Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2009

AllStar Basket (τεύχος 183)

Ένα από τα πλεονεκτήματα που έχω είναι ότι βλέπω το τεύχος του περιοδικού πριν αυτό φτάσει στο περίπτερο! Και αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας, να το διαφημίσω καί λίγο μέσα από το blog (αγοράστε ρε κανένα περιοδικό, κλέφτες θα γίνουμε;) και να σας πω τι θα χάσει όποιος δεν πάει αύριο γραμμή στο περίπτερο...

Φυσικά το μισό σχεδόν περιοδικό είναι αφιερωμένο στο Ευρωμπάσκετ και στην τρίτη θέση της εθνικής επειδή το λέει και το εξώφυλλο... Η Ελλάδα έχει...balls!

Από τα υπόλοιπα θέματα μου άρεσαν:

- Η συνέντευξη του πολυσυζητημένου Κώστα Παπανικολάου που είπε αντίο στον Άρη και στη Θεσσαλονίκη μιλώντας στον Παναγιώτη Χορόζογλου. Και τα λέει όλα... Για το καλοκαίρι που πέρασε με τις εθνικές, το σίριαλ της μεταγραφής αλλά και τα όνειρα του για τον Ολυμπιακό. ’’Δεν πάω στον Ολυμπιακό μόνο για να κάνω...προπόνηση’’, δηλώνει ο καλύτερος νέος παίκτης του ελληνικού μπάσκετ.

- Και ΝΒΑ υπάρχει αφού ο Χάρης Γεωργούλας γράφει για την είσοδο του μεγαλύτερου παίκτη όλων των εποχών Μάικλ Τζόρνταν στο Hall of Fame αλλά και την ιστορία του ανθρώπου που τον ενέπνευσε και ήταν δίπλα του στην τελετή. Τον θρυλικό Skywalker Ντέιβιντ Τόμπσον.

- Ο Νίκος Συρίγος νομίζει ότι είναι ακόμη καλοκαίρι και προσφέρει....δροσιά στις σελίδες του περιοδικού με ένα θέμα για τις ’’ωραίες των γηπέδων’’. Μόνο που είναι όλες δεσμευμένες!

- Ο Νικήτας Αυγουλής ασχολείται και αναλύει με αφορμή την πρόσφατη συγχώνευση Ολύμπιας- ΑΕΛ όλα τα ’’μαγειρέματα’’ που έγιναν στις εθνικές κατηγορίες και τις νέες ομάδες που προέκυψαν.

- Φυσικά υπάρχει η καλύτερη στήλη του περιοδικού, η δική μου με φοβερές αποκαλύψεις όπως κάθε Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου