Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Τηλεοπτικό...ρεπορτάζ για Α1 και ΝΒΑ

Κρυφάκουσα μια πολύ ενδιαφέρουσα τηλεφωνική συζήτηση το μεσημέρι στο περιοδικό. Ειδικότης μου... Να κρυφακούω. Σας μεταφέρω όσα έμαθα.
Από την ερχόμενη εβδομάδα ΝΒΑ και μάλιστα σε τριπλή δόση στην τηλεόραση. Παρασκευή και Σάββατο μετά τα μεσάνυχτα δύο παιχνίδια (ένα κάθε μέρα) θα μεταδίδονται από τη Nova. Κυριακή (και αυτό είναι η έκπληξη) θα υπάρχει και τρίτο παιχνίδι αλλά από τον ΣΚΑΪ αφού το ΝΒΑ απαίτησε να υπάρχει και ’’ελευθερης συχνότητας’’ κανάλι. Ο αγώνας της Κυριακής συνήθως μεταδίδεται 8 ή 9 ώρα Ελλάδος το βράδυ (γίνεται μεσημέρι στην Αμερική), εξαιρετική ώρα αλλά με μπόλικο ποδόσφαιρο στο συγκεκριμένο κανάλι.
Αναφορικα με την Α1 τίποτε δεν είναι επίσημο αλλά όπως φαίνεται η μια ομάδα που θα έκλεινε στο συνδρομητικό όπως σας έγραψα προ ημερών θα είναι περισσότερες... Κλείνουν ή έκλεισαν συμφωνίες μέσα στις επόμενες ώρες με τη Nova Αρης, Πανιώνιος και μια επαρχιακή ομάδα (Καβάλα ή Τρίκαλα) ενώ το συνδρομητικό θα πάρει και ένα από τα συμβόλαια που έχει ο ΑΝΤ-1 και θέλει να αποδεσμευτεί απ΄ αυτά. Το πιθανότερο είναι ότι θα πάρει το συμβόλαιο του Ολυμπιακού και όχι του Παναθηναϊκού ενώ ο Πανελλήνιος θα μείνει στην κοινή στέγη του ΑΝΤ-1. Ηδη το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα μεταδοθεί από το TV Μακεδονία. Αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν λύνουν το πρόβλημα τους (ήδη έχουν συμφωνίες με τη Nova ΠΑΟΚ και Μαρούσι) οκτώ ομάδες και μένουν άστεγες Κολοσσός, ΑΕΚ, Ολύμπια, Ηλυσιακός, Περιστέρι (παίζει το σενάριο να κλείσει αυτό αντί του Πανιωνίου αλλά μάλλον είναι δύσκολη η ανατροπή) και μια από τις άλλες δύο επαρχιακές ομάδες. Αυτές είναι υποχρεωμένες να περιμένουν τις εξελίξεις στην ΕΡΤ και αν τελικά θα πειστεί ή θα πιεστεί η κρατική τηλεόραση να δείξει τους αγώνες τους. Πάντως για την αυριανή πρεμιέρα δεν υπάρχει πρόβλεψη άλλων μεταδόσεων πλην των προγραμματισμένων (Πανελλήνιος- ΠΑΟΚ από το Μακεδονία και Μαρούσι- Καβάλα από τη Nova).

14 σχόλια:

  1. Τι έγινε τελικά με τον ΑΡΗ?Πήγε στην Νοβα για 3 χρόνια?Ισχύει?

    Αυριο το ματς θα το δείξει ή μπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για απόψε δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ''αφού το ΝΒΑ απαίτησε να υπάρχει και ’’ελευθερης συχνότητας’’ κανάλι''....ελπιζω οι δικοι μας να παραδειγματιστουν και να μην επαναλαβουν λαθοι του παρελθοντος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φρέσκιες πληροφορίες...Το παιχνίδι Αρη- Ολυμπιακού θα μεταδοθεί από τη Νόβα η οποία ως τώρα οριστικοποίησε δύο συμφωνίες. Εκτός αυτής με τον Αρη έκλεισε και την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Απομένει να μάθουμε ποιές ακόμη ομάδες θα...σώσει γιατί θα αποκτήσει τα δικαιώματα 1-2 ομάδων ακόμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γνωρίζεις χρονική διαρκεια και ποσό?

    Για τον ΑΡΗ λέω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και το CONNEX TV θα δειξει τελικά ΓΣ ΟΛύμπια Λάρισας-Παναθηναϊκό την Κυριακή.

    41

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τον Αρη άκουσα ότι η συμφωνία είναι για δύο ή τρία χρόνια αλλά δεν ξέρω με ακρίβεια ποσά.
    Γεγονός είναι ότι και η Conn-X έκλεισε την Ολύμπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ade gamwto na vriskoume nova sport 2 kai conn-x tv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε συ κουρουνα κανένα σχόλιο για τα κρύα μπαλακια της κλήρωσης κυπέλλου θα κάνεις?Γιατί δεν βγάζουν καμιά διαταξη να λένε παο-οσφπ κατευθειαν στον τελικό μην ασχολουμαστε τώρα με κληρώσεις,κρυα/ζεστα μπαλακια,αγχος μην βγουν μαζί οι 2 πριν τον τελικό κτλ

    ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είσαι πολύ προχωρημένος... Τα γερόντια της ΕΟΚ δεν μπορούν να μοιράσουν δύο γαϊδουριών άχυρα,όχι να φτιάξουν και κλήρωση! Ισα ίσα δεν τους βολεύει ο τελικός... Ελληνικό, αστυνομίες, οργάνωση, φασαρία αντί για διπλούς ημιτελικούς στο ΣΕΦ και στο ΟΑΚΑ που θα είχαν την ευθύνη οι ομάδες και αυτοί θα πήγαιναν για τέια και χαμέμηλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαχα..Ελα ρε συ με τα γεροντια.Αυτα για αστυνομίες,οργάνωση κτλ θα ίσχυε είτε πήγαινε Οσφπ-Παο είτε ΑΡΗΣ-Παο είτε Παοκ-Οσφπ κτλ.Το χρώμα του κασκολ είναι το πρόβλημα?

    Ισα ισα βολέυει όλα τα μμε για να έχουν κάτι να ασχολούνται,τις 2 ομάδες που γουστάρουν να κονταροχτυπηθουν στον τελικό,ίσως και η παρουσία 300 κάφρων από δω και 300 κάφρων απο κει να βολευει..

    Ασε που αμα εβγαινε το ζευγαρι στα ημιτελικα αντε να ασχοληθείς τώρα με την γκρινια από την ομάδα που θα είχε το μειονεκτημα κτλ

    Νταξει μην γελιόμαστε τώρα

    ΥΓ Υπάρχει μια σειρα,Νumbers λέγεται με ένα τρελό μαθηματικό που βγάζει αλγόριθμους και πιθανότητες για τα πάντα.Ηθελα να ξερα ποσες πιθανοτητες υπάρχουν να βγαινει αυτο το ζευγαρι μόνο στον τελικό εδω και 3(?) χρόνια.Από τότε δλδ που ασχολούνται ενεργα οι Αγγελόπουλοι..

    Εγω πάλι λέω όσες πιθανότητες έχει να πληρώσει η νδ μια εταιρεια δημοσκόπησης και να βγάλει πρώτο κόμμα το πασοκ,αλλες τόσες έχει η κλήρωση να ταν χωρις κρυα μπαλακια

    Και του χρόνου εδώ θα μαστε (ελπίζω) να τα λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Ηθελα να ξερα ποσες πιθανοτητες υπάρχουν να βγαινει αυτο το ζευγαρι μόνο στον τελικό εδω και 3(?) χρόνια.Από τότε δλδ που ασχολούνται ενεργα οι Αγγελόπουλοι..."

    Περίπου όσες πιθανότητες έχει να βγαίνει Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (στο ΣΕΦ πάντα) 3 συνεχόμενες χρονιές στην Β' φάση του κυπέλλου πριν ασχοληθούν οι Αγγελόπουλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ε ακριβώς ρε φίλε.Το ίδιο πράγμα λέμε

    Βάλε να δουλέψει λίγο το μυαλό σου και συνδυασε τα

    Ελεος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΕΤΟΣ???ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή