Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Τέλος ο Ματσόν

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο στον Αντρέα Ματσόν η λύση της συνεργασίας του με τον Άρη. Οσοι μπήκαν στο μπλογκ προχθές έμαθαν τι θα συμβεί δέκα λεπτά ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ με το Μαρούσι. Και στο συγκεκριμένο προχθεσινό ποστ υπάρχει και η φωτογραφία του διαδόχου του Ιταλού. Εκτός αν ο Δαμιανίδης αλλάξει γνώμη την τελευταία στιγμή. Οι πρώτες κρούσεις στον Κατσικάρη πάντως είχαν γίνει ανεπίσημα πριν από δέκα ή δεκαπέντε μέρες από τρίτο πρόσωπο!
Υ.Γ. 1 Για τους αμύητους που δεν με διαβάζουν στο περιοδικό...Η Κουρούνα δεν διακρίνεται από μετριοφροσύνη και ευλογάει το...ράμφος της όταν έχει καλή πληροφόρηση...

8 σχόλια:

  1. Ναι, αλλά αρχικά έδινες #1 στη λίστα τον Φλεβαράκη :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaridimos
    Για θυμήσου καλύτερα... Εγραφα τι λένε στα δημοσιογραφικά γραφεία και ειδικότερα στα γραφεία του περιοδικού. Και στη σχετική λίστα και πριν τα ματς με το Μαρούσι ο Ματσόν ήταν στο νούμερο 2. Πριν από δύο τεύχη έγραφα ότι τα πράγματα ζορίζουν. Οταν έπεσαν και τα πρώτα τηλέφωνα γύρω γύρω σε άλλους προπονητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ......και άργησε.
    Ο Άρης πέρσι έπαιζε ίσως το ασχημότερο μπάσκετ που έχω δει ποτέ.
    Ναι! Έπαιζε άμυνα αλλά το παιχνίδι έχει και επίθεση.
    Κανονικά έπρεπε να φύγει από πέρσι, αλλά παραδέχομαι την διοίκηση του Άρη που κράτησε και στήριξε τον προπονητή γιατί έτσι πρέπει να γίνεται. Τώρα, γιατί τον κράτησε φέτος αυτό δεν το ξέρω, υποθέτω πως είναι οικονομικός ο λόγος. Τεράστιο λάθος που δόθηκε ο Παπανικολάου.
    Τί θα καταφέρει με όλους αυτούς στα 30φεύγα μετά από 1-2 χρόνια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Manos
    Η μοίρα των ομάδων σαν τον σημερινό Άρη είναι να βγάζουν και να πουλάνε παίκτες αλλιώς δεν επιβιώνουν μόνο...αγοράζοντας! Δεν είναι θέμα προοπτικής, στις επαγγελματικές ομάδες η σκέψη όλων έχει ορίζοντα το...αύριο και όχι τα επόμενα 1-2 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουρούνα
    Δεν θα ήταν φθηνότερο αντί να δίνουν ενα σκασμό λεφτά για να αγοράσουν παίκτες να κρατήσουν αυτούς που έχουν και να τους προωθήσουν. Έτσι θα δημιουργήσουν ένα σταθερό πυρήνα και παίκτες με τους οποίους μπορούν να δεθούν οι φίλαθλοι. Ο Παναθηναϊκός δηλαδή έκανε λάθος που πήρε Αλβέρτη-Οικονόμου 16 χρονών και τους έριξε στα βαθία? Αν δεν έχεις ένα σταθερό κορμό πως θα χτίσεις ομάδα? Ο Άρης καθε χρόνο αλλάζει 6-7 παίκτες που θα βρει την ομοιογένεια? Που θα βρει φιλοσοφία ως ομάδα? Ο Παναθηναϊκός πόσους παίκτες άλλαξε φέτος? Έγώ αν και ΠΑΟΚτσής δηλώνω φίλαθλος και όχι οπαδός και δηλώνω αποκλειστικά σφόδρα μπασκετόφιλος. Θεωρώ ότι μία ομάδα την χτίζεις με ορίζοντα 3-4 ετών και μετά κανεις μικροπροσθήκες. θέλω ο Άρης να είναι μεγάλος και να μας σμπρώξει να γίνουμε και εμείς καλή ομάδα και να βελτιωθεί το επίπεδο του μπάσκετ που βλεπουμε. Αν έχω λάθος διόρθωσέ με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Manos

    Δεν έχεις καθόλου λάθος αλλά και εσύ σαν φίλαθλος ζητάς αποτελέσματα. Αν βγει με ειλικρίνεια ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ή του Αρη ή της ΑΕΚ και πει ’’δεν έχουμε στόχους, χτίζουμε ομάδα για τα επόμενα πέντε χρόνια’’ μπορείς να μου περιγράψεις τι θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν μου αποδείξουν ότι πράγματι χτίζουν ομάδα και δεν λένε κουβέντες του αέρα απλά και μόνο για να μην δώσουν λεφτά θα είμαι ο πρώτος που θα τους υποστηρίξω. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία μέρα, ο ΠΑΟΚ και ο κάθε ΠΑΟΚ σίγουρα χρειάζεται μία πενταετία

    ΑπάντησηΔιαγραφή