως έχω ξαναγράψει και στο περιοδικό για να πειστεί να πάει στον ΠΑΟΚ του εξασφάλισαν τα λεφτά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή