Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Πάει και τελείωσε... Αποδείχθηκε

για μια ακόμη φορά ότι ο Θεός είναι Ελληνας και παίζει... μπάσκετ. Οτι και να γίνει, ότι και να συμβεί θα παίζουν οι άλλοι για να κερδίζουμε εμείς...
Τα παιδιά απέδειξαν ότι η ψυχή και η πίστη καλύπτει τα πάντα. Μπράβο τους... Οταν ξαναβρούμε τους σφυγμούς μας και πέσουν κάτω από τους...300 ξαναγράφουμε.

9 σχόλια:

  1. το 2004 επαιζε ποδοσφαιρο...! αθληταρα θεο εχουμε! μπραβο μας! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ πιστεύω Γιώργος Πρίντεζης θα ήταν ο mvp...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο πριντεζης σε καμια περιπτωση! εχει παιξει και πολυυυ καλυτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να κανω μια ερωτηση: με ποια κριτηρια χαρακτηριζουμε εναν παικτη MVP?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @maria
    Πρώτον Η λέξη ποδόσφαιρο μου προξενεί παράξενες αντιδράσεις...Αναφυλαξίες, αλεργίες και όλα τα σχετικά. Να γίνεται λελογισμένη χρήση της στο μπλόγκ...
    ΜVP είναι πάντοτε ο καλύτερος παίκτης της ομάδας που έχει νικήσει. Συνήθως πάντως με αριθμητικά κριτήρια και όχι απόλυτα αγωνιστικά. Ούτως ή άλλως ο Σπανούλης είναι ο αναμφισβήτητος ’’πιο πολύτιμος παίκτης’’. Πρόχειρα μέτρησα 4 τρίποντα και 7 ασίστ στο δεύτερο μέρος και στην παράταση και τα λάθη στο τέλος ήταν φυσιολογικά για ένα παίκτη που έμεινε στο παρκέ 42 λεπτά! Χώρια τι έχει παίξει σε όλη τη διοργάνωση. Ο Μπίλι έδειξε απόψε ότι διαθέτει ικανότητα ηγέτη. Ηταν ’’΄λολα τα λεφτά’’ για την εθνική και ο αληθινός καθοδηγητής της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Anonymos
    Ο Πρίντεζης έκανε σπουδαία δουλειά με το μαρκάρισμα πάνω στον Τούρκογλου και τέσσερις φορές στο τέλος μπλόκαρε όλη την Τουρκική επίθεση. Είναι μια από τις περιπτώσεις που κάναμε το...ανάποδο απόψε αλλά είπαμε ο καλός Θεούλης είναι Ελληνας και παίζει μπάσκετ. Με βάση τη θεωρία αυτό το μαρκάρισμα (Πρίντεζης- Τούρκογλου) ήταν ’’απαγορευμένο’’ αφού, πάντοτε στη θεωρία, βόλευε τους Τούρκους και όχι εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κατα την ταπεινη μου γνωμη...

    στο ελλαδα vs ισπανια θα νικησει η ισπανια
    θα μου πεις λογικο...

    στο σερβια vs σλοβενια θα νικησει η σλοβενια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @maria
    Θα σου πω τη Δευτέρα τι κερδίζεις... Πρέπει να ρωτήσω τα αφεντικά του περιοδικού και μετά θα σου πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή