Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2009

Θετικοί στη γρίπη των χοίρων Σοφoκλής και Παπανικολάου...

Επειδή η Κουρούνα δεν γράφει τίποτε στην... τύχη ρίξτε μια ματιά στο τι έγραφα μόλις χθες Παρασκευή για το κρούσμα γρίπης του Λεμπρον και τα προβλήματα των Καβαλίερς. Το ποστ τελείωνε ως εξής Δεν το ψάχνουν και στον Ολυμπιακό το ζήτημα αφού ήρθαν σε επαφή στη διάρκεια του αγώνα με τον...γριπιασμένο ’’βασιλιά’’;
Η αλήθεια είναι ότι γνώριζα ότι ήδη δύο παίκτες του Ολυμπιακού που είχαν επιστρέψει άρρωστοι από την Αμερική είχαν υποβληθεί στα σχετικά τεστ για τη γρίπη των χοίρων αλλά δεν ήθελα να κινδυνολογήσω. Μέσα στα επόμενα δέκα λεπτά ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει ότι Σχορτσανίτης και Παπανικολάου βρέθηκαν θετικοί στο τεστ για τον ιό Η1Ν1 (κωδικός για τη γρίπη των χοίρων).
Καλή κίνηση για να μην υπάρξει πανικός και διασπορά φημών... Οι δύο παίκτες είναι υπό παρακολούθηση και ακολουθούν θεραπευτική αγωγή οπότε δεν υπάρχει κάποιος φόβος.
Η ομάδα πάντως παρήγγειλε νωρίτερα σήμερα σε όλους όσους ακολούθησαν την αποστολή στις ΗΠΑ (ακόμη και στους δημοσιογράφους) να υποβληθούν σε αντίστοιχα τεστ αφού αρκετοί ακόμη (όχι παίκτες) παρουσίασαν συμπτώματα ίωσης...
Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού δεν είναι τα πρώτα θύματα της νέας γρίπης. Από τον ίδιο ιο είχε προσβληθεί το καλοκαίρι και διεθνής παίκτης στη διάρκεια της προετοιμασίας της εθνικής αλλά τότε το όλο θέμα είχε δηλωθεί ως ’’πρόβλημα τραυματισμού’’. Ο παίκτης αποσύρθηκε για αρκετές μέρες από την προετοιμασία και απομονώθηκε σε νησί του Αιγαίου μέχρι να γίνει καλά και να επιστρέψει.

2 σχόλια:

  1. Ελπίζω να μην ξεσπάσει καμία επιδημία στην ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γρίππη των χοίρων ή μήπως γρίππη των.... γύρων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή