Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Allstar Basket (Τεύχος 188)

Αφού πήγατε στην παρέλαση, ήπιατε τον καφέ σας, φάγατε και χαλαρώσατε καιρός να δείτε και κάτι αληθινά όμορφο... Δεν μιλάω για το εξώφυλλο του τεύχους 188 με ΛεΜπρον και Κόμπε, ούτε για το year book της Α1. Το τεύχος του περιοδικού που κυκλοφόρησε σήμερα έχει κρυμένες χάρες και ομορφιές... Με άλλα λόγια έχει ένα σπέσιαλ τετρασέλιδο που θα συζητηθεί στον χώρο του μπάσκετ. Για τον απλούστατο λόγο ότι είναι η πρώτη φορά που μια γυναίκα διαιτητής τολμάει να φωτογραφηθεί με τα απολύτως απαραίτητα και αναγκαία!
Δεν ξέρω αν η Μαρία Κουτσοπεράκη θα φτάσει ποτέ στην Α1 αλλά μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι η διαιτητίνα από τα Χανιά έχει προδιαγραφές και εμφάνιση top model και σε όσους έχει δώσει ως τώρα τεχνική ποινή μάλλον της έχουν πει και ευχαριστώ πολύ! Τα υπόλοιπα τα λέει η ίδια στη συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Μπακόλα αφού πρώτα πόζαρε στο φακό του Παναγιώτη Τσαγκαμίλη.
Και επειδή μαζί με την πληθωρική Κρητικοπούλα έπρεπε να έχουμε και ένα πληθωρικό τεύχος σας γράφω όπως συνήθως και τα υπόλοιπα ωραία αυτής της εβδομάδας...
- Δώδεκα σελίδες με τα πάντα για το φετινό ΝΒΑ που ξεκίνησε τα ξημερώματα. Πρώτο μέρος του μεγάλου αιφερώμαος του Χάρη Γεωργούλα γιατί ακολουθεί και συνέχεια.
- Ο Αρης Βωβός, πρόεδρος του Αμαρουσίου μιλάει σπάνια στον τύπο. Μια από αυτές τις σπάνιες συνεντεύξεις του έδωσε στον Νίκο Συρίγο όπου μεταξύ άλλων λέει και τα παράπονα του από τους...Μαρουσιώτες!
- Ο Κολοσσός Ρόδου ξεκίνησε με νίκη, η Α1 μαθαίνει τον Ντόζιερ και πριν μιλήσουν όλοι για το νέο απόκτημα της ομάδας ο Νικήτας Αυγουλής τον ρώτησε και έμαθε όσα τον αφορούν. Για τη Ρόδο, την Ελλάδα, το Μαιάμι και το ΝΒΑ.
- Μαζί με την Α1 ξεκίνησε και η Α1 γυναικών. Βρήκαμε τους 13 λόγους που έχει κάποιος να πάει στο γήπεδο Κυριακή πρωί για να δει ένα αγώνα γυναικείου μπάσκετ.

Το τεύχος είναι γεμάτο από διάφορα ακόμη ενδαφέροντα θέματα, όλες τις μόνιμες στήλες συν το ένθετο με όλη την αγωνιστική δραστηριότητα του επταημέρου που πέρασε για το αρχείο σας. Και επειδή στην Ελλάδα ζούμε και ο ΕΣΑΚΕ θα βγάλει την...άνοιξη όπως συνήθως τον επίσημο οδηγό του πρωταθλήματος της Α1 το φροντίσαμε εμείς έγκαιρα και σωστά να κυκλοφορήσει στην ώρα του όπως γίνεται σε όλα τα σοβαρά πρωταθλήματα μπάσκετ του πλανήτη. Μαζί με την έναρξη του πρωταθλήματος δηλαδή. Τα πλήρη βιογραφικά και στατιστικά όλων των παικτών και των προπονητών των ομάδων της Α1, ιστορικά και στατιστικά στοιχεία σε ένα σπέσιαλ βιβλίο τσέπης 150 σελίδων για τα οποίο δούλεψαν υπερωρίες οι συντάκτες του περιοδικού και η ομάδα παραγωγής. Οποιος θέλει τον οδηγό πληρώνει έξτρα δύο ευρώ, όποιος δεν τον θέλει μένει με το περιοδικό σκέτο... Και αυτό το τεύχος επειδή η κυκλοφορία του λόγω της σημερινής αργίας είναι προβληματική θα μείνει στα περισσότερα περίπτερα της χώρας για 15 μέρες ώστε να βρουν όλοι όσοι τον θέλουν τον οδηγό της Α1 και να μην έχουμε παραπονεμένους.

4 σχόλια:

  1. Ο τρόπος παραλαβής των εισητηρίων διαρκείας για τους νικητές του αντίστοιχου διαγωνισμού θα ανακοινωθεί σε επόμενο τεύχος ή να απευθυνθούν οι νικητές στα γραφεία των ομάδων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχω απαντήσει ήδη... Για όλες τις ομάδες πλην του Παναθηναϊκού οι νικητές πρέπει να απευθυνθούν στις ΚΑΕ. Το τμήμα μάρκετινγκ μου είπε ότι έχει στείλει τις λίστες με τα ονόματα των νικητών σε όλες τις ομάδες. Αν δεν τις έχει στείλει γράψτε εδώ τα παράπονα σας, να κράξουμε όλοι μαζί παρέα. Ο Παναθηναϊκός τα έχει παραδώσει στο περιοδικό και όσοι έχουν κερδίσει εισιτήρια του να περάσουν από τα γραφεία του περιοδικού και να τα ζητήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το περιοδικό παντως δεν μοιράστηκε στα περίπτερα κανονικά.
    έκανα search για να το βρώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @haridimos
    Υπήρξε όντως ένα πρόβλημα από ότι έμαθα επειδή μεσολάβησε η αργία της Τετάρτης και αποσυντονίστηκε το σύστημα των πρακτορείων. Για αυτό έμειναν και παραπάνω στα περίπτερα τα συγκεκριμένα τεύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή