Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Λεφτά υπάρχουν μόνο για τους...παρατρεχάμενους!

Εξαιρετική είναι η συμπεριφορά των δεινόσαυρων της ΕΟΚ στην εθνική ομάδα που βρίσκεται στη Βενεζουέλα για το προολυμπιακό τουρνουά. Οπως ανακοινώθηκε επιστρέφουν στην Ελλάδα Καββαδάς και Σλούκας που κόπηκαν από τη 12άδα του προολυμπιακού τουρνουά. Δεν ανακοινώθηκε το γιατί επιστρέφουν ενώ μόλις η υπόλοιπη ομάδα γυρίσει Ελλάδα εφόσον έχει προκριθεί θα ενσωματωθούν ξανά στην προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μπαίνουν ή μπήκαν στο αεροπλάνο για την Αθήνα επειδή οι διοργανωτές του προολυμπιακού δεν καλύπτουν τη διαμονή 14 παικτών αλλά 12 και η ΕΟΚ που εξ΄αρχής δεν ήθελε να ικανοποιήσει το αίτημα του Ζούρου δεν καλύπτει το έξτρα δωμάτιο για μερικές μέρες!!!
Φυσικά δεν είναι μόνο αυτό: Οι δύο συνεργάτες του Ζούρου, προπονητές που είναι επιφορτισμένοι με το σκάουτινγκ αλλά και άλλα καθήκοντα δεν μένουν στο ξενοδοχείο της εθνικής!!! Αλλά σε άλλο τρίτης κατηγορίας διότι η ΕΟΚ δεν θέλει να πληρώσει τη διαφορά.
Στο πνεύμα της εποχής θα μπορούσαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ΕΟΚ για τη...λιτότητα αν δεν υπήρχε η εντελώς υποκριτική πολιτική του Βασιλακόπουλου που...
1.... Συντηρεί δαπανηρά πρωταθλήματα όπως τους τέσσερις ομίλους της Γ΄ εθνικής για να κάνει ¨¨αγροτική πολιτική¨¨ και να βρίσκει διασκορπισμένους σε όλη την επικράτεια πρόθυμους χειροκροτητές των Φιντελικής διάρκειας λόγων του.
2... Κομπάζει για το γεγονός ότι η ΕΟΚ ζει από τη χορηγεία της Eurobank και όχι από την κρατική επιχορήγηση αλλά κάνει περικοπές μόνο στην εθνική ομάδα.
3...Δεν αναρτά στη Διαφάνεια όπως έχει υποχρέωση διαγωνισμούς ή λοιπά έξοδα της ομοσπονδίας και διαχειρίζεται ΚΑΙ δημόσιο χρήμα χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα εδώ και 25 χρόνια.
Φυσικά, εάν η εθνική προκριθεί θα κομπάζει δια μέσου του δημοσιογραφικού στρατου που συντηρεί στους κόλπους της ομοσπονδίας για τη....συμβολή του στην επιτυχία. Ολα στο όνομα του μοναδικού στόχου που του έχει μείνει για να διασώσει τον παραγοντικό εγωισμό του. Την καρέκλα του προέδρου της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων που ονειρεύεται να διεκδικήσει.
Εννοείται ότι ισχύουν όσα έγραψα προ ημερών. Η ΕΟΚ που έχει κάνει τη ζωή μαρτύριο στον Ζούρο και τους διεθνείς δεν δίνει την κατάσταση των ατόμων που έχουν ταξιδέψει με πληρωμένα τα έξοδα στη Βραζιλία και τη Βενεζουέλα.

14 σχόλια:

  1. Τα κοπάδια τα φυλάνε "τσομπάνοι".
    Αυτοί μπορεί να είναι απλοί τσομπάνοι- έμισθοι ή μπορεί να είναι και ιδιοκτήτες του κοπαδιού-ων και τότε λέγονται "Τσέλιγκες".
    Περιμένεις να αλλάξει κάτι όταν εκεί που βρίσκεται είναι μέσα από εκλογές των διαφόρων ομάδων ανα την επικράτεια???????
    Με την μικρή εμπειρία που απόκτησα στις εδώ εκλογές ΕΚΑΣΑΜΑΘ είδα πως λειτουργεί το σύστημα.
    Έπεσαν όλοι μαζί μην τυχόν και αλλάξει χέρια η κατάσταση ....
    Δεν γίνεται να γκρινιάζουν οι σύλλογοι και την επομένη να πηγαίνουν σαν πρόβατα να ψηφίζουν ότι τους πούνε.
    Καλημέρα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @xanthibasket
    Και όλα τα σωματεία της επικράτειας να μαζεύονταν και να αποφάσιζαν να ψηφίσουν κάποιον άλλο πάλι ο Βασιλακόπουλος θα έβγαινε. Διότι στο συρτάρι υπάρχουν 300, άλλοι λένε 500, εξουσιοδοτήσεις σωματείων που είναι στα μητρώα αλλά έχουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ από την εποχή του προέδρου Ζαχαρία. Κληρονομιά του μακαρίτη του Μπαλφούσια στην ομοσπονδία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η εξουσία πρέπει να γλιτώνει την κριτική. Και να μη γράφουμε επειδή κάποιοι έχουν ξεπεράσει τα 80 και επιμένουν να κάθονται στις καρέκλες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χίλια συγγνώμη βρε Κουρούνα μου, αλλά...
    1.Ο Ζούρος ζήτησε να μείνουν και οι 14 παίκτες, που ειναι λογικότατο, αλλά η Ομοσπονδία... αλλού γι' αλλού.
    2. Οι συνεργάτες του Ζούρου μένουν σε άλλο ξενοδοχείο γιατί η Ομοσπονδία αρνείται να πληρώσει τη διαφορά.
    Και ο Ζούρος τι ακριβώς κάνει; Σκύβει το κεφάλι και δεν λέει κουβέντα, δεν απαιτεί, δεν φέρνει... βόλτα ό,τι βρει μπροστά του σε τελική ανάλυση; Προπονητής της ομάδας είναι, όχι υπάλληλος του μήνα.
    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oι παρατρεχαμενοι που λες εχουν αρχισει να δικαιολογουν εμεσα τον προεδρο γραφοντας στα μπασκετικα τους αρθρα οτι τα δωματια τους τα χρεωνουν 400 ευρω το μονοκλινο τη βραδυα. Δεν βαζω link γιατι δεν ξερω αν θελεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περα απο μπηχτες ,υπονοουμενα και μισολογα εχεις κατι αλλο;Ονοματα και διευθυνσεις παρακαλω για να αποκτησουν οντοτητα αυτα που γραφεις.Ποιοι ειναι αυτοι που ειναι στην Βενεζουελα ενω δεν θα επρεπε να ειναι και γιατι;
    "Floydian"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να μην πλήρωνε τη διαμονή τόσων δημοσιογράφων και παρατρεχάμενων (βλέπεις ορισμένοι πάνε... ζευγάρι κιόλας για να έχουν και παρέα τα βράδια και να εναλλάσσουν ρόλους αλλά τέλος πάντων!) για να έμεναν οι παίκτες όπως έπρεπε να μείνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Βασίλης
    Αν δεν με απατά η μνήμη μου το έχω γράψει ήδη δύο φορές στο περιοδικό, μπορεί και τρεις...Ο Ζούρος έχει πάρει ακριβώς τα ίδια λεφτά που είχε πάρει και πριν ξεκινήσει η προετοιμασία. Μηδέν ευρώ. Νομίζω ότι και από την περσινή συμφωνία δεν έχει πάρει πάνω από το 20%.
    Τι θέλεις να κάνει; Επανάσταση; Να παρατήσει την ομάδα και να φύγει παραμονές του προολυμπιακού και να τον βρίζουν όλοι. Η να πληρώσει από την τσέπη του για να μείνουν οι παίκτες στη Βενεζουέλα; Υποτίθεται ότι η ΕΟΚ έχει εντεταλμένους ανθρώπους μαζί με την ομάδα για να λύνουν τα προβλήματά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "υποτίθεται" με κάλυψε σε απόλυτο βαθμό. Έχεις δίκιο. Αλλά κι ένας άνθρωπος που αισθάνεται υποχρέωση επειδή βρίσκεται σ'αυτή τη θέση, δεν θα απαιτήσει ποτέ τίποτα.
      Ευχαριστώ
      Βασίλης

      Διαγραφή
  8. @Floydian
    Προφανώς είσαι ή παρατρεχάμενος ή φίλος του Βασιλακόπουλου. Διότι κάτι τέτοιο μόνο άτομα από τις δύο συγκεκριμένες κατηγορίες τα γράφουν. τουλάχιστον μια πενταετία τώρα ζητάω:
    1. τις λίστες όσων ταξιδεύουν με πληρωμένα έξοδα
    2. τα ονόματα των δημοσιογράφων που είναι στο pay roll της ΕΟΚ και δεν αναφέρομαι στα επίσημα μέλη του γραφείου τύπου.
    Και έρχεσαι να μου πεις να σου δώσω ονόματα και διευθύνσεις γιατί γράφω...μπήχτες. Εδώ γράφω ευθέως ότι υπάρχει δημοσιογραφικός στρατός του Βασιλακόπουλου και δεν έχει βγει ποτέ να κάνει μια διάψευση. Φωνάζω χρόνια τώρα για τα τσάρτερ της χαράς και δεν με διαψεύδει κανείς. Ξέρεις πως λέγεται αυτό; Ενοχη σιωπή! Διαφορετικά θα έβγαζε σε ένα δελτίο τύπου 15 ονόματα και θα έλεγε ¨¨αυτούς μόνο πληρώσαμε, τα άλλα είναι αηδίες¨¨. Είναι αρκετά έξυπνοι για να ξέρουν ότι μπορεί να έχω την ίδια λίστα στα χέρια μου με διαφορετική σύνθεση και καταλαβαίνεις τι θα γίνει μετά...Και εσύ ζητάς να μάθεις όσα ξέρω; Ωραίος τύπος είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μανώλης Στρατάκης2 Ιουλίου 2012 στις 8:08 μ.μ.

    Κουρούνα, σου έστειλα το mail στο yahoo τώρα. Πριν στο είχα στείλει στο gmail, αλλά προφανώς δεν ήρθε κάτι. Ποιο χρησιμοποιείς;

    Υ.Γ.: Για τον Καλάθη, το ότι ήρθε χωρίς να ξέρει να πιάσει το τόπι το είπα ερήμη του λόγου, υπερβολικά. Φυσικά και το μπάσκετ το έμαθε στην Αμερική, αλλά εδώ ολοκληρώθηκε. Εδώ έγινε μπαρουτοκαπνισμένος και πήρε χρόνο συμμετοχής σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Τώρα για το αν αδικήθηκε στον Παναθηναϊκό, δεν συμφωνώ, αλλά εσύ ξέρεις πολύ περισσότερα πράγματα από μένα... Ποια χρονική περίοδο και πως θεωρείς ότι αδικήθηκε; Δε ρωτάω ειρωνικά, ίσα-ίσα, απλώς για να καταλάβω το συλλογισμό σου... Επίσης, τα 3 εκατομμύρια ευρώ που εισέπραξε θεωρείς ότι ανταποκρίνονται σε όσα προσέφερε; Και κυρίως στην ηλικία του! Γιατί ΟΚ, και ο Τέπιτς πήρε πάνω από 1,5 χωρίς να κάνει τίποτα, ο Μάριτς 1,5 χωρίς ιδιαίτερη προσφορά, αλλά ο Νικ είναι άλλη περίπτωση. Βοήθησε πολύ και τομείς που δε φαίνονται στη στατιστική κατηγορία, ήταν ήρεμος, αλλά και πάλι, τόσα χρήματα σε καιρούς κρίσης; Για μένα το ξαναλέω, καλά έκανε ο Παναθηναϊκός και δεν του τα έδωσε, κι ας είναι ίσως η μεγαλύτερη επένδυση στο μέλλον. Κουίζ: Ποιον θεωρείς περισσότερο πολύτιμο, τον Νικ ή τον Καϊμακόγλου; ΟΚ, ο μικρός είναι στην αρχή ακόμα, αλλά ποιος αξίζει περισσότερα χρήματα; Επέτρεψέ μου το αδόκιμον της εκφράσεως, αλλά δε μου βγαίνει αλλιώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αστο κουρούνα, δεν εχει νόημα. Σε λίγο θα κυκλοφορήσουν και μπλουζάκια που θα γράφουν "ήμουν κι εγώ στο τσάρτερ". Εδώ προσπαθούν ακόμα να μας πείσουν για τη "σοφία" της επιλογής Καζλάουσκας. Τοτε εγραφαν "δεν υπάρχουν Ελληνες προπονητές" και τώρα αποθεώνουν τον (Έλληνα) Ζούρο.
    Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ναι και αν καποιος βρει τα λεφτα να τα βαλει μεσα σε ενα χρηματοκιβωτιο να μην τα χασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χαχαχχα λεφτά... Βάλτε καλό συναγερμό στο σπιτι και πόρτα ασφαλειας μην σας τα παρουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή