Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

AllStar Basket (Τεύχος 186)


Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Και επειδή ακόμη δεν ξεκίνησε ο...λογαριασμός για τους 200 τυχερούς που θα πάρουν τα ισάριθμα ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια των ομάδων όποιος δεν έχει δηλώσει συμμετοχή προλαβαίνει να το κάνει. Μέχρι την επόμενη Δευτέρα. Μετά το ''μαύρο χέρι'' που κάνει τις κληρώσεις θα μπει στη σακούλα και όποιος πρόλαβε γήπεδο...πήγε!
Αφού έκανα τη γκρίζα διαφήμιση της προσφοράς του περιοδικού να σας πω και τι περιέχει το τεύχος που κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα περίπτερα και λοιπά σημεία διανομής Τύπου. Ένα τεύχος εστιασμένο στην επικαιρότητα αφού ασχολείται:
- Με την ιστορική πρόκριση του Αμαρουσίου στους ομίλους της Ευρωλίγκα.
- Το αντίο του Αλβέρτη
- Το ταξίδι του Ολυμπιακού πέρα από τον Ατλαντικό αλλά και την ιστορία των Ελληνοαμερικάνικων αναμετρήσεων βγαλμένη από το αρχείο του Πανορμίτη Κωνσταντινίδη.
Θα βρείτε ακόμη ένα 16χέλιδο αφιέρωμα στην Α2 που επιμελήθηκε ο ''ειδικός'' του περιοδικού για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα Σπύρος Βασιλείου με όλα τα ρόστερ των ομάδων, ιστορικά στατιστικά στοιχεία και χρήσιμες λοιπές πληροφορίες.
Επειδή, ο καιρός γαρ εγγύς (όπως λέει και ο τηλεβιβλιοπώλης) και κοντοζυγώνει (όπως έλεγε ο Κίτσος Διαμαντόπουλος) η ώρα έναρξης της Ευρωλίγκα ο Νίκος Μπουρλάκης σας βάζει στο κόλπο. Ξέρει ήδη όλους τους νέους καλούς παίκτες του πρωταθλήματος και γράφει ποιες θα είναι οι φετινές εκπλήξεις. Στο παγκόσμιο χωριό του Γιάννη Ψαράκη παίρνει σειρά το Γερμανικό πρωτάθλημα και στο ΝΒΑ ο Χάρης Γεωργούλας αποκαλύπτει τι συμβαίνει στο Ντιτρόιτ και αν οι Πίστονς έχουν ελπίδες να ξαναπάρουν ένα πρωτάθλημα.
Τα υπόλοιπα τα ξέρουν οι μόνιμοι, είναι οι τακτικές στήλες του περιοδικού, τα ένθετα αλλά όπως πάντα το καλύτερο είναι το δικό μου δισέλιδο. Τι γράφω; Αν σας πω ότι δεν θυμάμαι τι κράτησα για το περιοδικό και τι έγραφα όλη την εβδομάδα στο μπλογκ δεν θα το πιστέψει κανείς. Γι' αυτό γράφω με τη γνωστή μετριοφροσύνη μου ότι και πάλι έχω το καλύτερο δισέλιδο του περιοδικού...

6 σχόλια:

  1. Αφιερωμα στην Α2?Μ'αρεσει!!Forza Ικαροι Σερρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1.Ηρακλης 2.Νηαρ,Ρεθυμνο 3.Καλλιθεα νομιζω εχουν το προβαδισμα λογω ροστερ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1. Ηρακλής σίγουρο
    στο 2 νομίζω προβάδισμα έχει η Ολυμπιάδα Πατρών
    έκπληξη μπορεί να είναι ο Ερμής Λαγκαδά λόγω καλού προπονητή
    αουτσάιντερ Ικαρος Καλλιθέας, Νήαρ και Ρέθυμνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kι εγώ Ερμή Λαγκαδά βλέπω, λόγω Σιγάλα και μεταγραφών, μαζί φυσικά με Ηρακλή
    Καλή η Νήαρ Ηστ, την Ολυμπιάδα δεν την πιστευω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν πηγαινε λογω αξιας προπονητη τοτε δυσκολα θα τα καταφερνε ο Λαγκαδας.Αν πηγαινε με βαση το ονομα ναι!
    Τελος παντων...Ηρακλης ανετα πρωτος(ομαδαρα και καλος προπονητης)και απο εκει και περα Πατρα η Νηαρ(οι αλλοι ειναι λιγο πιο μακρια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή