Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Τα κατάφερε πάλι ο Βασιλακόπουλος (Ξεχάστε την team USA στην Ελλάδα)

Μπορεί οι...εντεταλμένοι να φτιάχνουν το profile του Γιώργου Βασιλακόπουλου να γράψουν στις αυριανές εκδόσεις των εφημερίδων τους ότι ο Ελληνας πρόεδρος τα είπε σε πολύ καλό κλίμα με τον Ντέιβιντ Στερν αλλά η αλήθεια είναι μια; Ο Βασιλακόπουλος επιστρέφει από το Ντάλας μνε άδεια χέρια ή μάλλον με πιο άδεια χέρια από ότι έφυγε. Στην ατζέντα των συζητήσεων υπήρχε ένα φιλικό παιχνίδι της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ με την εθνική Ελλάδος το καλοκαίρι στην Αθήνα ενώ οι Αμερικάνοι θα βρίσκονταν στην Ευρώπη για την προετοιμασία τους για το Μουντομπάσκετ. Φοβερή ευκαιρία για τους φιλάθλους να δουν από κοντά Λεμπρόν, Ουέιντ, Κόμπε, Καρμέλο και όλους τους υπόλοιπους σταρ του ΝΒΑ και σίγουρη οικονομική επιτυχία γιατί δεν φαντάζομαι ότι στο ΟΑΚΑ θα έμενε απούλητο έστω και ένα εισιτήριο. Ο Βασιλακόπουλος κατάφερε στην ολιγόλεπτη (καλά θα σας πουν και θα σας γράψουν ότι μίλαγαν μισή ώρα και βάλε...) εθιμοτυπική συνάντηση με τον Στερν να διώξει τους Αμερικάνους από την Ελλάδα! Αν και γνώριζε ότι η Team USA όπου παίζει θέλει όλα τα έξοδα πληρωμένα (διαμονή, διατροφή κλπ.) και ένα σημαντικό ποσό ως αποζημίωση είχε περιχαρής προαναγγείλει τον αγώνα αλλά όταν άκουσε τα ποσά έκανε πίσω! Προφανώς θα επικαλεστεί και αυτός την οικονομική κρίση αφού σε μόνιμη βάση είναι γνωστό ότι νομίζει πως απευθύνεται σε....ιθαγενείς. Και ότι όλοι οι Ελληνες φίλαθλοι δεν έχουν εναλλακτικούς τρόπους πληροφόρησης και μοιάζουν με τα μέλη των τοπικών ενώσεων της ΕΟΚ, τους λεγόμενους χειροκροτητές των....φιντελικής διάρκειας λόγων του! Οι Αμερικάνοι θα απευθυνθούν σε κάποια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα και εμείς θα τους δούμε από την...τηλεόραση ή στην Τουρκία όταν αρχίζει το παγκόσμιο πρωτάθλημα...

30 σχόλια:

  1. Προσωπικά ούτε για τον "πατερούλη" έχω εκτίμηση,αλλά ούτε και καμιά πρεμούρα για team USA.
    Ρωτώ λοιπόν,¨κουρούνα¨ μου τα εξής:
    - με τί κόστος εισητηρίων θα ήθελες να γίνει ο αγώνας;
    - κυρίως,με πόσα λεφτά ως έξοδα παραστάσεως θα ήσουν ευχαριστημένος;
    - θ'άντεχες ολάκερη κινητοποίηση του κατασταλτικού μηχανισμού για τυχόν..."τρομοκρατικά χτυπήματα";
    - έχεις υπόψιν τί συνέβη στην Αργεντινή το 2001,έτσι; Εδώ θα κάνει ντου το ΔΝΤ (ωραία ρίμα αυτή) κι εμείς θα δώσουμε όσα λεφτά ζητήσει ο Στερν; Κι αν τότε έχει βγει σε δρόμους η μεσαία τάξη και ζητάει τις καταθέσεις της;

    Φιλικότατα


    Φονιάδες της καλαθόσφαιρας...Αμερικ(λ)άνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. akribws h nootropia pou epikratei entos ellados kai gia auto den exoume oute enan paikth apenanti. an den htan oi amerikanoi den 8a yphrxe mpasket. autoi to anakalupsan,einai to a8lhma tous, apexoume,eite mas aresei eite oxi,eth fwtos. oooooles oi upoloipes xwres dhladh einai katwterhs nohmosynhs kai emeis oi e3ypnoi pou tosa xronia kratame entelws apa3iwtikh stash pros to amerikaniko mpasket....??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sorry αλλά αν είναι υπερβολικό το ποσό τότε ο Στερν είναι που μας αντιμετωπίζει ως ιθαγενείς. Κι όσο κι αν γούσταρα να τους δω από κοντά και θεωρώ τον "Σωλήνα" ξεπερασμένο, αν το ποσό ήταν μεγάλο τότε thanx but no thanx.
    Αν έχεις κάποια πληροφορία περί ποσών ρίχτη και το ξανασυζητάμε με περισσότερα δεδομένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω ότι σε πληροφόρησαν λάθος... Ο Τσαγκρώνης σε επίσημη δήλωση ανακοίωσε ότι έκλεισαν και τα τυπικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ¨panos919¨ καλό είναι να κατανοείς την ατάκα που πέφτει μετά από ολάκερο γραπτό...

    Σέβομαι την καταγωγή της καλαθόσφαιρας (Καναδέζός ήταν πάντως),αλλά ούτε πρεμούρα έχω ούτε και τους έχω απογειώσει.Το 1992 απέχει πάντως 18 χρόνια και το 1994 16...
    Ή μήπως όταν έχασαν από την Αργεντινή,έβαλες τα κλάμματα; Η αντίληψη περί αθλήματος των ΗΠΑ είναι που κρατάει την καλαθόσφαιρα ως παγκόσμιο άθλημα νο2 στην καλύτερη (διότι υπάρχει στίβος,μηχανοκίνητος αθλητισμός,ποδηλασία κι όχι μόνο).Καλό θα είναι να εξυμνούμε κι άλλες χώρες κι άλλες μπασκετικές παραδόσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγώ πάντως τη χαρά που έκανα ανοίγοντας τη τηλεόραση όταν έφτασα στο ξενοδοχείο ξημερώματα στο Αμστερνταμ, κι είδα στο CNN την Αργεντινή να τους έχει πάρει στα ημιτελικά το '04, δύσκολα την ξεχνάω :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. k egw xarhka tote re paidia, apla opws kai na to kanoume einai top oi an8rwpoi..
    "bhoy" katanohsa plhrws ta legomena sou, swsto auto gia tis mpasketikes paradoseis,alla eimaste h monh xwra pou toulaxiston se epishmo epipedo (dhlwseis peri maimoudwn klp...) snomparoume to nba kai to amerikaniko mpasket kai, den nomizw oti mas boh8aei kapou auto..diafwneis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. bhoy
    Βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα την τοποθέτησή σου και μπορώ να την επεκτείνω σε διαφορετικό επίπεδο. Να μην πάει και η εθνική ομάδα του ποδοσφαίρου στην πρώην (και ίσως ακόμη δεν το γνωρίζω) ρατσιστική Νότια Αφρική να παίξει στους τελικούς του Μουντιάλ. Ξέρεις πόσα χρήματα χρειάζονται για προετοιμασίες στην Αφρική, διαμονές, διατροφές και όλα τα σχετικά 30 και βάλε ατόμων. Χώρια τα επιχορηγούμενα τσάρτερ με τζαμπατζήδες δημοσιογράφους, πολιτικούς, σελέμπριτις και μαϊντανούς που θα πάνε να συνεισφέρουν στην εθνική ποδοσφαιρική προσπάθεια. Άσε που αν μας φλομώσουν και στα γκολ πράγμα όχι απίθανο όλα τα έξοδα θα πάνε χαμένα και θα κάνει και ντου το ΔΝΤ και θα ζητάει τα ρέστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οσο για τον κατασταλτικό μηχανισμό...Οι Αμερικάνοι ήθελαν να μένουν στην Αθήνα στο διάστημα του Μουντομπάσκετ και όχι στην Κωνσταντινούπολη. Τελικά αποφάσισαν ότι δεν συντρέχουν λόγοι ασφάλειας και θα μείνουν εκεί κανονικά. Αν ήθελαν να μείνουν εδώ και να πληρώνουν για 20 μέρες διαμονή και διατροφή θα τους λέγαμε όχι φοβούμενοι τρομοκρατικά κτυπήματα; Θα τους λέγαμε καλύτερα στην Τουρκία που έχουν μεγαλύτερη ασφάλεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπορώ να γράφω για ώρες σχετικά με το θέμα αυτό αλλά θα αρκεστώ στα βασικά.
    Είμαστε μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ως κράτος. Αντιαμερικάνοι κατά δήλωση και αμερικανάκια στις συνήθειες και στον τρόπο ζωής μέχρι το μεδούλι: Πιστωτικές κάρτες, δάνεια, σκουπιδαριό της τηλεόρασης, μούλτιπλεξ και ποπ κορν ποιος τα έβαλε στο μυαλό του Έλληνα; Ξαφνικά μας ενοχλεί η πιθανότητα να πληρώσουμε κάτι ευρώ παραπάνω για να δούμε τους μεγαλύτερους παίκτες του κόσμου αλλά το Avatar (που ήταν ταινιάρα και 50 χρόνια μπροστά από την εποχή του) το καταναλώσαμε όλοι άνετα και σκάσαμε 12 ευρώ έκαστος για να το δούμε 3-D.. Δεν με απασχολεί αν το μπάσκετ το ανακάλυψε Καναδός (όντως), αν είναι αμερικάνικο ή τούρκικο ή παναμέζικο άθλημα. Μ΄απασχολεί ότι μ΄αρέσει και καλώς ή κακώς οι καλύτεροι παίζουν εκεί. Δεν είναι εθνικό το ζήτημα... Είναι σαν να έρχονται να παίξουν οι Red Hot Chili Peppers στην Ελλάδα και λέμε άσε υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, πολλά τα έξοδα, γιατί τους φέρνουν. Και πάμε το βράδυ να ακούσουμε Σπύρο Ζαγοραίο, Γιάννη Κόλλια και Ελένη Καρουσάκη.
    Για ένα συγκεκριμένο σχόλιο το τελευταίο σκέλος της απάντησης: Μπορεί όντως να έχω λάθος πληροφόρηση, άλλωστε δεν ανήκω ούτε στο πολυμελές γραφείο τύπου της ΕΟΚ, ούτε σε κανένα άλλο pay roll (φανερό ή κρυφό) κάποιου μπασκετικού φορέα. Αν και δεν το πιστεύω ότι είναι λάθος η πληροφόρηση μου για ένα απλό λόγο. Αφού είπε ο Τσαγκρώνης με τα πενήντα πτυχία Lower στην αγγλική ότι όλα είναι ΟΚ και το θέμα τυπικό τόσο πιο σίγουρος είμαι ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. pistevw oti kathe basketofilos tha ithele n dei apo konta tin ethniki mas n antimetwpizei tin 'dream team' me tous tosous asteres tis alla oxi k na mas vgaloun to ladi oi amerikanoi gia n erthoun... oson afora to amerikaniko basket dexomai oti autoi mas to eferan.. alla oso trelo kai na akougetai den exw katsei pote mou na dw olokliro agwna nba.. exei perissotero theama k entipwsiakes faseis alla den einai to vasiko zitoumeno mou apo to athlima p legetai basket... dimitris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ¨κουρούνα¨ δεν διαφωνώ σε γενικό πλαίσιο και να ξέρεις πως δεν δηλώνω αντιΑμερικάνος!!! Εξάλλου πρόσφατα χάθηκε ο Howard Zinn και Αμερικάνοι ήταν κι οι Black Panthers...Αφήνω δε στην άκρη το rocn 'n' roll και τα παρακλάδια του,όπως βέβαια και το hip hop.
    Κατά τα άλλα έχω την αίσθηση πως το ΝΒΑ άρχισε να παρακμάζει από τα μέσα '90 και μετά.Καθότι χειμερινή περίοδος,ας μην φέρνουμε στο μυαλό μας τίποτα ΝHL και τα ρέστα.
    Ούτε εγώ δεν αντέχω να δω αγώνα,όσο για τα περί "μαϊμούδων" νομίζω πως αποτελούν ρατζίσουζα απόκλιση, με μπασκετικό μανδύα.
    Όσο πάντως για την περικοπή εξόδων,καλό θα είναι όχι μόνο ως μπασκετικοί,αλλά ως κοινωνία να το ξαναδούμε! Εδώ έκανε ανάλογες δηλώσεις κι ο τρισμέγιστος Βέλτσος.
    Στο μουντιάλ τα στοιχειώδη,όπως και στα Μουντμπάσκετ (άνδρες/γυναίκες|),κι ούτε περαιτέρω έξοδα για FBI/CIA και πρεσβεία...(ποιος θυμάται ακόμη εκείνες τις υποκλοπές;)Όσο για τους RHCP,έφυγε ο Frucianto τί να τους κάνουμε τώρα;Χαχαχα.

    Ωραία ανταλλάσουμε απόψεις πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. bhoy
    Ποιό είναι το μέτρο της παρακμής; Πως μετριέται δηλαδή; Με μεγέθη αμερικάνικα, ευρωπαϊκά ή ελληνικά; Στην Αμερική φθίνει γιατί πληρώνει το λάθος του 1999 και το λοκ άουτ. Στην Ευρώπη έχει τεράστια διείσδυση σε ορισμένες χώρες (και μάλιστα καθαρόαιμα ποδοσφαιρικές) και σε άλλες λιγοστή. Στην Ελλάδα έχει ένα μικρό ισχυρό πυρήνα που το παρακολουθεί και οι υπόλοιποι λένε ’’α έφυγε ο Τζόρνταν, έφυγε ο Μάτζικ, έφυγε ο Μπερντ’’ τι να δω τώρα. Βλέπουν ξαφνικά τον Λεμπρόν ή τον Κόμπε και χαζεύουν! Και ανακαλύπτουν ξανά το ΝΒΑ! Ακουγα προχθές στο all star τι γινόταν από κόσμο που προσπαούσε να συγκρίνει Κόμπε, Λεμπρον και Τζόρνταν.
    Για την περικοπή εξόδων καλά να είμαστε να το κουβεντιάσουμε το καλοκαίρι όταν θα φεύγουν τα τσάρτερ της χαράς με διάφορους μαιντανούς για τη Νότια Αφρική. Περίμενε και θα δεις τι έχει να γίνει...
    Για τα μέτρα ασφάλειας δεν μας ενοχλεί ότι έχει γεμίσει κάμερες η Αθήνα και δορυφόρους το διάστημα που μας παρακολουθούν κάθε λεπτό αλλά ότι θα έρθουν 12 παίκτες στην Αθήνα και θα γίνει κινητοποίηση.
    Για τους RHCP δεν δέχομαι κουβένται και ας έφυγε ο Frusciante...Μόνο για το Californication αξίζει να τους δούμε και ας μας τους φορτώσουν με κανένα 80ευρω καπέλο. Αν και όταν έρθουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. dexomai ta panta alla oute kouventa gia ton johnny frusciante, o typos einai allou,oxi mono sto californication. egw 8a plhrwna 80 gia na akousw mono to intro tou can't stop h to solo tou zephyr song kai tou danny california,oute kan oloklhro tragoudi xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. twra p milate gia RHCP eniwsa oti eimaste sinomilikoi... :P dimitris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά για την ηλικία μου μην παίρνεις και όρκο. Το ίδιο εύκολα μπορώ να σου γράψω για τον Ρόμπερτ Τζόνσον μπλουζμαν από τη δεκαετία του ’20 που ο μύθος λέει ότι συνάντησε σε ένα σταυροδρόμι του Αμερικάνικου νότου τον διάβολο και του χάρισε το ταλέντο στην κιθάρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. xa xa xa auto exei ginei epeisodio gia to supernatural (wraia seira) alla siga o frusciante einai kalyteros :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στην ΈΡΑ ΣΠΟΡ ο Τσαγκρώνης,πάντως ανακοίνωσε πως θα διεξαχθεί τελικά ο φιλικός αγώνας,αρκεί να μην έχει άλλους πέρα από τους 27 παίχτες που έχουν ανακοινωθεί!Μεταξύ 23/08-25/08..
    Ελπίζω να μην μας φορτωθούν ούτε ΜenInBlack,ούτε τίποτα και οι τιμές εισητηρίων να είναι προσιτές.

    Κατά τα άλλα,περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!!!
    Μπάσκετ δεν είναι μόνο το ΝΒΑ και νομίζω πως σε αυτό πρέπει να συμφωνούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. sorry kiolas filh mou kourouna,alla ama zhtaei o stern ekswfrenika posa,na paroun oi amerikanoi ta kouvadakia tous kai na pane se allh paralia..asxeto me to post sou,alla epeidh se diavazw sto periodiko taktika kai mou aresei h sthlh sou tha thela opws otan pefteis mesa se kapoia provlepsh sou kai meta to vrontofwnazeis oti to xes provlepsei,to idio na kaneis kai otan pefteis eksw sto reportaz sou..tyxaia sou epishmainw 2 persina paradeigmata:th sigouria sou oti o velickovic tha paize fetos ston panathinaiko(to xes dei kai se oneiro nomizw!) kathws kai thn kalokairinh sou provlepsh oti h real de tha erixne lefta gia metagrafes kai oti taxa mou ola ayta htan kolpa twn manatzaraiwn..malista eirwneyosouna thn real oti tha mene mono stis metagrafes tou velickovic kai tou lathos(?) aderfou lavrinovic..na sou thimisw oti meta akolouthisan prigioni,kaukenas,hansen,garbajosa,vidal kathws kai jaric kai tomic..ontws kolpa twn manatzaraiwn htan kai h real den edwse lefta gia metagrafes!!!oudeis alanthastos.. alla opws diatympanizoume ta swsta,kalo einai na epishmainoume kai ta lathoi..estw kai an eisai sthlh periorismenhs egkyrothtas kai eythinis opws grafeis.. ezhtwsan oi nikhtes!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. kai me oles autes tis metagrafes pali tipota de 8a kanei h real na m to 8ymh8eite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βεβαίως και κράζω όταν πέφτω μέσα και διαφημίζω την πραμάτεια μου. Μόνο που με...αδικείς σε κάτι! Οταν πέφτω έξω επίσης το λέω και αυτοσαρκάζομαι. Εδώ μέχρι και από τον Γιωργάκη Ράμπο Σιγάλα ζήτησα συγνώμη με ολόκληρο πλαίσιο όταν μια φορά είχα διαβάσει λάθος τις δηλώσεις του και τον είχα πιάσει (όπως συνήθως) στο δούλεμα. Και στο τελευταίο τεύχος με ένα πλαίσιο που έβγαζε μάτια έβαλα την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο επειδή στο προηγούμενο τεύχος για να με...προστατεύσουν την είχαν βάλει σε σημείο που δεν φαινόταν καλά! Για τα δύο συγκεκριμένα ζητήματα έχεις απόλυτο δίκιο ότι έπεσα έξω. Δεν μου χαλάει η διαγωγή να το παραδεχτώ αν και στο θέμα της Ρεάλ δεν ήταν πληροφορία αλλά πρόβλεψη επειδή τότε τον Μεσίνα τον έβαζαν να παίρνει έγκριση από όλο το διοικητικό συμβούλιο κάθε εβδομάδα και έλεγα ότι αν δεν πάρει την ομάδα εν λευκώ δεν θα κάνει μεταγραφές επειδή τους τύπους τους ενδιέφερε μόνο το ποδόσφαιρο. Αυτό δεν έγραφα; Αν άλλαξε στην πορεία είναι άλλο ζήτημα. Ακόμη και το ''στήλη περιορισμένης ευθύνης'' δική μου επιλογή είναι επειδή είχα φάει μια στραβή με ένα θέμα του Σχορτσανίτη που δεν προέκυψε και μου είχαν στείλει μια επιστολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. agapame kourouna... agapame kai auto to eidos tis athlitikis dimosiografias.... otan milas gia to paraskinio gia osa dn milane oi ipoloipoi kai gia metagrafes einai apolita fisiologiko n kaneis lathi afou dn sxoliazeis apla eidiseis alla tis vgazeis o idios... an figei i kourouna apto allstar m fainetai to periodiko tha paralisei.. ( mn to pareis panw sou xaxaxa :P ) dimitris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. kourouna
    auto me ton e8niko ymno ths serbias ontws synebh. ligoi to katalaban ekeinh th stigmh, eixa skopo na to grapsw edw alla to 3exasa. anyway, den pisteuw se kamia periptwsh oti o teodosic 8a ekane kati tetoi.gia mena einai aparadektoi autoi pou to lene. to 8ema mou omws einai allo. kata thn diarkeia tou agwna zhth8hke sygnwmh apo ta megafwna sto ghpedo gia to la8os. an thn partizan thn enoxlhse toso polu oso deixnoun oi metepeita kinhseis ths to gegonos,giati OLOI oi paiktes ths, sthn syntripitikh tous pleiopshfia serboi, xeirokrothsan ws ei8iste meta thn anakroush tou la8os ymnou? giati tote kanenas ma kanenas den ekdhlwse thn paramikrh kinhsh enoxlhshs? na mhn to katalaban den nomizw... auto pou 8elw na pw einai oti den antedrasan giati katalaban. htan ena aplo la8os kai tipota parapera. ta ypoloipa einai... kakies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σωστό αυτό... Ψαρεύω στα θολά νερά, εκεί που δεν ακουμπάνε οι άλλοι (δεν μιλάω μόνο για τους δημοσιογράφους του περιοδικού που ούτως ή άλλως γράφουν συγκεκριμένα θέματα αλλά γενικά για τον τύπο). Και μην ξεχνάς ότι έχω ένα σημαντικό μειονέκτημα. Η στήλη είναι εβδομαδιαία, παραδίδεται κάθε Παρασκευή μεσημέρι συνεπώς μερικά πράγματα μπορεί να είναι ξεπερασμένα όταν θα κυκλοφορήσει το περιοδικό. Παρόλα αυτά δεν τα πάω άσχημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν έγραψα ότι το έκανε ο Τεόντοσιτς, είπα ότι αυτό πιστεύουν οι Σέρβοι ότι έγινε! Εχει διαφορά αγαπητέ Πάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. k egw gia tous serbous to lew! den egrapses pou8ena oti aspazesai auth thn apopsh. apla mou ekane entypwsh apo ekeinh kiolas th stigmh pou xeirokrotousan san na mhn egine la8os

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. στο θέμα του κόστους των εισιτηρίων, ελπίζω να μην μας αντιμετωπίζουν όπως οι διοργανωτές συναυλιών...
    Κάποτε με 2 χιλιάρικα δραχμές, έβλεπες τη συναυλία της Διεθνούς Αμνηστίας (με Bruce Springsteen, Sting, Peter Gabriel, Tracey Chapman, Youssou N'dour & -μπλιαχ- Νταλαρα), όταν το εισιτηριο της Α1 ειχε 500ρικο/700ρικο.

    Πλέον έρχονται οι Stones στα ΟΑΚΑ, και σε συμφέρει να πας αεροπορικά πήγαινε-ελα στο Μιλάνο να τους δεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΑΟ 51-49 (όχι το τελικό σκορ οι πιθανότητες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή