Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Sports Illustrated: Ο μάνατζερ του Μόρις καταγγέλει απειλές για τη ζωή του!

Απίστευτα πράγματα! Στην ιστοσελίδα του μεγαλύτερουθ αθλητικού περιοδικού των ΗΠΑ του Sports Illustrated υπάρχει εδώ και περίπου μια ώρα άρθρο στο οποίο ο δεύτερος μάνατζερ του Κρις Μόρις (δείτε λεπτομέρειες για την υπόθεση στο ποστ της 7ης Οκτωβρίου) υποστηρίζει με βάση καταγγελία που έκανε στην Αμερικάνικη αστυνομία ότι δέχτηκε από ’’άνθρωπο που σχετίζεται με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού απειλές κατά της ζωής του’’. Η υπόθεση μοιάζει με κακόγουστο αστείο αλλά αφού ξεκίνησε ας την...τελειώσουμε όπως της αρμόζει. Ο μάνατζερ επίσης καταγγέλει ότι ο Ολυμπιακός δεν πλήρωσε τις οφειλές του παρότι έχασε τη δίκη και στο τέλος λέει στον δημοσιογράφο ότι ’’γράφτο με αίμα, ότι και να γίνει θα πάρω τα λεφτά μου από τον Ολυμπιακό’’.
Ολο το κείμενο για τους αγγλομαθείς στην παρακάτω διεύθυνση
http://sportsillustrated.cnn.com/2009/writers/ian_thomsen/10/13/olympiakos/index.html

Μια δική μου υποσημείωση. Το θέμα υπογράφει ο Ιαν Τόμπσεν πολύ γνωστός στους ελληνικούς δημοσιογραφικούς κύκλους για διάφορα άρθρα του στη διάρκεια της δεκαετίας του ’90 (τότε αρθρογραφούσε στην International Herald Tribune) στα οποία μόνιμα κατήγγειλε την παθογένεια του ελληνικού μπάσκετ.

Οσον αφορά την πλευρά του Ολυμπιακού λίγο πριν η αποστολή της ομάδας πετάξει για την Ευρώπη από το Σικάγο όπου βρισκόταν έγινε γνωστό ότι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος χαρακτήρισε το όλο θέμα ’’προϊόν φαντασιοπληξίας’’ και είπε στους δημοσιογράφους που έχουν ακολουθήσει την ομάδα στην Αμερική ότι ΄΄ο Ολυμπιακός παρακολουθεί δικαστικά την υπόθεση και μέχρι τώρα έχουμε δικαιωθεί σε όλες τις κινήσεις μας’’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου